|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Witam forumowicze, Postanowiłem założyć temat dotyczący rozgrywek o Puchar Narodów Afryki, który w tym roku startuje 19 stycznia i gospodarzem jest Republika Południowej Afryki. Cytat:
Cytat:
Macie jakieś typy, jakiś faworytów i zespół, któremu kibicujecie na Czarnym Lądzie? ![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Hmm jeśli chodzi o moje typy, to :
Grupa A: 1. RPA 2. Maroko Grupa B: 1.Ghana 2.Mali Grupa C: 1.Nigeria 2.Zambia Grupa D: 1.WKS 2.Togo Ogólnie po raz kolejny największe szanse na zwycięstwo ma reprezentacja WKS-u, która co dwa lata jest uznawana , jako faworyt. A jak będzie w tej edycji ? Otóż moim cichym faworytem są gospodarze turnieju, RPA. PS. Ciekawe, czy te mecze też ozdobione będą dźwiękami wuwuzeli tak, jak to było na MŚ w 2010 roku ... ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ja w WKS nie wierze.oczywiście znów są faworytem,znów będą niezwykle groźni i znów...dadzą d..y.
ja stawiam na Ghane grozny bedzie oczywiscie gospodarz turnieju RPA,obrońca Zambia i czuje że Nigeria wreszcie może zaliczyc udane mistrzostwa![]()
ALEXANDER
THE GREAT OVECHKIN |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Sam nie wiem czemu ale jak zwykle w PNA licze na Nigerie i w tej edycji moga spokojnie byc czarnym koniem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
WKS ma duże doświadczenie z poprzedniej edycji i dlatego myślę że teraz mogą wygrać,pytanie tylko jak z psychiką tych gwiazd,czy naprawią błędy z przeszłości
Jak nie teraz to kiedy,ostatnia szansa przed nimi,w końcu swoje lata mają. Generacja tak wybitnych graczy i nic nie wygra? Stawiam że wygra WKS,na finał duże szanse daje Ghanie ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Wybrzeże to fenomen, zawsze ktoś tej drużynie stawał na drodze i choć praktycznie w ostatnich latach co turniej są faworytami to zawsze zawodzą. Prognozuję, że ta klątwa wisieć będzie nadal i w tym roku też nie uda mi się zwyciężyć. Ciekaw osobiście jestem Zambii, bo rok temu grali bardzo dobry futbol i zasłużenie wygrali PNA. Ciekawe czy był to jednorazowy wyskok czy dorobili się generacji, która i w tym roku da im wysokie miejsce (być może finał?).
Nie ma już drugi turniej Egiptu i to mnie smuci, bo chyba najbardziej lubię właśnie Faraonów w Afryce. Rok temu trzymałem kciuki za Tunezyjczyków więc pewnie i w tej edycji będę im kibicował! ![]() EDIT: Na początek w obu meczach bez bramek. Nic specjalnego. Może dzisiaj wreszcie ktoś trafi do siatki. Rozczarowały mnie wczorajsze spotkania. )
Ostatnio edytowane przez _ukoL : 20.01.2013 o godz. 10:26.
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|