The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.01.2013, 15:58
Nigdy nie trawiłem gościa o nazwisku Korzym. Nie mówcie mi, że to jest walczak, wojownik fighter itd bo to piłkarz grający na pograniczu boiskowego frajerstwa połączonego z boiskowym debilizmem wielokrotnie widziałem w jego zachowaniu celowość zrobienia komuś krzywdy co nie ma nic wspólnego z prawdziwą walką. Nie chcę w Wiśle takich piłkarzy, nie jest to Ibrahomivoić ani nawet topowy piłkarz ligi aby można było przymykać oko na jego zachowania. Wyróżnia się mnie więcej tym, że widać w jego zachowaniu więcej emocji niż u innych piłkarzy ale to żaden argument.

Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WSTK z uśmiechem od ucha do ucha.

Jeśli to prawda to ja już mam osobiście dość Bednarza i jego pomysłów. Wie ktoś czy to jest jakaś potwierdzona informacja ?
Ostatnio edytowane przez westersyl : 04.01.2013 o godz. 16:07.
Odpowiedz cytując
PODpalacz
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 04.01.2013, 16:00
jacekbum napisał(a):Wyświetl post
Korzym to bardzo dobra propozycja W NASZEJ SYTUACJI finansowej gdzie nie ma szans na kogoś lepszego.

Korzym jest podobny do Małeckiego walczak szybki czasami bramki zdobywa potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1.

Małecki Korzym + Melikson Iliev i mamy 4 zawodników potrafiących wygrywać pojedynki 1 na 1 a nawet 1 na 2 ,a przypominam,że końcówke sezonu graliśmy mając w składzie tylko jednego zawodnika który nie bał się indywidualnych pojedynków.

Genkov
Korzym Małecki
Melikson
Wilk Chrapek

przypominam,że Genkov najlepiej grał gdy miał wsparcie na skrzydłach w systemie 4-3-3 gdy dogrywali mu Małecki i będący w życiowej formie Kirm a i wtedy Melikson miał wiele miejsca bo ciężar gry brali na siebie dobrzy skrzydłowi.

Do WiślakMyślenice : Korzym to profesjonalista gdy zdobywał gola w meczu z Legią nie krył radości (o ile dobrze pamiętam)
podobne komentarze rozkminy można spotkać na stronie onet.pl
P.S Ivica Iliew + pojedynki=respirator

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 04.01.2013, 16:09
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WTSK z uśmiechem od ucha do ucha.
To samo chciałem napisać, jestem pewien że nawet jest takie nagranie jak ta j.... koronka wraca do wioski kielce po wygranym meczu w Krakowie z Wisłą Kraków i razem z kibicami tego wiejskiego klubiku śpiewają WTSK. Ja tego kopacza nie wyobrażam sobie na R22, myślę że nie wyobraża go sobie nikt rozsądny, kto choć trochę potrafi sobie wyobrazić jaki byłby do niego stosunek trybun - jeśli ktoś w ogóle będzie chodził na stadion. Miałby tutaj naprawdę przejebane - i dobrze zrobi, jeśli zostanie tam, gdzie wiedzie swój zasrany żywot, czyli w kielcach.

Jacek "C.H...J." Bednarz prowadzi kampanię na rzecz ściągnięcia widzów piłkarskich na stadion, osób które mają w dupie Wisłę i Białą Gwiazdę, osób pokroju widzów i uczestników różnego rodzaju YCD i innych tego typu gówien. Osób, którym nie przeszkadza piłkarz, który wyzywa Kraków i Wisłę Kraków o d najgorszych.

Jeśli to prawda, to ten człowiek chyba nie zdaje sobie co On robi. Gorzej, że nikt nad nim nie zdaje sobie sprawy, co będzie skutkiem jego działań. Totalna wojna z kibicami, zapaść sportowa i organizacyjna.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 04.01.2013 o godz. 16:27.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.01.2013, 16:13
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Pewnie jakby gdzieś pogrzebać na Youtube to można znaleźć Korzyma śpiewającego WSTK z uśmiechem od ucha do ucha.
No i o to w tym wszystkim chodzi. Jeżeli słowa Sticha są prawdą (on przeprowadzał wywiad z Bednarzem, możliwe, że ten powiedział mu coś na ucho po za kamerami), to wypada tylko pogratulować łysemu wyobraźni. Gość robi wszystko, żeby jeszcze bardziej podpaść kibicom. Przebił Filipiaka i jego zapytanie o Błaszczykowskiego 6 lat temu.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 04.01.2013 o godz. 16:16.
Odpowiedz cytując
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 04.01.2013, 16:51
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html

co wy na to?
Odpowiedz cytując
donecki
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 04.01.2013, 16:58
Chyba Cię pogieło.To ten co jeżdził samochodem Raula i wróci do Realu przecież
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 04.01.2013, 16:58
Do zblazowanego towarzystwa z R22 pasuje jak ulał. Ten gwiazdor z innymi gwiazdorami pokroju Garguły może się jednak nie dogadać. Szatnia przy R22 może nie pomieścić ego jednego i drugiego. A dodajmy tam jeszcze Patryka "chcę grać przy max 5 tys. kibiców" Małeckiego to już w ogóle...
Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 04.01.2013, 17:20
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Wracaj trzepać dywany albo szablę ćwiczyć...
A kto niby w małopolsce jest lepszy od wymienionych przez Kulawika?
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.01.2013, 17:32
Pierwszy lepszy? Hmm, Moskal?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 04.01.2013, 17:38
Pierwszy lepszy? Hmm, Moskal?
Tak powiedział i ja się z nim zgadzam, że Moskal jest najlepszym trenerem w małopolsce, więc nie wiem sąd ten zamęt?

Cytując NaszeMiasto:

Zacznę od trenerów. Dla mnie na pierwsze miejsce zasłużył Kazimierz Moskal za to, w jaki sposób prowadzi Termalicę. Drugie miejsce dla Dariusza Wójtowicza, który po ciężkim początku w Puszczy opanował sytuację, a jesienią już rządził w II lidze. Na trzecim miejscu widziałbym Przemysława Cecherza, który zrobił historyczny wynik w Kolejarzu Stróże. Tuż za podium umieściłbym Wojciecha Stawowego, który opanował sytuację w Cracovii i liczy się w walce o awans. Piąte miejsce dla Krzysztofa Łętochy, który z Okocimskim wywalczył awans do I ligi w bardzo dobrym stylu.
Odpowiedz cytując
BiałaGwiazda
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 04.01.2013, 18:26
Dziwię się niektórym co wybrzydzają,Korzym to solidny ligowy zawodnik i w naszej obecnej sytuacji śmiem twierdzic że byłby większym wzmocnieniem niż jakiś no name Peralta z Hondurasu i inne wynalazki.To że gra w Koronie o niczym nie świadczy,w końcu Czarek Wilk też przyszedł z Korony i jakoś nikomu to nie przeszkadzało
Odpowiedz cytując
JacobCFC
Senior Member

Stary 04.01.2013, 18:30
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
Dziwię się niektórym co wybrzydzają,Korzym to solidny ligowy zawodnik i w naszej obecnej sytuacji śmiem twierdzic że byłby większym wzmocnieniem niż jakiś no name Peralta z Hondurasu i inne wynalazki.To że gra w Koronie o niczym nie świadczy,w końcu Czarek Wilk też przyszedł z Korony i jakoś nikomu to nie przeszkadzało

Ten temat już był wałkowany miliard razy
Odpowiedz cytując
TOMEK 11
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 04.01.2013, 18:32
BiałaGwiazda napisał(a):Wyświetl post
....a trzymajcie mnie..

nie dawno cwel pokazywał na naszym stadionie 'do gały', a wy taką szmatą chcecie Wisłę wzmacniać
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 04.01.2013, 18:45
Zapominasz, że tutaj większość ludzi ma bardzo krótką pamięć
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 04.01.2013, 20:05
http://www.youtube.com/watch?v=2vBQpGHcIjQ

ogladnijcie całośc Ci którzy maja niedobór lecytyny. najlepiej i tak gdzies od 7 minuty.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 04.01.2013, 20:08
Zapominasz, że tutaj większość ludzi ma bardzo krótką pamięć
Albo lubią "do gały".
Ostatnio edytowane przez Dariook : 04.01.2013 o godz. 20:11.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując
czesiu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.01.2013, 21:37
Bednarz nigdy nie sprowadził rozsądnego piłkarza, bo się kompletnie nie zna na tej robocie. A z tym Korzymem osiągnął dno!
Jacku odejdź! Wstydu oszczędź!
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 04.01.2013, 23:37
Korzym do Wisły? Bednarz chce chyba ludzi całkiem prowokowac do bojkotu.
Moze jeszcze sprowadzi tego, jak mu tam? Dudzica? Też ponoć walczak. Albo Arkadiusza Barana?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 04.01.2013, 23:41
radek2323 napisał(a):Wyświetl post
Bednarz chciał Korzyma ja p........
za OS
Jeśli to prawda to Bednarz to kawał sku******

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 05.01.2013, 00:00
Ja jebie, żeby wpaść na pomysł sprowadzenia Korzyma to trzeba być naprawdę ciężkim debilem... Następny w kolejce Łukasz Gikiewicz, a później to juz tylko półfinał Ligii Mistrzów
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 05.01.2013, 00:05
...podniecacie sie kazdym newsem w SEZONIE OGORKOWYM .... pismaki tez ludzie - musza z czegos zyc i wymyslaja glupoty ....jeszcze 2 miesiace podobne .......y beda w necie- a Wy bedziecie sie spuszczac ......teraz Korzymy ...pozniej jakies inne Klinsmany i Kluiverty ...ochlopnijcie ....co rok to samo ...a sezon i tak skompromitowany ...jedyna opcja to gra mlodzieza , i wypozyczyc wiele innej mlodziezy - oi przez pol roku sprawdzic kto sie nadaje - a nie jeden mecz- albo I polowa i tyle ....mysle ze spadek nie grozi ...wiec mozna taka opcje zrobic ...a gwiazdeczki dobrze zarabiajace ktore nie chca skorzystac z mozliwosci uczeczki spod Wawelu do ME i pozamiatane
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.01.2013, 01:40
TOMEK 11 napisał(a):Wyświetl post
....a trzymajcie mnie..
Dokładnie to samo pomyślałem.

Od dzisiaj Jacek ma nową ksywkę: "Wodogłowie".

P.S. Cabaj ma jeszcze kontrakt?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 05.01.2013 o godz. 01:49.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 05.01.2013, 11:14
Korzym do Wisły to pokłosie zapowiedzi że Cupiał wchodzi na nowo do Wisły z 20 mln zł?
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Stary 05.01.2013, 11:15
Jacku a moze Stebleckiego, zawsze mówił ze jego ojciec wpoil mu miłość do Żydów i nienawiść do Wisły
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 05.01.2013, 11:21
Korzym to frajer, nie wiem jak bardzo Bednarz musi być oderwany od realiów, że takich ludzi proponuje...
Odpowiedz cytując
soQlABG
Member

Od: 08.2012

Stary 05.01.2013, 11:32
1. Menedżer Cezarego Wilka poszukuje dla niego klubu w Rosji. Zarząd Wisły Kraków nie będzie robił mu problemów.

Jeśli to wprawda to w jego miejsce kto ? Brud ?
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 05.01.2013, 11:42
No przecież stawiamy na Młodych Polaków. Nie wiedziałeś? jest Brud, Uryga, ewentualnie jakiś 30 letni murzyński gej bez kolan (to w ramach tych młodych polaków )

Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 05.01.2013, 12:02
Korzym po meczach w Kielcach brał sobie taxi z kumplami i balangował w Krakowie (chyba z przyzwoitości nie w Kielcach) to dobrze zna Kraków więc była by szybka aklimatyzacja i nie musiał by daleko dojeżdżać na kluby.
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 05.01.2013, 12:08
Ciekawi "kibice" pojawiają się teraz na Reymonta, skoro nie przeszkadzałby im Korzym w barwach Wisły...
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.01.2013, 12:27
Mamy ogromne problemy z ofensywnym rozegraniem akcji, strzelamy bardzo mało bramek. W zasadzie poza Genkowem, który pół rundy gra, drugie pół się leczy nie mamy żadnego napastnika. Problem w tym, że i Bułgar gry nie ruszy do przodu, tylko trzeba mu podać na głowę albo na pustą.
Jak nie sprowadza kogoś kto pociagnie grę, to obawiam się, że możemy strzelić mniej goli od Podbeskidzia.

A w zasadzie jest jasne, że nie sprowadzimy. No cóż, liczymy, że GKS i PBB wykrwawia się prędzej niż my.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów