|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
O ko..a 17 min 3:0 szkoda k...a slow i co bednarz jestescie k...a z siebie dumni z reszta konfidentow
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zagłębie L. - Wisła Kraków 7:1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieje ze zanim gwiazdy pojada grzac dupe do turcji dostana solidny o....... od nas jak bedą "trenowac".wy.......ic wszystkich ....a,co do jednego jebanego czarnucha,dunczyka czy serba i zyda.wstyd.niegodni Białej Gwiazdy jak nikt inny w historii chyba
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jakieś argumenty, za tym że strzelimy bramkę? Bo co do Zagłębie to się zgodzę. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Cioty.
10 znaków. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
Do zostawienia kwalifikuje się tylko Bunoza - patrzę przez pryzmat postępu jaki zrobił i jak się zazwyczaj prezentuje. Tu trzeba zacząć od trenera a właściwie od zatrudnienia trenera. Kula z całym szacunkiem za przeszłość aktualnie nawet nie tyle się kompromituje co robi za głupka wioskowego. Pomijam jego "stylówki" przy których Levy wygląda jak Mourinho. K...a - pamiętny wywiad chyba z Burligą czy innym przedstawicielem PMS - "na treningach jest fajnie można pożartować" . I mówi to gość,który przyjmuje piłkę gorzej niż dzieci na orliku. K....a na treningach macie płakać i rzygać ze zmęczenia a nie żartować. Żartować to mogą Messi z Iniestą.... Gdyby to była zbieranina chłopaczków z wiosek goniących po boisku za 1,5 tys na rękę nie miałbym pretensji ale k....a ta zbieranina zarabia więcej niż wszystkie sekcje Zagłębia razem wzięte.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.12.2012 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
@rafkur
chujowe ale własne i za mimo wszystko mniejsze pieniądze.nie mówie o gargule czy danielu bo to nieporozumienia pokroju frederiksena.bunoza faktycznie jeszcze daje nadzieje ze cos sie uda z niego zrobić |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
I gdzie ci wszyscy którzy cieszyli się, że Burliga będzie pauzował za kartki? Macie za to Freda i Jovanovicia. Myślałem że po Pajliciu nie będzie w Wiśle gorszego bocznego obrońcy, niestety myliłem się. I czemu Kulawik dalej czeka ze zmianami? Po trzeciej bramce trzeba od razu wpuszczać Boguskiego, bo mimo że poprzedni mecz miał kiepski jest to jeden z nielicznych Wiślaków, który coś tam potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
"Najlepsza" para bocznych obrońców w ekstraklasie i Sikorski na ataku i taki wynik ?!
![]()
.
. |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przegrywamy 0:3 a najlepszym piłkarzem jest bramkarz. Brawo!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Gramy bez obrony i bez ataku, więc niema się co dziwić.
edit: a obóz przygotowawczy to powinni mieć nie w Turcji, tylko na Syberii.
Ostatnio edytowane przez christof20 : 08.12.2012 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Dla mnie "własne"jest tak samo skompromitowane jak "cudze". Więcej, tak jak czego innego wymagam od własnej żony niż od żony kolegi a tym bardziej czego innego wymagałbym od prostytutki, tak więcej wymagam od naszego wychowanka. Może nie umieć grać ale ma być ambitny i jeżeli jest ch....ym zawodnikiem ma nadrabiać ambicją a nie krotochwilami na treningach. Jeżeli jest ambitny ma nap..ć w piłkę od śniadania do kolacji z 20 min przerwą na obiad.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 08.12.2012 o godz. 16:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
To kiedy miał być koniec świata?
P.S. K***a rozwiązać kontrakty z Frederiksenem i Jovanovicem natychmiastowo, choćby zamiast nich na bokach miał grać pan Zdzichu spod budki z piwem. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Obrońcy się nie popisują, szczególnie Jovanovic przy tych stratach.
![]()
Jazda! Jazda! Jazda! Biała Gwiazda!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kuźwa.. znowu nie tafię wyniku.
Najważniejsze, że: gizmo napisał(a):
PS. Gdzie jest milosz? PS2. Zmieniam zdanie o Jovanoviciu. On jest gorszy od Serge'a Branco. Generalnie jest to chyba najgorszy kopacz jakiego w życiu widziałem. Nie tylko w Ekstraklasie ale również w drugiej lidze na meczach Kmity Zabierzów oraz w piątej czy szóstej na meczach Watry Zawoja. Nigdzie takiego ogóra jeszcze nie widziałem
Ostatnio edytowane przez thechris : 08.12.2012 o godz. 16:47.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Doszliśmy do ściany. Tutaj nie pomogą już transfery, nie pomogą zmiany trenerów.
Trzeba rozgonić wszystko na cztery wiatry i zbudować nową drużynę, od zera. Najlepiej w I lidze. Śmialiśmy się ze spadającej w zeszłym roku Cracovii. Gdyby była w tym roku w ekstraklasie, przeżywalibyśmy najpewniej jedne z bardziej kompromitujących derbów w historii. W Miśku jest jakiś potencjał. Gordan się ogarnął i jest w miarę pewny. Czarkowi nie można odmówić ambicji, charakteru. Ale ....a, Panowie i Panie, to wszystko. Dalej nie ma nic. Chrapek nic na boisku nie pokazał. Szewczyk jest słabszy od Daniela, Boguskiego i Quioto. O ich poziomie też nie ma się co wypowiadać. Czekaj jest słabszy od Frederiksena (to można?) i Jovanovicia. Ten ostatni, jako sabotażysta, powinien dostać karę finansową. Dla dobra drużyny powinien zgłosić że go ząb boli. ....a, czemu Kulawik się nie uprawni do gry i nie wejdzie na boisko? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Paradoksem jest to, że Jovanović po przyjściu do nas wyglądał może nie cudownie ale o niebo lepiej. U nas osiągnął poziom dna. Tak jak pisałem. Najpierw trener a potem sztab szkoleniowy z prawdziwego zdarzenia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Uff bez zmian, mają szansę się zrehabilitować.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Napisałem przy 3:0.
Pośpieszyłem się i teraz brak mi słów. Grantar - wejdź na forum, bo na kimś trzeba wyładować negatywne emocje... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
wspanialy mecz, wspaniale zakonczenie rundy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
jeszcze jeden! jeszcze jeden
ja pie.dole jaka degrengolada :( ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Bez Sikora leżymy, nie odrobimy. Fuck.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
Za podobny wpis przy 3:0 z Karabachem dostałem bana na jakieś 3 miesiące. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
To już nawet nie jest śmieszne, tu płakać trzeba
![]() ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
jak nie idzie to nie idzie...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
<ironia> Dobrze, chłopakom raz w tej rundzie może zdarzyć się blamaż. Są zmęczeni całym przebiegiem rundy. W każdym meczu dawali z siebie 150%, postarajcie się ich zrozumieć. Zasłużony urlop a potem walczymy o ligę mistrzów. </ironia>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
to jest NIESAMOWITE ile z tej drużyny wyciągnał Maaskant. I ile dawali jej Kirm i Małecki, tak wypędzani z niej. Ale tak to bywa, gdy słabe ogniwa zastępuje się beznadziejnymi.
Panie Cupiał, ratuj pan ![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
żal mi miśkiewicza, zadebiutował i juz przynajmniej 4 bramki w siatce. chłopak na prawde robi co może...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ja piernicze ogladam i nie moge uwierzyc co sie stalo z ta Wisla!!!
Ja wiem ze w polskiej ekstraklasie wszystko moze sie zdazyc ale nigdy przenigdy bym sie nie spodziewalbym takiej degradacji w 2 sezony. Nie zamierzam byc wredny ale trzeba zaczac budowe zespolu od poczatku bo Wisla i jej kibice napewno nie zasluzyli na takie dno. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|