|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Online |
|
|
Witajcie, mam takie pytanie/sugestie do właścicieli/moderatorów/administratorów strony TWSD.
Chyba większość się ze mną zgodzi, że jest to prawdopodobnie najlepsza Wiślacka strona, funkcjonuje od dłuższego czasu i posiada dobrze rozbudowane forum. Ale dziś z ciekawości sprawdziłem sobie różne zakładki/odnośniki z głównej strony, pamiętając o tym, że kilka lat temu po zmianach na stronie w wielu miejscach można było znaleźć napisy: Strona w przygotowaniu PRZEPRASZAMY I właśnie w tym problem. Myśl, że bez problemu znalazłoby się wiele osób, które chętnie pomogłoby w uzupełnieniu tych braków. Tą stronę można jeszcze trochę dopieścić, tak aby kibic Wisły znalazł tu jak najwięcej informacji .Po kolei: u góry strony mamy kolejne zakładki, które nie są opracowane:
).P.S. Nie znam się w ogóle na wszystkich sprawach związanych z prowadzeniem strony, więc jeśli te braki są wynikiem jakiegoś problemu, którego nie da się rozwiązać, czy coś innego stoi na przeszkodzie, to z góry przepraszam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
JuŻ nie ma gada
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Można zmienić tytuł tematu na "Typer - Generalka" bez konkretnego sezonu.
Będę tam umieszczał podsumowania typera. http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?t=8225 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
będzie możliwość dodanie forum do aplikacji Tapatalk? bardzo ułatwia i usprawnia przeglądanie for internetowych na sprzęcie z androidem, co raz więcej for dodaje tę opcję.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Problem z wejściem w prywatne wiadomości,komunikat database error.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
f-cuda = b-c-w-k = kolejne wcielenie pcpcpc czy jak tam mu było
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dziękujemy za pomoc. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Może mi ktoś pomóc z tym podpisem pod postami? Siedzę nad tym od rana i nic nie mogę zrobić. Jeśli mam wczytać plik z komputera o rozmiarze 19,5 kb lub 100x500 pikseli to wychodzi mikroskopijny. A gdy chcę wrzucić linka do "option 1" to od którego momentu go wkleic w to okno? (Mój link to http://zapodaj.net/b05eb4e9bb2d9.jpg.html)
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Sprawdź teraz.( napisz posta)
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Jest OK chyba.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Widzę, że działa. W razie jakiś pytań/ problemów związanych z forum zapraszamy do tematu. Postaramy się pomóc.
Pozdrawiam. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ja mam takie pytanie z jakiego powodu nie dziala mi Shoutbox w Operze w Chrome i Firefox wszystko elegancko dziala a tu pisze ze sie wczytuje i nic sie nie dzieje. Jakiejs wtyczki brakuje?
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wislakrakow.com/forum/showthread.php?p=1284707
Obejmijcie swoim "patronatem" ten temat, bo miarka się chyba przebrała. Najpierw obrażali się w politycznym, to teraz zawistne gnidy wyzywają ludzi od komuchów po innych tematach. PS Zalinkowałem przypadkiem do konkretnego posta, ale chodzi mi o całokształt wypowiedzi w tym temacie ![]() PS2 Nie jest, ale nie mam zamiaru wam słodzić, bo jesteście wszami pierwszego sortu. Pozdrawiam oschle.
Ostatnio edytowane przez Watts : 02.11.2012 o godz. 13:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
![]() Natomiast określenie "zawistne gnidy" jest hmmm neutralne?
"12. Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów"
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 02.11.2012 o godz. 14:42.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Podbijam! Teraz raz dziala raz nie albo wczytuje albo dziala i nie wiem od czego to zalezy
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Aktualizowałeś może jave? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy po każdym meczu przez tyle dni musi wisiec na głównej stronie forum relacja z zakonczonego meczu? Utrudnia to przegladanie forum, a w dodatku patrzac na te ostatnie wyniki to w ogole sie odechciewa..
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
zamknij ją sobie tym znaczkiem w prawym rogu ^
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ɐɪʌoɔɐɹɔ
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Mam pytanie: czy pomawianie ultrasów czy SKWK o defraudowanie pieniędzy ze zbiórek mieści się jeszcze w rozumieniu wolności słowa na tym forum? Czy takie mendy będą tolerowane?
Ja wszystko rozumiem, ale sugerowanie kradzieży pieniędzy bez jakichkolwiek dowodów to już chyba przekroczenie granicy przyzwoitości? Post. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Nie będą tolerowane, przynajmniej za mojej kadencji. Temat został już wczoraj wyczyszczony z prowokacyjnych wpisów i pomówień. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Myślę że zostałem utemperowany w 100%. Do tego stopnia że doszłem do wniosku iż moja obecność na forum na którym banuje się za nazwanie idioty po imieniu mija się z celem. Żegnam.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Bardzo jestem ciekaw co dla Ciebie znaczy normalnie? Mógłbyś chociaż wskazać który fragment dyskusji odbierasz jako nienormalny, bo moim zdaniem używanie epitetów jest normalniejsze niż wypisywanie bzdur i oszczerstw.
Z Onetu to raczej przyszły praktyki moderatorskie, nie reagować jak ktoś wypisuje kretynizmy, natomiast błyskawicznie piętnować wszelkie próby wytykania kretynizmów, jako niekulturalne. wiślak czym ty się przejmujesz ![]()
Ostatnio edytowane przez Drozd : 22.01.2013 o godz. 11:22.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
ojej jaka nam wszystkim szkoda...![]() a Ty co, adwokat co sie wtracasz jak nie Ciebie dtyczy rozmowa? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
prosimy o nie odsniezanie dachu sejmu
z wyrazami elektorat "Ojczyzna nasza matka, a my Jej dzieci, Zle to dziecko, w ktorem Ona milosci nie wznieci" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Te fragmenty zostały skasowane. Głupoty czy bzdury (według jednych) czy mądrości (według drugich) każdy pisać może. Niezależnie od opcji politycznej. Oszczerstwo trzeba udowodnić. Natomiast wzajemne obrażanie się podlega pod pkt 12 Regulaminu, ktory wszyscy zaakceptowali: Zabrania się wyzywania czy obrażania innych współforumowiczów oraz klubów, które reprezentują pod rygorem dożywotniego wykluczenia z Forum. oraz pod pkt 14 Zwróć uwagę, aby krytykując kogoś (piłkarza, trenera, działacza, sędziego, polityka, moderatora etc...) nie przekroczyć granicy pomiędzy krytyką a obrazą W niedzielę ostrzegawczego bana za obrażanie innych dostali qqxlan i wislak68. Co ciekawe qqxlan oskarża mnie, że nie zbanowałem na dłużej wislaka68 za wyzwiska, bo jestem z tej samej opcji co wislak68. Inni (wislak68 i Drozd) oskarżają mnie, że jestem jak moderator na Onecie bo dałem 1-dniowego bana za wyzwiska wislakowi68. Moderator jest z każdej strony bity. Chyba że się nie wtrąca. Ale wtedy przestaje być modem. Teraz wislak68 obraził się za 1-dniowy odpoczynek. Na drugi raz za obrażanie będzie jak w pkt 12 - dożywotnie wykluczenie. Przynajmniej nie będzie nacisków z jednej strony (dowal mu dłuższego bana) czy z drugiej (co nie mogę idioty nazwać idiotą?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Ok bez niepotrzebnych emocji
, sędzia zawsze dostaje z każdej strony, zwłaszcza obiektywny .Jednak, z jednej strony sędzia nie interweniuje gdy ktoś coś bredzi, bo tak można, a dziwi się i represjonuje reakcje bredzeniem wywołane. Nieprzesadnie ostre zresztą. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|