|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Na przykład E11 jest sektorem na którym mają zasiadać dzieciaki ze szkół i pewnie dlatego. Nie wiem, jak z resztą...ale niektóre pozamykano pewnie z powodu wspomnianego przez grypsy ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Proud - na tym meczu nie bedzie dzieciaków
Tak jak napisał gypsy klub ogranicza koszty. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
od której jutro sprzedają bilety ?
do kupna biletu znajomemu potrzebuje jego karty kibica tak ? ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
witam, wiadomo ile biletów sprzedali? jaka frekwencja ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Na teraz nic nie wiadomo, nie ma info o tym, że skończyły się bilety na jakiś sektor. Frekwencja zostanie podana pewnie jutro w przerwie meczu na telebimie.
![]()
Wisła ponad wszystko
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Na C została garstka biletów-źródło skwk.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nigdy nie ma podawanej frekwencji z meczu, przed jego rozegraniem. Można jedynie wstępnie oszacować na podstawie wyprzedanych biletów. Jednakże nie jesteśmy w stanie tego zrobić ponieważ nie ma informacji, że na któryś z sektorów bilety zostały wyprzedane.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
WIZŁAZWE: dzięki
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Kolejka na jakieś 100 osób na oko
z 40 min stania. Ale stale się powieksza |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Udało mi się zalogować na stronie: http://bilety.wisla.krakow.pl korzystając z peselu oraz hasła które się otrzymywało przy wyrabianiu karty kibica. Bilet on-line już blisko? Na razie można przejrzeć np. historię kupionych biletów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Eeee a ja nie dostałem np. żadnego hasła. Jak to jest?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ja wyjeb ałem tą kartke ponad rok temu
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
ja się zalogować nie mogę :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ica_nieczynna/ wiedz, że coś się dzieje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Nareszcie
Myślałem,że to niemożliwe, bo te bramki są niekompatybilne z systemem biletowym , ale jednak .![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Panowie, bez zbędnej podniety. Pewnie dłubią w systemie, aby karnety z C działały na bramkach przy sektorze G.
![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Niekoniecznie, strona pod adresem http://bilety.wisla.krakow.pl/wait.html zmienila sie znowu - niespodzianka na mecz ze Slaskiem?
![]()
Noblesse Oblige
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Chyba wreszcie idzie sprzedaż online
![]() Nie wierze,żeby jednoczesne prace konserwacyjne na bilety.wisla.krakow.pl nie miały nic wspólnego z pracami na bramkach. Oby. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Kiedyś było mówione, że do sprzedaży przez neta konieczna jest wymiana systemów w kołowrotach
czyli widocznie znaleźli na to kasę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No widzę, że nareszcie klub coś robi w tym kierunku - http://www.sportdata.pl/aktualnosci_..._krakowie.html
Już myślałam, że się tego nie doczekam w tym roku. Sama jestem ciekawa jak to się odbije na frekwencji w tak tragicznym dla klubu momencie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
News jest sprzed dwóch lat , więc nic nie wnosi do tematu . Poza tym przecież właśnie przez ten system o ile dobrze myślę staliśmy sie pośmiewiskiem i nie mamy jako jedyni sprzedaży on-line .
Teraz pewnie to zmieniają , choć nie można być pewnym , bo jest to drogie ,a pieniędzy nie ma :( ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Dzisiaj z tego co mi wiadomo jest środa. Zobaczymy jak sprzedaż online przełoży się na frekwencję. ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jak sprzedaż online się przełoży na frekwencję będzie można mówić obiektywnie na meczu z Górnikiem, bo teraz może być różnie. Nie wiadomo czy będzie prowadzony doping, oraz sektor G jest wyłączony ze sprzedaży.
![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś czy można wejść na sektor VIP mając karnet na inną trybunę? Czy obowiązują tutaj takie same zasady jak z innymi sektorami (czyt. nie można kupić wejściówki).
![]()
Trenuj
Sporty Walki |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Strona z biletami działa .
Niesamowite ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
już można kupować
widać wszystkie moje bilety jupi nareszcie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
pierwsza rzecz do poprawy to że trzeba adres email wpisywać z wielkiej litery inaczej wyskakuje okienko o różnych adresach
![]() E: szkoda ze g3 g4 i g5 są wyłączone ze sprzedaży
Ostatnio edytowane przez gris : 15.11.2012 o godz. 11:17.
|
|
|