The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy mecz Widzew Łódź zakończy się:
Zwycięstwem Widzewa 24 25,26%
Remisem 16 16,84%
Zwcięstwem Wisły 55 57,89%
Głosujących: 95. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2012, 01:24
murray napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem, czy wiecie, ale jutro Garguła na ławie.
Nie wiemy, ale obyś miał rację.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 26.10.2012, 06:51
Barti napisał(a):Wyświetl post
Bramki tracimy dlatego że ich nie strzelamy.

Generalnie zgadzam się ze wszystkim co napisałeś (!) ale myśl którą zacytowałem nieco mnie przerasta
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 26.10.2012, 08:21
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie wiemy, ale obyś miał rację.
Gdyby to okazało się prawdą to znaczy, że Kulawik jest zdecydowanie lepszym trenerem od Probierza....
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 26.10.2012, 08:25
Widzę, że ludzie znowu jadą Sikora.

Dajcie mu spokój. Oceniajcie za to co gra odkąd jest u nas, a nie za przeszłość z chorej Polonii Wojciechowskiego. Moim zdaniem wcale nie grał źle ostatnio z Jagą, ba - jakby strzelił tą bramkę byłby zdecydowanie najlepszy na boisku, a tak był tylko 'ok'. Jechanie z nim jak Wolfy dlatego, że nie wykorzystał jednej okazji jest śmieszne. Zagrał u nas raptem 2 mecze po 90 minut w lidze a tak z dwa ogony (albo 1?). Są od niego dużo gorsi piłkarze (vide Garguła), a jednak to na Danielu skupia się cała krytyka, niezależnie od tego czy gra czy akurat grzeje ławę.

Co do Genkova - ostatnio mi się nie podoba, co prawda ma strzelone dwie bramki, ale kto powiedział, że jakby Sikor czy Qiuoto dostał tyle szans co on nie miałby podobnego rezultatu?

.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.10.2012 o godz. 08:29.
Odpowiedz cytując
Quorth
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 26.10.2012, 11:22
Sikora-tak to jest jak się sprowadza kota w worku, który nie mieścił się w składzie Polonii
Quot-największa niewiadoma i dzięki temu największa nadzieja. Chyba podstawowym problemem będzie tu jego "głowa". Kwestia adaptacji i nierobienia głupot jaką była ta czerwona kartka
Genkov-nasz obecnie najlepszy i najsolidniejszy napastnik. Takie czasy nadeszły. Mimo tego, że ma pełno braków technicznych, motorycznych.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 26.10.2012, 12:18
To moż kilka słów ode mnie przed zbliżającym się meczem. Zacznijmy wreszcie strzelać bramki k...a mać! Bo nasza skuteczność robi się już groteskowa, a przecież o strzelanie bramek chodzi w piłce nożnej.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 26.10.2012, 13:58
Genkov jak i cała drużyna została fatalnie przygotowana.
Melikson - brak szybkości i przyspieszenia, w tej chwili te cechy są na poziomie piłkarza średniego, pamiętna sytuacja z Jagą dogonił go ŚO co jest nie do pomyślenia...
Genkov - braki motoryczne, ale jak ktoś jest chętny to niech sobie oglądnie mecze po przyjściu Bułgara, to nie był zwykły pachołek ale ktoś kto dobrze głowkował, zastawiał się, nie wyracał się bez potrzeby. Teraz z tego nie pozostało nic nawet cechy defensywne
Iliev - fatalny początek sezonu, ale ze względu na wiek to i tak dobrze się trzyma szybkościowo
Chavez - on gorzej wygląda niż kiedy do Wisły przyszedł, coś z nim trzeba zmienić, bo przy dobrej formie można na nim ugrać 800-1000 TYS EURO
Ogólnie to mam nadzieje na bramki w naszym wykonaniu, bo tych nie było wogóle, jak się strzela to się lepiej broni, a i na kontrę przyjdzie czas
Odpowiedz cytując
kolesi
Junior Member

Od: 09.2006

Stary 26.10.2012, 14:32
Wygramy z Widzewem, a Sikorski strzeli bramkę!

W meczu z Jagą stałem za bramką na G. Sikorski był jednym z lepszych na boisku. Brakło mu trochę szczęścia. Ci co go krytykują chyba oglądali inny mecz. Gość pomimo kopania po nogach i popychania przez rywali nie dał się przewraca i walczył do końca, a nie płakał i kładł się przy każdym kontakcie jak Genkow. Sory może i Genkow ma technikę, ale brak mu jaj i więcej leży na trawie machając rekami do sędziego, że był faulowany niż faktycznie gra.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.10.2012, 14:37
krytykują go (tak jak rowniez innych piłkarzy) najczęściej Ci którzy oglądaja mecz w TV. A przeciez nie ma porównania do ogladania meczu z boku boiska a w TV.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.10.2012, 15:02
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Dajcie mu spokój. Oceniajcie za to co gra odkąd jest u nas, a nie za przeszłość z chorej Polonii Wojciechowskiego.
Ogarnij się człowieku!
Co gra Sikorski w Wiśle? Jednego wielkiego... Wiadomo. Ocena może być tylko jedna - koleś, jako napastnik nie zagrał ani jednego przeciętnego meczu. Wszystkie były tragiczne, a nie było ich zbyt wiele bo i tak przegrywa zwykle walkę o miejsce w składzie z ME.

Sam daj spokój, bo to już jest niesmaczne. Sprowadzą wam kolesia z jedną nogą a i tak będziecie go bronić, bo "może się przełamie".

Na dzień dzisiejszy Sikorski to ofiara losu. Niech strzeli - bo ja wiem - trzy gole w sezonie, to awansuje na poziom parapiłkarza. Na razie piłkarsko jest nikim, zwykłą koszulką która nie wiadomo co robi w ekstraklasie. Fakt, że mamy takich więcej nie powinien być dla niego taryfą ulgową.

kolesi napisał(a):Wyświetl post
Wygramy z Widzewem, a Sikorski strzeli bramkę!

W meczu z Jagą stałem za bramką na G. Sikorski był jednym z lepszych na boisku. Brakło mu trochę szczęścia. Ci co go krytykują chyba oglądali inny mecz. Gość pomimo kopania po nogach i popychania przez rywali nie dał się przewraca i walczył do końca, a nie płakał i kładł się przy każdym kontakcie jak Genkow. Sory może i Genkow ma technikę, ale brak mu jaj i więcej leży na trawie machając rekami do sędziego, że był faulowany niż faktycznie gra.
Ty, a bramkę strzelił? A może jakąś asystę zaliczył? Akcję rozprowadził?
A, przepraszam. To przecież napastnik. Walczył.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 26.10.2012 o godz. 15:06.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 26.10.2012, 15:40
Wolfy: jak dla mnie z Jagą zagrał dobrze.

I sorry nie przemawia do mnie ten Twój prześmiewczy ton, jakby facet dostał tyle szans co Garguła czy Jirsak i nic nie pokazał (vide w/w) to bym przyznał, że jest po prostu słaby.

A tak zagrał parę meczów i zaprezentował się po prostu przeciętnie. Z Jagą to był jego najlepszy mecz dotychczas nie licząc PP. Ja się staram patrzeć na piłkarzy przez pryzmat umiejętności, a nie moich 'odczuć' czy nagonki innych. Daniel z Jagą zmarnował dogodną okazję - owszem. Za to potrafił ją sobie wypracować ;> To też umiejętność. W dodatku patrząc na dzisiejszą rzeczywistość umiejętność bardzo rzadka u naszych kopaczy.

Z resztą nie mamy o czym gadać, gdyby Daniel kopnął piłkę 3 cm bardziej w prawo lub w lewo i byłby gol to wtedy byłby bohaterem, tak? A ty byś pewnie tu tego gola taktownie przemilczał.

Nie wiem, do mnie nie przemawia ta zero jedynkowa ocena. Daniel szarpał z przodu, rozprowadzał wiele piłek, wygrywał pojedynki. Za Jagę wystawiam mu ocenę pozytywną, bo jakieś tam umiejętności pokazał. Na pewno nie jest 'inwalidą' jak większość prześmiewców lubi go nazywać. Jakimś super grajkiem też nie jest, ale w obecnej formie u nas żaden piłkarz nie może pretendować do tego miana. Nawet Melikson bo od początku sezonu gra po prostu mocno przeciętnie.

Z resztą śmiać mi się chciało z tych warszawiaków z C+ komentujących mecz. Jakby jakiś Legionista nie wykorzystał szansy sam na sam to by mówili jaka świetna obrona bramkarza i się spuszczali, że miał dobry zamysł a bramkarz instynktownie obronił. A z Danielem oczywiście jazda nie zwracając uwagi, że jest wyróżniającym się piłkarzem meczu.

Z resztą dalej siedź sobie w swojej zery jedynkowej rzeczywistości - tylko potem się nie zdziw, jak Cię życie zaskoczy. Bo ono nie jest takie proste jakbyś tego chciał
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.10.2012 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 26.10.2012, 15:41
Grantar napisał(a):Wyświetl post

Generalnie zgadzam się ze wszystkim co napisałeś (!) ale myśl którą zacytowałem nieco mnie przerasta
Tak? A w temacie Piast - Wisła napisałem:

Żeby nie zaciemniać sytuacji, zostawił bym w spokoju obronę, a rozliczył atak. Tutaj jest mega problem, i dlatego przegrywamy. Dla uproszczenia, atak to napastnicy, skrzydłowi i pomocnicy o ofensywnych zadaniach. Skoro nie strzelamy bramek, ani nie stwarzamy sytuacji, to robią to nasi rywale, ponieważ gra się tak jak przeciwnik pozwoli. Bramki i "sytuacje" ustawiają odpowiednio przebieg całego meczu. Przczyniają się do respektu ze strony przeciwnika i odciążają obronę. Już za schyłkowego Maaskanta była w ofensywie kicha, a teraz po ubytkach, nie ma nawet możliwości żonglowania w składzie. Straszna niemoc i tyle.Reasumując zimą transfery, transfery, transfery...

I co Ty na to?
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 26.10.2012, 15:49
@s1mone może i racja, ale Sikorski nie nadaję się na napastnika, on jest fatalnym Strikerem, w sumie prócz DP to nie można gdzie indziej go ustawić, no może jeszcze na boku obrony, ale za napastnikiem - nie bo jest mało kreatywny, na szkrzydle - też nie bo nie ma takiego dryblingu i czucia piłki jak Melikson i Iliev, jako napastnik - nie umie wykorzystać szansy na zdobycie gola, nie jest taki pazerny piłkarsko, woli walczyć niż sam zdobyć gola
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.10.2012, 16:14
Barti napisał(a):Wyświetl post
Reasumując zimą transfery, transfery, transfery...
Gdzie Ty żyjesz ? Polecam lekturę długiego i rzetelnego artykułu w dzisiejszym PS, traktującego o obecnej sytuacji finansowej w Wiśle i przyczynach zapaści. Wnioski są oczwyiście niezmienne - gigantyczne przewartościowanie drużyny przez Stana V. i Bogdana B. Wisła jest na granicy przetrwania, a jak chcesz mieć transfery, transfery, transfery to się przerzuć na Manczester City, Anzhi czy inne PSG, bo my tutaj niestety żyjemy z ogromnym garbem pozostawionym w spadku przez poprzednia ekipę. Nastal czas potu, krwi i lez.

Ale dzis wygramy!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.10.2012, 16:33
Z resztą dalej siedź sobie w swojej zery jedynkowej rzeczywistości - tylko potem się nie zdziw, jak Cię życie zaskoczy. Bo ono nie jest takie proste jakbyś tego chciał
Jak pisałem, że będziemy się bronić przed spadkiem, to "znawcy" tacy jak Ty szydzili. Więc może to ja wiem o czym piszę, a Ci którzy dopisywali nam komplet punktów do meczu z Legią się nie znają?

Po Brożku i Małeckim jechaliście, znawcy, a takie przybłędy jak Sikorski bronicie. Dla mnie to czysta hipokryzja.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Stary 26.10.2012, 17:11
Brożka i Małeckiego zawsze ceniłem, ale jak grali słabiej to o tym mówiłem (w perspektywie czasu, nie jak zagrali jeden słabszy mecz).
Sikorski tak na dobrą sprawę jeszcze u nas nie pograł, więc ta szydera jest imo nie na miejscu. To nie on przegrał nam te wszystkie mecze co przegraliśmy.

Po drugie, nadal nie sądzę, że będziemy bronić się przed spadkiem. Myślę, że drużyna ma potencjał na górną część tabeli. To, że nie będziemy mistrzem było oczywiste już wtedy jak zamiast transferów na koniec okienka nie dostaliśmy nic. Ale teraz drużyna ewidentnie gra poniżej swoich możliwości. Uważasz inaczej?

W Probierza wierzyłem i tu przyznaje się do błędu. Potrafię Zwyczajnie miałem nadzieję (chociaż bez jakiegoś wielkiego przekonania), że będzie dobrze.Trzymałem za niego kciuki. Nie wyszło.

Wracając do Tego kto jest znawcą a kto nie. Ja za znawcę nie chcę i nawet nie próbuję uchodzić, po prostu wychodzę z założenia, że trzeba więcej niż dwa kopnięcia czy parę meczy, żeby ocenić piłkarza. Podobnie jest z trenowaniem. Często piłkarz X gra super w zespole A, a w podobnym zespole B jest beznadziejny i odwrotnie. Ja Sikorskiego jeszcze nie skreślam, bo na to za wcześnie. Ty za to lubisz zgrywać wyrocznie i wyśmiewać / obrażać jakby nie było - naszych piłkarzy. Robisz to na podobną modłę jak jeden z tutejszych użytkowników znany nam wszystkim tylko na mniejszą skalę

Za wczesnego Maskaanta też wróżyłeś środek tabeli i że nie mamy czego szukać w pucharach, więc u Ciebie to żadne znawstwo tylko skrajny pesymizm i szydera. Za wcześnie. Poczekaj

fialo napisał(a):Wyświetl post
Gdzie Ty żyjesz ? Polecam lekturę długiego i rzetelnego artykułu w dzisiejszym PS, traktującego o obecnej sytuacji finansowej w Wiśle i przyczynach zapaści. Wnioski są oczwyiście niezmienne - gigantyczne przewartościowanie drużyny przez Stana V. i Bogdana B. Wisła jest na granicy przetrwania, a jak chcesz mieć transfery, transfery, transfery to się przerzuć na Manczester City, Anzhi czy inne PSG, bo my tutaj niestety żyjemy z ogromnym garbem pozostawionym w spadku przez poprzednia ekipę. Nastal czas potu, krwi i lez.

Ale dzis wygramy!
Przecież ten art z PS to przedrukowane wystąpienie Bednarza na konferencji prasowej jakiś czas temu. Taki odgrzewany kotlet, żeby zapełnić czymś strony

Za ostatnie zdanie ściskam mocno kciuki. Jazda jazda!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 26.10.2012 o godz. 17:14.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.10.2012, 17:25
Za wczesnego Maskaanta też wróżyłeś środek tabeli i że nie mamy czego szukać w pucharach, więc u Ciebie to żadne znawstwo tylko skrajny pesymizm i szydera. Za wcześnie. Poczekaj
Za wczesnego Basałaja. Maaskanata broniłem w sezonie mistrzowskim, kiedy miejscowi geniusze chcieli go zwalniać po kilku słabych meczach. To on zrobił ze zbieraniny drużynę, wykorzystał potknięcia rywali i zdobył koronę.

Zauważ, że wtedy nie mieliśmy w drużynie Parejki i Meliksona, którzy w kontekście alki o mistrzostwo okazali się nieodzowni. Tak więc - jakby nie patrzeć - miałem rację. Wzmocnienia były konieczne, co pokazała postawa drużyny gdy Melikson miał kontuzję, albo był bez formy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.10.2012, 17:56

Przecież ten art z PS to przedrukowane wystąpienie Bednarza na konferencji prasowej jakiś czas temu. Taki odgrzewany kotlet, żeby zapełnić czymś strony

Za ostatnie zdanie ściskam mocno kciuki. Jazda jazda!
Być może i tak, ale chodziło mi bardziej o to, że tam fakty zostały ładnei chronologicznie usystematyzowane
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 26.10.2012, 17:59
Wobec kontuzji Małka dzisiejszy mecz będzie sędziował Tomasz Wajda. Prowadził również nasze spotkanie z Wartą w PP.
kacpaw91 napisał(a):Wyświetl post
Lepiej odpaść z Levadią niż z Podbeskidziem w Pucharze Polski,
Odpowiedz cytując
milosz
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 26.10.2012, 19:18
Artykuł w PS.. to te same bajki dla potłuczonych. W kw. do LM i LE zarobiliśmy miliony, a w dodatku sprzedaliśmy Pawła Brożka, więc kilka pensji po kilkaset tysięcy niczego nie zrujnowało (3 transfery gotówkowe to raptem nieco ponad 1,5 mln euro), ot boss nie chce i nie daje inwestować w Wisłę , szkoda jedynie że mając tak niewiele na co pozwala B.C. wydajemy tak fatalnie ..po co nam taki Sikorski, Frederiksen, a i jest jeszcze wcześniej sprowadzony Garguła , to wie tylko "geniusz nad geniusze" czyli łysy legionista, co ma tylu obrońców na tym forum, że już mało co jest mnie w stanie zaskoczyć.

Zaś co do meczu, to Melikson niech wreszcie ponownie zagra na środku pomocy, Genkow w ataku, bo lepszego środkowego nie mamy, Boguski i Iliew (Quioto) na skrzydłach, obrona jak ostatnio i przydałaby sie mobilizacja i trochę szczęścia i JJBG !

I warto też wspomnieć, że do spadku szykują się inne ekipy, Podbeskidzie, Zagłębie lub GKS Bełchatów, a my ..byle do środka tabeli , byle do środka , na początek..

____

PS. I na początek super akcja Meliksona, podanie do Bogusia i gol .. i tak trzymać.

PS.II. A po meczu można dodać, że zagraliśmy kilka fajnych akcji, najsłabsi Sobolewski i Czekaj , bramki Melikson i Iliew do Boguskiego, ważne 3 punkty. Tak grać dłużej niż 25-30 minut, to jest cel dla nas.

A .. sędzia dramat.
Ostatnio edytowane przez milosz : 26.10.2012 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 26.10.2012, 20:34
Nie jest źle, ale pierwsze 25 min na boisku istnieliśmy tylko my. Później błąd Sobola no i cóż. Grać na jeden kontakt i 3 bramka powinna być
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 26.10.2012, 20:52
syryls napisał(a):Wyświetl post
Nie jest źle, ale pierwsze 25 min na boisku istnieliśmy tylko my. Później błąd Sobola no i cóż. Grać na jeden kontakt i 3 bramka powinna być
Zawsze mozna grac jeszcze lepiej a Wisla potrafi grac lepiej.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 26.10.2012, 21:37
Pierwsze 30 minut napawało optymizmem, po 45 minucie kopanina, jedyne sytuacje to fartowny słupek oraz parę akcji ze skrzydeł
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 26.10.2012, 21:39
Jak na ta kadrę, to bardzo dobry mecz. Na plus wszyscy włącznie z Gargułą. Widzew skupiony był na faulach i pajacowaniu, więc trudno spodziewać się czegoś więcej.
Było dużo gry na jeden kontakt, fizycznie nie wyglądaliśmy też aż tak źle jak za czasów Probierza.

Bardzo potrzebne trzy punkty.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Elendil
Senior Member

Stary 26.10.2012, 21:39
Wisła zasłużenie wygrała, chociaż końcówka, gdy graliśmy w przewadze, to dramat. Jednak 3 punkty bezcenne.

W pierwszej oraz, do czasu zejścia Meliksona, drugiej połowie gra wyglądała zdecydowanie lepiej niż za Probierza. Był pomysł na akcje, była klepka. Niestety Widzew postawił na prymitywną, "Probieżową" niemal grę i mecz nie należał do ładnych dla oka. Tym niemniej idąc tym kierunkiem za trenera Kulawika, pierwsza piątka jest jak najbardziej możliwa.
VIVA LA WISŁA

Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu
Odpowiedz cytując
Coglin
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.10.2012, 21:42
Cieszy zwycięstwo, szkoda tylko, ze zawodnicy sił mają gdzieś na 60 min.

Wilk - tragedia. Już któryś mecz.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.10.2012, 21:44
Łukasza Brozia chętnie bym widział w Wiśle. Pytanie tylko czy kończy mu się kontrakt po sezonie czy też nie...
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Cieszy zwycięstwo Pewnie jak Widzew pierwszy by strzelił bramkę wynik byłby odwrotny. Ale udało się dowieźć zwycięstwo... jaka ulga
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
benek
Junior Member

Od: 04.2011

Najważniejsze 3 pkt., początek bardzo dobry, potem fajne już tylko momenty. Z racji tego, że wygranych się nie ocenia, nie będę krytykował niektórych naszych piłkarzy (a niektórzy mają nieco za uszami).
Jednak poziom sędziowania - dno. Obawiałem się Małka, ale okazało się, że znalazł "godnego" następcę

edit: a ten cały Ben-Difallah to bardziej do cyrku się nadaje niż na boisko...
Powód: powód
Ostatnio edytowane przez benek : 26.10.2012 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 26.10.2012, 21:47
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Łukasza Brozia chętnie bym widział w Wiśle. Pytanie tylko czy kończy mu się kontrakt po sezonie czy też nie...
Nie po tym co powiedział w przerwie.
Tak czy siak myślałem że postępu brak, ale jednak powolnym kroczkiem Kulawik idzie w dobrym kierunku. Do każdego rywala wybiera najlepszą jedenastkę, taktycznie OK. Natomiast troszkę jeszcze trzeba popracować na ofensywą a zwłaszcza na stwarzanie sytuacji, bo dziś były 2 akcje i 2 gole, później kopanina, więc moge zrozumieć
Ostatnio edytowane przez syryls : 26.10.2012 o godz. 21:50.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów