|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Moze by tak zrobic jakis protest . Bogus wiesz co masz Bednarza SK.....NA z Wisly dyscyplinarnie Wypi......ć!!!!!!
Co mecz do skutku |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Albo, że łańcuch mu za mocno poluźnił
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
O Probierzu - ostatnim sprawiedliwym na Weszło:
"O Probierzu nie napisałem jakiś czas, a to najczęściej zmieniający robotę trener w Europie. Za to w jednym jest konsekwentny. Bierze zawodników bądź zgłasza potrzebę zakupu graczy wyłącznie z jednego miejsca w Polsce, od jednego gościa. Takich zawodników ktoś ostatnio naliczył 26. Kiedyś dam szczegóły o całej tej grupie, dziś mi się nie chce." http://www.weszlo.com/news/13325-Jak...AWEL_ZARZECZNY ![]()
A
T A K |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Nie chodzi o obronę Bednarza. Zastanawiam się po prostu kto jest większym "skurczy.....". Czy ten kto go zatrudnił, czy on sam. Wiadomo, że nienawiść skupiają ci, którzy są na świeczniku, ale przecież to tylko figurant i czy to będzie on, czy ktokolwiek inny, nie ma w obecnej sytuacji najmniejszego znaczenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Dobra, skoro jesteśmy już przy trenerach:
Z ciekawości wszedłem sobie dziś w zakładkę "Pierwsza drużyna" i popatrzyłem na trenerów. I tu moje pytanie - Czy "Trener przygotowania fizycznego" którym był p. Andrzej Bahr i "Trener kontroli motorycznej" aktualnie p. Daniel Michalczyk to 2 te same funkcje? Bo jeśli nie to wychodzi na to że nie mamy trenera przygotowania fizycznego ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Ale był przecież ten trener od Probierza ... Jarzębowski ? czy jakoś tak nie pamiętam, co się z nim stało ? odszedł razem z Probierzem ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jastrzębski.
Tak, jak odszedł Probierz to wraz z nim i ten koleś. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
ale Jastrzębski był tylko na zgrupowaniach i to nie jestem pewien czy zawsze. A Bahr był z drużyną codziennie...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
J. Basałaj: Stańcie murem za Cupiałem
Janusz Basałaj napisał(a):
---- Facet trochę szybko zmienia zdanie, nie tak dawno krytykował poczynania Cupiała, może na fali zmian w zarządzie znowu będzie chciał się załapać na jakiś stołek?
Ostatnio edytowane przez Watts : 09.01.2013 o godz. 17:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawsza jest inna wypowiedź B w w tym wywwiadzie:
"- Kiedyś bym powiedział, że zewrze szeregi, wstanie, podniesie głowę i zbuduje wielką Wisłę, by pokazać wszystkim, że on nigdy się nie poddaje. Natomiast dziś dociera do nas dużo sygnałów, że Cupiał jest zniechęcony. Nie wiem czy to prawda. Fakty są jednak takie, że wielu zawodników odchodzi, a klub nie zamierza przeprowadzać dużych transferów. Zatem można zaryzykować tezę, że Cupiał nie patrzy już na Wisłę z takim entuzjazmem." ![]()
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Z kolei w PN wywiad z naszym byłym i niedoszłym(?) Smudą, który m.in. twierdzi, że w Jahn jest na razie na pół roku, a potem to on zdecyduje co dalej. Nawet jak spadną to może zechce zostać aby walczyć o powrót do 1 ligi. Ogólnie zabawny wywiad, a odpowiedzi Franka w starym dobrym stylu..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nikt chyba tutaj o tym nie pisał. Marcin Baszczyński jest już oficjalnie zawodnikiem Ruchu Chorzów
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html Kontrakt do końca sezonu z opcją przedłużenia o rok. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wlasnie jade w pociagu do Krakowa z Mariuszem Jopem... Zeby przypadkien mu sie nie chcialo wznawiac kariery..
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie boj zaby, on gra w lidze biznesu na com comie (razem z Kuźbą i Gołosiem bodajze)
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szkoda dzieciaków...
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/13385-Mar..._jako_spawacz_
Przyznam się szczerze, że ja jakoś nigdy go nie uważałem za wielki talent. ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Widuję czasem Dawidowskiego i korci mnie aby powiedzieć o jego wspaniałym okresie gry w Wiśle. Ale humorek mu dopisuje.
![]()
Romario - o Goleador!
Ja, LAW, nigdy do Barcy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
A ja widziałem ich w tamtym okresie na boisku i powiem Ci, że chłopaki z LSPM'u sobie trochę pofantazjowali... Fajnie się chłop prezentował, ale do Brożków to mu trochę brakowało...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Wszystko fajnie, tylko że Wisła nie awansowała na MP juniorów w 2001, więc nakrywać tam czapką Brożków nie mógł.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
orientuje się ktoś czy jest szansa na debiut Maora w najbliższej kolejce z Ajaccio ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Podobno ma zagrać w I składzie.
![]()
|