The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.12.2012, 12:53
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Garguła do Zabrza - jestem ZA!!!
Wymień realne zastępstwo za słabego Gargułę, który i tak miał najlepszą rundę(sic!) spośród wszystkich skórokopaczy Wisły Kraków...

Każdy by się chciał pozbyć kilku piłkarzy, twierdząc że gorzej już być nie może. Nie wiem dotychczasowe ruchy Jacka Bednarza w kwestii transferów niczego was nie nauczyły?

Że tylko przypomnę, słaby Palijć - wywalić, zwolnić, nie płacić itd... Słabszego już nie będzie, a jednak jest - Frederiksen.

Ja rozumiem frustracje postawą mr. Orbita, owszem mnie też drażni ale kto przyjdzie na jego miejsce?
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.12.2012, 13:29
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Wymień realne zastępstwo za słabego Gargułę, który i tak miał najlepszą rundę(sic!) spośród wszystkich skórokopaczy Wisły Kraków...

Każdy by się chciał pozbyć kilku piłkarzy, twierdząc że gorzej już być nie może. Nie wiem dotychczasowe ruchy Jacka Bednarza w kwestii transferów niczego was nie nauczyły?

Że tylko przypomnę, słaby Palijć - wywalić, zwolnić, nie płacić itd... Słabszego już nie będzie, a jednak jest - Frederiksen.

Ja rozumiem frustracje postawą mr. Orbita, owszem mnie też drażni ale kto przyjdzie na jego miejsce?
Podpisuje się pod tym w 100 %. W ogóle na tym forum panuje jakaś pojebana polityka względem zawodników. Diaz też był ponoć tragiczny. Dwa razy od nas odchodził, bo taki był słaby a dziś gra w bundeslidze, w drużynie z pierwszej połowy tabeli. Przejrzyjcie co poniektórzy na oczy, bo macie takie samo podejście jak Bednarz.
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 17.12.2012, 13:32
Nie ważne kto, ważne by nie żuł gumy, głupio się nie uśmiechał i czasem chociaż pobrudził strój meczowy.
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 17.12.2012, 13:36
koniak napisał(a):Wyświetl post
Podpisuje się pod tym w 100 %. W ogóle na tym forum panuje jakaś pojebana polityka względem zawodników. Diaz też był ponoć tragiczny. Dwa razy od nas odchodził, bo taki był słaby a dziś gra w bundeslidze, w drużynie z pierwszej połowy tabeli. Przejrzyjcie co poniektórzy na oczy, bo macie takie samo podejście jak Bednarz.
Diaz gra w Bundeslidze powiadasz? No to musze cie zmartwić,już od dawna się na nim poznano i grzeje ławe,poznała sie na nim Wisła,Clube Brugge i Mainz on nie potrafi grać w obronie i dobrze ze się go pozbyto
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 17.12.2012, 13:37
jesli nie daj Boże doszło by do wymiany na linii Garguła - Mączyński to będzie idealne podsumowanie polityki transferowej tego klubu.

Tymon : Widzisz, dla jednych Diaz był słaby dla innych dobry. Ja np. wolałbym go od każego z defensorów jakich mamy. Owszem czasem irytował ale jako nieliczny potrafił swoje szczudła wepchac tam gdzie inni sie boją.
I piszesz ze sie w Mainz na Nim poznali. YY ? A to on przyjechał wczoraj na palecie bananów ze sie mieli poznac? Chłop juz troche gra w Polsce, jak zapewne wiesz jest tutaj telewizja i to jakim ktos jest piłkarzem mozna ocenic przez pryzmat 60 meczów np. Z Niemiec do Polski nie jest daleko, nawet na mecz czy trening wysłąnnik mógł przyjechac i go ogladac. Zreszta, dziwne ze grał na początku bo skoro jest słaby to w ogole nie powinien....
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.12.2012 o godz. 13:41.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
fifek
Junior Member

Od: 05.2012

Stary 17.12.2012, 13:38
Też się podpisuje pod powyższym postem ... Wisła to taki dziwny klub który bierze zawodników np kontuzjowanych , jak np Garguła , których trzeba utrzymywać , leczyć itd ... Nie rzadko płacić dużo , potem jak grają słabo , to nadal płacić kilkukrotnie więcej niż są warci , a jak już jakimś cudem zaczną grać w miarę poprawnie (bo nie uważam zęby Garguła był w tej chwili jakimś kozakiem) to od razu za bezcen sprzedać konkurencji i tam , dziwnym trafem taki gracz za 1/3 ceny gra 4 razy lepiej niż "u nas" .
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 17.12.2012, 13:40

Paljic nie był obrońcą tylko pomocnikiem a że w naszym klubie upycha się zawodników gdzie popadnie to nic,

PS:Swoją drogą Dragan na obronie i tak był lepszy niż Diaz,Frederiksen i kto na tej lewej obronie tam jeszcz grał
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
Pele_94
Member

Od: 07.2012

Stary 17.12.2012, 13:48
Ja bym oddał Gargułe z pocałowaniem ręki, wiecie przecież jak wysoki kontrakt ma ten pseudograjek. Jego unik przy bramce w Bełchatowie chyba najlepiej oddaje jego podejście. Jestem za sprzedaniem Orbita, a za uzyskane pieniądze sprowadzić kogoś utalentowanego z 3 ligi
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 17.12.2012, 13:48
nero napisał(a):Wyświetl post
Nie ważne kto, ważne by nie żuł gumy, głupio się nie uśmiechał i czasem chociaż pobrudził strój meczowy.
Miałem podobne podejście jak odchodzili iinni słabi zawodnicy w przeszłości.
Tylko problem w tym, że nikogo dobrego nie sprowadzamy w ich miejsce. Odszedł słaby Paljic, zastąpił go parodysta Frederiksen. Odszedł Biton jest Sikorski. Coraz gorzej.
Ogólnie zawsze jesteśmy do tyłu sportowo na każdej wymianie kadr.

Właściwie jestem pewny, że pomimo wszystkich wad Garguły nie zastąpi go nikt lepszy. Przyjdzie jeszcze gorszy szrot.

Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
I Górnik zarobił podobno 2,8 mln euro na Miliku, wbrew forumowym sceptykom co do jego talentu. Legia pewnie na wiosnę sprzeda Wolskiego za podobną kasę, tylko u nas nikt nie widzi potrzeby ściągania młodych piłkarzy "obrabiania" (szkolenia) i dalszej odsprzedazy. Bez tego nie ma szans na lepsze wyniki. Ale jak u nas boisk nie ma i jak taka Nieciecza ma lepsze warunki do szkolenia (wywiad z Kaziem Moskalem) to o czym my marzymy....

Ech, pewnie znowu kolejny garnek "stranierich" + polski szrot który chce się odbudować z kartą na ręku w zimie i do przodu Wisełko.... i powoli stajemy się Odrą Wodzisław, nawet nie takim Górnikiem, a Odrą Wodzisław
Scouting niepotrzebny, więc nikogo nie wypatrzą. Boisk nie ma, więc "obróbka" się nie uda, nawet utrzymanie formy obecnej kadry nie jest łatwym zdaniem.
Dokładnie tak będzie jak w Wodzisławiu.
Ostatnio edytowane przez tofik : 17.12.2012 o godz. 14:04.
..
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.12.2012, 13:49
koniak napisał(a):Wyświetl post
Apanaże Garguły są niewspółmierne do jego ogólnej postawy. Ale pozbycie się go teraz to byłaby musztarda po obiedzie, Łukasz "Bankomat" wyjął i tak już za dużo forsy z klubowej kasy. Zresztą, facet za 2 miesiące będzie miał 32 lata, drugim Błaszczykowskim już raczej nie zostanie, jeżeli już wróżycie mu taką spóźnioną eksplozję talentu, to co najwyżej Zieńczukiem bis.

A wiesz, tak to sobie można. W momencie, w którym puszczaliśmy wolno Magierę, potem Mączyńskiego i tak dalej mieliśmy spory komfort i przynajmniej za tym pierwszym nikt specjalnie nie płakał. Teraz bez wątpienia ci zawodnicy byliby dla nas wzmocnieniem. Przy czym to prędzej my dobiliśmy dna, niż Magiera albo Mączyński doszli do nie wiadomo jakich umiejętności. Były przesłanki ku temu, żebyśmy za paljiciowych czasów mieli kogoś lepszego na tej pozycji. Ale co wyszło, to wyszło.
Ostatnio edytowane przez Watts : 17.12.2012 o godz. 14:00.
Odpowiedz cytując
kristos
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.12.2012, 14:13
Teraz się okaże ,czy Garguła taki słaby ,czy też trenerzy pracujący z nim ostatnio , nie potrafili go odpowiednio przygotować ?
Ciekawe że trener Górnika widzi w nim potencjał a tutaj jest jednym z najbardziej wyśmiewanych.
Dlaczego to piszę ?
Ponieważ uważam ,że skład personalny drużyny nie jest tak zły ,jak przedstawia to tabela .
Dla mnie osobiście to przygotowania do sezonu były głównym powodem słabej postawy zawodników.
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"......
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 17.12.2012, 14:16
kristos napisał(a):Wyświetl post
Teraz się okaże ,czy Garguła taki słaby ,czy też trenerzy pracujący z nim ostatnio , nie potrafili go odpowiednio przygotować ?
Ja powiedziałbym inaczej : Garguła jest za słaby jak na te pieniądze które u nas zarabia .
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 17.12.2012, 14:26
Watts napisał(a):Wyświetl post
Apanaże Garguły są niewspółmierne do jego ogólnej postawy. Ale pozbycie się go teraz to byłaby musztarda po obiedzie, Łukasz "Bankomat" wyjął i tak już za dużo forsy z klubowej kasy. Zresztą, facet za 2 miesiące będzie miał 32 lata, drugim Błaszczykowskim już raczej nie zostanie, jeżeli już wróżycie mu taką spóźnioną eksplozję talentu, to co najwyżej Zieńczukiem bis.
Właśnie o to chodzi, że to ile wyciągnął z Wisły to jedno i Garguła ani nikt inny już tych pieniędzy nie wróci. Inna sprawa, że Garguła po renegocjacji kontraktu bodajże latem zarabia już o wiele mniej i nie należy do ścisłej czołówki w Wiśle pod tym względem. Co innego Genkov, który razem z premiami w zeszłym sezonie skasował ponoć 400 k euro i Jalien, który też kosi szmalec jak za zboże.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 17.12.2012, 14:35
nero napisał(a):Wyświetl post
Ty tak serio?

Za Bitona, którego nie wykupiliśmy przyszedł młody polski talent - Daniel Sikorski, jego statystyki po rundzie jesiennej to ZERO bramek!

Ja rozumiem oburzenie i frustrację z postawy Garguły, jak już wspominałem o tym wcześniej. Tylko na chwilę obecną mamy gwarancję 99,9% ze na jego miejsce Jacek Bednarz sprowadzi kolejny ''talent'', który fakt faktem nie będzie pobierał takiej gaży jak Garguła ale nie będzie prezentował ''jako takiego'' poziomu.

W pełni się zgadzam, że Łukasz zarabia w Wiśle pieniądze nieadekwatne do swojej postawy na boisku.

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Diaz gra w Bundeslidze powiadasz? No to musze cie zmartwić,już od dawna się na nim poznano i grzeje ławe,poznała sie na nim Wisła,Clube Brugge i Mainz on nie potrafi grać w obronie i dobrze ze się go pozbyto
Poznała się na nim Wisła..?
Sprzedała go do Belgii, po czym go wypożyczyła? Tzn, jak się poznała bo nie rozumiem, był aż tak beznadziejny, że zdecydowano się go wypożyczyć? Może do niektórych w końcu dotrze, że ten koleś będąc w Wiśle grał u Skorży, Kasperczaka, Maaskanta, musiał być przydatny drużynie skoro u każdego z trenerów grywał w pierwszym składzie. Dla niektórych zapchajdziura a dla innych piłkarz uniwersalny ( może i brzmi to śmiesznie ale tak było), grał jako defensywny pomocnik, Lewy obrońca a w razie konieczności jako stoper.

----

Każdy z nas wymienił by piłkarzy, których z pocałowaniem ręki oddał by za darmo nawet jeszcze dopłacając aby ich ktoś wziął. Ale jak przyjdzie do wymienienia konkretnych nazwisk, które przyszły by w ich miejsce większość powie: ''nieważne kto..'', ''Każdy lepszy byle nie ...''. A jak już wspaniały Jacek sprzeda Łukasza i w jego miejsce sprowadzi kolejnego klauna do tego cyrku, to może wtedy się okazać, że Mr. Orbit wcale nie był taki fatalny.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Stary 17.12.2012, 14:53
wislazwe-no dla mnie Diaz był dramatycznie słaby w obronie,o jego katastrofalnych - niecelnych podaniach nie chce już wspominać a o genialnym przyjęciu piłki to odsyłam na you tube

PS: Oczywiscie zgadzam się że był dużo lepszy niż frederiksen bo junior przynajmniej coś do przodu grał,do samej osoby Diaza nic nie miałem,tylko do jego gry na lewej obronie
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.12.2012, 15:10
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
I Górnik zarobił podobno 2,8 mln euro na Miliku, wbrew forumowym sceptykom co do jego talentu. Legia pewnie na wiosnę sprzeda Wolskiego za podobną kasę, tylko u nas nikt nie widzi potrzeby ściągania młodych piłkarzy "obrabiania" (szkolenia) i dalszej odsprzedazy. Bez tego nie ma szans na lepsze wyniki. Ale jak u nas boisk nie ma i jak taka Nieciecza ma lepsze warunki do szkolenia (wywiad z Kaziem Moskalem) to o czym my marzymy....

Ech, pewnie znowu kolejny garnek "stranierich" + polski szrot który chce się odbudować z kartą na ręku w zimie i do przodu Wisełko.... i powoli stajemy się Odrą Wodzisław, nawet nie takim Górnikiem, a Odrą Wodzisław
Daj Pan spokój,przecież szkolenie młodzieży, wogóle pozyskiwanie Polaków, to droga donikąd. Myślisz zwyczajnie krótkofalowo,a tu trzeba "mundrze",tak jak piszą mądrzejsi z tego forum

Markus 11.2011 napisał(a):Wyświetl post
Legia miała jedynie furę szczęścia, nic więcej. Bawią mnie zachwyty nad jej polityką kadrową po jednej w miarę udanej rundzie. Jak uczy doświadczenie, większość tej młodzieży, która tak się zachwycie wcześniej czy później podzieli los takiego Kowalskiego, Rado czy Nowackiego lub całej masy wielu innych wielkich i świetnie zapowiadających się talentów polskiej piłki.

Ale Wy tu uwielbiacie ulegać modzie i myśleć krótkofalowo.
Chcecie większej ilości Polaków, ale nie widzicie, że na większej ilości Polaków w składzie nigdy i nigdzie nie udało się zbudować klubowej drużyny, która odniosła istotny sukces w Europie, a w ostatnich latach również w lidze. I która przy tym jeszcze grałaby dobry futbol.
Chcecie większej ilości młodych Polaków na boisku, a nie zauważacie, że każdego roku, w niemal każdej polskiej drużynie typu Korony, Górnika, Widzewa, ŁKS, Zagłebia, Cracovii, Śląska, etc gra ich łącznie ogromna ilość i nigdzie nie dała ani spektakularnych sukcesów, ani dochodowości.
Zachwycacie się Legią i jej „młodymi”, nie zauważając, że bez Radovica, Luboji, Kuciaka i Żewłakowa przestają istnieć i nic nie znaczą na boisku.
Tracicie z oczu proporcje zachwycając się doraźną, fartowną i krótkoterminową hossą Legii.
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.12.2012 o godz. 15:15.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 17.12.2012, 15:27

Ja bym jednak zaryzykował i korzystając z okazji go pogonił jednak wątpię żeby Górnik zgodził się płacić mu tyle samo ile wynegocjował w Wiśle. Więc wg mnie guzik z tego wyjdzie.
Odpowiedz cytując
Lemoniadowy Joe
Socios Wisła Kraków

Od: 12.2002

Stary 17.12.2012, 17:39
kristos napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe że trener Górnika widzi w nim potencjał a tutaj jest jednym z najbardziej wyśmiewanych.
Dlaczego to piszę ?
Ponieważ uważam ,że skład personalny drużyny nie jest tak zły ,jak przedstawia to tabela .
Dla mnie osobiście to przygotowania do sezonu były głównym powodem słabej postawy zawodników.
jeden z nielicznych głosu rozsądku bo ten skład nie jest taki zły dużo więcej z ta kadra można osiągnąć przy dobrym przygotowaniu fizycznym , taktycznym i mentalnym do rundy wiosennej , potrzebny nowy trener na ta chwile Smuda wydaje sie dobra alternatywa na szybka pomoc aby uratować ten sezon

Oczywiście jakiś dobry plan przebudowy zespołu na przyszłość (dalsza) byłby fajny ale jakos nie wierze ,wiec dlatego Smuda
Ostatnio edytowane przez Lemoniadowy Joe : 17.12.2012 o godz. 17:42.
alejasienieznam
Odpowiedz cytując
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 17.12.2012, 18:11
Mija kolejny rok, ale ten tekst dalej nie traci na aktualności, patrząc po opiniach co poniektórych:
http://www.weszlo.com/news/1017-Ulub...poczynek_wolne
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 18.12.2012, 12:09
Zawodnicy, którym kończą się kontrakty w czerwcu 2013:
1.Burliga, - przedłużyć
2. Sobolewski, - dziękujemy
3. Uryga,- przedłużyć
4. Czekaj, - dziękujemy
5. Sikorski,- dziekujemy
6. Pareiko,- dziękujemy
7. Jaliens, - dziękujemy
8. Frederiksen,- dziekujemy
9.Iliev.- dziekujemy.

jednym słowem będzie kolejna Rewolucja!!!
Ostatnio edytowane przez marcin19876 : 18.12.2012 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.12.2012, 12:56
marcin19876 napisał(a):Wyświetl post
Zawodnicy, którym kończą się kontrakty w czerwcu 2013:
1.Burliga, - przedłużyć
2. Sobolewski, - dziękujemy
3. Uryga,- przedłużyć
4. Czekaj, - dziękujemy
5. Sikorski,- dziekujemy
6. Pareiko,- dziękujemy
7. Jaliens, - dziękujemy
8. Frederiksen,- dziekujemy
9.Iliev.- dziekujemy.

jednym słowem będzie kolejna Rewolucja!!!
Zapomniałeś jeszcze o Quioto.
Podziękować wszystkich w/w może poza Urygą, który jednak musi wreszcie zacząć grać w extra lub chociaż pierwszej.
Odpowiedz cytując
riv
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 18.12.2012, 13:21
A czemu dziękować Czekajowi? Gość jest lepszy od tego tak zajebistego młodego asa polskiej obrony Kamińskiego z Amiki. Czekaja trzeba wypożyczyć aby się ograł w 1 lidze i w końcu włączył mózg a nie pozbywać się perspektywicznego obrońcy.

Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 18.12.2012, 13:22
Masz rację, mój błąd...
Małecki bez klubu...Małecki WRACA DO WISŁY!!!!!
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra..._Wraca_do.html
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2012, 13:32
Jeśli nie znajdzie NIKOGO kto chciałby go zatrudnić to wraca do Wisły....

Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 18.12.2012, 13:37
Niech wrócą Małecki, Kosowski a trenerm niech będzie Orest i naprawdę będzie wesoło
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 18.12.2012 o godz. 14:34.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 18.12.2012, 13:39
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Czyj jest Mały do czerwca? Nasz czy Turasów?
Mały wracaj i ratuj Wisłę! Quioto do domu.
Ostatnio edytowane przez arti : 18.12.2012 o godz. 14:02.
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Stary 18.12.2012, 13:42
Małecki jest Nasz... no chyba że klub zgodzi się go wypożyczyć znów bądź sprzedać...

A co do Czekaja to dla mnie to jest szrot a nie perspektywiczny obrońca..... Perspektywiczny i bardziej solidny jest ALAN URYGA.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 18.12.2012, 13:45
szprotson napisał(a):Wyświetl post
To pozostaje mieć nadzieje, że nikogo takiego nie znajdzie. W sytuacji w jakiej się znajdujemy, taki piłkarz to skarb. Patryk podejrzewam, że przez te pół roku nabrał trochę pokory.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 18.12.2012, 13:47
Wystarczy jeden rzut oka na nasze skrzydła, żeby stwierdzić że Małecki byłby dla nas zbawieniem.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 18.12.2012, 13:50
Małecki również był NASZ przed sezonem. Dlaczego więc poszedł na wypożyczenie ?

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów