|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Też tak macie że w historii transakcji np jak miałem kupione bilety na Mecze europejskie to pisze transakcja anulowana
?![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Co to tam jakis Dreamlinera - to jest dopiero wiekopomna chwila
![]() Portal bardzo ladnie dziala - doszedlem do platnosci bez problemu, szkoda, ze nie moge byc na meczu :/ ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
123456 ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja wykupiłem w przedsprzedaży bilety na LE i również mam anulowane.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
A ja mam takie jedno małe pytanie. Karta Kibica jest wyrabiana bezterminowo czy jak się zaczyna nowy sezon to trzeba wyrobić nową kartę? Proszę o odpowiedź.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
https://bilety.wisla.krakow.pl/cardinfo.dhtml ![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ważna jest 3 lata.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Teraz zobaczymy, czy Ci, którzy najgłośniej krzyczeli w necie o sprzedaż internetową faktycznie, tak jak zapowiadali, rzucą się do sprzedaży..
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
fialo - Mysle, że tu nie chodzi tylko o to, że nagle pojawi sie dodatkowo 5 tys. ludzi wiecej.
Ale napewno dla osob które mieszkają np. 50 km od Krakowa bedzie to duza wygoda ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pytanie do karnetowców z innych sektorów aniżeli C: istnieje możliwość kupna biletu na inny sektor?
Ostatnio edytowane przez piter116 : 15.11.2012 o godz. 14:41.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A ja mam pytanie odnośnie odbioru biletów na sektor G? Jak wygląda całe to tymczasowe stanowisko oraz jak przebiega proces odbioru biletu, bo jak się spodziewam w niedzielę przed meczem zdecydowana większość osób będzie odbierała ten bilet. I tu pytanie czy mają szanse żeby ewentualnie zdążyć na mecz
![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
O ile mi wiadomo na UEFA nie trzeba kk a jesli chcemy kupić bilety on-line to jest ona potrzebna Jeżeli w nastepnym sezonie gralibyśmy w pucharach to trzeba wyrobić kk jeśli ccemy kupic przez neta czy nie? Chodzi m i oto czy bez kk na UEFA nie da rady kupić biletu?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Ja bym się tym zbytnio nie przejmował. Narazie niestety nie grozi nam gra w pucharach...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2012
Offline |
|
|
wiem jednak ciekwai mnie jakby to wtedy wyglądalo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
ja dziś kupowałem bilet dla Ojca, zajebiście wszystko działa, kilka minut i aktywowałem konto, kupiłem i wydrukowałem potwierdzenie zakupu. Naprawdę to śmiga.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Nie ma ruchu bo nie ma decyzji co robimy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szkoda że nie podają na stronie liczby sprzedanych biletów. Można tylko wizualnie sobie sprawdzić.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Byłem ok. 18. zero ruchu. Ale szukanie na listach karnetowiczów po nazwisku i wypisanie ręcznie biletu zajęło 5 minut mniejwięcej... co nam daje przepustowość 12 osób na godzinę na dany podsektor typu C2 lub C4. Współczuję tym co w niedzielę będą tam wyzywać wszystko i wszystkich.
![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że tych wejściówek na G nie trzeba odbierać osobiście?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie, dziś odbierałem kumplowi. Wystarczyła jego KK.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś odpowiedzieć czy będzie możliwość kupienia biletu na trybunę G w otwartej sprzedaży np. w niedzielę przed meczem ?
Czy całe G jest zarezerwowane dla przenoszonych z C i nie ma takiej możliwości ? Bo inne sektory mnie raczej nie interesują ... |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
teoretycznie powinny być, chyba że liczba sprzedanych karnetów na C i G równa się 4 sektorom G
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Okazało się, że nie będzie można kupić w ogóle biletów na sektor G (nie będzie prowadzona sprzedaż na ten sektor).
Ostatnio edytowane przez heoij : 16.11.2012 o godz. 13:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
hubert.fan, można wiedzieć skąd informacja? Rzeczywiście nikt nie kupował biletu na G z wolnej sprzedaży?
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|