|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Hahaha... jesteście niesamowici, że wierzycie w tą bzdurę
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
A gdzie ktoś tu napisał, że wierzy w taki scenariusz?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
To po co w ogóle o tym idiotyzmie dyskutujecie?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
No i w zasadzie sugerowali jakąś umowę czy nawet odkupienie tego. To nie jest nie wiadomo jaka kasa. Tylko że takie rzeczy to tylko w Playu .... albo w normalnie zarządzanym klubie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jedyna nadzieja w Bońku, że ustawi odpowiednie wymogi dla klubów ekstraklasy i to w ten sposób że bez możliwosci obejscia typu wynajem umowa a i tak bedzie puste stało. Krew mnie zalewa jak o tym myśle !!!
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
Eee...typowe dla mediów powtarzanie półprawd, ćwierćprawd i zwykłych kłamstw. Chodzi o kompleks terningowy Com-com zone przy stadionie Hutnika. On ani nie należy do Hutnika, ani nie jest zarządzany przez Hutnika, ani użytkowany przez Hutnika. Z tego co wiem kompleks został zbudowany za pieniądze miejskie i jest teraz zarządzany przez fundacje Siemacha, która do niego dokłada, żeby nowohucka młodzież miała gdzie ćwiczyć. Na boiskach piłkarskich ćwiczy też szkółka piłkarska podszywająca się pod tradycje Hutnika "Stowarzyszenie Pomocy Młodym Talentom Sportowym Hutnik Kraków" które nie ma nic wspólnego z grającym w III lidze Hutnikiem (Nowy Hutnik 2010). Miedzy tymi organizacjami, powstałymi na gruzach upadłego starego Hutnika jest cały czas mała wojna, bo ten klub młodzieżowy każe sobie płacić jak za woły za każdego zawodnika którego chce przejąć ten Hutnik ligowy, za co on nie chce płacić, bo ani nie ma kasy, i nie uważa za stosowne bo te zajęcia są dotowane mocno przez miasto. Reasumując: - ośrodek wybudowało miasto, a nie ledwo zipiący Hutnik - ośrodek jest mocno dotowany przez miasto, Fundacje Siemacha i składki rodziców (a z tego co wiem SPMTS doi ich mocno) a nie utrzymywany przez ledwo zipiącego Hutnika - są to deficytowe ogranizacje typu non-profit (tzn. deficytowe z założenia, bo słyszałem, że ten prezes SPMTS nieźle na tym wychodzi że wszyscy ich dotują) Pewnie gdyby się dało, to Wisła by na tym ręke położyła, ale nie da się budować i dotować takich rzeczy jeśli byłyby zarządzane przez zwykłą firmę jaką jest Wisła, dlatego siedzą na tym organizacje pożytku publicznego. Gdyby zaś Wisła sama chciała taki ośrodek zbudować i utrzymywać, to musiałaby na to znaleźć dodatkową, dosyć dużą kasę - a jak jest z kasą w Wiśle wszyscy wiemy. ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Piszecie, że zmieni się u nas w kwestii boisk treningowych jeśli Boniek zmieni przepisy licencyjne. Może w niewielkim stopniu tak ale moim zdaniem jeśli myślenie naszych włodarzy nie ulegnie zmianie to tak jak jest teraz, zacznie się kombinowanie, coś pożyczą, coś wynajmą, a Wisła Kraków, a właściwie grupy młodzieżowe, trenować będą jak do tej pory w warunkach III ligii...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Powód: urodziny 2 córki :)
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 01.11.2012 o godz. 20:10.
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Boiska treningowe, zaplecze, hmm.. fajna sprawa, ale w klubie w ktyorym nie potrafi ktoś ogarnąć czegoś tak prostego jak "bufet" to to o czym piszecie to jakieś sci-fi!
Wczoraj pomijam mielonego w bułce ale w przerwie na trybunie E (na dole nie wiem jak w pozostałych miejcach) brakło herbaty, cukru i to o dziwo w obydwóch pkt. gastronomicznych! jak takie coś jest trudne do ogarniecia to jak mają sobie dać rade ze sprzedarza internetowa!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
masakra. jestem ciekawy co by sie dzialo jak by trybuna byla calkiem zapelniona? ![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Jak to powiedział jeden pan "chłopaki wiecie co? Chodzę na Wisłe od 25 lat i po raz pierwszy ku**a brakło keczupu. No nawet na keczup już nie mają ja pie***le"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
na H to samo, jak by Kononowicz tam zarządzał.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
przyszliście jeść na stadion czy kibicować? trzeba było kolacje w domu przed meczem zjeść
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
tu nie chodzi o kolacje tylko o organizacje i szanowanie kibica ktory zostawia kase w klubie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
To samo chciałem napisać ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja osobiście mam w d... co dają do żarcia na stadionie. Ostatni dobry catering z którego korzystałem to był taki gość, który łaził po sektorach z preclami w takim jebitnym koszyku i o dziwo się nie przewracał ))
Natomiast rozumiem ideę zarabiania na żarciu sprzedawanym na stadionie i nie mogę wyjść z podziwu jak można taką prostą niby sprawę tak spieprzyć. Widzę te buły ze sznyclem i tak się zastanawiam kogo bardziej pojebało: tych co to kupują czy klub, który nie chce zadbać o tak prostą rzecz, która w dodatku z założenia nie jest charytatywna tylko ma przynosić dochód. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
A propos precli na stadionie pamiętam gościa który chodził po sektorze, mówiliśmy na niego stukacz
Dobry był, stukał o kosz dawał tym samym znaki że idzie papu ) |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Tak szczupły, wysoki gość z białym koszem?
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Nie wiedziałem, że w tym roku (chyba w lecie) wykonano kompleksową termomodernizację i hydroizolację dachu Starej Hali TS-u. Dzisiaj byłem na siatkówce i przy wejściu zauważyłem tablicę o dofinansowaniu z WFOŚiGW. Poszukałem w necie i znalazłem coś takiego:
http://liquid-rubber.pl/realizacje/r...-wisla-krakow/ polecam, fajne zdjęcia i opis ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że to nie zabrzmi jak science fiction - czy na naszym stadionie jest otwarta sieć wifi dla kibiców? Albo czy ktoś coś słyszał o planach jej uruchomienia?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
No to Ci się udało kolego
Serio pytasz? Myśle, że coś takiego jak wifi na naszym stadionie pojawi się nie prędzej niż metro w Krakowie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj z racji przesiadki miałem okazje widziec telebim nad C. Mam pytanie od kiedy sa tam bad piksele? I czy ktos je naprawi ? Czy nasz ultra tani stadion nie ma na niego gwarancji ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Nad C jest telebim?
![]() Widziałem na G tablicę świetlną na której powinien być wynik, ale oczywiście nie działała. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|