|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
zajebiste biore wszystkie !!!!!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Patrząc na wszystkie projekty z tej strony można dojść do jednego wniosku- największą w nich "robotę" robi symbol białej gwiazdy. Pod względem estetycznym jest po prostu nie do przecenienia i bije na głowę logo Wisły SA. Chociaż nie podobają mi się nowe stroje Man Utd. (a widzę, że na nich bazują autorzy wizualizacji), to chętnie widziałbym nawet te wzory na naszych koszulkach. Byle wróciła biała gwiazda.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
moze nie stroje Wisly ale fajny projekt Lechii znalazłem
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
No akurat mi się szkocka krata podoba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Tico istnieje i ma sie dobrze, nawet ubierało polska reprezentacje na paraolimpiadzie
osobiscie nie mialbym nic przeciwko temu jakby poprzez stroj promowac firmy lokalne ,a nie mamy sie czego wstydzic bo z pobliskiej wieliczki jest 4F - sponsor polskich olimpijczykow i nie tylko , firma renomowana , znana, solidna ale lokalna - nasza |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
szkoda tylko ze z tego co mi wiadomo w chinach szyje prawie wszystko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Nie w Chinach, a w Bangladeszu i nie prawie wszystko, a wszystko
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
koleś w sklepie wspominał coś o czapkach szytych u nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
W czym Wy robicie te projekty?
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Moje nowe projekty. Oceniajcie, komentujcie, sugerujcie co można poprawić i wybierajcie najlepsze.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powód: -
Ostatnio edytowane przez Kapcok7 : 22.10.2012 o godz. 18:54.
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]()
„Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki”
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Może nie wszyscy zauważyli, ale do kupienia są meczówki naszych futsalowców. Dostępne będą przed każdym meczem na hali, ale i do kupienia w sieci. Więcej info http://wislafutsal.pl/2012/10/yesspo...wisly-krakbet/
W końcu do kupienia jest koszulka z BG ![]()
ABG Armia Białej Gwiazdy
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można gdzies dostać kurtkę adidasa - taką jak mają nasi piłkarze, niebieską ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Mi się bardzo ta biała podoba
Mogła by być jako drugi komplet ![]()
TYLKO WISŁA!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No np. tu:
http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...zon_2011_2012/ Chyba, że wersja bez herbu: http://www.kraksport.com/3713,adidas...um-jacket.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Pany, Wy którzy robicie te stroje w photo.
Macie szablony wszystkich firm czy tylko adidasa? potrzebuje modele z 2012 wszystkic firm czyli colo, vigo, zina. MA KTOŚ ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Przyznam szczerze, że nie pamiętam tych czasów o które pytam...
Przychodzi Cupiał, Urban i Ziętek do Wisły, dogaduje się z Miettą. Przejmuje sekcje piłkarską i... tworzą własne logo. Dlaczego?! Co było tego powodem, że nie korzystali - utożsamiali się z logiem obowiązującym od lat? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Podbijam + chciałbym się dowiedzieć czemu zaprzestano grać z BG? Do sezonu 2000/2001 z nią grano.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
dokładnie, też uważam że BG powinna byc umieszczona na koszulce. i do kogo tu mieć pretensje ? czy do firmy adidas która nie uwzględniła tego w swoim projekcie czy do władz klubu że taką wersje projektu zaakceptowali ?
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zastanów sie.
Jedyne pretensje do adidasa mozesz miec z tego powodu, ze muszą miec projekt z dość duzym wyprzedzeniem. A to ze nie ma BG to imho decyzja autorytarna wladz klubu. Cupiał ma swoj herb i go sobie daje na koszulke. Gdyby mu zależało na woli kibica to by juz kilka lat temu wybudował chociażby pseudo akademie w Myślenicach. p.s. czekam na nowe propozycje grafikow co do nowych koszulek bo te sa nie oszukujmy sie - dość słabe. Obiecywałem sobie o wiele wiele więcej. Zastanawiające kto bedzie naszym nowym partnerem technicznym, ciekawe czy ktos w klubie porusza ten temat czy moze idioci liczą ze adidas zostanie. ![]()
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Znowu Nike
Co ja poradze, że najbardziej mi się podobają [IMG] ![]() [/IMG] [IMG] ![]() [/IMG]
Ostatnio edytowane przez JmB : 10.02.2013 o godz. 11:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
świetne te koszulki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Koszulki owszem, ale getry z zestawu domowego trzeba wymienić
![]() ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Dokładnie stroje pierwsza klasa ale te getry trzeba zmienić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Całkiem całkiem ale brakuje Białej Gwiazdy no i getry rzecz jasna do zmiany ;]
![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Koszulki całkiem fajne ale oprócz getrów powinieneś zmienić też spodenki wyjazdowe - czarne zupełnie nie pasują
Przy okazji: nie słychać już jakichś plotek o nowym sponsorze ubierającym naszych gwiazdorów? Umowa z adidasem wygasa 1 lipca ![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ostatnio da się zauważyć wzmożoną aktywność adidasa w Polsce i nie tylko.
Wynikałoby z tego, że adidas zostanie. Jeśli miałbym stawiać na jakąś firmę to na Under Armour. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a co powoduje ze stawiasz na UA?
ja bym chciał Hummela albo Nike.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 12.02.2013 o godz. 09:17.
![]()
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|