The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2012, 21:29
http://lazacylazarz.nowyekran.pl/pos...niepodleglosci dla normalnych co się wybierają tam gdzie trzeba, warto przeczytać
piekna zaba w podpisie

Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 10.11.2012, 21:58
Ciekawe, że w zeszłym roku komunistycznych niemieckich bojówkarzy nie zauważyli a tu kilku Węgrów łapnęli po wyjściu z samolotu. Kompromitacja tego ubeckiego rządu Tuska. Tuskowego poewskiego ambasadora na Węgrzech powinni bracia Węgry wezwać aby biegiem się meldował w węgierskim MSZ.
Paweł
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 11.11.2012, 20:30
Jerzy Buzek odznaczony Orderem Orła Białego hmmm ...
Mareq
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 11.11.2012, 21:11
Koniec afery telefonowej ; ) ?
tomek100
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 11.11.2012, 21:36
Jarek w Krakowie:
"Tylko Lech Kaczyński realizował idee niepodległości"

Brak słów...
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 11.11.2012, 21:54
POstkomunistyczna banda poodznaczała się dzisiaj, pożarła , popiła , połgała w mediach i poszła spać.
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.11.2012, 22:05
tomek100 napisał(a):Wyświetl post
Jarek w Krakowie:
"Tylko Lech Kaczyński realizował idee niepodległości"

Brak słów...
Brak słów że nie chciało Ci się nic więcej ponad przeczytanie nagłówka...

"Lech Kaczyński był prezydentem, który ideę Polski godnej i niepodległej, liczącej się, poważnego państwa polskiego, wcielał w życie. Od '89 roku był jedynym prezydentem, który to robił, zarówno w polityce wewnętrznej jak i międzynarodowej, a szczególnie w polityce historycznej, oddając hołd tym wszystkim, którzy o niepodległą Polskę walczyli"
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
tomek100
Senior Member

Stary 11.11.2012, 22:10
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Brak słów że nie chciało Ci się nic więcej ponad przeczytanie nagłówka...

"Lech Kaczyński był prezydentem, który ideę Polski godnej i niepodległej, liczącej się, poważnego państwa polskiego, wcielał w życie. Od '89 roku był jedynym prezydentem, który to robił, zarówno w polityce wewnętrznej jak i międzynarodowej, a szczególnie w polityce historycznej, oddając hołd tym wszystkim, którzy o niepodległą Polskę walczyli"
No i? Co to zmienia? Czytałem cały.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 11.11.2012, 22:40
No i? Co to zmienia? Czytałem cały.
Lech Kaczyński jako jedyny spośród prezydentów po 89 roku, a nie Lech Kaczyński jako jedyny.
Nie idee niepodległości, a idee Polski godnej i niepodległej,liczącej się, poważnego państwa polskiego.

Widzisz róznicę?

A teraz kolejne pytanie : wskaż innego prezydenta który po 89 r. " ideę Polski godnej i niepodległej, liczącej się, poważnego państwa polskiego, wcielał w życie". Pasuje coś więcej napisac, jeżeli się z wypowiedzią Kaczora nie zgadzasz, poza "brak słów" lub "ło boshe".

PS. Można się z Kaczyńskim nie zgodzić, ale nie można mu odmówić że mówi to szczerze i nikomu się nie podlizuje. W odróznieniu od co niektórych......:

"Uważam go [Donalda Tuska] za polityka wybitnego. Najwybitniejszego w wolnej Polsce. Ze wszystkich."

"On nie jest żadnym nawiedzonym mistykiem, który ma olśnienia, ale na pewno jest dotknięty przez Pana Boga geniuszem i nieprawdopodobną intuicją."

Sławek Nowak.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
tomek100
Senior Member

Stary 11.11.2012, 22:44
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Lech Kaczyński jako jedyny spośród prezydentów po 89 roku, a nie Lech Kaczyński jako jedyny.
Nie idee niepodległości, a idee Polski godnej i niepodległej,liczącej się, poważnego państwa polskiego.

Widzisz róznicę?

A teraz kolejne pytanie : wskaż innego prezydenta który po 89 r. " ideę Polski godnej i niepodległej, liczącej się, poważnego państwa polskiego, wcielał w życie". Pasuje coś więcej napisac, jeżeli się z wypowiedzią Kaczora nie zgadzasz, poza "brak słów" lub "ło boshe".

