|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
W "Rzplitej" mimo ubytków kadrowych i nowego wice,
jeszcze płodzą: http://www.rp.pl/artykul/954158.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
A jeśli JK jest w układzie to czego sie tak boi PO,SLD,Palikot i PSL? Choć co do zamachu to się z Tobą zgadzam. Wkrecili Brunonka a przez to społeczeństwo. Inwigilwoali chlopa rok , w jego grupie bylo 2 agentów ABW - wiec jakie zagrożenia jak sam słyszalem wypowiedz prokuratora Wrony który mówi że decyzja o zamchu została powzięta przez BK w lipcu tego roku .A rok go inwigilowali .
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 23.11.2012 o godz. 10:20.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Kaczyński siedzi od 20 lat w "układzie parlamentarnym" . Dzieki zabetonowaniu sceny politycznej poprzez sposob finansowania partii politycznych i takiej ordynacji wyborczej , Jarek do spółki z Donkiem , Millerem i Pawlakiem żyją sobie w III RP jak pączki w maśle ,udając teatr że raz są u władzy a raz w opozycji i jak napisał kolega powyżej Polaków mają generalnie w dupie ,bo maja dozywtną pewność bycia u koryta. A do koryta cieżko sie dostać nowym ,trzeba działać na granicy prawa y ryzykować że cie zamkną jak Lepper ,który "musiał" rozsypywać zboże na ulicach ,żeby zostac zauważony ,lub być jak Palikot skandalistą i szokować biegając z wibratorem. Zwykły uczciwy Kowalski który chciałby wejść do polityki i coś zmienić nie ma szans ,układ obecny mu n to nie pozwoli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
- "PiS to takie same łachmyty jak PO i inni" - "Skorzystali po prostu z wejscia do UE" - "Jaroslaw i PiS przegral bodajze 6 wyborow z rzedu, co on jeszcze robi na stanowisku prezesa" - "Czlowiek chory na wladze i tyle" - "Marcinkiewicza wykopal z bratem z funkcji premiera" Czy w się ludzie czasem czytacie? Przecież to jest zwykły bełkot. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Wszystko można w taki propagandowy sposób zdeprecjonować, wzrost gospodarczy bo dobra koniunktura na świecie, zmniejszenie bezrobocia bo ludzie zagranicę wyjechali (choć taka możliwość zaistniała już na 1,5 roku przed objęciem władzy przez PiS, do tego w okresie rządów PiSu kilka krajów UE miało jeszcze "okresy ochronne", więc ciężej było tam otrzymać pracę), największy napływ gotówki na inwestycje był po 2007 r., a żeby otrzymać te pieniądze i nie stracić ich trzeba było przygotować plan ich zagospodarowania (nigdzie nie ma większej biurokracji jak w UE), gdzie olbrzymią pracę wykonała śp. Grażyna Gęsicka. Oczywiście polityka historyczna, skuteczna walka z korupcją (stworzenie CBA) nic dla Ciebie nie znaczą - jak dla każdego zaślepionego nienawiścią do PiSu i Kaczyńskich. Skoro nie jesteś zwolennikiem PiSu co Cię obchodzi kto stoi na czele tej partii? Nic mnie tak nie irytuje, jak powtarzanie tego typu komunistycznych bzdur i chęć ustalania kto ma być przywódcą czy wchodzić w skład władz partii, której się nie popiera. PiS wygrał w 2005 r. wybory parlamentarne, więc jeżeli miał większość miał prawo zmienić premiera, tak czy nie? Wcześniej wielokrotnie były takie zmiany w trakcie trwania kadencji i nikt o to nie miał pretensji, ale do tej akurat trzeba się do.......ić bo to Kaczor właśnie. Każdy pretekst żeby dowalić Kaczorowi jest dobry, to nic, że Marcinkiewicz za plecami PiSu i Kaczyńskich porozumiewał się z Tuskiem i PO, bo przecież obiecał... argumenty, jak z dziecka stojącego przed sklepem z zabawkami "Mamusiu przecież obiecałaś"... nic to, że Mamusia pieniędzy nie ma. Tak nie dotrzymał słowa, ale lepsze jest to niż gdyby dalej wówczas na stanowisku miał pozostać "piękny Kazimierz"! Zdaj sobie także wreszcie sprawę z tego, że cechą każdego polityka jest dążenie do władzy. Jeśli znasz innego nie "chorego na władzę" to nie jest to polityk. Oczywiście zapomniałeś także o rozwiązaniu WSI, komuszych służb wojskowych nie ruszonych w żaden sposób od 1989 r. Z mojej strony pytanie do Ciebie, jak wg Ciebie ma wyglądać ostateczne rozliczenie się z komuną i kto Ci to w tej chwili gwarantuje? Załóżmy, że są JOWy i możesz wymienić jedną osobę nawet, a nie całą formację (choć przypominam, że musiałoby się takich osób zebrać przynajmniej 231). |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No właśnie, nie są konsekwentni tak jak ich protoplaści, którym wystarczyła szybka decyzja trybunału komisarzy ludowych (to w przypadku dziadka Szczynukowicza) i strzał w tył głowy lub podobnie w przypadku dziadka w mundurze feldgrau też wyroki zapadały szybko. Obecni, POstępują bardziej wyrafinowanie (medialnie) ale zmierzają w tym samym kierunku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje, ze PiS wygra najblizsze wybory i wtedy na biezaco ocenimy ich nieudolne dzialania. tymczasem pozostaje sie tylko cieszyc, ze sp Lech Kaczynski podpisal traktat lizbonski i dzieki niemu jestesmy w dupie - niech zyje suwerenna Polska chcialoby sie powiedziec
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Sam specjalnie nie chełbie Kaczyńskiego, jestem po prostu przeciwnikiem tego rządu, ale ....ica mnie strzela od tej hipokryzji.A pamiętasz co się działo, jak Kaczyński głośno mówił, że tego nie traktatu nie podpisze?Pamietasz jakie wiadro pomyj musiał przyjąć na klate?Nie pamiętasz jakie media mu PR robiły?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 23.11.2012 o godz. 12:57.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 09.2012
Offline |
|
|
A ja najchętniej bym zagosował na jakąś narodową partie ale z konkrentnym programem gospodarczym i bez populistycznych haseł
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
gdyby Tusk chciał Polski wolnej, suwerennej i silnej miałby przede wszystkim poparcie w PiS-ie... Może przypomnisz mi w jaki sposób PO wspierała prezydenta?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
|
|
|
konserwa
Offline |
|
Odpowiesz na pytanie które Ci zadałem we wcześniejszym poście? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Troszkę historii ... ... Ach te nietrafione sojusze socjalistów
![]() http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphoto...70518344_n.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie. Na ile reżimowy rząd Tuska i policja może nas np inwigilować na takim forum jak to
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Za takie odważne wpisy za tych rządów można zostać posądzonym o terroryzm. Jeśli nie widzisz tego, co się w tej chwili dzieje z wolnoscią słowa, to niestety albo jesteś głuchy albo głupi- bez urazy.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nawet posłowie z PiS i SP z Komisji ds. Służb Specjalnych po ostatnim posiedzeniu stwierdzili, że w sprawie Brunona K. ABW działa w pełni sprawnie i profesjonalnie, więc nie wiem kto tu jest głupi (dotyczy to zresztą również wielu wpisów na tym temacie, w których dużo twierdziła, że ta sprawa to "prymitywny spisek służb"). Gdyby służby nie monitorowały Internetu i doszło do zamachu, to pewnie pierwszy pisałbyś tutaj że nie wykonywali swojej podstawowej roboty. W Polsce nie ma wolności słowa? Na tym forum (i w milionie innych miejsc) każdy pisze co chce, nawet największe bzdury i jeszcze nikomu się z tego powodu jeszcze nic nie stało.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakby doszło do zamachu, naprawdę bym płakał. Ze szczęścia. Poszedłbym ubrany w barwy narodowe schlać się z radości.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Głupi jesteś, pić nie musisz, bez tego tez pieprzysz glupoty
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tamci goście mają krew na rękach wielu osób więc nie byłoby mi ich szkoda. Jeszcze ta cała akcja z GMO ostatnio. Jeżeli to prawda to co w tym dziwnego że człowiek stara się przed nimi bronić?
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Głosowałeś w referendum za wejściem do UE? Więc to dzięki Tobie jesteśmy w dupie. Broniłeś Kaczyńskiego kiedy po nim jechali że nie podpisuje TL? NIE ! Więc to dzięki Tobie jesteśmy w dupie. To że wtedy siedziałeś cichutko, a teraz pyskujesz dowodzi jednego. Nie masz zielonego pojęcia co sie wkoło Ciebie dzieje. Powielasz komuszą propagandę nie zdając sobie nawet z tego sprawy. Dokładnie tak się zachowują lemingi. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jakiś czas temu była dyskusja na temat prawicowych dzienników i tygodników (chyba innym temacie), ale zaczyna się coś w tej materii dziać.
Karnowscy atakują dwutygodnikiem "W sieci", który ma pojawić się w poniedziałek w cenie 2,99 zł. Kasa ma pochodzić pośrednio od SKOK-ów (chyba Marszałek pisał, o tym ewentualnym źródle), więc jest szansa, że przetrwają kilka miesięcy. http://wpolityce.pl/artykuly/41246-w...zytania-za-290 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
A więc polityka może być usprawiedliwieniem dla zbrodni?
A miłość do klubu? Ciekawe rzeczy można wyczytać na tym forum i w ogóle w internecie. Załóżmy abstrakcyjnie że twierdzę, że dzieci śmierdzą i krzyczą i nie dziwię się matkom, które je zabijają. Jak byście skomentowali taki wpis? Wracając do rzeczywistości - łatwo jest napisać, że szkoda że nie doszło do zamachu i nie zginął jeden czy drugi polityk. Skandaliczne jest nawet nie to że ktoś tak myśli, ale brak reakcji reszty. Brutalne stwierdzenia tak spowszedniały, że niewiele osób reaguje na tak popier...one stwierdzenia. W Polsce nie ma wolności? Nie wiecie co piszecie. Jakby nie było to takie teksty nie pojawiały by się w sieci. Wolności jest tyle ile potrzeba tylko że społeczeństwo w dużej części nie dorosło do korzystania z niej. M.in. pod kątem reagowania na patologię. Jak kogoś leją na ulicy to odwracacie głowę? ![]()
c.d.n.
|
|
|