|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
przeciez te zdania Macierewicza są wyrwane z kontekstu a on pewnie szydził z tego całego zamachu ala WTC...opanuj sie trochę ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
" Teza o tym, że chciano zaatakować pana prezydenta i pana premiera przez wysadzenie w powietrze całego sejmu wygląda w sposób dosyć szczególny. Loża pana prezydenta znajduje się bezpośrednio nad klubem parlamentarnym PiS. Rozumiem, że zamach byłby wymierzony w klub PiS i pana prezydenta - stwierdził poseł PiS." "- Nie ma wątpliwości, że strona rządowa podjęła pewnego rodzaju politykę informacyjną mającą na celu wzrost w społeczeństwie poczucia zagrożenia działalnością terrorystyczną - dodał." ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Roman Osica: Kim jest inspirator tego człowieka, który chciał się targnąć na budynek Sejmu?
Prokurator Artur Wrona, szef Prokuratury Apelacyjnej w Krakowie: To jest osoba znana, dlatego że jest wymieniona z imienia i nazwiska przez osobę podejrzaną. Dlatego też kontrolujemy tą sytuację. Czy to jest osoba znana publicznie? Nie. Czy ona może uciec na przykład za granicę? Czy jest pan zupełnie spokojny, że ta osoba - jeśli się okaże rzeczywiście, że jest zamieszana w to wszystko - znajdzie się za kratami? Nie ma takich obaw, że ucieknie. No kabaret jak można ludziom taki kit wciskać. Mam nadzieje że tą sprawą zajmie sie sejmowa komisja ds służb specjalnych ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak widać musiał by mieć bardzo inteligentne ładunki, które wybuchając poraziły by tylko najukochańszego prezia i premierka a oszczędziły siedzących obok i pod nimi posłow PIS.
Jutro słupki w reżimowych sondażach skoczą dal obu z nich wysoko w górę. Ryżemu świeci czerwone światełko bo 2/3 społeczeństwa ma go już dość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Uwielbiam takie medialne wrzuty
![]() I jak zwykle Tusk o języku nienawiści, paranoja. PS Oho, szok , dziennikarz TVN jakies sensowne pytania czasami zadaje Schetynie, szok. ![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html Tak jak podejrzewałem. Padło kultowe słowo "faszyzm". Sprawdziło się również wasze przewidywanie, że oskarżone zostanie zawsze winne ugrupowanie ONR. ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
a jak tam sie miewa niejaki cyba? To byl wspanialy czlowiek tylko w....ili go do reszty!
Mam nadzieje, ze don i bron sla mu paczki, przeciez kazdy w zyciu zasluguje na druga szanse. Ogolnie to siedzi zamiast Jarka, bo to on go tak pod....il. --- jaka to szkoda, ze nasza milosciwie panujaca partia nie czerpie sprawdzonych wzorcow z takiej Korei i z gory odpuszcza sobie ruch kibicowski - przeciez to wspaniale pole do popisu dla mlodych demokratow; wyobrazacie sobie? Na przyklad zajebiscie wielka sektorowka przed meczem z Angolami: "RYSIEK CYBA - PDW" albo "NASZYM WZOREM JEST - RYSZARD C.!" |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jeśli nie ma żadnych dowodów na zamach i wysadzenie w powietrze prezydenckiego samolotu, to oni znajdują trotyl, którego nie było. Jeśli są dowody na przygotowywanie zamachu, to PiS-klaki mają ubaw. Jeśli zamordowany został pracownik biura poselskiego PiS, to dowodzi sprzyjającej zbrodni atmosfery, którą stworzyła Platforma. Jeśli szaleniec chciał zamordować kilkaset osób, to nasi niepokorni prawicowcy boki zrywają.