PS. Można się z Kaczyńskim nie zgodzić, ale nie można mu odmówić że mówi to szczerze i nikomu się nie podlizuje. W odróznieniu od co niektórych......:

"Uważam go [Donalda Tuska] za polityka wybitnego. Najwybitniejszego w wolnej Polsce. Ze wszystkich."

"On nie jest żadnym nawiedzonym mistykiem, który ma olśnienia, ale na pewno jest dotknięty przez Pana Boga geniuszem i nieprawdopodobną intuicją."

Sławek Nowak.
Przecież Nowak to idiota. To, że Jarek mówi szczerze to się zgadza.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 12.11.2012, 13:47
Przecież Nowak to idiota. To, że Jarek mówi szczerze to się zgadza.
Ok, a wskażesz innego prezydenta który " ideę Polski godnej i niepodległej, liczącej się, poważnego państwa polskiego, wcielał w życie"?

Jako ciekawe uzupełnienie dzisiejszy artykuł w niemieckiej gazecie:

"Faktem jednak jest, że Lech Kaczyński, wówczas najostrzejszy w UE krytyk polityki zagranicznej Władimira Putina, z punktu widzenia Rosji przekroczył czerwoną linię. Gdy w czasie wojny w Gruzji 2008 r. rosyjskie czołgi parły na stolicę tego kraju Tbilisi, Kaczyński skrzyknął prezydentów Estonii, Łotwy, Litwy i Ukrainy i poleciał z nimi swoim Tupolewem na Kaukaz. Tam ta piątka zademonstrowała solidarność z Gruzją. Prezydenci wspólnie ustawili się jako żywe tarcze przeciwko rosyjskim czołgom. To mogło szalenie zdenerwować Putina" - pisze "Die Welt"."

Całość artykułu do przeczytania jak poniżej:

http://fakty.interia.pl/raport/lech-...polski,1861796
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 13.11.2012, 13:27
W "demokratycznym" państwie Słońca Peru-Donaldu Tusku zablokowano możliwość oglądnięcia tego programu z rządowej TVP :
http://wpolityce.pl/artykuly/40510-b...obok-kotyliona

Wie ktos czy da to ogladnąć ? czy reżimowi cenzorzy wyrzucili to całkiem ?
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 13.11.2012, 13:56
Ilość patentów na łeb niekoniecznie musi świadczyć o super rozwoju danego kraju. Znowu nie popadałbym w paranoje na podstawie takich danych. To iż jesteśmy zadupiem wynika z czego innego. Z gimnazjalnego poziomu nauczania na polskich szkołach wyższych w porównaniu z czołówką światową. Brakiem infrastruktury, łatanym systemem emerytalnym, służbą zdrowia na poziomie XIX wieku i wiele wiele innych .

Patent sam w sobie nic nie przynosi, dopiero wprowadzenie go w życie i zysk na nim pokazuje czy jest coś wart czy nie. Nawet jakby u nas było 1000 patentów dziennie, to co z tego skoro nie miałby kto wprowadzić je do szerszego użytku. Przecież na to jest potrzebny system finansowania, budowy, wdrażania, laboratoria. O Polskich wynalazkach w zetknięciu z zachodnimi odpowiednikami poczytać można wszędzie. Wystarczy poszperać w sieci.

Wszystko jest tutaj niewydolne, zmieszane z nieuctwem i. Szkoda na to czasu i klawiatury. Widzę że tak być nie musi, wiele osób to dostrzega. Ale jest tak a nie inaczej i tego się nie zmieni i to boli od czasu do czasu. Ale tylko to.

Edit, Poniżej link do ciekawej rozmowy z ciekawym gościem. Rzucającym nieco światła dla tych, którzy pewnych rzeczy nie widza lub nie chcą widzieć. Bez względu na opcję, którą prezentują rzecz warta przeczytania, mówie o wywiadzenie nie książce tego gościa. Kasiążka może tez warta, nie wiem nie czytałem.
http://natemat.pl/38213,stracil-prac...e-da-pieniedzy

Niemniej sam temat mediów bym z tego wywiadu wywalił, nie przywiązywał do niego wagi. Bo przecież wiadomym jest nie od dziś, że gazety nie będą walić w rząd, bo spółki skarbu państwa wycofają swoje reklamy. A to nie tylko polski przypadek ale na całym świecie, cywilizowanym, tak jest, sam Hemingway o tym swego czasu pisał. Tak samo nie walnie się złego tekstu o pewnych samochodach, gdy dany koncern zamówi reklamy na miliony złotych. Dlatego sam czerpie informacje z mediów, za których info się płaci samemu a nie jest ono finansowane z reklam. Są subskrypcje płatne. Dlatego też nie dziwie się wydawcą, że tak a nie inaczej reagują na pewne artykuły i idą na ugody. Tak to wygląda i tak samo będzie za PO, PiS czy inną równie oświeconą opcją.

