|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: serek.c2 , WISLAZWE
Miss forum: Innowierca: Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: serek.c2 , wislak68, Pablo84, Jedrek76, ogryzek, Kocur Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Jaroo1 Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 7kotów Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Pysio, Cortez, Szpen, Bobek90, Milosz, Sialalalala Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Szpen i jego posty "miłości": "normalnie na miescie dostalbys w ryj, a pozniej jeszcze kopa." Najweselszy post: "W aspekcie ideowym mógłbyś się równać z krową na pastwisku, jej też chodzi tylko o to żeby się nażreć i żeby ktoś wydoił. Reszta ją szczerze pie.rdoli. " Made in Drozd "To że jakiś pederasta przebiegnie raz na rok w tęczowych kalesonach nie znaczy że ludzie całkiem pogłupieli." Made in Drozd Najgłupszy post: "Nigdy nie było tematu ukończenia całośći do mistrzostw. Zawsze była mowa o przejezdności." O autostradach made in Szpen. "Ale szczeniaczek nie moze uzywac kondonka, oraz nie moze uprawiac sexu oralnego i analnego. Aha, pan reka nie moze tez zadowalac pana szczeniaczka." made in Bobek90 "Pracę mam dobrą, jeżdżę autem, na który mnie było stać (nowym z salonu za 70 tys zł), wkrótce biorę ślub i się śmieję z takich jak Drozd co całe swoje życie oddają za Smoleńsk." made in młody i wykształcony Pysio "Poglądowe zdjęcie, które obala teorię, że samolot nie jest wstanie na wysokości 7 metrów odwrócić się na grzbiet.. zdjęcie: http://imageshack.us/f/195/samolotl.png/ Po stracie skrzydła na odległości do 7 metrów od kadłuba obrót jest jak najbardziej możliwy w wyżej przedstawionym przypadku." Pysio "Wisła powinna przedłużyć w tym wypadku kontrakt z Tomkiem i sprzedać go za co najmniej 2 mln euro. Dla Apoelu to żadne pieniądze, a jeśli zależy im naprawdę na Tomku to i tak go od nas kupią! Mam nadzieję, że Bednarz zna się na biznesie i myśli podobnie jak ja." Pysio o Jirsaku Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Drozd Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): emj10 Najlepszy moderator: Framat Najgorszy moderator: Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): polityczny, smolensk2010, polityka transferowa Wisły Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Tomo Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku):
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 31.12.2012 o godz. 15:18.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: LuKaS TSW
Miss forum: Żmijka Innowierca: Żartowniś: Semper Fidelis 1985 Najmądrzejsze posty: aNouc Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Westersyl Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: FOR_FUN Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Ten od kurtek za 1000 zł ;D Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): rw88 Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Bobek Najlepszy moderator: WISŁAZWE Najgorszy moderator: Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): "To i Owo" Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): odwołany Superpuchar |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: Duzo by wymieniac
Miss forum: a niech będzie alterego Innowierca: kreseq Żartowniś: LukasTSW Najmądrzejsze posty: brak Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji):- brak Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa):- Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Wigiwares od czegoś tam Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Seba_krakow Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Wigiwares od czegoś tam Najlepszy moderator: cytuje: "Mila jak na mnie nie zagłosujesz w konkursie na najlepszego moderatora to nie pije z toba w Sylwestra" wobec czego nie mam wyjscia: WISŁAZWE Najgorszy moderator:- Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Zagadki Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): - Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): Odwołany wyjazd na superpuchar, derby i time to say goodbye ![]()
Ostatnio edytowane przez Mila : 31.12.2012 o godz. 16:08.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Można jeszcze się wpisywać bo muszę znaleźć czas żeby podsumować
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: ZWE
Miss forum: alterego o włos przed MiLą Żartowniś: gigant Najmądrzejsze posty: kot, Bóg trybun Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): 7 kotów i reszta starszych doświadczonych Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym):kurtki za 1000zł Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać):Seba_Kraków Najlepszy moderator:ZWE (wisi mi piwo )Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Na luziku i główne tematy w dziale Wisła Kraków - piłka nożna Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): Działalność Wiślackich Patriotów, derby, kontynuacja zmiany nastawienia do "pewnych problemów", koniec z zakrywaniem ich kapeluszem. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Najlepszy forumowicz: ZWE
Miss forum: Alterego Innowierca: mi(L)a Żartowniś: ZWE (za całokształt na SB) Najmądrzejsze posty: Debiut roku (nowy, który zwrócił Twoją uwagę w toku forumowych dyskusji): Największy awans (osoba, która zdecydowanie polepszyła jakoś postów swojego autorstwa): Zaginiony w akcji (user, który tylko z sobie lub wszystkim znanych powodów, przepadł w cieniu internetowego świata lub ustąpił miejsca bardziej aktywnym): Pokemon = Potomek Neostrady = żenada: Nadzieja forum (ktoś, kto w przyszłych miesiącach wniesie na forum coś świeżego i sensownego w dyskusjach): Najbardziej druzgocący post (oczywiście w sensie negatywnym): z uwagi na to, że dotyczyło mnie to osobiście - to post o pałowaniu w Czarnogórze. Najweselszy post: Najgłupszy post: Najmądrzejszy post: Rozmywacz pozytywny (ten, który choć pisze nie na temat, to lubisz jego wpisy czytać): Rozmywacz negatywny (odwrotność pana powyżej): Najlepszy moderator: ZWE Najgorszy moderator: Najlepszy temat (wątek, który wielokrotnie odwiedzasz i, w którym często przedstawiasz swoje zdanie): Najlepszy podpis (tekst pod postem lub sygnatura, która podoba ci się najbardziej): niech będzie Padre1906 ![]() Wyróżnienie (Ktoś lub coś, co warto zapamiętać w 2012 roku): "Time to say good bye" ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|||||||||
|
Uffff, chyba się udało zebrać wszystko razem.
Żadnych skarg nie uwzględniam - każdy ma prawo się walnąć ![]() ------------------------------------------------------------------------------------------------- Najlepszy forumowicz: WISŁAZWE 7 głosów wolfy 5 głosów Szprotson i serek.c2 4 głosy Bóg Trybun 3 głosy LuKaS TSW 2 głosy Po jednym głosie: Mila Padre1906 emj10 murray Kocur rw88 rakfur Arapaho Ela RoS Arti Uran235 Miss forum: (zacięta rywalizacja chociaż nie wiem co tu robią osobniki płci męskiej ) Tiramisu 7 głosów Żmijka, Ela oraz Kibicka 5 głosów Gypsy 3 głosy Mila2 głosy Po jednym głosie: masterlag nikola kot Padre1906 bondTSW Innowierca: kreseq - 10 głosów emj10 oraz 0 22 - 4 głosy Po jednym głosie: Killzone bukaj22 Sartre mi(L)a Żartowniś: (na uwagę zasługuje obecność naszego obecnego trenera za jego ostatnie wywiady ) gigant - 19 głosów LuKaS TSW, wolfy oraz Semper Fidelis 85 - 3 głosy Po jednym głosie: Mila 7 Kotów alkoholik Tomasz Kulawik Gwiaździsty Krygav WISŁAZWE Najmądrzejsze posty: (cieszy duża ilość wymienionych osób) Kot 9 głosów Pablo84 - 8 głosów Bóg Trybun oraz Jędrek76 - 6 głosów wolfy oraz Kocur 5 głosów serek.c2 oraz Arapaho - 4 głosy rw88 - 3 głosy Szprotson, WISŁAZWE, rakfur, Uran235 oraz Wiślak68 - 2 głosy Po jednym głosie: Mila kreseq normalny 1906 arti Watts Worcester !!RIVER!! Arked Lemoniadowy Joe fialo Bob Budowniczy Ela Mareq hunter FraMat Ogryzek aNouc Debiut roku: brak - chociaż widać kilka debiutów w niechlubnych kategoriach ![]() Największy awans: domin_czyzyny, westersyl oraz Jaroo1- 3 głosy elefant - 2 głosy Po jednym głosie: Mila Pablo84 Zaginiony w akcji: (widać że w Irlandii odcinają dostęp do sieci )7 Kotów - 9 głosów Dorotja - 3 głosy Flamengista - 2 głosy Po jednym głosie: Stara Gwardia ogółem Cygan Ola7 gigant kibic 1928 harimata szczebrzeszcz Usiu Wormal Emsi rwd Wilk olTschool 1q2 emjot Pokemon: (ostra rywalizacja w tej kategorii - Panie i Panowie - weźcie pod uwagę co piszeciebo wstyd) pysio oraz Bobek90 - 7 głosów Jose841 - 5 głosów Sialalala oraz Szpen - 4 głosy Miłosz, Hanys oraz michu_k - 3 głosy AS82 - 2 głosy Po jednym głosie: alkoholik chopin, napinacze nie lubiący obcych spoza Wisły matheev KOALIK Karamazov wortski kowalkowskij Verbrecher TheChris merkury emj10 Cortez For_Fun Wigiwares Nadzieja forum: 19sebawro06 oraz Jaroo1 - 2 głosy Po jednym głosie: Mila Nadzieja na powrót starej gwardii Bóg Trybun domin_czyzyny Najbardziej druzgocący post: SKWK i kurtki po 1000 zł - 5 głosów rozkminy micha o kibolach, gadu gadu metala oraz temat transferowy plus twórczość Szpenia - 2 głosy Po jednym głosie: Poszukiwanie partnera na mecz Cytat:
Miłosz za całokształt twórczości Bobek90 za całokształt twórczości Najweselszy post: Cytat:
gigant całokształt oraz pytanie o gumową lalkę na Derbach - 2 głosy Po jednym głosie: SKWK i kurtki po 1000 zł Bóg Trybun wyróżnienie shoutbox podczas meczy instrukacja zapisów do młodzieżówki Wisły wolfy i jego zajebistość beka z piłkarzyków gigant o Kulawiku: http://wislakrakow.com/forum/showpos...&postcount=682 Cytat:
Najgłupszy post: Cytat:
Miłosz za całokształt oraz pytania o gadu gadu metala 2 - głosy Po jednym głosie: SKWK i kurtki po 1000 zł Szpen za całokształt Wiślak68 za inwestycje Oknoplast w Inter Mediolan i wpływ PIS na awans do Euro 2008 michu-k o kibolach JOSE 841 całokształt Cytat:
Cytat:
Cytat:
Najmądrzejszy post: Kot za całokształt - 5 głosów rw88 za całokształt - 2 głosy Po jednym głosie: Jędrek76 za całokształt Arti za całokształt rakfur za całokształt serek.c2 za całokształt Rozmywacz pozytywny: gigant - 5 głosów Szprotson oraz Gwiaździsty - 3 głosy WiślakMyślenice, Mila oraz Seba_krakow - 2 głosy Po jednym głosie: wolfy domin_czyzyny dynek.pl tofik kocur fialo Pablo84 MatMario pysio Drozd rw88 Rozmywacz negatywny: Bobek90 - 6 głosów michu_k - 4 głosy JOSE841 - 3 głosy Sialalala oraz For_Fun - 2 głosy Po jednym głosie: alkoholik AS82 Majkel milicjanci i łamistrajki z klubu i wśród kibiców Miłosz pysio uposledzony_ale_kumaty Kamyk emj10 Najlepszy moderator: WISŁAZWE - 23 głosy Framat - 4 głosy Po jednym głosie: Kominek marcin Najgorszy moderator: Framat - 3 głosy Najlepszy temat: To i owo na luziku - 6 głosów Temat Polityczny - 5 głosów Zagadki, Typer oraz Mam pytanie - 4 głosy Nasi piłkarze, Boks oraz Ekstraklasa - 3 głosy Nibylandia - 2 głosy Po jednym głosie: Seriale Aktualny meczowy Motoryzacja Byli piłkarze Historia Wisły Historyczny Wisła Piłka Nożna jako cała sekcja Najlepszy podpis: Tomo - 7 głosów ![]() R33 - 2 głosy ![]() Po jednym głosie: killzone ![]() WISŁAZWE Cytat:
Cytat:
![]() kreseq ![]() Nesta Cytat:
![]() Wyróżnienie: (cieszy że największa ilość osób uznała spadek starozakonnych) "Time to say goodbye" oraz spadek Anty-Wisły - 14 głosów RoS - 4 głosy za Typera Śląsk Mistrzem - 3 głosy Mucha i jej działalność ogółem plus Super Puchar - 3 głosy Wit.ek - 2 głosy za Statystyki WISŁAZWE - 2 głosy za organizację konkursu westersyl - 2 głosy za kompilacje Arapaho - 2 głosy za ogarnięcie tematu Wiślackich Patriotów Kocur - 1 głos za kontynuację WSA Bednarz - 1 głos za całokształt działalności SKWK - 1 głos za całokształt działalności Wyróżnienie: Ś.P Dawid Zapisek Maciej Wołoszyn Daniel Sikorski najlepszy piłkarz Polski, NASZE MIASTO, NASZE ZASADY - WYPADA Z GRY TEN, KTO NIE PILNUJE OPRAWY! ------------------------------------------------------------------------------------------ Można komentować ![]() Kto komu wisi piwo czy drinka czy romantyczny wieczór za przekupstwo w głosowaniu uzgadniajcie na priv (Chyba że romantyczny wieczór z Wiślaczką to na priv do mnie )Udanego roku 2013!!! ![]()
|
||||||||||
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Szacun dla Kocura, za zorganizowanie i podliczenie WSA 2012!
Dzięki wielkie również dla użytkowników portalu, którzy wzięli udział w głosowaniu. Dziękuje każdemu kto oddał na mnie swój głos. To naprawdę miłe, jeszcze raz dziękuje. Pozdrawiam! ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Również się przyłączę do podziękowań dla Kocura że chce mu się podliczać cały plebiscyt.Oczywiście duże podziękowania dla osób które na mnie oddały swój głos,oraz gratulacje dla wygranych,no może poza tymi kategoriami negatywnymi.
Przy okazji wychodzę z propozycją że skoro plebiscyt mniej więcej zbiegł się w terminie z ogłoszeniem wyników na najlepszego polskiego sportowca według PS,co kończy się tradycyjnym balem mistrzów sportu,to niech ZWE jako najlepszy forumowicz w przyszłym roku zorganizuje taki sam bal dla forumowiczów ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ooo - "Lubię to" - wspólna impreza dla forumowiczów super pomysł
![]() Tak patrzę na wyniki z poprzednich lat i 3 rzeczy (osoby) się nie starzeją czyli zawsze wygrywają: - dowcipy giganta - moderatorka ZWE - cycki Sary E: hehehe
Ostatnio edytowane przez Kocur : 06.01.2013 o godz. 21:02.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
moderatorka?! za to BAN Nie jestem Kobietą ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Dobra robota Kocur! Dziękuję wszystkim za głosy oddane na mnie - naprawdę się ich nie spodziewałem
Szkoda tylko, że tak niewielu forumowiczów przyłączyło się do zabawy...ps. w balu chętnie udział wezmę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Również dziękuję za głosy. Nie wiedziałem, że Dragan "Old Spice" Paljić się tak spodoba
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
bal ? jestem na tak
tylko kedy ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Kolejne White Star Awards zaliczone. Dobra robota Kocur, gratuluję!
![]() ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Większość ostatnich wpisów w polityce transferowej wygrywa wszystkie konkurencje, nawet nie ma sensu zapisywać cytatów - kopiuj wklej
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Gratulacje dla zwycięzców, oby w przyszłym roku było jak najmniej głosów w kategoriach negatywnych i dziękuję za oddany na mnie głos.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Tiramisu powinna już oddać koronę, prawie tu nie bywa. Dzięki chłopaki! "Tradycyjnie bezapelacyjnie" jest to miłe
. Kocur, szacun za chęci i poświęcony czas. Oby z roku na rok liczba głosujących rosła! Pozdrowienia dla giganta i tego co widzi i grzmi! ;-)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 09.01.2013 o godz. 10:30.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Szacun dla kocura za cały temat. Dzięki za głosy i pozdrowienia, nie głosowałem tym razem i po fakcie trochę mi glupio. Pocieszenie takie, że za rok wszyscy bedziemy starsi i mądrzejsi : )
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|