|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Ja również uważam ze trzeba dać mu szanse ,nie bronie Bednarza i nie uważam go za odpowiednią osobę na tym stanowisku bo to jakaś kpina,ale według mnie przy tym stanie kadrowym to każdy zawodnik może zostać wzmocnieniem.Dodając że raczej nie będzie miał wygórowanych zachcianek finansowych ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Też uważam, że jak nie na boisku, to w fabryce... generalnie Bednarz bawi się w jakiegoś śmiesznego menago i chodzi po bazarku, na którym ciężko znaleźć coś nietrefnego. Szuka igły w stogu siana. Takie szukanie jest nie tylko nieefektywne ale też nieracjonalne z punktu widzenia marketingu. Wisła, aby się wzmocnić, musi sprowadzić piłkarzy z niższych lig polskich. Zainteresować się tymi zawodnikami, którzy na chwilę obecną grają na krakowskich boiskach, np. zajrzeć do Garbarni.
Wisła potrzebuje następcy Sobolewskiego i to już. Nie jednego piłkarza, ale dwóch. Jeśli Uryga ma talent - niech gra jakieś ogony, ale potrzebuje defensywnego pomocnika, który wszystko poukłada. Dla Wisły niezbędne jest znalezienia dyrektora sportowego, bo księgowym mogę być i ja. Też będę ciął koszty. Chyba w sporcie nie o to chodzi? Nawet, jeżeli mamy kryzys, to nie wierzę, że aż taki by nie móc znaleźć kogoś, kto będzie relatywnie tanim, solidnym piłkarzem. Jeśli takich zawodników nie uda nam się sprowadzić zimą, czeka nas kolejny rok polegający na walce o utrzymanie. Chcemy tego? Kibicujmy Bednarzowi - niech się bawi w księgowego jak najdłużej, wtedy stadion będą musieli podnajmować jakiejś Koronie Kielce, bo my w tym czasie będziemy już w drugiej lidze. ![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kolejne transfery z klubu
Bunoza do Anglii http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...przyjdzie.html Melikson do Francji http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...straklasy.html transfery do klubu Stary Kosowski i bezrobotny bardzo przeciętny król - jest świetnie....
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 10.01.2013 o godz. 08:57.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Krzysztof Król to ten idiota co sąsiadów w Bielsku straszy kolegami ? I jego żona która twierdzi, że wszyscy im zazdroszczą ? Nie no takiego zawodnika bym nie chciał w Wiśle.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeśli to prawda, to zrezygnujemy z jednego z niewielu piłkarzy, którzy mają jakiś potencjał rozwoju i jednego z lepszych pikarzy ostatnio. Zamiast ma przyjść kolejny zawodnik, który ma się u nas odbudować, a którego kariera ostatnio to ciągły zjazd w dół. Kolejne działanie w ramach budowy nowej wielkiej Wisły...
No ale przynajmniejmniej zarząd jest konsekwenty w swoich działaniach. ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
napewno Król jest pewniejszy na obronie niż Frederiksen ,co do Bunozy to mam w pamięci jak dawał sie ogrywać w ostatnim meczu w Lubinie.
Defensywe to by sie przydało całą wymienić.Co do powrotu Kosy to myśle że nie ma sensu go sprowadzać skoro mamy Illieva. Miały być młode talenty jak w Legii (Furman, Łukasik) a tu 36 latek ma przyjść ?
Ostatnio edytowane przez AYALA : 10.01.2013 o godz. 09:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Bardzo dobry ruch - sprzedać w ....u tych wszystkich dziadów, wybudować boiska treningowe i akademię, zatrudnić dobrych trenerów i będzie dobrze
![]()
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Krzysztof Król
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
Króla kiedyś (bardzo dawno) uważałem za niezłego piłkarza, który może być tylko lepszy. Widziałem go na MŚ w Kanadzie i nigdy nie przypuszczałbym, że ten piłkarz piłkarz upadnie aż tak nisko. Jakby się mu bliżej przyjrzeć to jest typowy lewy obrońca bo ma ku temu wszelkie predyspozycje. Niezła technika, motoryka, dobra wrzutka. Brakuje mu tego bez czego trudno o sukces - oleju w głowie bo inaczej nie potrafię sobie wyjaśnić dlaczego piłkarz o takich możliwościach upadł tak nisko. Jakby go poprowadził jakiś trener silną ręką to może byłby z niego piłkarz.
Czasami lepiej wziąć "głupka" i liczyć że zmądrzeje niż wziąć piłkarza, który nic nie potrafi i liczyć że nagle zacznie grac. Akurat ja po poniekąd zrozumiałbym ten ruch jeśliby do niego doszło. Widać, że naprawdę coś potrafi lecz pokazuję to tylko w poszczególnych zagraniach. Tak Nawałka mógłby go "ogarnąć" bo tu trzeba dotrzeć do głowy bo on grac potrafi. edit: Król ma zły PR dlatego, że nie jest zbyt bystry i przysłużyły się temu jego zachowania poza boiskiem gdzie np gdzie dawał się złapać weszło na niezbyt mądrych jwpisach na Twiterze itd natomiast Korzym sam sobie wybrał taką drogę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 10.01.2013 o godz. 10:23.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Czy już nie sensowniejszym (skoro sytuacja finansowa klubu podobno kuleje) szukać w niższych ligach zamiast wyrażać zainteresowanie piłkarzami pokroju Korzyma czy Króla? Coraz bardziej zaskakująca jest polityka transferowa pana Jacka.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
A za pół roku przeczytamy:
- Transferami jestem bardzo rozczarowany. Na razie nic pozytywnego z nich nie wyniknęło. Ponad 20 lat jestem w sporcie, ale jest to dla mnie lekcja pokory... Z pozdrowieniami dla pana Jacka. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się boję, że kwestia Bunozy może potoczyc się tak samo jak przypadek Kirma.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja się boję, że kwestia Bunozy może potoczyc się tak samo jak przypadek Kirma.
![]()
[FONT=Times New Roman]
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie wiem czy dalej prawo obowiązujące w WB jest takie, że zawodnik spoza UE musi być reprezentantem kraju regularnie występującym w swojej drużynie narodowej, aby móc dostać pozwolenie na pracę w WB.
Bunoza nie występuje chyba w swojej drużynie narodowej regularnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Król? Ten Król?
Tej kandydatury to nawet po Bednarzu się nie spodziewałem. Od siebie proponuje pączka za Meliksona. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cabaj - Król, Magdoń,Wasiluk, Ł.Mierzejewski - Szeliga - Iwański,Bartczak-Korzym,Bonin-Dudzic
Zrób takie transfery Jacku jak sie chcesz pozbyc kibica ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No to nasza wczorajsza dyskusja na temat Maora już większego znaczenia nie ma bo Bednarz go sprzeda
Oferte złożył francuski średniak Ligue 1 FC Valencienes Oferują 5 mln złotych około 1,3mln €
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 10.01.2013 o godz. 12:10.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Melikson, Bunoza - out.
Kosowski, Król - in. No po prostu zajebiście Degrengolada. Przy takich ruchach transferowych zmiany w zarządzie czy RN wydają się być pozorowanymi ruchami, a budowa nowej wielkiej Wisły ściemą.![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Hmm co do Gordana Bunozy sprawa jest trudna
Gdyby to była oferta kupna a nie wypożyczenia Wisła nie ma kim grać a wypożyczy Bunoze? Z drugiej strony gdyby mu się tam jakimś cudem powiodło to można by było go później sprzedać za fajną kase Ciekawe co to za klub jest zainteresowany wypożyczeniem ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jak mamy się bawić dalej to od siebie dorzuciłbym Dolhe na trenera bramkarzy, RoMana na rzecznika prasowego, a na pierwszym meczu w ramach "powrotu legend" koszulka Bobrowicza pod dach. PS. Piechna na skauta! ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
||
Surmy nie podawałem bo to jednak pilkarz z Lechii.Tak samo jak Grodzicki fan zydowni, no ale jednak pilkarz WKS. Trzeba pilkarzy ktorzy zaspokoją cała linię nienawiści kibiców. (np. Cezary Kucharski w ataku, czy tez jak mogłem o nim zapomnieć...Ch** Gajtkowski)co do koszulek pod dach, ewidentnie Kapka. E: Kocur E2: komentarz pod tekstem o testach bramkarza z Sosnowca Cytat:
E3:Chociaż Król to ma fajna dupe, moze Jacek chce sie ustatkować np
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.01.2013 o godz. 12:54.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
pod dach jak najbardziej ale nie koszulkę ... ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Czy lysy ma jakieś zboczenie na punkcie testowania bramkarzy bo tak to wygląda ?
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/203/news2...h-w-Wisle.html