|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Informacja telefoniczna z klubu- nie możliwości kupienia biletu na trybunę G (jest wyłączona ze sprzedaży) na mecz ze Śląskiem Wrocław.
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.11.2012 o godz. 14:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
KOMPLET: B11,B12, B21,D11,D12,
KOŃCÓWKA D21,H23,A21,A22, tak patrze to może strzeli 20 tysięcy bo ze Śląska pewnie przyjadą na własną ręke. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
dokładnie! kto ma przyjść ten przyjdzie..miejsce zawsze się gdzieś znajdzie..a na stadion trzeba przyjść
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Zobaczymy w praktyce jaki wpływ będzie mieć sprzedaż internetowa na frekwencje ![]() ![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Bilety mozna przez neta kupować tylko do soboty ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
tak
10 znaków |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Klub karnetów na rundę jesienną sprzedał około 8 500. C zamknięte, na G zasiądą tylko karnetowcy z C.
Do tego: Cytat:
Ludzie przychodzą na stadion dla wyżej wymienionych rzeczy a nie dla kopaczy którzy dzisiaj są a jutro już ich nie ma, którym do tego nie chce się grać za taką kasę ... Może w końcu klub to zrozumie i przejrzy na oczy ? A frekwencję w dobrych porywach szacuję na około 11-13 tys.
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.11.2012 o godz. 22:42.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Chwila moment Panowie, nie wprowadzajcie zamieszania.
Na G nie wchodzą tylko i wyłącznie osoby z C, na G pojawiają się również osoby z karnetami na G. Osobną sprawą jest fakt, że klub zamknął/wyłączył z użytkowania sektor G3. Niestety ta decyzja uderza w Kibiców, którzy karnetu na G nie posiadają a przeważnie mecze oglądają z wysokości tej trybuny. Przecież można było bilety z G3 przeznaczyć do wolnej sprzedaży mając na uwadze właśnie takie osoby. palikot napisał(a):
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cyrk ta wymiana biletów.
Daja bilet pierwszy z brzegu nie ma mozliwosci wyboru sektora zeby siedziec razem ze znajomymi na jednym, bo cos czuje ze nie bedzie przejscia miedzy G12 a G45. Kierownika tego burdelu nie ma oczywscie i nie ma z kim porazmawiac na ten temat. Według ludzi i tak mi klub łaske zrobił że mnie przesadził Ogolnie jeden burdel ktorego kumlacje zobaczymy jutro przed meczem. Oficjalnie oświadczam, że nie zakupie żadnej rzeczy z której jakikolwiek zysk może iść na klub. Skoro ja jestem ich wrogiem, to procz karnetu nic od nich nie kupie. Nawet coli na meczu zeby nie daj boze wiecej kasy z cateringu mieli. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dokładnie - cała ta wymiana to jedna wielka kompromitacja. Nie rozumiem dlaczego mając do dyspozycji strefę kibica i tysiące metrów kwadratowych powierzchni ustawia się jakiś barak, gdzie kobiety wyszukują nazwisko na listach i ręcznie wypisują bilet. Komputerów nie ma? System przestał działać i nie dało się tego zrobić kilkoma kliknięciami? Czy też postanowiono potraktować nas jak bydło i pokazać miejsce w szeregu? Żeby się ku.rwa nie zdziwili na wiosnę jak sprzedadzą o 5 tysięcy karnetów mniej. To by na pewno zabolało.
Zresztą to samo się tyczy tego śmiesznego Wiślackiego Świata. Stadion gotowy od dawna, a klubowy sklep mieści się w baraku. Ten burdelik ze zjebaną obsługą idealnie odzwierciedla sytuację w klubie. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Zdarzyło się komuś, że dostał bilet na G1 albo G2? Czy wszystkich z C mają zamiar zamknąć "w klatce" na G4 i G5?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dla mnie w ogóle dziwne, że on funkcjonuje jak jest Strefa Kibica, sam się zdziwłem jak się jakoś parę miesięcy temu dowiedziałem. Marnowanie kasy na pracowników itp.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja to myślałem, że da się po prostu ustawić tak, aby bramki na G przepuściły tych co mają bilety na C. I tyle. Po co ten cały cyrk. Może boją się, że im się miejsca zdublują i będą dymy o krzesełka między tymi z G a C
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ogólnie to w tym klubie niczego nie ma. Od dawien dawna mam wrażenie, że każdy pracownik ma wszystko w dupie, a ta sprawa ze skargą kibica do gazety to już totalna beka była.. I tak jest od bardzo długiego czasu, tyle, że nie było to tak widoczne przy wynikach sportowych.. Zresztą po co ja to pisze? ![]() Swoją drogą ktoś wie, czy w każdym klubie tak jest, że sprzedaż online jest zakończona dzień przed czy tylko u Nas? Może przepisują dane ręcznie z komputera i chcą się wyrobić do jutra? ![]()
Ostatnio edytowane przez cinekw : 17.11.2012 o godz. 23:18.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie ma tu nic śmiesznego. Większość klubów kończy sprzedaż 24 godziny przed meczem.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dokładnie tak. Tam jest przecież to samo co w WŚ.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
No nie. Mi chodzi o to, że po co 2 rzeczy robić na raz jak można 1 zrobić dobrą i np. rozbudować jakoś to co jest w Strefie kibica.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Od jutra rusza internetowa sprzedaż biletów na ostatni mecz w rundzie przy R22:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...nikiem_zabrze/ A w Strefie Kibica bilety można kupować od soboty 24 listopada. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Idziecie? Poważnie idziecie? oglądnąć żenadę? nie idźcie niech przyjdzie 2 tysiące i niech się otrząsnął. Przez ostatnie 2 lata opuściłem może z 4 mecze ale ten z górnikiem tez odpuszcze mimo iż będe w Krakowie(nie wiadomo czy będziemy stali pod stadionem). Będe mimo że nie mieszkam w Krakowie. Ale bd protestował przeciw temu co sie dzieje
Przeciw łapankom policji i dawaniu mandatów za byle co Przeciw obszukiwaniu przy wejściu na stadion-tak jak bandytów Przeciw zarządowi który pluje nam w twarz i przeciw wielu wielu rzeczom(pseudokopaczy nie licze). TAKŻE KIBICU-NIE KUPUJ BILETU NIE PRZYCHODŹ!!! |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
NIECH KAŻDY TO PRZECZYTA PRZED KUPNEM BILETU NA MECZ:
Cytat:
W miejsce kropek skwk pl
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.11.2012 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
http://......../skwk/5-wazne-skwk/30...ej-soboty.html |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przychodzimy wszyscy!! Cała Wisła zawsze razem!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
A jak ktoś już kupił bilet na mecz to może go zwrócić?
![]()
Tylko wspólnie można coś zbudować. Wisła Kraków - Lechia Gdańsk - Śląsk Wrocław
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat: