The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.12.2012, 09:44
Na Trójce ostają wściku . Co 15 minut reklama przejętego u-rze. Jak im sprzeaż poleci z miesiąca na miesiąc o 70% ciężko to będzie propagandzie wytłumaczyć
Hej Nasz TS !!
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 22.12.2012, 10:40
Nawet dzisiaj na tvn bardzo widoczne było lokowanie Urze.
Swoją ten młody z wstajesz i wiesz jest bardzo usłużny, może salon go kiedys nagrodzi. A moze i nie, jak w przypadku Wołka.
Tylko Wisła!
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 25.12.2012, 13:54
Świąteczny Marek Kondrat i jego wynurzenia dla ludzi "bystrych" i "uśmiechniętych":

Cytat:
Ulice Pragi i Berlina są kolorowe. Dzięki czemu ludzie uczą się żyć ze sobą i są coraz bardziej otwarci. Ulice Warszawy są wciąż białe. U nas na ulice wychodzi ONR i tworzy się Ruch Narodowy. Na ulice wychodzą ludzie z pomalowanymi na biało-czerwono gaciami, a najważniejszym kryterium jest kto głośniej krzyknie. Pusty śmiech mnie ogrania, jak Kaczka w Opolu krzyczy o repolonizacji, bo trzy dni wcześniej wracam z Opola, gdzie miałem do czynienia z wykształconymi, dobrze prosperującymi obszarnikami, a nie rolnikami. To jest kompletnie inny obraz. Żyjemy stereotypami.
Cytat:
Przy wszystkich niedociągnięciach, bardzo jestem zadowolony z rządów Tuska. PO nie judzi, nie używa języka agresji. Mamy spokój.
Cytat:
Najsensowniejsza jest potrzeba oddalenia państwa od Kościoła. To, co się w Polsce odbywa, jest niestosowne. Mamy głupowaty taliban, który nie mówi głosem chrześcijańskim i głosem rozwagi, ale głosem jątrzenia.
Cytat:
Onet.pl: - Po ostatnich wyborach parlamentarnych Adam Michnik napisał w "Gazecie Wyborczej": "te wybory to zwycięstwo Polski Marka Kondrata i Kuby Wojewódzkiego, Polski ludzi bystrych i uśmiechniętych".

Marek Kondrat: - O! Widzi Pan: "Polski ludzi bystrych i uśmiechniętych". Bardzo mi to konweniuje i to jest cały mój wkład w Polskę. Uważam, że tyle wystarczy. Nie trzeba mieć zdania w każdej kwestii. Nie silmy się na opinię o katastrofie smoleńskiej.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Drozd
Senior Member

Stary 25.12.2012, 14:06
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Świąteczny Marek Kondrat i jego wynurzenia dla ludzi "bystrych" i "uśmiechniętych":
Hehehe typowy yntelygent, bystry ale ważne sprawy olewa. Bystrość swoją manifestuje natomiast głupawym uśmieszkiem.
Hej Nasz TS !!
Bobek90
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 25.12.2012, 14:30
Za to wy zachowujecie sie jak elektorat PiS-u; ten bardziej paranoiczno-smolenskowy.

Niby mowicie o wolnosci i o wolnej Polsce; a jak przychodzi co do czego to kazdy polak kto nie mysli tak jak Wy to wynurzenia prawi; kazdy polak kto nie wierzy w to co Wy to co najwyzej yntelygent, pogardliwie nazywany.

A najlepszej jest to; jak wygrywaja nasi to jest dobrze, Polska jest bardziej niepodlegla, no i z oligarchia walczy; jak wygrywaja nie nasi, czyli te wszystkie Tuski i Palikoty, to jest bardzo zle; Polska staje sie druga Ukraina gdzie oligarchia decyduje nawet o pogodzie, oczywiscie zawsze i wtedy kiedy rusek z niemcem jej na to pozwola.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 25.12.2012 o godz. 14:33.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.12.2012, 15:16
Kodnrat handluje winami i pewnie interes mu nie idzie bo przegrywa z hipermarketami więc zaczyna dorabiać jako "autorytet morlany"...

a kto umarł,ten nie żyje
http://www.youtube.com/watch?v=XiMaVeeTn7A
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.12.2012 o godz. 15:24.
Drozd
Senior Member

Stary 25.12.2012, 15:49
Bobek90 napisał(a):Wyświetl post
Za to wy zachowujecie sie jak elektorat PiS-u; ten bardziej paranoiczno-smolenskowy.

Niby mowicie o wolnosci i o wolnej Polsce; a jak przychodzi co do czego to kazdy polak kto nie mysli tak jak Wy to wynurzenia prawi; kazdy polak kto nie wierzy w to co Wy to co najwyzej yntelygent, pogardliwie nazywany.

A najlepszej jest to; jak wygrywaja nasi to jest dobrze, Polska jest bardziej niepodlegla, no i z oligarchia walczy; jak wygrywaja nie nasi, czyli te wszystkie Tuski i Palikoty, to jest bardzo zle; Polska staje sie druga Ukraina gdzie oligarchia decyduje nawet o pogodzie, oczywiscie zawsze i wtedy kiedy rusek z niemcem jej na to pozwola.
Są Bobku sprawy i tematy, ścisłe, w których albo się rozumie co jest faktem, albo się udaje idiotę, albo się jest idiotą. Uczciwość wobec samego siebie wymaga, aby tych trzech przypadków zachowań nie traktować tak samo. Bo to co proponuje "świr" jest postawą, którą mój proboszcz określał "lelum polelum".
Hej Nasz TS !!
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 25.12.2012, 17:04

Dokładnie, im demokracja odpowiada pod warunkiem ,że oni rządzą ,a jak nie rządzą to żyją w kraju agentów,zamachów, kondominium i śpiewają: "Wolną ojczyzne racz nam dac Panie.."
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.12.2012, 17:19
AS82 napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, im demokracja odpowiada pod warunkiem ,że oni rządzą ,a jak nie rządzą to żyją w kraju agentów,zamachów, kondominium i śpiewają: "Wolną ojczyzne racz nam dac Panie.."
Tylko widzisz, dzisiejsze Państwo nie przypomina demokracji- ewentualnie demokrację fasadową.Bliżej nam w tej chwili do standardów Rosyjskich niż Europejskich.Zarówno jeśli chodzi o prawo i sprawiedliwość.
Nie odpowiedziałeś dalej na moje pytanie. Za jakie zarzuty siedzi staruch na święta?

Może mały zakładzik?
Ja obstawiam, że sprawa skończy się odszkodowaniem/wygraniem procesu dla "Starucha" Ty jak rozumiem uważasz, że wygra nasze praworządne Państwo.
Prawdopodobnie finał będzie w Strasburgu, ale ostatecznie "kibol i bandyta" wygra z naszym Państwem.
Przegrany kasuje konto na forum.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.12.2012 o godz. 17:26.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
AS82
Banita

Stary 25.12.2012, 17:34
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Tylko widzisz, dzisiejsze Państwo nie przypomina demokracji- ewentualnie demokrację fasadową.Bliżej nam w tej chwili do standardów Rosyjskich niż Europejskich.Zarówno jeśli chodzi o prawo i sprawiedliwość.
Nie odpowiedziałeś dalej na moje pytanie. Za jakie zarzuty siedzi staruch na święta?

Może mały zakładzik?
Ja obstawiam, że sprawa skończy się odszkodowaniem/wygraniem procesu dla "Starucha".Prawdopodobnie finał będzie w Strasburgu, ale ostatecznie "kibol i bandyta" wygra z naszym Państwem.
Przegrany kasuje konto na forum.
Wiadomo ,że polski ustrój polityczny nie jest doskonały : Sądy są opieszałe , administracja przerośnieta i nie działa jak powinna ,taka a nie inna Słuzba Zdrowia itp. ale ci ludzie nie krytykują obecnie rządzacych z tych powodów, tylko z powodów ,które zamiescilem w pierwszym poscie co jest bzdurą i trąca o paranoje.

O Starucha sie zakladal nie bede bo nie mam wgladu do jego aktu oskarzenia ,ale z tego co mi wiadomo ma on zarzuty zwiazane z tak zwana dziesioną i do tego dochodzą narkotyki .To czy go ostatecznie wybronią w Strasburgu , nie wiem , byc może jeśli np. PIS z Gazeta Polska zrobią ze Starucha kolejny motyw przewodni dla swojego funkcjonowania , jak zrobili ze Smoleńskiem , to być może bedzie kolejny serial pt. "Staruch - wiezien polityczny"
Pablo84
Senior Member

Stary 25.12.2012, 17:56
Wiadomo ,że polski ustrój polityczny nie jest doskonały : Sądy są opieszałe , administracja przerośnieta i nie działa jak powinna ,taka a nie inna Słuzba Zdrowia itp. ale ci ludzie nie krytykują obecnie rządzacych z tych powodów, tylko z powodów ,które zamiescilem w pierwszym poscie co jest bzdurą i trąca o paranoje.

O Starucha sie zakladal nie bede bo nie mam wgladu do jego aktu oskarzenia ,ale z tego co mi wiadomo ma on zarzuty zwiazane z tak zwana dziesioną i do tego dochodzą narkotyki .To czy go ostatecznie wybronią w Strasburgu , nie wiem , byc może jeśli np. PIS z Gazeta Polska zrobią ze Starucha kolejny motyw przewodni dla swojego funkcjonowania , jak zrobili ze Smoleńskiem , to być może bedzie kolejny serial pt. "Staruch - wiezien polityczny"
Tylko wieszisz, Tobie może się wydawać, że to wszystko slogany i brednie o tym "więźniu politycznym".Okazać się może, że to po prostu brutalna prawda. O wszystkim zdecyduje sąd. Żeby nie było - on też święty nie jest, ale postępowanie z tego co wiem toczy się o "narkotyki". Świadek koronny zesnał, który teraz dodatkowo mataczy.
Widzisz, afera z Amber Gold,prowadzenie śledztwa Smoleńskiego rzuca pewne światło na polski wymiar sprawiedliwości jak i organy ścigania.Dochodzą do tego pewne bardzo ciekawe ekscesy policji na np marszu niedpodległości. Dziwisz się dlaczego ludzie zwyczajnie nie mają zaufania do organów tego kraju?

AS82
Banita

Stary 25.12.2012, 18:00
No to jak w sprawie Starucha zeznaje świadek koronny , to chyba sprawa jest raczej dużego kalibru
Bobek90
Senior Member

Stary 25.12.2012, 18:18
Drozd
Jednym z faktow, taka oczywista oczywistosc, jest to ze... pogladow na tym swiecie mamy 5734340 tysiecy razy pincset i pol kilo.

Dlaczego to akurat poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ma monopol na prawde to pojecie macie tylko Wy. Jedno jest pewne, takie stawianie sprawy nie najlepiej swiadczy o Was.
Bunkier mentalny nie ma najlepszej przyszlosci; myslenie ma nieziemska przyszlosc. Polecam to drugie.

poglad:wyobrażenie na jakiś temat; sąd o czymś; opinia
fakt: to, co zaszło w rzeczywistości; zdarzenie; stan rzeczy

Dopoki nie przedstawicie mocnych i niepodwazalnych dowodow dopoty obracacie sie w rejonach opinii. I nie; to co proboszcz mysli na to i owo... jest w zasadzie bez znaczenia.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 25.12.2012 o godz. 18:20.
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 25.12.2012, 18:38

Dlaczego to akurat poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ma monopol na prawde to pojecie macie tylko Wy.
bo za rządów Jarosława Kaczyńskiego Polska doszła do 7,4 PKB...twardego PKB , a dziś ? Litwa nas wyprzedziła
http://www.stefczyk.info/wiadomosci/...ytu,6189967618
Ostatnio edytowane przez AYALA : 25.12.2012 o godz. 19:07.
Drozd
Senior Member

Stary 25.12.2012, 18:56
Drozd
Jednym z faktow, taka oczywista oczywistosc, jest to ze... pogladow na tym swiecie mamy 5734340 tysiecy razy pincset i pol kilo.

Dlaczego to akurat poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ma monopol na prawde to pojecie macie tylko Wy. Jedno jest pewne, takie stawianie sprawy nie najlepiej swiadczy o Was.
Bunkier mentalny nie ma najlepszej przyszlosci; myslenie ma nieziemska przyszlosc. Polecam to drugie.

poglad:wyobrażenie na jakiś temat; sąd o czymś; opinia
fakt: to, co zaszło w rzeczywistości; zdarzenie; stan rzeczy

Dopoki nie przedstawicie mocnych i niepodwazalnych dowodow dopoty obracacie sie w rejonach opinii. I nie; to co proboszcz mysli na to i owo... jest w zasadzie bez znaczenia.
Tyle że 99% tych poglądów to debilizmy, a ich głosiciele to debile. Jest to empirycznie udowodnione.

Podobno to Kaczyński dzieli Polaków . Uważasz że tylko "MY" jesteśmy zainteresowani wyjaśnieniem jak faktycznie zginęło prawie stu oddanych Polsce Polaków? Bo wy Bobku sprawę olewacie. Myślisz że Polacy to tacy jak wy czy tacy jak my?

Pogląd : 30 cm brzoza urwała skrzydło 90 tonowego samolotu.
Fakt: Niemożliwym jest żeby 30 cm brzoza urwała skrzydło 90 tonowego samolotu.

Jak nazwać kogoś kogo poglądy kłócą się z faktami?

Pytasz o dowody? Matematyka jest najlepszym dowodem. I odpowiedzi przez nią dawane to już nie opinie Bobku. W matematyce nie ma poglądu. Dlatego nie ma odważnego żeby się z nią skonfrontować. Możesz oczywiście udawać że nie widzisz albo nie słyszysz i dalej powielać swoje poglądy, ale to widzących i słyszących jedynie irytuje.

To co proboszcz myśli na to i owo ma dużo większe znaczenie niż to co Ty myślisz. Powinienem tłumaczyć dlaczego?
Hej Nasz TS !!
BBudowniczy
Senior Member

Stary 25.12.2012, 18:59
Oj Platfuskom demokracja odpowiada pod warunkiem, że oni rządzą, a jak nie rządzą to żyją w kraju policyjnym, dusznym, pełnym nienawiści i obciachowym,w demokracji ciągłe zagrożenej kaczofaszyzmem, a lider opozycji grozi "wypowiedzeniem obywatelskiego nieposłuszeństwa".

http://wyborcza.pl/1,79853,3134878.html

"Donald Tusk: Może wypowiemy prezydentowi obywatelskie posłuszeństwo".

Bobek napisał(a):Wyświetl post
A jaki kolega Bobek prezentuje pogląd? Czyżby PO-wsko-biedroniowo-palikotowo-amberbąkowy mający monopol na prawdę? Jedno jest pewnie, takie stawianie nie najlepiej swiadczy o Was towarzyszu Bobek.

A tak na poważnie, dwie Twoje wypowiedzi i jedyne co potrafisz to wybełkotac o "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski" "proboszczu" " elektorat PiS-u; ten bardziej paranoiczno-smolenskowy".
Czy jak w życiu codziennym lub pracy z kimś rozmawiasz, to też jedynym Twoim argumentem jest że oponent jest "paranoiczno-smoleńskowy"? Jak otwierasz lodówkę też wypatrujesz tam PiSu?
To że Donald Tusk jest ponoc tknięty "boskim geniuszem", jak widac nie oznacza że jego wierni zwolennicy także z automatu są "bystrzy" i tryskają inteligencją.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Pablo84
Senior Member

Stary 25.12.2012, 19:15
Bobek- najlepiej zaszufladkować pewną grupę ludzi.Pomagają w tym spece od rządowego wizerunku- nie mniej jednak każdy swój rozum ma, który podpowiada, pomimo różnić świadopoglądowych- czy wszystko "trzyma się kupy.
Mam wrażenie, że rządowy PR zrobił dobrą robotę.Ci co mieli głosować na PO- Uwierzyli że są "młodzi inteligentni z większych miejscowości" więc dlaczego niby to mają słuchać "moherów, katoli, faszytów, antysemitów i kiboli". Nie widzisz tego?
Kłopot w tym, że to mohery tłumaczą cierpliwie,robią mrówczą robotę często się nią nie chwaląc wbrew temu co powszechnie nakazane jest przez tzw "autorytety"- często typy Wojewódzki, który polską flagę wkłada w odchody, Lis`a lub np Wałęsę.Do tego dochodzą coraz częściej ataki na kościół i to dla mnie w niezrozumiały powód.Ani nie było jakiegoś grubego skandalu ani wydarzenia,a cały czas dodaje się oliwy.

Nie pamiętam kto powiedział lub napisał o tym, co trzeba zrobić by zniszczyć tożsamość narodową- czyli to, dzięki czemu instniejemy mimo utrat niepodległości i wymazywaniu nasz z map świata. Było m.in o zlikwidowani religii, wprowadzenie podziałów społeczeństwa i coś tam jeszcze. Dziwnym zbiegiem okoliczności tą drogą ciągle podążamy i cały swój los uzależniamy od Uni.A co będzie gdy Unia przestanie istniejć?Mało było takich przypadków w przeszłości?

Edit:
Nie Drozd nie 30 cm brzoza. Najbardziej jest dla mnie absurdalna wartość" OD 30 do 40" . "WIDEŁKI" Ku...a w roślnie, która rzekomo spowodowała katastrofę lotniczą najważniejszych ludzi w Państwie. Te widełki (30-40 cm) to dla mnie najbardziej wymowny symbol "profesjonalizmu" ludzi kierujących tym śledztwem.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 25.12.2012 o godz. 20:20.

AS82
Banita

Stary 25.12.2012, 19:16
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Oj Platfuskom demokracja odpowiada pod warunkiem, że oni rządzą, a jak nie rządzą to żyją w kraju policyjnym, dusznym, pełnym nienawiści i obciachowym,w demokracji ciągłe zagrożenej kaczofaszyzmem, a lider opozycji grozi "wypowiedzeniem obywatelskiego nieposłuszeństwa".
Platfuski po prostu poszły do wyborów i odsunęli Kaczynskiego od władzy , natomiast elektorat PISu uprawia histerie i cyrk na ulicach w czasie różnych marszy i nie tylko.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 25.12.2012, 19:41
Platfuski po prostu poszły do wyborów i odsunęli Kaczynskiego od władzy , natomiast elektorat PISu uprawia histerie i cyrk na ulicach w czasie różnych marszy i nie tylko.
Za to platfuski bez histerii i cyrku na ulicach powiadasz?

Drozd
Senior Member

Stary 25.12.2012, 19:44
Elektorat pisu daje jedynie wyraz swojego stosunku do aktualnej władzy. Jak najbardziej demokratyczna postawa. Wywołana medialną fałszywa propagandą. I nie jest to tylko elektorat PiSu, a setki tysięcy świadomych Polaków. Rozumiejących że w TVN Fakty to klasyczny oksymoron.
Hej Nasz TS !!
Bobek90
Senior Member

Stary 25.12.2012, 20:15
AYALA, za rzadow Kaczynskiego nie bylo kryzysu swiatowego; logiczne jest wiec ze wtedy wzrost PKB byl znacznie wiekszy.

Drozd, mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze. PiS jedyne co interesuje to potwierdzenie teorii zamachu; bez dowodow czy z dowodami to nie wazne, zamach to juz niemal ze integralna czesc ideologii partii.

Jesli macie niepodwazalne i mocne dowody, to nie rozumiem dlaczego zabawiacie sie w szabelkowanie, marsze i krzyze; rzuccie karty na stol!

To co proboszcz mysli ma takie samo znaczenia jak to co mysli Marek Kondrat, na przyklad.

BBudowniczy, polecam nauke czytania ze zrozumieniem. To nie ja a ludzie tacy jak Droz usilnie przekonuja ze kazdy kto nie mysli tak jak oni jest w bledzie.

Taka rada na przyszlosc, jak kogos pouczasz na temat prowadzenia dyskusji to miej chociasz jaja by w tym samym poscie, tym jedynym chociasz, zastosowac sie do swoich wlasnych przyuczen. Inaczej wychodzi tak jakos... wiesz, glupio!

Drozd to jest czlowiek ktory twierdzy ze uprawiac sex powinno sie tylko w celu zaplodnienia; znaczy jak ruchasz i nie chcesz miec dzieci to znaczy zes zabojca bialej rasy aryjskich katolikow. Naprawde uwazasz ze z takim kims mozna prowadzic dyskusje na poziomie?

Pablo84, ja nie odnosilem sie do wszystkich sympatykow PiS-u, tylko do tych co bardziej... "Drozdowadych".

Rzadowy PR rzadowym PR, ale ja w Polsce nie mieszkam. Takze wiesz; chyba jestem poza zasiegiem Tuska, alias polski Goebbels.

"Mohery" moze i robia mrowcza robocza, nie interesuje mnie to. Stosunek, miedzy innymi, do kosciola mam tak inny od stosunku moherowego, ze sila rzeczy jest niemozliwe bysmy nadawali na tych samych falach. Szanuje ich wybor, tego samego oczekuje od nich.
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 26.12.2012 o godz. 00:18.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 25.12.2012, 21:41
To co proboszcz mysli ma takie samo znaczenia jak to co mysli Marek Kondrat, na przyklad.
Ale to co myśli anonimowy proboszcz już chyba nie ma takiego znaczenia co mówi Kondrat (bardzo znana osoba publiczna) w wywiadzie dla jednego z najczęściej odwiedzanych portali internetowych?
Chyba że Bobku uważasz że dyskutowanie o tym na forum jest już na tyle niedopuszczalne, że musisz interweniowac pod hasłem walki z paranoją smoleńską?

BBudowniczy, polecam nauke czytania ze zrozumieniem. To nie ja a ludzie tacy jak Droz usilnie przekonuja ze kazdy kto nie mysli tak jak oni jest w bledzie.
Dziękuję za uwagę. Jednakże pragnę zauważyc, że Ty również usilnie starasz się wszystkich przekonac, że każdy kto nie myśli jak Ty, ma z automatu "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ".

Taka rada na przyszlosc, jak kogos pouczasz na temat prowadzenia dyskusji to miej chociasz jaja by w tym samym poscie, tym jedynym chociasz, zastosowac sie do swoich wlasnych przyuczen. Inaczej wychodzi tak jakos... wiesz, glupio!
Strasznie mi głupio, "chociasz" nie wiem czy się poprawię

Drozd to jest czlowiek ktory twierdzy ze uprawiac sex powinno sie tylko w celu zaplodnienia; znaczy jak ruchasz i nie chcesz miec dzieci to znaczy zes zabojca bialej rasy aryjskich katolikow. Naprawde uwazasz ze z takim kims mozna prowadzic dyskusje na poziomie?
Znajdź mi taki cytat Drozda że ktoś taki jest jest "zabojca bialej rasy aryjskich katolikow". Brzmi bardzo ciekawie

"Mohery" moze i robia mrowcza robocza, nie interesuje mnie to. Stosunek, miedzy innymi, do kosciola mam tak inny od stosunku moherowego, ze sila rzeczy jest niemozliwe bysmy nadawali na tych samych falach. Szanuje ich wybor, tego samego oczekuje od nich.
Oczekujesz szacunku od osób, ktorych z pogardą okreslasz jako elektorat " paranoiczno-smolenskowy" z poglądem "PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski " i marzysz że "kwestia czasu jest gdy obroncy krzyza i paladyni Rydzyka przestana byc powazna sila wyborcza w tym kraju." Dobre.

Jesli macie niepodwazalne i mocne dowody, to nie rozumiem dlaczego zabawiacie sie w szabelkowanie, marsze i krzyze; rzuccie karty na stol!
Jest mały problem.Zarówno "dowody" Komisji Millera jak i MAK-u zostały już w znacznym stopniu ośmieszone lub podważone. Jak chcesz o tym "poszabelkowac" to zapraszam to stosownego tematu, jest tam kilka pytań na które nikt z "sekty pancernej brzozy" nie chce mi odpowiedziec
Drozd
Senior Member

Stary 25.12.2012, 21:42
AYALA, za rzadow Kaczynskiego nie bylo kryzysu swiatowego; logiczne jest wiec ze wtedy wzrost PKB byl znacznie wiekszy.

Drozd, mysle ze ani PO a PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze. PiS jedyne co interesuje to potwierdzenie teorii zamachu; bez dowodow czy z dowodami to nie wazne, zamach to juz niemal ze integralna czesc ideologii partii.

Bobku zaczynając zdanie od "myślę" z miejsca wzbudzasz moje podejrzenia . Komputer z oprogramowaniem którego używano do badania katastrofy promu Columbia, wyliczył że brzoza nie może urwać skrzydła. Bobku rozumiesz co przeczytałeś? Jeszcze raz. Komputer z oprogramowaniem którego używano do badania katastrofy promu Columbia, wyliczył że brzoza nie może urwać skrzydła. Amerykanom wyliczenia tego komputera wystarczyły za dowód. Czy Tobie mającemu własne zdanie Bobkowi wystarczają? Nie, bo w Twoim przypadku "myślę" to próżna tęsknota. Po to są marsze, dla takich jak Ty, potrafiących jedynie podążać za stadem.

To co proboszcz mysli ma takie samo znaczenia jak to co mysli Marek Kondrat, na przyklad. Masz rację, a największe znaczenie ma to co myśli Zenek z pod budki z piwem.

To nie ja a ludzie tacy jak Droz usilnie przekonuja ze kazdy kto nie mysli tak jak oni jest w bledzie. Bobku każdy którego twierdzenia przeczą faktom i zasadom fundamentalnym jest w błędzie. Jeżeli cię to dziwi, to mnie to nie dziwi.

