|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Coś w tym jest.
Pytając się znajomych z czasów studenckich.: I jak tam?Fajne nam te PO rządzi? Najczęstszą odpowiedzią jaką słyszę to "weź mnie nie denerwuj/w....iaj" i machają reką. Ale oni przynajmniej przyznają się, że dali się zrobić w jajo.Prawdziwy obciach to okłamywać samego siebie.No ale jak ktoś jest sadomasochistą? cóż zrobić. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Palikot przedstawił "7 zasad przeciwko mowie nienawiści"
http://fakty.interia.pl/polska/news/...awisci,1873372 O kimś takim nasi przodkowie zwykli mówić: Ubrał się diabeł w ornat i ogonem na mszę dzwoni .Ja już nie mam nawet siły smiać się z takich absurdów ale jak nazwać ludzi którzy łapią się na taki prymitywizm |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
a tak poważnie to najpierw zajmijmy się nagminnym olewaniem konstytucji wśród polityków oraz przymykaniem oczu na złodziejstwo i niegospodarność a mowa "nienawiści" sama zniknie.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.12.2012 o godz. 15:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
nie Życz nikomu śmierci, a sami namawiają do ABORCJI....!!!!!!!!!!!!!
narkotyki... je*ać komunę !! Raz sierpem raz młotem ![]() lks Termalica Bruk-Bet Nieciecza - legła W-wa 3:0 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
weźcie sobie jeden z drugim zapamietajcie raz na zawsze to z Narutowiczem to był ZWYKŁY WYPADEK
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
dziarski chłop
Od: 04.2005
Offline |
|
Zgoda. Nie było internowania był kot alik, prawo jazdy, borubar czy szalik do góry nogami. Problem polega jednak na tym, że ileż można mówić o kocie, prawo jazdy, czy borubarze - zwłaszcza gdy aktor tych słów nie żyje. Inteligencja wielkomiejska z lat 1978-1988 (a to ona rozdaje karty) wyczuwa, że coś jest nie tak, że PO to może być pic na wodę. Jednak mimo wszystko swój dysonans poznawczy gaszą stwierdzeniem - " Za PIS nie byłoby lepiej" a stwierdzenie to, to poważny powód do zmartwień dla Tusku i ekipy. Ynteligencja mówi tak pownież w głowie im się nie mieści inne rozwiązanie jak antypis - karmieni właśnie papką borubara, prawo jazdy i kotem alikiem. I gdy już wszystko jest na dobrej drodze, Kaczor sie zwykle ośmiesza. Powoduje, że ynteligencja jednak robi uff -moja decyzja jest prawidłowa. Gra się tak jak przeciwnik pozwala i wybacz ale wstawki z Merkel czy z internowaniem Jarosław mógł sobie darować. Dziwnym trafem popularność PIS jest odwrotnie proporcjonalna do występowania Jrosława w mediach., Im mniej Jarosława tym PIS jest bardziej pooularne - nie zastanawia Cię to? ![]()
"Zachowanie się publiczności krakowskiej, a raczej zwolenników Cracovii na ostatnich jej meczach, stało się naprawdę skandalicznem. Tylko ten sędzia jest dobry, sprawiedliwy i obiektywny, który jej dogadza, każdy inny jest "kaloszem", "papuciem", "zbrodniarzem". Doprowadziło to do najzwyklejszego terroru. " Tygodnik Sportowy rok 1924, nr 43
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
rok 2013 to rok odbicia w gospodarce światowej. Wszystkie rynki giełdowe są albo zaraz przeskoczą granicę maksimów przed kryzysem. Giełdy wyprzedzają koniunkturę o rok czasu. Także luzik, będzie co do gara włożyć
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|||
![]()
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Polecam zresztą najnowszy wywiad z JK w Arcanach- zapowiedź. http://wpolityce.pl/wydarzenia/42836...giej-kategorii
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 17.12.2012 o godz. 10:20.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Nie zgodzę sie też zupełnie ze stwierdzeniem że popularność PiS jest odwrotnie proporcjonalna do wystąpień JK. Powtórzę jeszcze raz: wzrost notowań PiS w ostatnich miesiącach wynikał przede wszystkim z krótkotrwałego "przestawienia wajchy" w mediach. Buldogi walczyły pod dywanem a do nas dotarło to w postaci odprysków np: afery AG czy prezentacji dyskusji ekonomicznej PiS (zresztą zaskakująco ciekawej, w trakacie której JK naprawdę pokazał się z bardzo dobrej strony). Reakcja elektoratu okazała się być błyskawiczna. Tusk swoją lekcje dostał i w momencie gdy przypomniano mu w czyich rękach leży jego los, media mogły wrócić do swoich "normalnych obowiązków". I tak w atmosferze drwin i szyderstw przeszły historie takie jak: TNT na wraku samolotu, wywalenie przez dłużnika skarbu państwa redakcji Rz i URz, prowokacja rządzących z Brunobomberem, propozycja ustawy o "mowie nienawiści" itp, itd. Gdyby choć do jednej z nich przyłożono ciężar taki jak do afery AG notowania PO spadły by do 20%. Tyle tylko że, tak jak pisałem wcześniej, lekcja została odrobiona i należało się skoncentrować na krytykowaniu JK za cokolwiek: a to że chce dać Niemcom w Polsce takie same prawa jakie mają Polacy w Niemczech, a to za to że żartuje sam z siebie za brak internowania. Ale gdyby nie te historie to oczywiście znalazłoby się coś zupełnie innego. Ilość ataków na JK nie jest funkcją jego wywiadów, ale funkcją "zapotrzebowania" zgłaszanego przez rządzących na dyskredytację jego osoby.
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 17.12.2012 o godz. 00:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
http://www.tvp.pl/krakow/mlodziez-ko...i-2012/9453221 Pytanie oczywiście do Ciebie i pozostałych obrońców Platformy. Nie jest Wam kur*a ani odrobinę wstyd, że popieracie takich intelektualnych impotentów?! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Wczoraj Pitera dała "popis" w "Młodzież kontra". Obejrzyjcie sobie powtórkę programu, polecam.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
za trudne zwroty były w tym zdaniu dla Ciebie. Skoro nie zrozumiałeś, to nie musisz komentować.
NIE. Wstyd mi za Ciebie. Nie wiem co powiedziała Pitera, bo nie działa filmik. Kaczka co 2 dni pieperzy pewnie gorsze pierdoły. Za głos na PO nie jest mi wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Podatek od deszczu? To jakaś bdura i wymysł PiS-u, nic takiego nie ma miejsca... http://podatki.gazetaprawna.pl/artyk...a_wszyscy.html
Odpal i jeszcze raz napisz "Za głos na PO nie jest mi wstyd".
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 17.12.2012 o godz. 13:31.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
Co do samej Pitery to trudno być zaskoczonym jej oderwaniem od rzeczywistości skoro już parę ładnych lat temu, gdy działa głównie w NGO'sach rzucała na pewnej debacie takimi sloganami, że aż się za głowę człowiek łapał. Akurat ona jest jednym z lepszych przykładów na to, że osoby, które całe życie zawodowe siedzą na garnuszku państwa (administracja publiczna, NGO'sy oraz organizacje międzynarodowe) nie mają zupełnie pojęcia co dzieje się na ulicach. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Szkoda tęgi łbie, że nie pomyślałeś o tym, że to akurat okazało się później, a nie w pierwszych dniach stanu wojennego. Prawie 100% internowanych mówiło o strachu przed wywózką na Syberię lub o niepewności jutra. Brednie Kaczyńskiego o byciu w gorszej sytuacji to kolejny etap w rozdziale martyrologii i oczywista oczywistość przed planowaną własną beatyfikacją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() Jesteś moim mistrzem! PiSu nie popieram, ale obiektywnie rzecz ujmując nigdy nie słyszałem żeby któryś z polityków tej partii 1) napier*alał się z ludzi, że zarabiają 1200 zł na rękę, 2) mówił że podniesienie kosztów pracy zachęci pracodawców do zwiększenia zatrudnienia (partyjna guru Kidawa-Błońska). Żyj w swoim świecie. CIAO! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Takie info, które na pewno wyjaśni nam wszystkim Szpenio, że to dla naszego dobra :
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://wpolityce.pl/wydarzenia/42742...oziomie-urbana Trudno się z tym nie zgodzić Co te media zrobiły z tymi ludźmi.Kaczor coś tylko powie, to jak hieny się rzucają. Wyraził chłop tylko swoją opinię i nagonka, jakby conajmniej włożył ( tak jak pewszechnie znany, przedewszystkim idol Lemingów) polską flagę w kupę.Ale to Kaczor.Jemu należy dojebać. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie ma forsy na in vitro ?
http://www.wprost.pl/ar/380760/W-bud...y-na-in-vitro/ ahh ten nasz Donek ...i znowu naobiecywał lemingom a oni to łykneli .... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
.Wstyd to Ci będzie jak Cię wnuk zapyta, dlaczego byli tacy Polacy którzy bez przymusu wybrali do władzy likwidatorów własnego państwa. Ale pewnie tylko przez chwilę, bo jemu wymyślisz jakąś ściemę tak jak to ćwiczysz na forum. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
||
Kaczyński niuanse o których Ty nie masz pojęcia przeżywał na własnej skórze i w udzielonym wywiadzie tylko o tym opowiedział, naiwnie ufając, że nawet półgłówek zrozumie o co mu chodzi, bo nawet półgłówek powinien to zrozumieć. Niestety lemingi którym nie wstyd że wybrały do władzy w najlepszym przypadku totalnych indolentów, szarych komórek nie uruchamiają wcale. Powielają tylko jak pudła rezonansowe wszystko co do nich dotrze z propagandowej medialnej papki dla której Kaczyński to zagrożenie wygodnej egzystencji na plecach narodu. Wszyscy rozprawiają nad Kaczynskim, tymczasem Tusk pochwalił się że w dniu ogłoszenia stanu wojennego upił się z kumplami, bo któryś dostał bilet do wojska. Potem nawalony poszedł do stoczni przekonany że " przyjdzie oddać życie" , całe szczęście zanim nastąpił szturm cudak na tyle przetrzeźwiał, że postanowił jednak uciec . To jest dopiero hagiograficzna postać, dzieci powinny się uczyć o takich i naśladować ich postawy .
Oby? Chcesz żeby przyszłe pokolenia były durne, bezwolne wszystko tłumaczące zbiegiem okoliczności, przypadkiem, pechem czy niedopatrzeniem? Hitler też o tym marzył, miał nawet plan jak to zrobić. Bardzo prosty. Rozdawać wódę za książki. Dzisiaj jest tak samo, marycha na legalu załatwiłaby sprawę szybko. Zwłaszcza wśród najmłodszych. Ktoś kto na taki rozwój sytuacji liczy nie ma nic wspólnego z Polską i Polakami. Więc się chłopie zdecyduj.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 17.12.2012 o godz. 16:32.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Już bez przesady z tą marychą- jest ona o wiele zdrowsza niż alkohol- przynajmniej wg WHO
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
Co Jaroslaw "Polskę zbaw" przeżywał na własnej skórze na początku stanu wojennego? Frasyniuk wyraźnie powiedzial, a on ma moralne prawo do wypowiedzi, nie ty który o stanie wojennym wiesz z wikipedii. Hektolitry wódki, wina i piwa. Hahahaha, bo tak powiedzial Rydzyk, ten od "prezydentowej czarownicy", czy Sakiewicz z "Gazety antyPolskiej"? Brzeziński zly, Borusewicz zly, Frasyniuk ma się rozumiec już też zly. Dobry św. Antoni, dobry błogosławiony Jarosław i otaczajace go miernoty, Błaszczak, Brudzinski czy Czarnecki. Do jednego wora można zamieść te twoje wypociny w tematach w których się starasz zaistnieć, tu i w Smolenskim. Wszyscy którzy mają inne zdanie niżej ty i jeszcze paru normalnych inaczej to lemingi, przyglupy i zdrajcy. Jeden widzi spisek w płaszczach, drugi histeryzuje bo nie może się zalogowac na Fejsa, a trzeci pisze o rzeczach które stały się oczywiste kilkanaście lat po zdarzeniu i jeszcze rżnie historyka. Amen, piszcie dalej przynajmniej jest wesoło. |
|
|