|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
ja też z Rabki, ale mamy komplet w aucie, wybacz, ale chyba nadal jeżdżą busy SZWAGROPOL do zakopanego, więc możecie się załapać. Do usłyszenia na R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2006
Offline |
|
|
balowac cala noc, zlapac powrotny rano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Fredriksen powinien miec pseudonim Ferdek Kiepski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
No cóż, po jednej sytuacji ale to Lech strzelił. To odróżnia drużynę z 4. miejsca od tej z 12. miejsca i potwierdza się, że nie ma tu przypadku.
Najsłabsi we Wiśle to Iliev i Melikson* a najlepsi póki co to Garguła i Boguski. Wilk dał fajną piłkę Meliksonowi i potem dał się przepchnąć jakiemuś małemu no-name'owi jakby to był LeBron James... ale może lepiej tak niż czerwona i karny... * - Duńczyk jest poza wszelką konkurencją więc nie ma sensu o nim wspominać. Po prostu biorę pod uwagę grę "aktorów" wydarzenia natomiast nie ma sensu zawracać sobie głowę z oceną gry statystów.
Ostatnio edytowane przez thechris : 02.11.2012 o godz. 21:41.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Hmmm fajnie jest na trybunach, dostaniemy niezłą kare za to
![]() ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak długo Cupiał każe nam jeszcze patrzeć na tą żenadę.......
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Byliśmy drużyną o klasę lepszym od Amici, brakło skuteczności...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Z pustego i Salomon nie naleje, Bunoza zdecydowanie nie zasługuje na grę z takim motłochem.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ładne prostopadłe podanie Frederiksena do Drewniaka i bramka. A później to już standardowe męczarnie i pokaz bezradności i braku umiejętności z obydwu stron.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Przegraliśmy z Amicą Wronki. Dziękuję, dobranoc.
Mimo szacunku, jakim darzę ludzi z C, rzucanie serpentynami, gdy na bramce stoi Siergei, to totalny idiotyzm. Nie można było rzucać w tego pajaca z Wronek? ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
W tym momencie sezon moze uratowac tylko Puchar Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Nie ma się co pastwić, jaki był mecz każdy widział.
Zaangażowaniem, wybieganiem i determinacją biliśmy kuchenki na głowę. Brakuje niestety wciąż piłkarskiej jakości by wybiegane kilometry zamienić na bramki i punkty. Porażka niezasłużona. ![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cóż, na drwali z Widzewa wystarczyło ale jak dziś trzeba było coś pograć przy grającym w piłkę w nie w MMA rywalu to już był problem. Wielki problem... Dwie sytuacje w 98 minut... Jeszcze ze 100 minut i może byśmy przy tej grze coś wcisnęli. Pareiko również trzyma formę... bez względu jak, czy w niego czy w krótki to wszystko w sieci. Liczyłem na nudne granie na 0:0 a skończyło się na nudnym graniu na 0:1. Ostatnie 7-8 minut to wywieszenie białej flagi, brak umiejętności, brak wiary. Tak się nie da zdobywać punktów.
|
|
|
|
Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
@bebeto, sprzeda nas Cupiał dopiero wtedy jak spadniemy. A to jak nie tym sezonie to w następnym stanie się na 100%. Zero ambicji panowie prezentują to tak mają.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
ech... po prostu brak słów...
ależ jestem wściekły! co to ma być?! :( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie do końca mogę się z tym zgodzić. Obydwie połowy były niezłe(druga lepsza), ale zapierdalania i ofiarności nie można chłopakom odmówić. Mimo ewidentnego błędu Fredriksen w drugiej połówce w ofensywie na plus. Dobrze Wilk i Czekaj. Tylko teraz będzie lipa, bo będziemy grać bez Czekaja, Głowackiego i Holendra.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z takim dziadostwem to awansem do 2 ligi powinniśmy spadać . Po co do 1? Żeby dostać trójkę od Termalicy....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Do przerwy - dno. Graliśmy padakę, w czym przodował Frederiksen. Stracona bramka to w 90% jego "zasługa". Pozostałe 10% na spółkę dla Meliksona i Garguły, którzy w idiotyczny sposób stracili piłkę, przy rozgrywaniu rzutu rożnego.
Po przerwie grali już trochę lepiej; nawet Frederiksen. Generalnie, jak dla mnie, na plus - Bunoza i Jaliens. Pozostali przeciętnie,lub niewiele lepiej. Lech oddał w calym meczu dwa celne strzały - i wygrał. Naprawdę - nie urwać w tym meczu chociażby punktu było wielką sztuką, bo Lech był dzisiaj po prostu cienki. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Ten mecz przegraliśmy praktycznie sami ze sobą, amica nic nie pokazała, ale włożyła w ten mecz trochę taktyki i to na nas wystarczyło.. tym bardziej frajerska przegrana, że oddali 2 celne strzały na bramkę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Obstawiałem 0-0 i tak by się skończyło gdyby nie asysta Frederiksena (w rzeczywistaści to była asysta Bunozy, ale to Duna trzeba karcić)
Nasza gra w ataku to chaos totalny czyli wrzucanie piłki z każdej pozycji na afere, a nóż-widelec sie uda. Zresztą najlepszym naszym zawodnikiem był Jaliens a to mówi wszystko... Nienajgorzej też Boguski z tym że z nim jest taki problem, że jest słaby fizycznie jak na piłkarza (można być niskim ale na nogach trzeba mocno sie trzymać) Boguski natomiast wie że jest słaby fizycznie i boi sie podejmować jakąkolwiek walkę, z tym że z ofensywnych i tak się wyróżniał. Fatalny Frederiksen w pierwszej połowie grał jak amator. Sobolewski właściwie nie wiadomo po co wybiegał bo nie przydatny ni to w tyłach ni z przodu. Głowacki to ambasador, to że dostał kontuzji nie chroni go przed zjebką, wyprzedzany przez każdego w tej lidze, kontuzja na własne życzenie za brak umiejętności. Iliev powtarzam od roku, największy niewypał transferowy ostatnich lat. Melikson z Gargułą przez cały mecz ma się wrażenie że oni są przekonani o swojej zajebistości, mimo że nic nie grają. ps Jak się spojrzy na zawodników Lecha to połowa kadry to jakaś młodzieżowka...
Ostatnio edytowane przez Baala : 02.11.2012 o godz. 23:07.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Miło wiedzieć, że niektórzy potrafią trzymać jakże wysoką kulturę prowadzenia dyskusji pana Niesiołowskiego. Miłej nocy życzę!
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"Tylko teraz będzie lipa, bo będziemy grać bez Czekaja, Głowackiego i Holendra."
Jaliens dostal 3 zoltko w tym sezonie wiec z Koroną wystapi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Strata przypadkowej bramki może się zdarzyć. Ale jak się strzela gole raz na ruski rok zazwyczaj oznacza to porażkę.
![]()
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
(...po co ten foch... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprzedni sezon 30 spotkań 29 bramek, obecnie 10 spotkań 8 bramek. Z ostatnich 40 spotkań aż 19 kończyliśmy z zerowym dorobkiem zdobytych bramek (liczone z pamięci), to jest dramat.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mea culpa, coś mi się popyrtało.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ostatni raz zagrał Duńczyk i Garguła. Wolę Żemło i Chrapka i wolę przegrywać niż przegrywać z tymi dwoma.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Scenariusz meczu do złudzenia przypominał te z końcówki jesieni za Maaskanta, i wiosnę za Moskala. Nieudolne próby gry w tzw. krakowską piłkę zostały ukarane bramką. Nie liczę kartek Czekajowi, ale mam nadzieję że nie zagra w następnym meczu, i bardzo dobrze się stanie. Jego dwie koszmarne straty mogły skończyć się bramkami. Lech potwornie słaby - sytuacje można policzyć na palcach jednej ręki (może w TV było ich widać nieco więcej - na żywo DNO) Ale nic to, na pewno zaraz się tacy tutaj objawią co widzą światełko w tunelu i rękę Kulawika
. Jak ktoś już kiedyś słusznie zauważył, z tymi graczami i w tej formie to i Mourinho nie poradzi. Oprawa meczu na duży plus... Tyle...P.S. Naturalnie skoro napisałem o M.C. muszę oddać sprawiedliwość, że Frederiksen grał o wiele gorzej. Michał w tym meczu miał więcej szczęścia...
Ostatnio edytowane przez Barti : 02.11.2012 o godz. 23:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Fredriksen zawalil przy bramce to fakt.
ale jak dla mnie to najwieksza wine ponosza Melikson z Gargula i ich nieudolne rozgrywanie rogu. juz nie pierwszy raz konczy sie to strata. dzisiaj doszla jeszcze do straty bramka. ![]()
Wisła Kraków
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|