|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Który skaut wypatrzył dla Wisły Kamila Kosowskiego? Maciej Żurawski?
Na Kosę patrzy się z przyjemnością. Podczas pierwszego treningu z Wisłą zalutował pierwszorzędnego gola. Spod linii bocznej wpakował piłkę w samo okno. Naciągnął czapkę mocniej na głowę i popatrzył w kierunku ławki rezerwowych – czy wszyscy widzieli? A tam Zdzisek. Trzeba podejść bliżej, by zauważyć różnicę. Wtedy Kamila zdradza siwa broda. Ale i tak zdaje się być dobrze zakonserwowany, dlatego wciąż strzela bramki po których młodym piłkarzom Wisły, tym utalentowanym niby chłopakom, opadają szczęki. Kiedyś, powiedzmy w egzotycznym kraju, wszyscy mieli srakę. Tylko nie ja z kolegą, bowiem my postawiliśmy na higienę. Po umyciu zębów płukaliśmy jamę ustną 60-procentowym ginem. Tak samo jest z Kosą – tajemnica sukcesu, dieta cud? Tak. Zawiera się w trzech słowach – pić trzeba umieć... http://lutuj.wordpress.com/2013/01/1...a-jamy-ustnej/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chciałbym się wypowiedzieć o polityce transferowej Wisły CO TO K......... Ja p.......... jak K........ można coś takiego robić toż to K......... ........... ............ ......... ....... ........... .......... .......... ............ ........ ........ ...... ........ ..... ....... ...... ...... i tyle w tym temacoie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Powinniśmy wziąć Sulera bo Nowa Legia rozwiązała z nim kontrakt a interesuje się nim Partizan Belgrad który jest od ras lepszy z 3 razy i który ma 10 razy lepszy skauting.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
W tym sezonie tyle dobrze że są już wytypowane dwie drużyny do spadku.. W następnym sezonie drużynę będziemy budować Kamińskim, Boguskim, Burligą ... Byle do przodu !
Ostatnio edytowane przez DEBO : 13.01.2013 o godz. 15:13.
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
ps. Suler popelnia tyle bledow, ze raczej szkoda byloby wydawac komukolwiek z naszej ligi na niego z 200 tys euro za sezon.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 13.01.2013 o godz. 15:17.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
no to skoro sie nim Partizan Belgrad interesuje to na pewno pol europy stanie po niego w kolejce ![]() Dziwne ze nie ma zainteresowania ze strony najlepszych klubów Krzysztofem Krolem, przeciez Real Madyt sie nim interesowal ! nawet w rezerwach tam gral ! Maciuc i ten jego glupkowaty tok rozumowaina.. co drugi jego post powoduje u mnie chec wyjecia noza z kieszeni.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 13.01.2013 o godz. 15:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Taki jest Maciuś, bananowy miszcz. Zapomniał chyba, że zawodnicy z serbskiej ligi przechodzą do naszej, nie na odwrót.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
A nasza to jaka?
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
biorac pod uwage ze dla 99,9% zawodnikow z naszej ekstraklasy, piłka nozna to zawód z którego żyja, nasza liga jest liga profesjonalną.a myślałeś że jaką?
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Suler to drewno jakich mało już wolę żeby męczył nas CZekaj, albo niech ściągną z wypożyczenia Nalepę ... ![]()
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Zresztą, w kwestii zarobków też powoli dążymy w kierunku może nie amatorstwa, ale niskich kontraktów dla niskiej klasy kopaczy. Przykłady Patejuka, Adamka czy nawet całego Widzewa wiele mówią. Model z dwoma klubami tłukącymi resztę (u nas mogłyby to być Legia i Amica) i utrzymujących się ze sprzedaży wyszkolonych/przyuczonych do zawodu zawodników to IMHO jedna z możliwych dróg dla E-klasy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 13.01.2013 o godz. 16:12.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie wiem wolfy, nie ogladam ligi serbskiej, ale powiedz mi jak jest bo sam jestem ciekaw.
p.s. to ze kupilismy Jovanica ktory był jednym z lepszych bramkarzy ligi (sic!) a on naszej pensji trzymał sie niczym ostatniej deski ratunki zapewne o niczym nie świadczy.To że nie łapał sie nawet na ME to też nie świadczy o niczym bo zawsze sie można pomylić. Niczego nie sugeruje, ot taka dygresja ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
co niektórzy piszą tu a o jakimś zadłużeniu Wisły u TF czy tam BC!
może ktoś kompetentny napisać czy Wisła SA to prywatny klub BC czy nie? jeżeli prywatny to o jakim zadłużeniu mówicie ? przecież jak kupię sobie mercedesa i będę do niego dokładał kasy to u kogo będę miał dług u siebie chyba nie ? ![]()
... a w naszych sercach BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Member
Od: 10.2012
Offline |
|
Wisła wówczas sprawdzała po 15 bramkarzy naraz ... I trafiło się ślepej kurze ziarno. Dobrze że go juz nie ma szkoda tylko że Wisła i tak mu będzie musieć zapłacić.
Ostatnio edytowane przez DEBO : 13.01.2013 o godz. 17:09.
![]()
Wielu ludzi ma marzenia i ja też należe do nich
Chociaż różnią się od innych to ich zawsze będę bronił Bo są tylko moje i to ja jestem ich autorem Kreatorem wszystkich marzeń, które są tylko moje Zawsze będą, to wiem na pewno, że nie zniknął Że te myśli nigdy nie zamilknął Będą żywe w nas, będą lśnić przez cały czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
Najlepsze w Jovanicu jest to, że za żąda od Wisły 600 tys euro, co ma być równowartością 2 i pół sezonu jego kontraktu. Wniosek - nasz rezerwowy bramkarz miał kontrakt na poziomie 240 tys. euro. Kto to podpisywał... ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cupiał ma ostatnie slowo jak przychodzi do wydawania pieniędzy. A wyszukał go pewnie Kapka.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No zanosi się że sprzedamy najlepszego piłkarza.
Zawsze patrzę z optymizmem na przyszłość więc na siłę szukając pozytywu w fakcie sprzedaży Meleksa mam nadzieję za te 900 tys kupimy kogoś porównywalnego .... Tak na marginesie: Drużyna ligi francuskiej bierze Meliksona na testy ... co za nieprofesjonalizm ...testy to tylko w Wiśle są ! ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
A właśnie oficjalna potwierdziła wyjazd Maora do Francji na testy medyczne- myśle, ze to już formalność tylko. Cóż Wasze płacze nic już nie zmienia ... Łukasz, tak Maor ma 28 lat i jest starym koniem, ale jest strasznie podatny na działania swojego menago. Co wiecej, myśle ze On chciał grać w Europie zachodniej, to było Jego marzenie. A przygoda z Wisła wg Niego już i tak trwała za długo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Grantar , ale tu chodzi o testy medyczne , a one chyba są w każdym klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
||
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Testy.....medyczne....czytamy do końca....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
||
Cała ta nagonka nie powinna mieć miejsca,gdyż decyzja należała tylko i wyłącznie do Maora a pobudki jakie nim kierowały gówno nas powinny obchodzić. Czy to wszystko kompromitacja Maora i każdego kto się łączy z jego nazwiskiem? Jesteś pewny, że on pierwszy o tym pomyślał? To kolego PZPN, polskie media, polscy kibice... wy.......ili z takim pomysłem, to oni naciskali na niego i dał się po prostu w huja zrobić godząc sie na to. \Od tamtego czasu jego kariera pikowała w dół a cała sytuacja tylko zryła mu beret. Groźby śmiercią i nagonka na jego osobę w Polsce musiały tak się skończyć. Mało kto by sobie z tym poradził a już dalsza kontynuacja kariery w Wiśle, była odważną decyzją w świetle tego co się w okół jego osoby wydarzyło. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|