Jeśli ktoś mówi o przemyśle pogardy rozkręconym przez PO i wrogie media, to PiSklaki w oburzeniu marszczą czoła. Jeśli oni sami rozkręcają wielki przemysł nienawiści, to jest to niepokorna działalność patriotyczna. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=JKCJP...&feature=share
http://www.youtube.com/watch?v=K0HVl...&feature=share Lepiej jakbyście podyskutowali na temat tych dwóch filmów oczywiście po obejrzeniu ich. ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Moja fantastyczno pisarska wersja:
- Doktorze Brunon, obserwujemy już Pana parę dobrych latek. Ma Pan bardzo wybuchowe hobby. Nie odstaje Pan co prawda od pozostałego, szacownego grona chemików, którzy mają podobne zainteresowania ponieważ nie ma chemika, który nie lubiłby sobie "kontrolowanie powybuchać" ale sorry Winnetou ... Trafiło na Pana bo jesteśmy akurat w dużej potrzebie. Mam Pan teraz dwie możliwości do wyboru. Nie podpisywać zeznań ale zamkniemy Pana i tak, w związku z Pana hobby, które przecież na terenie Polski nie jest legalne a obiecujemy, że dołożymy starań aby nie wyszedł Pan przed czasem. Wyborem drugiej możliwości, przyczyni się Pan do sprawy słusznej bo pomoże nam Pan w kłopotach. Co prawda Pana kariera naukowa i tak legnie w gruzach ale ona legnie niezależnie od tego, na którą proponowaną przez nas opcję się Pan zdecyduje. Jednak, w przypadku wyboru tej drugiej, nie zapomnimy o Pana kłopotach. Otrzyma Pan od Najjaśniejszej Rzeczypospolitej maksymalnie 5 lat wakacji. Poprosimy Ją o skrócenie tego okresu o połowę a za dobre sprawowanie wyjdzie Pan po 1,5 roku. Ponadto, obiecujemy, że na wakacjach nie popełni Pan samobójstwa. To jak będzie, doktorze Brunon? -------------------------------- Chyba niektórzy z nas też się załapują, na "pierdelek" Za myśli Brunona Za: http://www.fakt.pl/Jeden-ze-stalych-...,188866,1.html
Ostatnio edytowane przez yarow : 21.11.2012 o godz. 03:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Łykajcie dalej te bzdury, a służby zaraz dostaną takie uprawnienia, że bez ich zgody dupska z domu nikt nie ruszy. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2012
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Przeciez to jest jakas paranoja..Farsa i tyle..
To teraz każdy kto nawołuje do jakiejś tam "rewolucji" będzie uznany za zamachowca-przewrotowca? Kto chcący zrobić zamach, szukałby swoich wspólników na demotach czy wykopie? haha Szukal podobnycch jak on fascynatów materiałami wybuchowymi, wcisnęli mu agentów pod przykrywką..I teraz wystarczy, że ci agenci będą zeznawać, że namawiał ich na spotkaniach do wspólnego zamachu i panu Brunonowi wlepią kilka długich lat odsiadki.. PO zaczyna walczyć z "rewolucją"..Teraz dadzą do myślenia, wszystkim tym którzy cisną po rządzie w internecie..Na każdego dałoby się sprefabrykować jakieś dowody..A jak działa w polskim sądownicwtwie, słowo przeciwko słowu funkcjonariusza, to niestety pewnie kilku z nas mialo okazje sie przekonac..
Ostatnio edytowane przez Belzebub : 21.11.2012 o godz. 12:11.
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
PRZYPOMINAM O CZWARTKOWYM SPOTKANIU PATRIOTYCZNO-HISTORYCZNYM PROWADZONYM PRZEZ DR.KORKUCIA Z KRAKOWSKIEGO "IPN". godz.18.00 sala audiowizualna Nowa Hala Wisły . Temat " Totalitaryzmy: ideologia, zbrodnia- doświadczenie polskie"
Po spotkaniu możliwość nabycia pierwszej koszulki z serii "Zabici strzałem w tył głowy" - z rotmistrzem Witoldem Pileckim w cenie 35 zł. Będzie także po spotkaniu druga wyjątkowa niespodzianka o której dowiedzą się osoby które przybędą na spotkanie.Naprawde warto. Więcej na zakazanej. p.s.W związku z zainteresowaniem jakim cieszą się spotkania, osoby zainteresowane proszone są o przybycie odpowiednio wcześniej z uwagi na ograniczoną ilość miejsc. Jeśli jakiś admin może przekleić tą informację na główną to jest taka prośba.
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.11.2012 o godz. 09:26.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak gość był niewinny i speparowali wszystko na niego a nie sorry ABW uratowało pisowskich posłów bo oni byli celem jak mówił dzielny Antoni smolenski drugi. Cieszcie sie pisowcy bo jeszcze by drugi kaczor w zamachu wykorkowal i znowu trotyle i te sprawy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
cyt:" Czekam na dalsze informacje. Jeśli mieliśmy do czynienia z realnym zagrożeniem to miało być ono skierowane przeciw PiS jako najbliższym ludziom siedzącym pod lożą pana prezydenta i to mnie bardzo niepokoi "
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 21.11.2012 o godz. 09:52.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
).![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
).Zaczeło być tutaj trochę nudno.Szpenie Asy i inne lemingi zostały tutaj za bardzo przyduszeni.![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
He, he, he to pewnie jeden z sekty "pancernej brzozy" co uwierzył, że podczas ewentualnego wybuchu zginąłby tylko prezio i premierek. Takie 4 tony inteligentnej bomby punktowo wybrałoby cel podczas wybuchu
. Dlatego reżimowe media przedstawiają to nie jako zamach na wszystkich w Sejmie np. ponad 400 posłów tylko na rząd Tuska .Ale o jakim zamachu my mówimy skoro jego ekipa składała się z samych agentów ABW czyli jak ktos pisał miał być to zamach pod patronatem ABW. Pewnie to oni mu podsunęli te pomysły a później wykręcili aferę. Jednym słowem kabaret. Radek Zdradek już rusza w Europę aby opowiadać o "zamachu". Ten "zamach" to niezłe paliwo dla rządu Tuska, ciekawe ile będzie na nim leciał ? Putin miał swoje zamachy, teraz Tusk ma swoje. Czekam na walkę Tuska z tygrysem lub na macie, jazdę konną, kąpiel w przerębli ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czasami ciężko mi uwierzyć w jakie brednie ludzie potrafią uwierzyć.
Ostatnio przeraziły mnie np te paniczne newsy o "żołnierzach z Afganistanu, którzy wracali Tupolewem i mogli zostawić trotyl, o Smoleńskiej ziemi, itp" A co najlepsze. LUDZIE W TO UWIERZYLI.... Jeśli ktoś wierzy w to, że koleś który rozgłaszał w internecie, że chce wysadzić sejm i szukał na portalach do tego ludzi, to ma problem z myśleniem. Cały czas mam chyba zbyt duże wymagania co do ogółu.
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 21.11.2012 o godz. 17:02.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
Aby nie było wątpliwości: z emj mimo różnicy poglądów dyskutuję, więc nie zaliczam go do wspomnianej przez Ciebie grupy. pozdrowienia ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko co napisałem ma sens:
1. W brzoze nie wierze mógł być zamach! Jak wiemy w tupolewie miał być rownież Jarosław Kaczorski ale nie wsiadł do samolotu. 2. Ślady trotylu w tupolewie plus materiały wybuchowe u Brunona K . Co nam dają Już odkryłem !! To Brunon je podłożył do tutki a teraz w sejmie chciał dokończyć to co zaczął czyli eliminacje braci kaczowskich!!! Także pisowcy ciesczcie sie bo ABW uratowała : * Jarosława Smolenskiego I * Antoniego Smolenskiego II A może i nawet profesora Zglinskiego przyszłego premiera PRL !! A premier popapraniec i prezes Bronek rownież cali Ave Jarek !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Poważnie masz 25 lat?
![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Prawie wyplułem kawę na laptopa. Masz szczęście
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teraz na podsumowanie :
JAki prezydent i premier ( mówię o obecnych POpaprancach nie o kaczochach) Taki zamachowiec !!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Na onecie znów włączyli możliwość komentowania - możesz już wracać. ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak Komorowski tak powiedział o Kaczorskim to był dobry ubaw a teraz co oburzenie
Jarek Polskę Zbaw !! Żądamy miejsca na multikleksie Dla Radia Marianna i Dla Telewizji wyTRWAM !!! Vivat ojciec Tezeusz Rodzynek !! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Uważaj, gdyż jeszcze jeden krok i do rysopisu Brunona Kwietnia nie będzie daleko.
http://wiadomosci.wp.pl/kat,36474,ti...l?ticaid=1f90f Cytat:
|
|
|