|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ktoś ma jakiś rozkład jazdy zagranicznych seriali w polskich kanalach (TVP, Polsat, TVN) na nowy sezon?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 01.09.2012 o godz. 23:15.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
co do seriali polecam to http://hatak.pl/ wszystko o serialach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatnio odkryłem produkcję pod tytułem "Copper". Póki co wyemitowano cztery odcinki - jak dla mnie to kapitalny klimat!
Pozycja dla każdego kto lubi czasy przeszłe. W tym wypadku to USA w czasach Lincolna. |
|
|
|
Guest
|
|
|
To ja bym chętnie prosił o jakiś serial, który wyrywa z butów obojętnie z jakiego gatunku.
Breaking Bad, Supernatural, Gre o Tron, Carnivale, Twin Peaks i Klan widziałem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prison Break, ale tylko 1. sezon. Po obejrzeniu tego serialu nic już nie było takie samo...
I nastaw się na trzy dni wyjęte z życia, bo zapewniam że ciężko się od tego oderwać ![]() "The Killing" tak samo, ale to już bardziej klimat Twin Peaks właśnie. |
|
|
|
Guest
|
|
|
A no tak Prison Break 3 sezony widziałem ale The Killiing ani jednego odcinka. Obadam dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja polecam serial Wilfred: http://www.filmweb.pl/serial/Wilfred-2011-612991
Serial dla tych którzy cenią sobie poczucie humoru..czasem bardzo specyficzne.. ![]() Właśnie emitują drugi sezon. W pierwszym było 13 odcinków. Odcinki wychodzą co dwa tygodnie. Naprawdę polecam, wciągający film. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oglądał ktoś już jakieś nowości?
Opinie, sugestie, komentarze? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Revolution - kolejny lostopodobny J.J. Abramsa, raczej z dużej chmury mały deszcz
Vegas - początek dosyć niemrawy, ale liczę, że z każdym odcinkiem będzie lepiej i nie zmarnują potencjału historii o Las Vegas lat 60-tych Last Resort - nie chcę zapeszać, ani pisać za wiele, ale pilot był rewelacyjny |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kości- 2 odcinki najnowszego sezonu. Pierwszy bardzo dobry i ciekawy szkoda że w 2 nie został już pociągnięty wątek informatyka. Ja ze swojej strony polecam tym co już widzieli poprzednie odcinki.
wie ktoś co z Housem? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skasowany. House zakończył swój żywot w maju.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwsze solidniejsze podsumowanie nowości. Komedie to crap tak jak myślałem, a z dramatów może ze dwa poza "Last Resort" obejrzę w całości, jeśli nie będzie cancela.
http://www.imdb.com/tv/fall-tv-top-ten-new-shows/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jaki polecicie serial akcji
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobacz "Revolution".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Kamil Breaking bad polecam i to mocno
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Breaking Bad, Homeland
Oba seriale bardzo polecam, o pierwszym pewnie wiele słyszałeś, drugi serial to rewelacja tego roku, dotychczas wyszło tylko 14 odcinkow, ale serial petarda! ![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Sons of Anarchy
kazdy sezon jest coraz lepszy , a jak wydaje sie ze sezon 4 to koniec to nagle wypuszczaja sezon 5 ktory okazuje sie jeszcze fajniejszy od pozostalych jedno ale , poczatkowe 3-4 odcinki moga zdeka zniechecic ale potem jest juz lepiej ... serial o gangach motocyklowych , karterach narkotykowych , IRA , mafiozach itp... nawet 5minut nudy nie znajdziecie tam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Zdecydowanie Breaking Bad. Niedawno zakończony, przedostatni sezon, to prawdziwa petarda.
Homeland jest niezły, ale mimo to nie jest to ta sama liga co BB. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 11.10.2012 o godz. 18:36.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
666 Park Avenue , nowy serial majacy wiele wspolnego z Adwokatem Diabla, przynajmniej po 2 odcinkach mozna odnies takie wrazenie. Fanom American Horror Story powinien sie spodobac.
Arrow - ostatnio mial premiere i zapowiada sie obiecujaco, podobnie jak i Last Resort.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 16.10.2012 o godz. 21:55.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
hunter weź coś poleć ;D
ogladnałem ostatnio jak byłem chory, "Krew z krwi" i naprawde fajny.lubie takie, moze cos podobnego? p.s. Last resort - chujowa obsada ![]() Revolution - beznadzieja ![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam nowy serial produkcji Canal+ w każdą niedziele o 22:00 w c+, na dzień dziesiejszy pokazano 3 odc. W niedziele pokażą 4-ty. Bardzo ładnie nakręcony, ujęcia i krajobrazy robią wrażenie.
Może troche fabuła jest słaba, no chyba że sie rozkręci, ale ogólnie bardzo fajny serial, świetnie pokazany i nakręcony. Zapraszam do oglądania fanów dobrych seriali. MISJA AFGANISTAN http://www.filmweb.pl/serial/Misja+A...2-633464/descs http://www.misjaafganistan.pl/ Serial "Misja: Afganistan" to opowieść o żołnierzach II plutonu pierwszej kompanii piechoty zmechanizowanej z Wędrzyna, pod dowództwem młodego oficera - porucznika Pawła Konaszewicza (Paweł Małaszyński). Konaszewicz zmaga się z etykietą "plecaka" - mówi się, że stanowisko otrzymał dzięki protekcji ojca – emerytowanego generała. Głównym antagonistą Konasza jest porucznik Żądło (Tomasz Schuchardt) – dowódca I plutonu. Napięcie między oficerami jest widoczne od pierwszego spotkania, a zażegnaniu konfliktu nie pomaga rywalizacja o kobietę - porucznik Justynę Winnicką (Ilona Ostrowska). ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() więcej zdjęci i informacji na stronie canalplus.pl
Ostatnio edytowane przez julo : 27.10.2012 o godz. 08:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Można to przez internet oglądnąć?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
na kinomaniaku można.
....a, zaden serial mi nie podchodzi.nic a nic. hunter, moze zarzucisz cos starszego np co ci sie podobało najlepiej kryminalne klimaty? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Misja Afganistan, uwaga spoiler, fajnie nakręcony ale fabuła jak dla mnie to bujda na resorach, no sorry 2 razy z bazy wyjechali i dwa razy wtopa.
Jeszcze ta pani oficer... No po co. Nie można już było "męskiego" serialu zrobić? A za chwilę zrobią z tego Magdę M z zakochanym Małaszyński. Nakręcone fajnie, fabuła jak zwykle taka że się bali zrobić coś odważnego i zaraz polecą sztampą. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Poczytajcie na forach wojskowych co sądzą o "misji Afganistan"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tymczasem polecam obadać HUNTED. Klimaty spiskowo-szpiegowskie z dużą dawką akcji. Co do nowości. Trwam póki co przy Arrow (jest dobrze, serial spokojny o swoją przyszłość), Last Resort (jest bardzo dobrze, serial zagrożony kasacją), 666 Park Avenue (nieźle, serial zagrożony kasacją), Go On (sympatyczna komedia, serial spokojny o przyszłość), Revolution (serial średni mocno i nie wiem w sumie dlaczego go oglądam ;-), serial spokojny o swoją przyszłość). Natomiast wszystko po jajcach kopie 2. sezon HOMELAND. Nie polecam zaczynać przygody z The Mob Doctor bo zaraz serial zniknie z anteny. Ogólnie to wniosek mam taki, że z roku na rok coraz mniej ciekawych nowości.
Ostatnio edytowane przez hunter : 28.10.2012 o godz. 23:17.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|