Drozd to jest czlowiek ktory twierdzy ze uprawiac sex powinno sie tylko w celu zaplodnienia; znaczy jak ruchasz i nie chcesz miec dzieci to znaczy zes zabojca bialej rasy aryjskich katolikow. Naprawde uwazasz ze z takim kims mozna prowadzic dyskusje na poziomie? Oczywiście że NIE . Bobek uważa ze wszystkie kobiety należy wysterylizować, żeby można było ruchać bez niepotrzebnego ryzyka. Ciężko opuścić się do takiego poziomu.

ja nie odnosilem sie do wszystkich sympatykow PiS-u, tylko do tych co bardziej... "Drozdowadych". to znaczy jakich? Potrafiących udowodnić kretynizm twierdzeń które wypisujesz Bobku?

ale ja w Polsce nie mieszkam. Niemożliwe. Leming emigrant.
Hej Nasz TS !!
Bobek90
Senior Member

Stary 26.12.2012, 00:13
BBudowniczy

Cytat:
Ale to co myśli anonimowy proboszcz już chyba nie ma takiego znaczenia co mówi Kondrat (bardzo znana osoba publiczna) w wywiadzie dla jednego z najczęściej odwiedzanych portali internetowych?
Napisze prosto by kazdy tym razem zrozumial; zyjemy w wolnym i demokratycznym kraju, gdzie istnieje wolnosc mysli i slowa. Znaczy; Nowak moze sobie mowie ze kosciol jest lal, Kowalski ze kosciol jest bee. O ile za ich wypowiedziami nie stoja niezbite i logiczne argumenty o tyle ich wypowiedzi sa tyle samo warte; ot, sa zwykla opinia.
A to gdzie ow opinie wyglaszasz, to juz twoj wolny wybor.

Cytat:
Jednakże pragnę zauważyc, że Ty również usilnie starasz się wszystkich przekonac, że każdy kto nie myśli jak Ty, ma z automatu "poglad PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski ".
Komunisci tez? Znaczy jak? Komunista nie mysli tak jak ja, wiec ma poglady PiS-owsko katolicko smolensko rydzykowo polskie? Tak? Gubie sie w tej twojej logice...

P.S
Jesli juz o szufladkowaniu piszesz; napisz cos wiecej o tzw. "sekcie pancernej brzozy".

Cytat:
Znajdź mi taki cytat Drozda że ktoś taki jest jest "zabojca bialej rasy aryjskich katolikow". Brzmi bardzo ciekawie
Na poczatek by znowu nie bylo doczepiania sie o slowko;
sarkazm: złośliwa ironia, szyderstwo

Przeczytales? Okej, teraz wklejam cytat Drozda:
"Jak nie chcesz mieć dzieci to nie ruchaj i nikt Ci złego słowa nie powie. Ty jednak nie chcesz mieć dzieci, a chcesz ruchać."

Oczywiscie z jednego zdania nie wylapiesz calego sensu dyskusji, a ja nie bede wklejaj tutal calych papirusow, dlatego polecam cofnac sie kilka stron wstecz i poczytac.

Cytat:
Oczekujesz szacunku od osób, ktorych z pogardą okreslasz jako elektorat " paranoiczno-smolenskowy" z poglądem "PiS-owsko-katolicko-smolensko-rydzykowo-polski " i marzysz że "kwestia czasu jest gdy obroncy krzyza i paladyni Rydzyka przestana byc powazna sila wyborcza w tym kraju." Dobre.
Wrong! Od fanatykow, od betonu PiS-owskiego, szacunku nie oczekuje bo to byloby co najmniej glupie. Do betonu i fanatykow wszelkich kolorow, nacji i masci; czy to z prawicy czy to z lewicy; szacunku nie mam i nie bede mial.
Ale przeciesz elektorat PiS-u nie sklada sie tylko z fanatykow i mentalnych bunkrow? Mam racje?

--------------------------------------------------------------

Drozd, ale ty mi tutaj nie rob lukow gadajac o brzozach, amerykanach i Columbiach... Napisalem ja gdzies ze to co powiedzialo PO na temat Smolenska to prawda? Nie! Napisalem dokladnie; "mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze..."; a wiec skoncz pieprzyc, i podaj niezbite i logiczne dowody na to ze wypadek Smolenski byl zamachem Smolenskim.

Cytat:
Po to są marsze, dla takich jak Ty, potrafiących jedynie podążać za stadem.
Nie wiesz co to jest natura, nie wiesz co to jest stado. Chlopcze, zalamujesz mnie!

Specjalnie dla Ciebie;
stado: gromada zwierząt jednego gatunku, trzoda, sfora, tabun; tłum, gromada, chmara

Cytat:
Bobek uważa ze wszystkie kobiety należy wysterylizować, żeby można było ruchać bez niepotrzebnego ryzyka. Ciężko opuścić się do takiego poziomu
Ladnie to tak klamac? A tak poza tym to sie nie martw; przekupuje bociana by ten dziecko podrzucil komus innemu. Bo to bociany przynosza dzieci; juz o tym wiesz, nie?

P.S
Kobiety lubia sex. Jestem ciekaw czy znajdzie sie jakas ktora wytrzyma Drozda ze swoim "kochanie, kochamy sie tylko wtedy i tylko po to by poczac nowego drozdzika."
Ostatnio edytowane przez Bobek90 : 26.12.2012 o godz. 00:30.
Pablo84
Senior Member

Stary 26.12.2012, 09:52
Nie chcę Wam przerywać, ale moglibyście chociaż na czas świąt wyluzować?

BBudowniczy
Senior Member

Stary 26.12.2012, 11:58
...
Ogólnie chodzi o to kolego Bobek, że żyjemy w "wolnym i demokratycznym kraju, gdzie istnieje wolnosc mysli i slowa", gdzie każdy może gadac głupoty jakie chce, ale każdy może to również skomentowac i osądzic.

"Sekta pancernej brzozy" to żartobliwa odpowiedź na "sektę smoleńską", które to określenie pojawiło się w kontekscie każdego, kto nie myśli tak jak MAK i Miller. "Sekta pancernej brzozy" to określenie osób które wierzą w magiczne właścicwości "30-40 cm" brzozy, potrafiącej urwac skrzydło Tu-154.

Wesołych Świąt!

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Nie chcę Wam przerywać, ale moglibyście chociaż na czas świąt wyluzować?
No w sumie tak...Przecież w końcu "mamy tylko siebie"

http://www.youtube.com/watch?v=jS2q9...layer_embedded

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A na wyluzowanie "to jednak był zamach",czyli "Newsweek już judzi, dzieli obywateli i sieje nienawiść"
Polecam.

http://wpolityce.pl/dzienniki/dzienn...a-na-facebooku
Drozd
Senior Member

Stary 26.12.2012, 13:39

Drozd, ale ty mi tutaj nie rob lukow gadajac o brzozach, amerykanach i Columbiach... Napisalem ja gdzies ze to co powiedzialo PO na temat Smolenska to prawda? Nie! Napisalem dokladnie; "mysle ze ani PO ani PiS nie sa juz do konca zainteresowane wiedziec co sie tam stalo. PO najchetniej by ta sprawe zostawilo raz na zawsze..."; a wiec skoncz pieprzyc, i podaj niezbite i logiczne dowody na to ze wypadek Smolenski byl zamachem Smolenskim.

Nie wiesz co to jest natura, nie wiesz co to jest stado. Chlopcze, zalamujesz mnie!

Specjalnie dla Ciebie;
stado: gromada zwierząt jednego gatunku, trzoda, sfora, tabun; tłum, gromada, chmara

Ladnie to tak klamac? A tak poza tym to sie nie martw; przekupuje bociana by ten dziecko podrzucil komus innemu. Bo to bociany przynosza dzieci; juz o tym wiesz, nie?

P.S
Kobiety lubia sex. Jestem ciekaw czy znajdzie sie jakas ktora wytrzyma Drozda ze swoim "kochanie, kochamy sie tylko wtedy i tylko po to by poczac nowego drozdzika."
To że PO nie jest zainteresowane zeby ludzie sie dowiedzieli co sie tam stało to jasne, ale na jakiej podstawie twierdzisz że PiS też tego nie chce? To że tak "myślisz" to żaden argument. Pytasz sie o dowód zamachu? Ja ci daję dowód że nie było tak jak sie wmawia od prawie trzech lat. Nie interesuje Cie zatem jak było? Symptomatyczne.

Czy ładnie? Najwyraźniej sam kłamiąc się nad tym nie zastanawiasz.

ps. Bobku jeżeli swojej kobiecie potrafisz sprawiać przyjemność jedynie "uprawianiem seksu" to przekaż jej moje szczere kondolencje.
Hej Nasz TS !!
Spocony
Member

Od: 07.2011

Stary 26.12.2012, 16:10
Im bardziej na zachód tym przewaga PO rośnie http://ewybory.eu/sondaz-uliczny-ewy...iu-26-12-2012/
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 26.12.2012, 23:03
Spocony napisał(a):Wyświetl post
Im bardziej na zachód tym przewaga PO rośnie http://ewybory.eu/sondaz-uliczny-ewy...iu-26-12-2012/
Najśmieszniejsze jest to, nie ubliżając nikomu, że większość zachodniej Polski to potomkowie repatriantów zza Buga. Aluzje i wnioski z niniejszego stwierdzenia niech sobie każdy wyciągnie sam ale mnie to śmieszy i utwierdza w przekonaniu, że w Polsce społeczeństwo jest do kości przesiąknięte obłudą i krótkowzrocznością.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów