|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Guest
|
|
Podobnie było z Brazylią. Do teog jak na Honduranina wydaję się być trochę filigranowy. O wiele lepszy jest ten Perlarta co poszedł do MSL Arnold, który nieźle zatrzymywał Hiszpanów na prawej obronie. Ale zobaczymy jest lewonożny może na lewej obronie dałby radę bo tam jest pożar.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 03.01.2013 o godz. 12:30.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Online |
|
|
Według transfermarkt Orlin Peralta jest lewym obrońcą.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Nowa? Przecież nasz klub praktykuje tą ''taktykę'' od kilku sezonów, Piotrek Brożek, Dragan Palijć, Junior Diaz i stan kadry się zgadza do tego jeden piłkarz na dwie pozycję ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Nie podoba mi się ten zawodnik pod względem sportowym. O reszcie nie ma co mówić, niech wyp.... na Kałuży - tam lubią takich, lub do Poznania....bo tam takie obyczaje są.
Tymi ruchami myślę, że Jacek B. "łysy ch.. z Wawy" chce dolać oliwy do ognia, kolejna odsłona wojny z kibicami. Należy zadać pytanie wszystkim decydentom (Cupiałowi, Bednarzowi): Kim wy ....a jesteście, aby tak szargać imię Białej Gwiazdy ? Zaczął szargać nasze wartości Basałaj sprowadzając dwóch grajków do Wisły Kraków, z których jeszcze jeden kopie u nas piłkę jak mu się chce. A teraz Bednarz to kontynuuje !!! Wybaczcie emocje, ale czasem człowiek może nie wytrzymać !!!!!!! czekam na stanowisko SKWK i mam nadzieję, że będzie to stanowisko całkowicie czytelne dla zarządu, że ten oto "poznaniako-cracoviak" nie ma prawa u nas grać, a jak go zakontraktują to tego pożałują!!!! Trzeba być Łysym chu.... lub Kapka, aby znaleźć po drugiej stronie świata, całkowicie anonimowego grajka z małą szansą na udany transfer, a do tego osobę totalnie skompromitowaną - tego by nawet Chuck Norris nie zrobił, gdyby nawet się skupił!!! A może to sprawka naszego klubowego kreatora mody Maćka Żurawskiego ?
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 03.01.2013 o godz. 16:03.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przecież to nie o tego nam chodziło...już leci więc mówi się trudno.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dajcie spokój dla Łyego, przecierz on tego grajka na oczy nie widział...
Manager podstawił, powiedział że jak się sportowo załapie to coś mu odpalął, więc Łysy go wziął. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ponoć interesujemy się następnym pomocnikiem. Wisła Kraków zagięła parol na Ostoję Stjepanovicia (27 lat). Mamy go .. kupić
http://www.sportowefakty.pl/pilka-no...traklasy-wideo ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Chodzi o ten niby pocałunek ? Już bez przesady , nie rób z każdego pedała . Zdjęcie faktycznie wygląda jak wygląda ale na filmiku widać tą sytuację idealnie i nic nadzwyczajnego tam się nie stało , zresztą to ten drugi zawodnik go "zaatakował" .
Ostatnio edytowane przez fanfan : 03.01.2013 o godz. 17:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Najlepiej cały czas skupiać się na obrońcach bo w końcu Wisła ma taki wspaniały atak,bramka za bramką a Sikorski to jest jakiś zupełnie inny poziom 15 ligowych spotkań i 14 goli to wręcz niebywała skuteczność całej drużyny
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 03.01.2013 o godz. 17:41.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Tymon ale chyba nie rozumiesz sposobu myślenia Bednarza... Jeśli poprawilibyśmy obronę na tyle że tracilibyśmy jedną.... góra dwie bramki na rundę to taki atak jaki mamy starczałby na pierwsze miejsce w tabeli a co za tym idzie na mistrzostwo ;]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła potrzebuje teraz liderów środka. Z obecnymi graczami ofensywnymi z miesiąca na miesiąc powinno być coraz lepiej. I nie ważne, jakie będą rezultaty na wiosnę, to transfer defensywnego pomocnika jest priorytetem. Tutaj jest ogromny brak i stabilizacja środka pola jest wręcz konieczna do budowy nowego zespołu.
![]()
RAZEM WYPEŁNIJMY STADION PRZY REYMONTA !!! RAZEM BUDUJMY WIELKĄ WISŁĘ !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wisla potrzebuje wzmocnien WSZEDZIE i na kazda pozycje.Pilkarze parodyśći wystepjacy dotad w tej druzynie pokazali ze nie sa nic warci w Lubinie i dlatego ciesze sie ze protest bedzie trwał w najlepsze.
Moze jak spadniemy z hukiem cos sie ruszy i zmieni,zreszta działania łysego h.u.j.a bardzo szybko prowadza nas do 1 ligi. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
||
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Oj tam, oj tam. Przynajmniej miejscowi pederaści będą mieli trochę egzotyki. Bo co do tego, że Bednarz ściągnie jakiegoś niekulawego piłkarza nie mam już złudzeń.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Ciepłego chłopaka znalazł ciepły Maciek. Będzie jego modelem w ciepłym butiku dla ciepłych klientów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Jak się robi za ciepło to można otworzyć okno.
Zrobi się przeciąg, to może kogoś wywieje... |
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Wisła Kraków "odpuści" ligę? Kulawik zdradza cele
http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...cele,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
YYY jak to odpuści? W sensie, ze dopiero odpuści? Tzn. że co jak to... że do tej pory jeszcze nie odpuściła? Że do tej pory walczyła i walką do upadłego wywalczyła ...12. miejsce? Ja bym na miejscu Kulawika uważał w takim razie. Bo jeśli nie odpuszczając jego traktorzyści tak grają i zajmują takie miejsce to co będzie jak zaczną odpuszczać? Ja wiem, że łysy b.u.c chciałby a Wisła spadła na 19 miejsce w tej lidze ale to się nawet łysemu nie uda. Za mało gra drużyn z którymi można by przegrać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wg Marcina Sticha z Orange Sport(dziennikarz, który przeprowadzał niedawno wywiad z Bednarzem), Wisła proponowała kontrakt Korzymowi. Na całe szczęście na dniach ma przedłużyć umowę z Koroną.
Krzysztof Król rozwiązał za porozumieniem stron kontrakt z Podbeskidziem. Łysy zapewne zaciera ręce, sprowadził już byłego gracza Bayernu, Milanu to do kompletu brakuje mu kogoś z Królewskich.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 04.01.2013 o godz. 15:47.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Hahaha, łysy gustuje w podobnych do siebie... Jak nie Korzym to może Vuković? O ile się opitoli na łyso...
Czarek Wilk piłkarz roku... Ja pier--le co za człowiek... Za rok Wisła spadnie z ligi i będzie gadka, że dzięki świetnemu Czarkowi Wilkowi Wisła zajęła 15 a nie ostatnie miejsce w lidze. Oczywiście Czarek jest fenomenalny i jego zaangażowanie pozwala z nadzieją patrzyć na rychły powrót do Ekstraklasy... Gdzie my jesteśmy? To co się dzieje z tym klubem od roku to jest jakiś żart. Żart powtarzany co tydzień na murawie, który ze Ślaskiem jeszcze śmieszył ale ileż można oglądać i śmiać z takich samych występów tych samych parodystów. Jeszcze jakby próbowali jednych parodystów zastąpić innymi parodystami to jeszcze byłoby sens na to patrzyć. Inni może inaczej by się wywracali, inaczej kiksowali... A tak... czym jeszcze Jovanović może się skompromitować? Jak ten biedny parodysta ma rozbawić trybuny? Przecież już wszystkie kiksy zdążył zaprezentować i teraz się tylko powtarza. Gacie ma ściągnąć? Jak zamieniacie jednego cyrkowca na drugiego z Hondurasu to miejcie litość również dla Serba. Niech rozbawia trybuny gdzie indziej.
Ostatnio edytowane przez thechris : 04.01.2013 o godz. 14:01.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Korzymowi? To już nie jest śmieszne to jest żałosne panie Bednarz,może z drugiej strony błoń kogoś weźmiemy ?
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Reporter: "Przed meczem z Zagłębiem Lubin Jan Frederiksen mówił, że oglądał na odprawach spotkania rywala, ale zupełnie nie kojarzy Szymona Pawłowskiego, którego miał kryć. Czy nie miał pan poczucia, że te wszystkie analizy taktyczne nie mają najmniejszego sensu, bo piłkarze i tak mają je... gdzieś?" Tomasz Kulawik: "To świadczy tylko o zawodniku. Poza tym Frederiksen zagrał u mnie tylko w pierwszym meczu z Legią. Potem czasami wchodził z ławki, a w Lubinie wystąpił tylko dlatego, że z powodu kartek i kontuzji rozsypała się nam obrona. Pytanie, czy ja widzę takie jego podejście? Widzę. Dlatego u mnie nie grał." To nie wiem czy może być gorzej niż jest.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 04.01.2013 o godz. 14:17.
![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bednarz chciał Korzyma
ja p........ za OS ![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Korzym to bardzo dobra propozycja W NASZEJ SYTUACJI finansowej gdzie nie ma szans na kogoś lepszego.
Korzym jest podobny do Małeckiego walczak szybki czasami bramki zdobywa potrafi wygrywać pojedynki 1 na 1. Małecki Korzym + Melikson Iliev i mamy 4 zawodników potrafiących wygrywać pojedynki 1 na 1 a nawet 1 na 2 ,a przypominam,że końcówke sezonu graliśmy mając w składzie tylko jednego zawodnika który nie bał się indywidualnych pojedynków. Genkov Korzym Małecki Melikson Wilk Chrapek przypominam,że Genkov najlepiej grał gdy miał wsparcie na skrzydłach w systemie 4-3-3 gdy dogrywali mu Małecki i będący w życiowej formie Kirm a i wtedy Melikson miał wiele miejsca bo ciężar gry brali na siebie dobrzy skrzydłowi. ________________ Do WiślakMyślenice : Korzym to profesjonalista gdy zdobywał gola w meczu z Legią nie krył radości (o ile dobrze pamiętam)
Ostatnio edytowane przez jacekbum : 04.01.2013 o godz. 15:39.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W klubie mamy już jednego legionistę, a to ponad stan...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|