|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mówisz? to sprawdzam
p.s. wlasnie zauważylem ze w nowym serialu Animal costam głowna role chyba gra ten śmieszny typ z weedsów, jej kuzyn czy jakoś tak. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zgadza się. Problem z Animal Practice polega na tym, że serial został skasowany już dwa tygodnie temu i w listopadzie wylatuje z ramówki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Wiadomo że MISJA AFGANISTAN to nie jest film na faktach... jak ktoś oczekuje od tego serialu coś z filmu dokumentalnego to raczej nie tędy droga. W sumie jest fajnie nakręcony i pokazany.
W sumie i tak za dużo nie ma teraz fajnych seriali. Ja póki co oglądam The Walking Dead, Breaking Bad no i Misje Afganistan. Ale może coś spróbuje z tych co Hunter przedstawił. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mnie tam się Misja Afganistan podoba, fajnie się to ogląda a to najważniejsze. Jest oczywiście kilka większych wtop, jak np. odbieranie komórki na misji co było przesadą ale mnie się tam podoba.
Z seriali mogę polecić Homeland. Naprawdę świetny serial z bardzo dobrą grą aktorską (w drugim sezonie to mistrzostwo świata) Na razie emitują drugi sezon, a trzeci jest już zamówiony. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fajnie się ogląda, nawet bardzo fajnie LAST RESORT, ale oglądalność taka mizerna że za chwilę zapewne ściągną serial...
Próbował ktoś z forumowiczów serial Cooper, który polecałem? Szproston, jak Hunted? ![]() HOMELAND to ogólnie serial masakra, ale to co wyprawiają Damian Lewis i Claire Danes w drugim sezonie to jest coś więcej niż majstersztyk. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Pełna racja. Zarówno co do LR (niestety raczej na skróconym sezonie się zakończy) i co do poziomu aktorskiego w Homeland.
Z nowości warto czekać na "House of cards", ale to dopiero w lutym. http://www.youtube.com/watch?v=ULwUz...layer_embedded Szkoda też, że czasu na seriale brak i trzeba będzie zimą trochę nadgonić. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Edit. Oba seriale będą emitowane do trzynastego odcinka, więc jest szansa na jakieś spójne zakończenie. CBS skasowała z kolei Partners ściągając od razu z anteny.
Ostatnio edytowane przez hunter : 17.11.2012 o godz. 00:23.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ktoś poratuje na priv aktywnymi linkami do HOMELAND ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
thepiratebay sporo seedow
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Poszukuje 5 sezonu Teorii wielkiego podrywu koniecznie torrent dobrze by było z polskim lektorem. Z góry dziękuję za pomoc.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zbiór istotnych serialowych informacji z ostatnich dni:
Godzinny, specjalny odcinek "How I Met Your Mother Tabela przewidywań dotycząca przyszłości seriali Pierwsze promo "Monday Mornings", nowego dramatu medycznego od TNT STARZ anulowało serial "Boss" Hugh Laurie - był lekarze, teraz zagra pirata! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katastrofa w przestworzach
Serial telewizyjny regularnie nadawany przez stację National Geographic. Każdy z odcinków jest opisem jednej katastrofy lotniczej. Autorzy serii starają się dokładnie przeanalizować wszystkie szczegóły, aby ukazać pełny obraz wydarzeń, które doprowadziły do wypadku. Każdy odcinek jest uzupełniony o wypowiedzi ekspertów, członków załogi i osób, które przeżyły katastrofę. (W S12E10 ma być nasz Tupolew rozbity w Smoleńsku) Obejrzałem S12E01 i nawet ciekawe to pokazują... W Polsce pokazują dopiero 11 sezon. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
polecam serial Misfits... niezłe jaja :]
proszę podejść do oglądania z dużym dystansem |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Katastrofa w przestworzach - dokument Nat.Geo. o którym pisałem wcześniej, jest też pokazywany teraz przez TV PULS z tym że pod innym tytułem - podniebny horror.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ogląda ktoś jeszcze Dwóch i pół? Wygląda na to, że po stracie Sheena stracą teraz kolejnego aktora - Jake'a. Z drugiej strony serial ma na tyle wysoką oglądalność, że ciężko uwierzyć, że go ściągną z anteny mimo tych kłopotów kadrowych.
Dla tych co oglądają Revolution mam złe wieści. Serial ma przerwę do... 25 marca. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szukam torrenta (chociaż może być i zwykły download) edycji "Przyjaciół" z 'Extended Episodes". Poratuje ktoś?
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przestałem oglądać obecne serie, bo nie wiadomo co przeżyje co zimy, a co nie. Nędza generalnie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
co się dzieje z takimi serialami jak:
- Gra o tron - Uczciwy przekręt - Luther - Wrogie niebo - Alcatraz "skończyły" się robię porządki w "ulubionych" na kinomaniaku :] |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Uczciwy przekręt 27.11 wrócił z nowymi odcinkami Luther - przerwa, nie wiadomo do kiedy Wrogie niebo - trzeci sezon latem 2013 Alcatraz - skasowane po jednym sezonie, ma łącznie 13 odcinków |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czytam co jakiś czas statystyki, więc sam mam o tym pojęcie, ale obecne premiery kasują w tempie dotychczas niespotykanym, więc jakoś się zniechęciłem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Polecam serial kryminalny "Mentalista". Ciekawe historie, zwroty akcji, nutka humoru i główny wątek... Miodzio^^ Do niedawna puszczali go na TVN tylko, że z opóźnieniem jednej serii.
obok podaję link do recenzji gdyby kogoś zainteresował http://www.filmweb.pl/serial/Mentalista-2008-477417 |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
główny wątek miodzio? 5 sezon kuzwa juz jest i dalej na 30 odcinków w sezonie sa 2 z wąkiem głownym ..po którym i tak chuja wiadomo.Na początku bardzo lubiłem Patricka Jane, z biegiem czasu wiedziałem jak skonczy sie kazdy odcinek, ale jak już w 5 sezonie zaczął widzieć córke to podziękowałem.
cały czas tego hunted jakos nie mogeruszyc, no ale moze to przez to ze nie mam czasu. idą święta wiec sie nadgoni filmy i seriale ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przerwa w walking dead do lutego 2013.... ale lipa...
musiałem kupic książke Narodziny Gubernatora - The walking dead - z tego wszystkiego z nerwów. hahahah ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak tam wiślacy ? Nadrabiacie zaległości w serialach ?
W święta troche więcej czasu Ja nadrabiam zaległości w HOMELAND (sezon 1) |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Homeland oba sezony super, teraz wziąłem się za Sons of Anarchy, rownież bomba
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wideo.onet.pl/film-tworca-the...642777,sw.html
Ciekawe czy to będzie miało wpływ na dalszy rozwój serialu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Girls (HBO) - premiera 2. sezonu Shameless (Showtime) - premiera 3. sezonu Enlightened (HBO) - premiera 2. sezonu House of Lies (Showtime) - premiera 2. sezonu Californication (Showtime) - premiera 6. sezonu Wszystkie te seriale wczoraj wróciły, więc można ich dziś szukać na łączach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Może ktoś mi poda tytuł bo oglądałem ostatnio a nie zapamiętałem.
Jest to nowy serial (chyba) oglądałem pierwszy odcinek opowiada o babce która jest szefem mafii i rządzi nią z więzienia. Jej podwładni mieli przewieź narkotyki prze granice najpierw rozrobione jako nawóz a potem rozlane do butelek po winie. Myślę że jak ktoś oglądał to skojarzy. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|