Jednak nie każdy zdaje sobie z tego sprawę. Szeroko wyszło to przy sprawie Gmyza. Otóż facet nie rozumie pewnych spraw i ci co go bronią, którzy niejako szeroką ławą wyszli oburzenie pod tablicę,bo ich Pani na lekcji skrzywdziła. Prawem właściciela jest chodzić sobie do kogo chce przed wydaniem gazety. Prawem właściciela jest uzgadnianie większych bądź mniejszych korekt w tekście czy przecinków z kim chce i jak chce. Tak samo prawem wydawcy jest wywalenie pismaka kiedy chce i jak chce i za co chce. I co mnie najbardziej zbulwersowało w tym wszystkim ,to ironia Gmyza w klubie Ronina z Hajdarowicza, że zaczyna swoją przygodę z dziennikarstwem od redagowania " jedynki". Pan Gmyz widocznie nie dopuszcza do myśli iż Pan Hajdarowicz może pomazać każdą stronę Rzeczpospolitej mazakiem, powywalać przecinki lub publikować powieść własną w odcinkach od końca, podpisując się cyrlicą. I kazać to wydać. To jest jego święte prawo właściciela. Jeżeli ktoś mówi, że wywalenie dziennikarza jest zamachem na wolność słowa to nie wie co pisze. Byłoby zamachem na wolność słowa, gdyby w gazecie utrzymywanej z naszych podatków wywalano za pewne tematy. Ot choćby w mediach państwowych taka sytuacja jest niedopuszczalna. Ale ....a nie w prywatnej firmie !
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.11.2012 o godz. 15:16.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
BBudowniczy
Senior Member

Stary 14.11.2012, 13:00
Maciej Stuhr na Ministra Edukacji Historycznej!

"Maciej Stuhr, odtwórca jednej z głównych ról w szkalującym Polaków filmie "Pokłosie", stwierdził w programie Tomasza Lisa, że nasi rodacy "przywiązywali pod Cedynią dzieci jako tarcze". Szkopuł w tym, że chodzi o bitwę pod Głogowem, Polaków przywiązywano do maszyn oblężniczych, a nie jako tarcze, i wreszcie - najważniejszy szczegół - robili to Niemcy."

Brak słów na debilizm tego człowieka.

http://niezalezna.pl/34809-internauc...macieja-stuhra
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.11.2012, 14:47
Cytat:
Brak słów na debilizm tego człowieka.
Tylko pytanie czy to jest debilizm czy celowe działanie? Jak obserwuję całe to środowisko ludzi mediów to na prawdę nie widzę am patriotów, prawicowców tylko samą lewicę. Jedynie Kazik Staszewski i Kukiz (którego już usunęli w cień) mówią inaczej niż pozwala na to linia. Ale to wszystko układa się w logiczną całość. Mechanizm jest następujący. Meinstremowe media leżą w rękach komunistów - TVN -Walter, Polsat - Solorz, TVP - w rękach rządu czyli też komunistów - tak więc kto ma w tych mediach pracować jak nie ludzie będący w układzie? Kogo więc ci ludzie będą zapraszać do programów? Też lewaków i komunistów. Kto może zostać celebrytą i się wybić? Tylko osoby podlizujące się lewakom. Jak myślisz inaczej niż lewaki to Cie nie ma. Przykłady to Cejrowski zdjęty z wizji, Pospieszalski odsunięty na drugi plan do TVP Info, Kukiz niepuszczany w radiach ze swoja nową płytą, nawet program Szymon Majewski Show zniknął z anteny bo widzowie TVN nie życzą sobie naśmiewania się z PO Także nie tylko tv ale i radia, gazety i portale internetowe popierają lewicę. Są ludzie chorzy na władzę, na kasę, na bycie sławnym i z chęcią sprzedadzą duszę diabłu, zeszmacą się żeby dopiąć swego.
Tak więc nie można mieć żalu do tych wszystkich Shturów i Wojewódzkich bo oni nawet jeśłi myślą inaczej to mówią zgodnie z linią ale podejrzewam, że żyją w takim innym wymiarze i zaczynają wierzyć w tą propagande, o której mówią. To tak jak Ruskie są nauczeni, że Sowieci wyzwolili Polskę spod okupacji niemieckiej. To jest inna rzeczywistość. Oni już nie myślą, oni są tak zepsuci, że w tej swojej mądrości i propagandzie sami kłamią- Stuhr o Cedyni, Wojewódzki mówił, że Dmowski wychwala hitleryzm w swojej książce "Myśli nowoczesnego Polaka" (książka ukazała się w 1902 roku!), no i te całe gadki szmatki o faszystach na MN
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.11.2012 o godz. 14:55.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 14.11.2012, 15:26
Hahahahaha...
Teraz Stuhr na tapecie.
Bo zagrał w filmie.
Acha i wszystko wskazuje że należy do spisku komunistycznych mediów!!!

Jakże ja się cieszę że nie mam czasu na takie pierdoły.

PS. Coście się tak późno obudzili. Przecież "Wesele" też było antypolskie. Pokazywało rzekomą degenerację polskiej wsi i elit (notariusz)
c.d.n.
Bóg Trybun (objawion)
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 14.11.2012, 15:58
lazy napisał(a):Wyświetl post
Hahahahaha...
Teraz Stuhr na tapecie.
Bo zagrał w filmie.

To wspaniałe, ze znalazłeś czas, zeby się o tym z nami podzielić.

Cytat:
PS. Coście się tak późno obudzili. Przecież "Wesele" też było antypolskie. Pokazywało rzekomą degenerację polskiej wsi i elit (notariusz)
Nawet bardziej antypolskie niż "Mysłi nowoczesnego Polaka" autorstwa znajomego Wyspiana!
Gangrena z tym demaskowaniem. Tu chłopi, tam esbecy. Zakazałbym.
są kibice i kibuce, Kraków wiedzie prym w tej sztuce

Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.11.2012, 16:04
Hahahahaha...
Teraz Stuhr na tapecie.
Bo zagrał w filmie.

Wiem nawet czemu nie masz czasu http://www.youtube.com/watch?v=xHuDFfTnG6Q.
...And Justice For All
lazy
Senior Member

Stary 14.11.2012, 16:27
Karamazow napisał(a):Wyświetl post
Wiem nawet czemu nie masz czasu http://www.youtube.com/watch?v=xHuDFfTnG6Q.
Ha, trafiłeś w sedno.
Pozdrawiam
c.d.n.
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2012, 16:29
Hahahahaha...
Teraz Stuhr na tapecie.
Bo zagrał w filmie.
Naprawdę jesteś tak ograniczony i myślisz, że gadamy o Stuhrze bo zagrał w filmie?
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.11.2012, 16:33
Cytat:
Hahahahaha...
Teraz Stuhr na tapecie.
Bo zagrał w filmie.

To jest właśnie przykład człowieka żyjącego w innym wymiarze. Już sobie wydedukował, że mówi się źle o Sthurze bo zagrał w filmie. A przecież nie o to nam chodzi. Chodzi o ą propagadę, która płynie z jego us, na obrzydzanie Polski Polakom, o kłamstwa. Takie jak w tym wywiadzie:
http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/...65&klik=powiaz
-o Cedyni (to co on powiedzial to bzdura)
-o tym, że nigdy nie mówimy o sobie źle (przecież my się uwielbiamy płaszczyć i szmacić przez obcokrajowcami, brak nam pewności siebie właśnie dlatego, że myślimy o sobie źle)
-a nasz sukces z 1612 roku oczernia mówiąc, że to było złe
-u Lisa też nazywał Polaków antysemitami

Jak można takie rzeczy mówić o Polakach? Dlaczego taki frajer mówi o polskim antysemityzmie a nie mówi o np wydawaniu Polaków przez żydów sowietom, o nienawiści żydów do palestyńczyków. Zresztą, .......ić żydów i wszystkich wokoło, jesteśmy narodem, który jak mało kto ucierpiał w wyniku wojen. Od kilkuset lat nikogo nie atakujemy, próbujemy jedynie walczyć o swoje, o niepodległość, wyjśc spod okupacji i taka szmata jak Stuhr będzie jeszcze nam wypominać upokorzenie cara Szujskiego w 1612 roku? Przecież to absurd. y pewnie kolego lubisz się szmacić i byc pachołkiem Europy, USA i Żydów ale my mówimy nie i jesteśmy dumni ze swojego pochodzenia. I żadna szmata nam nie wmówi, że jesteśmy gorsi, że jesteśmy antysemitami, rusofobami itp Owszem, możemy to tak nazwać ale ta niechęć czy nienawiść z czegos wynika i na pewno nie bierze się z powietrza!
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
lazy
Senior Member

Stary 14.11.2012, 16:45
Z 2 postów o Stuhrze: "debil", "frajer", "szmata"

Ale my nie rozmawiamy o Stuhrze. Skądże znowu.

A ja się właśnie dowiedziałem, że "lubię się szmacić i być pachołkiem Europy, USA i Żydów ..."

to o czym my tu rozmawiamy kolego serek.c2?
c.d.n.
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.11.2012, 16:49
Dobra, szkoda tracić czasu na takich jak ty. Tak przy okazji film o antysemityzmie zrobiony przez żyda:
http://www.youtube.com/watch?v=NSErQ...Ttn7LkDnJadilA
drozd:
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2012, 16:55
W obecnej chwili o Twojej nieumiejętności czytania ze zrozumieniem. Czy Ty w ogóle posłuchałeś wywiadu, którego udzielił Stuhr? Dalej nie wiesz, o czym rozmawiamy?
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 14.11.2012, 17:22
Z 2 postów o Stuhrze: "debil", "frajer", "szmata"

Ale my nie rozmawiamy o Stuhrze. Skądże znowu.

A ja się właśnie dowiedziałem, że "lubię się szmacić i być pachołkiem Europy, USA i Żydów ..."

Jak można inaczej tego Żyda nazwać, który nie wie o czym mówi?

http://www.weszlo.com/news/12692-Byl...em_Asa_Wywiadu
Tu kolejny debil prowadzi program.

Propaganda zrobiła swoje, tylko przewrót zbrojny jest w stanie uratować nasz kraj. Korwin twierdzi, że prędzej czy później do niego dojdzie, oby w naszym kraju władze zdobył Pinochet a nie pochłonięty przez piekło che guevara.
...And Justice For All
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2012, 18:49
A tu jeszcze w temacie filmu Pasikowskiego:

http://monolith.pl/uploads/tx_usermo..._LEKCJI_08.pdf
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 14.11.2012, 18:55
A tu b. dziennikarz GW opisuje jak się smaży artykuły : http://niezalezna.pl/34819-wyborcza-...ana-nowe-fakty

P.S. Patrzę w ekran TV a tam Tusk łasi się do Merkel. Obrzydliwy obrazek. Do tego Szczynukowicz przestrzega tych , którzy chcą zastosować veto przeciwko podziałowi nowego budżetu. Parodia.
abruzzi
Member

Od: 01.2007

Stary 14.11.2012, 19:59
http://www.youtube.com/watch?v=qa3KvvJhmbk

Bojówki Pisu
A pózniej Ci ludzie wykrzykują o braku wolności słowa i cenzurze w mediach. Pełna hipokryzja
Ale pewnie zaraz okaze sie, ze to była prowokacja i nie byłoby sytuacji gdyby nie prowokacyjne pytanie.
Pozytyw to zachowanie Macierewicza może zorientował sie, że jeszcze chwila i dojdzie do linczu...
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.11.2012, 20:29
Wiedziałem, że ktoś to wrzuci... I z jednej strony i z drugiej znajdziesz ludzi zaślepionych. Szkoda, że zauważasz ich jedynie po stronie PiS-u... Ciekawe, że np. czegoś takiego nie zauważyłeś i nigdy o tym nie pisałeś : http://wpolityce.pl/wydarzenia/40230...salonie-toyoty ps.

Ten chłopaczyna swoją drogą cel osiągnął a kolega z kamerą był zapewne przypadkiem.
Jaroo1
Senior Member

Stary 14.11.2012, 21:02
To nie wiesz, ze PiSowcy (ten najtwardszy elektorat) to są tak samo przykrzy ludzie jak POwcy, Palikociątka itd. Co dzieli tych ludzi? Światopogląd. Co ich łączy? Takie samo zacietrzewienie i zapatrzenie w swoje złote cielce (Kaczyński, Tusk, Palikot). Zrozumcie, że żeby Polska była wielka to nie potrzeba nam przywódców, my mamy wierzyć w Polskę i dla niej żyć, działać a politycy to mają być nasze sługusy a nie mądre głowy, które nam będą mówiły jak mamy myśleć i co robić

http://www.youtube.com/watch?v=31VI0nC_R5Q
drozd:

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów