|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Czyli to ma być odpowiedź na pytanie?
![]() Spokojnie za poł godziny jadę na wigilijny lunczyk, więc wyjdę na 30 sekund w drodze do samochodu na mróz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Ciekawy artykuł przetłumaczony z niemieckiego Die Zeit: http://tygodniklisickiego.pl/wszyscy...zani-die-zeit/
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam coś konkretnego, czyli pytanie do przedmówcy, które nie tyczyło się stricte wypowiedzi dr Laska.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Dlaczego komisja Millera pominęła w analizach ostatni zarejestrowany sygnał TAWS 38? Prosiłbym o rzeczową odpowiedź. Rzeczową drogi emj10 znaczy związaną z treścią pytania(to pogrubione). ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Prokurator Olejnik niczego nowego nie powiedział, ale jest wartością, że powiedział to prokurator.
I dlatego ma prz ... ane. "Smoleńsk skompromitował państwo". http://www.wprost.pl/ar/381245/Proku...towal-panstwo/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pisałem już kilka miesięcy, że nie odnoszę się do szczegółów śledztwa, bo tak samo jak forumowi spece nie mam o tym pojęcia i mam ważniejsze sprawy na głowie niż ekscytowanie się tą sprawą. Natomiast zadałem proste pytanie nie dotyczące merytorycznych kwestii śledztwa, na które nie uzyskałem żadnej odpowiedzi, a zamiast tego pojawiły się oczywiście inwektywy. Proste pytanie, na które odpowiedź jest oczywista, ale chętnych do jej udzielenia brak.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|||||
![]() Za to konkretne pytanie zadał Ci Drozd : "Dlaczego komisja Millera pominęła w analizach ostatni zarejestrowany sygnał TAWS 38?" Ja zadam Ci następne, ktore już tu padły ale nie doczekały się odpowiedzi: 1. Dlaczego 5.12.2012 r. prokurator Artymiuk stwierdził, że : Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||||||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytania są tak mądre w zależności do jakiego targetu są kierowane. Rozumiem, że odpowiadanie pytaniem na pytanie jest tutaj modne, ale nie będę bawił w tego typu zagrania.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Są kierowane do Ciebie, więdz racz na nie odpowiedzieć.Z tego co widzę, to jedynie co umiesz robić to uniki.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jka sam widzisz, Twoje pytanie nie natrafiło tu na swój target. Może spróbuj zadać je gdzieś na forum onetu, tam może coś więcej zdziałasz...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Na przyszłość. Tego typu pytania możesz spokojnie zadać na priva Szpeniowi i Bobkowi. Na pewno znajdziecie wspólny język. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakie uniki?
Przecież zadałem banalne pytanie, na które oczywiście nie uzyskałem odpowiedzi. Pytanie było na tyle proste, że w porównaniu do zagwostek pojawiających się notorycznie przez ostatnie dwa lata w tym temacie, a tyczących się helowych, brzozowych i trotylowych abstrakcji wydawało się pytaniem normalnym, na które forumowi laicy mogą udzielić właściwej odpowiedzi w oparciu o artykuły prasowe, czy widzę historyczną na temat zamachów lotniczych badanych przez krajowych ekspertów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz je jeszcze raz zadać?Bo może umkneło?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
AYALA skasował swój komentarz post factum, drugi od góry na tej stronie i zostało tylko moje pytanie skierowane do niego, ale bez odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 21.12.2012 o godz. 13:56.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Ty masz 12 lat? Sam przyznałeś że to proste pytanie nie dotyczące merytorycznych kwestii śledztwa i jeszcze oczekujesz odpowiedzi? Jak wpadłeś po bzdurzyć o dupie marynie to wybacz ale to zbyt poważny temat. Oczywiście tylko dla myślących. W przeciwieństwie do całych zastępów Tobie podobnych hipokrytów mam ważniejsze sprawy na głowie niż ekscytowanie się tą sprawą., ale nie na tyle ważniejsze żeby nie wpaść z jakimś niemerytorycznym kretynizmem. Żenada.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 21.12.2012 o godz. 16:01.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Drozd, widzisz dostałeś na dniach ode mnie pochwałę za postęp w dedukcji, ale szybko przyszedł regres. Nic się nie martw. Zdarza się w takich przypadkach. Trzeba jednak mieć silną wolę i iść do przodu, bo inaczej czeka zimna kawalerka i krótkie spodenki założone na kalesony parafrazując działacza partyjnego żyjącego z tego forum. Może i marne pocieszenia, ale nie można się poddawać.
Zatem, może chciałbyś się zreflektować i odpowiedzieć na to pytanie, na które przedmówcy nie mieli ochoty odpowiadać? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tzn dlaczego nie specjalnie zalezy politykom z Postkomunistycznego SLD antyprawicowego i chcrześcijańskiego RP, a może obozu koalicyjnego?Nie rozumiem w ogóle tego pytania.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie pytanie jaki jego autor. Pusty, tchórzliwy niemerytoryczny do przesady. I jeszcze się dziwi że pochwała z jego strony to gorsze niż obelga.
![]() Wymyśla sobie tylko zrozumiałe ciągi logiczne oparte na słabym, jeżeli nie żadnym, zrozumieniu tekstu czytanego. Cel zawsze ten sam, ględzić, biadolić byle niemerytorycznie. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie jest proste jak drut, ale przez to, że przedmówca skasował wypowiedź brakuje kontekstu.
Mój przedmówca zastanawiał się czemu dr Lasek nie ma doświadczenia w badaniu zamachów i odnosił się ogólnie do "eksperckości" przy badaniu katastrofy/zamachu/whatever. Nawiązując do tego zadałem proste pytanie dotyczącego tego, po raz który politycy i eksperci z Komisji Macierewicza badają zamach (co do Komisji Millera to pytanie niecelowe, gdyż jak dobrze wiemy ta komisja bada katastrofę na podstawie raportu MAK)? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czemu obrażasz kolegę AYALA, który nie miał chyba niecnych celów zastanawiając się nad tym, czy dr Lasek jako osoba niedoświadczenia w badaniu zamachów może prowadzić takie badania? Zbliżają się święta, więc mógłbyś być bardziej wyrozumiały wobec kolegów po szalu
![]() Natomiast cieszę się, że w końcu zaczyna dochodzić fakt, że żenująco niski poziom tego tematu, gdzie forumowi eksperci od wypadków lotniczych próbują ustalić swoimi siłami przyczyny zamachu powoduje, że stawiane są czasem pytania nie przystające do tak niskich lotów. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trotyl nadal nie jest trotylem ... http://wpolityce.pl/wydarzenia/43207...rial-wybuchowy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli dalej masz zamiar tylko niemerytorycznie i fałszywie to uprzejmie za taką przyjemność dziękuję. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wybudzony z hibernacji przez tefałen -dieduszka Edmund Klich
http://www.tvn24.pl/wideo/magazyny/k...fy,624640.html Dieduszka zdania nie zmienia co do pancernej brzózki , no w sumie mu sie nie dziwie patrząc na to co spotkało Eugeniusza Wróbla,Dariusza Szpinete czy Krzysztofa Zalewskiego..
Ostatnio edytowane przez AYALA : 22.12.2012 o godz. 11:48.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z pierwszą "częścią" wypowiedzi Pana Landsbergisa się zgadzam. Z drugą się nie zgadzam. http://wpolityce.pl/wydarzenia/43278...m-do-smolenska
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zdjęcie miejsca katastrofy Tu154 "podrasowane" przez prof Nowaczyka. Dopiero na nim naprawdę widac olbrzymią defragmentację samolotu i wielką ilośc szczątków.
![]() Całośc : http://naszeblogi.pl/35207-szczatki-tu-154m ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Cezary Gmyz w Krakowie
http://www.youtube.com/watch?v=Y4vhx...layer_embedded |
|