|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Szacunek dla Siergieja, że potrafi przyznać się do błędów! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Ciekawe czy to nie pogłosie Jego ostatniej wypowiedzi:
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Rozmowa z Osmanem:
http://www.weszlo.com/news/12833-Osm..._im_za_doping_ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legenda Sobola nabiera jeszcze wyraźniejszych kształtów
W wygranym 2-1 meczu z Ruchem w Chorzowie, po raz 175 trykot z Białą Gwiazdą, w walce o ekstraklasowe punkty, założył Radosław Sobolewski. 90 minut Radka na stadionie przy ulicy Cichej spowodowało, że pod tym względem zdystansował on Macieja Żurawskiego i Tomasza Frankowskiego (obaj po 174 mecze). Z piłkarzy sprowadzonych na R22 przez Bogusława Cupiała tylko trzech może pochwalić się okazalszym bilansem. 221 gier ligowych dla Wisły ma Marcin Baszczyński, 212 Arkadiusz Głowacki, a 178 Paweł Brożek. "Sobol" to jeden z najbardziej charakternych zawodników, jakich w ostatnich latach można było oglądać w drużynie 13-krotnych mistrzów Polski. Jak sam podkreśla, piłkarskim wirtuozem nigdy nie był. Rzetelnym, ciężko pracującym, ambitnym graczem już jak najbardziej tak. To, co zawsze odróżniało Radka od innych kolegów z trójkolorowego zespołu, to fakt, że na godziwy pułap zarobkowy wkroczył on tak naprawdę dopiero w wieku 28 lat. Wcześniej trzy poważne operacje zatrzymały rozwój jego kariery, podobnie zresztą jak perturbacje z działaczami z Płocka, po których gotowy był nawet zawiesić buty na kołku. Więcej 175 raz kapitana - WislaLive.pl ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Chłop ma pasję chcę ją realizować i co w tym śmiesznego?
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Bo Rydzyk nie wychodzi na boisko ?!
Osman - szacun ! ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Guest
|
|
|
Pewnie uważa, że Osman udał głupka/skłamał żeby pismak dalej nie ciągnał bądź co bądź drażliwego/nieprzyjemnego tematu. Ja też tak myślę. Chyba nie jest w drużynie aż tak źle, żeby kopacze poświęcali Wiśle tylko absolutnie niezbędne minimum czasu, energii i uwagi a poza tym mieli te sprawy kompletnie w d.pie.
.
Ostatnio edytowane przez arti : 30.11.2012 o godz. 22:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Nie wiem czy ktoś oglądając dzisiejszą "Legia" + Extra oglądał Turbokozaka, ale po filmiku powiedzieli, że w przyszłym tygodniu swoich sił będzie próbował Łukasz "Orbit" Garguła
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Nasi piłkarze i byli oraz obecni pracownicy w tradycyjnej ankiecie CANAL+Sport "Ligowcy o lidze":
Najbardziej przeceniony zawodnik to Maor Melikson (4. miejsce, 5.8% głosów) Najbardziej przeceniony bramkarz to Siergiej Pareiko (1. miejsce, 17.5%) - drugi raz z rzędu Największy twardziel to Radosław Sobolewski (1. miejsce, 10.8%) ramię w ramię z Cezarym Wilkiem (3. pozycja, 6.5%) Zawodnik najlepszy technicznie to Maor Melikson (3. miejsce, 10.9%) Mamy piątą najlepszą publiczność w Polsce (3.4%). Niemal tylu samo zawodników chciałoby pracować z Michałem Probierzem (13.7%, 2. miejsce), czego nie życzyłoby sobie 14.6% (2. miejsce) ankietowanych skórokopów. Wysokie noty zebrał też Adam Nawałka (trzeci najbardziej pożądany trener w T-MEK, 9.9%), z kolei dostało się Orestowi Lenczykowi (9.6% piłkarzy nie chciałoby być prowadzonym przez tego szkoleniowca). 7.4% piłkarzy (2. miejsce) uważa, że u siebie sędziowie nam sprzyjają, ale do Legii (71.4%) nie mamy w ogóle podjazdu. http://www.canalplus.pl/ligowcy-o-li...sienna-2012-13 Zeszłoroczne zestawienie: http://www.canalplus.pl/ligowcy-o-li...sezonu-2011-12 |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Troche te publika i nasz wynik ............
Wyprzedzil nas Gornik ktory stadion buduje a dopingje w sile 2 tys ranking jak najbardziej obiektywyny wg mnie.Kicha ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja mu wybaczam [Probierzowi], ale on powinien prosić Boga o wybaczenie. Czyli Osman Chavez w akcji...
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Guest
|
|
Ostatnio edytowane przez arti : 12.12.2012 o godz. 12:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, mam już dość tego "piłkarza". Po tym co odwalił w meczu z Zagłębiem to powinien zaszyć się w swoim, wcale nie wypasionym bo przecież kasa dla niego się nie liczy, tylko Bóg, mieszkanku i nawet nie wychylać się z takimi komentarzami jeszcze na byłego trenera.
Ktoś powinien tych kopaczy złapać za mordy bo sobie na za dużo pozwalają zamiast trenować. ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Czyli to co mówił Probierz to nieprawda, a później sam się Osman przyznaje, że chodził z wywalonymi kieszeniami i do tego, że wrócił z nadwagą.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
On ma być profesjonalnym piłkarzem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
a teraz z kolei Quioto się żali na łamach gazet, że Wisła nie chce puścić jego i Chaveza na repre - za GW:
"Jak informuje honduraski dziennik "La Prensa", w listopadzie władze miejscowej federacji piłkarskiej ogłosiły listę zawodników, którzy wyjadą z reprezentacją na styczniowy turniej Centroamericana. Znaleźli się na niej dwaj piłkarze Wisły. O występach w Kostaryce nie mają jednak co marzyć (...) - Władze Wisły postanowiły, że nie oddadzą nas reprezentacji, bo chcą, by drużyna była dobrze przygotowana do wiosny. Jestem smutny... - powiedział Quioto na łamach gazety." a może by ich puścić i niech już nie wracają? ![]()
"Przed losowaniem półfinału PP powiedział pan, że zagracie z Ruchem, i rzeczywiście tak się stało...
- Tak już w życiu bywa. Losowanie było sprawiedliwe. Uczestniczyła w nim pogodynka i ciągnęła losy bardzo dobrze" Michał Probierz |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Na Chavezie chcemy zarobić, Quioto to transfer Bednarza, a ten pewnie wciąż liczy na kolejnego Marcelo. Na miejscu obu poważnie bym się nad sobą zastanowił...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.12.2012 o godz. 19:06.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=fqgvYV0RPIg
Co robi Wisła z piłkarzem. Pierwszy mecz ligowy Meliksona. Porównajcie z tym co jest teraz. Nawet w słabym klubie Izraelskim potrafią lepiej zadbać o formę zawodników. Im dłużej siedzi taki w Polsce tym się staje wolniejszy i grubszy.
Ostatnio edytowane przez tofik : 12.12.2012 o godz. 14:54.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Osman "jestem piłkarskim kaleką, to wola Boga" powinien zamilczeć. Już dość się pogrążył.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
No Osman najlepiej by zrobił odchodząc do Chin, nie wiem jaki tam odsetek katolików żyje, ale myślę, że mógłby tam głosić słowo Boga i nie musiałby konkurować z Ojcem Tadeuszem, ten ma za duże plecy dla Osmana
![]()
Ostatnio edytowane przez cfa : 13.12.2012 o godz. 07:46.
![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ciekawą masz hierarchię wartości - o ile dla Rydzyka i Osmana znajdzie się duża litera to dla Boga już nie.
![]()
...And Justice For All
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|