The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 22.10.2012, 19:31
A ci wasi eksperci nie zająkneli sie nawet jednym słowem ,że w takich warunkach pogodowych sie nie ląduje? Dziś z powodu mgły jest zamykane 3/4 lotnisk w kraju
Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 22.10.2012, 19:39
AS82, to są dwie różne sprawy dochodzeniowo i nie łączą się z sobą. Decyzja i zachowanie pilotów a przyczyna rozbicia samolotu z takim efektem.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 22.10.2012, 20:08
ciekawe, że wiecie co myślę? to jakieś tajne skillsy?

nie oglądałem, nie wiem co mówili. cisza w mediach ... teksty Arapaho przeczytałem i zakodowałem.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 22.10.2012, 20:08
To jest tez ciekawe spostrzeżenie socjologiczne- że wystarczy raz powiedziec taka bzdurę że lądowali i są tumany które potrafia latami to powtarzać mimo ze stwierdzono już dziesiątki razy że to nieprawda...Nie wiem czy to kwestia małej inteligencji, braku dostępu do informacji , przekorności, głupoty ?
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
JEDREK76
konserwa

Stary 22.10.2012, 20:14
AS82 napisał(a):Wyświetl post
A ci wasi eksperci nie zająkneli sie nawet jednym słowem ,że w takich warunkach pogodowych sie nie ląduje? Dziś z powodu mgły jest zamykane 3/4 lotnisk w kraju
Widzę, że na upartego osła się wciąż kreujesz w myśl powiedzenia klasyka "ja do ciebie święte słowa, a ty do mnie moja krowa". Toż nawet pseudo-komisja Millera stwierdziła, że nie lądowali tylko robili podejście kontrolne do lądowania. Jeśli lotnisko nie jest zamknięte, a nie było w przeciwieństwie do tych naszych z dnia dzisiejszego, za zgodą wieży można takie podejście wykonać.
Kolejna sprawa to nie "wasi eksperci" tylko naukowcy z tytułami profesorskimi, wykładowcy akademiccy... ale cóż to dla ciebie znaczy i tak zawsze przykleisz Im łatkę pisowskich jeśli tylko ośmielą się wyrazić jakąkolwiek wątpliwość w kwestii katastrofy smoleńskiej.
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 22.10.2012, 20:15
Szpeniu, tyle czekałeś na tą konferencje i nie oglądnąłeś? Na niezależnej są już chyba materiały.. Nie dziwi Cię cisza medialna? Ukazało się coś w ogóle w onecie, faktach itp. mediach Bo ja jak narazie nic nie widziałem, ani nie slyszalem..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 22.10.2012, 20:38
no popatrz, nie oglądałem ...

przeczytałem na niezależnej wszystkie arty na temat konferencji. Przytoczono opinie 5 ekspertów. Wszyscy mówią o wybuchu. Zapowiedzianych było 18 osób. Co inni sądzą o katastrofie?
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 22.10.2012, 20:58
Przyłączam się w sumie do pytania Szpenia.

Były jakieś głosy inne niż mówiące o wybuchu?
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.10.2012, 21:11
Znalezione w sieci odnośnie konferencji:

Cytat:
"Teza główna - stopień rozczłonkowania wraku można rozsądnie wytłumaczyć tylko wybuchem.

prof. Kazimierz Flaga - Politechnika Krakowska
Do wybuchu samolotu doszło najprawdopodobniej jeszcze przed uderzeniem w ziemię.
Uderzenie w brzozę nie jest wcale pewne.
Nie wiadomo dlaczego samolot został skierowany nie na pas startowy a na las przed pasem.
Oderwanie skrzydła mogło być spowodowane wybuchem mieszanki paliwowo-powietrznej w zbiorniku paliwa w skrzydle.

prof. Robert Gałązka - Instytut Fizyki PAN
Polskie środowisko naukowe jest kompetentne do przeprowadzenia badania wraku samolotu, gdyby go otrzymało.

prof. Zdzisław Gosiewski - Politechnika Białostocka
Hipoteza o wybuchu paliwa spowodowanym zwarciem obwodów elektrycznych w zbiorniku.

prof. Grzegorz Jemielita - Politechnika Warszawska
Wyniki badań prof. Biniendy posunęły się sporo naprzód w stosunku do pierwszych wyników.
Brzoza mogła zostać zniszczona równie dobrze przez pęd powietrza z silników bardzo blisko przelatującego samolotu.
Dopóki nie ma w Polsce wraku nie można przeprowadzić niezbędnych badań fizycznych i chemicznych.

Chris Cieszewski - Zdjęcia ze Smoleńska są dostępne z:
października 2007
5 kwietnia
9 kwietnia
11 kwietnie itd

prof. Marek Czachor - Politechnika Gdańska
Hipotezą jest, że skrzydło odpadło w okolicach brzozy.

prof. Jan Obrębski - Politechnika Warszawska
Chemicy powinny szukać śladów twardych materiałów wybuchowych we wraku.

Dokument końcowy:
Istnieją inne, racjonalne sposoby wytłumaczenia katastrofy niż te, które są oficjalnie stosowane."
Czy były jakieś inne głosy dotyczące innej tezy aniżeli wybuch? Konferencję oglądałem od 16 do 18, więc nie wiem co było wcześniej (pomijając, dochodzące sygnały że naukowcy mówią od początku o wybuchu), ale te dwie godziny były miażdżące dla raportu MAK oraz Millera. Wśród wyważonych głosów (jeżeli można to tak metaforycznie nazwać...) było przekonanie, że podstawową czynnością winno być natychmiastowe sprowadzenie wraku do Polski oraz jego badania. Drugą czynnością - przeprowadzenie rzeczywistej symulacji katastrofy TU154 (tj. kupno TU154 i przeprowadzenie eksperymentu). Jest to przez wszystkich pożądane, no ale jak wszyscy wiemy - przy obecnej władzy nie jest to możliwe.

AS82 - rozwaliłeś tekstem "wasi eksperci" Żałosne jest to jak łatwo można bagatelizować opinie specjalistów, gdy nie pasują do ściśle określonej (Twojej) tezy.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 22.10.2012, 21:25
martin_6 napisał(a):Wyświetl post

Były referaty dotyczące np trajektorii lotu samolotu w oparciu o zapisy TAWS i FMS, które się tą kwestią zbytnio nie zajmowały. Ogólnie rzecz biorąc wyniki konferencji są miażdżące dla dotychczasowych ustaleń MAK i komisji Millera. Pewnie dlatego nie ma o nich ani słowa w mediach (!!!).

Polecam szczególnie zapoznanie się z prezentacją badań prof. Biniendy (do pobrania w linku poniżej), to naprawdę kawał dobrej roboty. Po tej prezentacji naprawdę trzeba być zaślepionym by nie dostrzec że oficjalna wersja katastrofy to jedna wielka lipa.

http://niezalezna.pl/34073-naukowcy-...zyla-eksplozja

edit:
Do fox mulder: chodziło mi raczej o wiadomości w telewizji lub jako wiadomość na stronie głównej takich portali jak onet, interia, gazeta.pl, wp.pl . Czyli o miejsca gdzie przeciętny człowiek nie interesujący się specjalnie polityką mógłby się na taką informację natknąć. Może coś przegapilem, nie znalazłem. Są za to tak ważne informacje na stronach głównych w/w portali jak "Grodzka na lidera RP? "Tego chcą posłowie" (onet), "53-latek zabił 27-latkę, bo "nie chciała starszego"!" (wp.pl), "Nowa miejscowość w Polsce. Już w 2013 roku" (interia.pl), "W schronisku ginęły pieniądze. Złodziejem okazał się..." (gazeta.pl).
Powód: fox mulder
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 22.10.2012 o godz. 21:45.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
fox mulder
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 22.10.2012, 21:32
Cytat:
Pewnie dlatego nie ma o nich ani słowa w mediach (!!!).
http://www.tvn24.pl/naukowcy-o-smole...,284264,s.html
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 23.10.2012, 07:52
Konferencja od rana (w dodatku można ją śledzić on-line) a TVN24 podaje komunikat o 19.07.
W sam raz, żeby włączyc transmisję.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 23.10.2012, 08:09
martin_6 napisał(a):Wyświetl post

Tam była mowa o faktach a fakty są takie że zarówno dostępne zdjęcia jak i jedyny element samolotu który jest w Polsce i nieoficjalnie otrzymał do zbadania jeden z profesorów - wskazuje jednoznacznie na zniszczenie od środka części skrzydła i kokpitu . Żaden z naukowców nie był w stanie inaczej tego wytłumaczyć jak wybuchem. Cieszy propozycja krakowska i możliwość wkorzystania tunelu aerodymanmicznego Politechniki Krakowskiej do zrobienia symulacji rzeczywistej.
Najbardziej sceptyczny był chyba prof Czachor który na podstawie filmu z samolotem DC10 udawadniał że skrzydlo w pewnych warunkach mogło polecieć te 111 m i ominąć drzewa które przed nim były i udawadniał że skrzydło urwało się 0,5 s za miejscem pancernej brzozy a nie 1,5 s jak odczytuje to prof Nowaczyk.
Jakby ktoś się śmiał to 1,5 s to przy tej prędkości samolotu ok 100 m i ma to kluczowe znaczenie jeśli chodzi o miejsce znalezionego skrzydła
Natomiast dosłownie nikt nie był też w stanie stwierdzić :
- skąd wybrzuszenia do zewnątrz części elementów samolotu + osmalenia niektórych z nich
- czemu nie ma krateru po uderzeniu w ziemie samolotu który rozpadł się na tysiace kawałków....przy takich zniszczeniach uderzenie musiałoby być potężne ,była symulacja że powinna być przynajmniej 2 m dziura w ziemi a tu nie było nic
- jakim cudem takie zniszczenia jeśli porównywalne katastrofy kończyły się głównie peknięciami w 3 miejscach samolotu i zwykle większość , jak nie wszyscy przeżywali- chyba ż samolot spadł pionowo w dół ale to ma się nijak do teorii MAK i Millera o brzozie i locie horyzontalno-beczkowym
- czemu samolot lecący w ostatniej fazie kilkanaście metrów nad ziemią i ponoć zwiększający siłe silników aby się wznieść nie zmiótł wszystkich śmieci które były w lesie wyrzucane przez mieszkańców- pokazywano siłe ciągu silników kóry odrzuca na dziesiątki metrów samochody a na miejscu katastrofy były nienaruszone takie rzeczy jak ruskie stare opony, butelki i wiele pospolitych śmieci etc. Powstalo przypuszczenie że brzoza mogła zostać złamana właśnie przez silę ciągu silników ale wtedy samolot musialby byc znacznie wyżej niż podaje Miller i MAK ponieważ w innym razie śmieci były by zdmuchniete . I pasuje ta teoria do tego co mówi prof Nowaczyk czyli przelotu nad brzozą na wysokości 20 m a nie 5-6 m jak sugeruje Miller. Zreszta polecam raport Millera - jego "szczegółowość" w zakresie najważniejszego elementu (wg.komisji Millera) czyli sławnej brzozy poraża.Cytuje dla wszystkich bo za takie potraktowanie sprawy to powinien być trybunał :

"O godz. 6:41:02,8 na wysokości 1,1 m nad poziomem lotniska, w odległości 855 m od
progu DS 26, samolot zderzył się lewym skrzydłem z brzozą o średnicy pnia 30-40 cm,
w wyniku czego nastąpiła utrata około 1/3 długości lewego skrzydła. Spowodowało to
wejście samolotu w niekontrolowany obrót w lewą stronę"

Kto nie wie o czym pisze to tłumaczę: komisja nie zmierzyla dokladnie średnicy pnia ani nie zmierzyli dokładnie ile skrzydla odpadło, ani na jakiej wysokości drzewa zostało ono złamane (znacznie później po ukazaniu się raportu - po aferach robionych przez "świra" Macierewicza były zrobione przez prokuratorów pomiary że fi pnia 34 cma skrzydło utracilo 6,5 m swojej długości )

Fakty po faktach , Kropka nad I , program Lisa - nawet nie wspomnieli o konferencji najwybitnijeszych polskich naukowców z dziedzin technicznych. Wrzutka tuska na wczoraj była : in vitro i usłużne media zrobiły wszystko co się dało żeby pomóc
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 23.10.2012 o godz. 08:12.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 23.10.2012, 08:45
była u Rymanowskiego dzisiaj Wassermanowa. Potwór nie baba
szukam, szukam i znależć nie mogę nigdzie relacji środowisk naukowych. Chyba będę zmuszony w weekend obejrzec relacje
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.10.2012, 11:19
Szpen napisał(a):Wyświetl post
była u Rymanowskiego dzisiaj Wassermanowa. Potwór nie baba
szukam, szukam i znależć nie mogę nigdzie relacji środowisk naukowych. Chyba będę zmuszony w weekend obejrzec relacje
Przekonałeś mne. P. Wasserman nie ma racji, myli się we wszystkim.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 23.10.2012, 11:48
jakkfk napisał(a):Wyświetl post
Przekonałeś mne. P. Wasserman nie ma racji, myli się we wszystkim.
czy wszyscy PiSowcy maja problem ze zrozumieniem zdań pisanych? To chyba jakaś wasza przypadłość. Możliwe, że to wpływ dzieciństwa i brak mleka.

do rzeczy: Oceniłem jej postawę i sposób wypowiedzi. Ty zaś oczekujesz zgodności lub nie, z jej tezami. Zrozumiano czy prościej wytłumaczyć?
Odpowiedz cytując
jakkfk
Senior Member

Od: 07.2011

Stary 23.10.2012, 13:03
Do rzeczy - wszyscy platformersi mają problem z położeniem nacisku na to co ważne. W dupie mają treść, liczy się zjechać czyjś wygląd, postawę, SPOSÓB wypowiedzi. Kij z treścią, moze jakiś matoł podchwyci, powtórzy, zarechoce. Jeśli chcesz coś tłumaczyć, to właśnie to wytłumacz, chętnie posłucham.
Cytat:
(...)Mój Boże, każdy z nas wie o sobie, że umrze, a jednak to mu nie przeszkadza pracować dla siebie, zdobywać sobie majątku, stanowiska, wpływów itd. Naszym zadaniem jako członków narodu nie jest zapewnienie mu wiecznego istnienia, ale tylko wydobycie z niego jak największych sił, wywalczenie mu jak najszerszego, najbogatszego, pod każdym względem najpełniejszego życia.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 23.10.2012, 16:48
gdzie ci wszyscy szydercy z Macierewicza i prof. Biniendy ? Ogladał ktoś konferencje czy czasu nie było bo Na wspólnej leciało? Widze że zatkało kopary niektórym ...i prawdłowo.
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 23.10.2012, 17:58
jak na razie mamy 5 opinii z 18. Pojawi sie tekstowa relacja, to sie przeczyta. a tak, to nie ma sie do czego odniesc.

aha, Witakowski mówił wyrażnie o wybuchu, ale także wypadku. Żadna z osób nie powiedziała nic o zamachu. To tak na marginesie.
Odpowiedz cytując
Maciejo
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 23.10.2012, 18:12
nie dziwię się specjalnie, że nie padło słowo "zamach", bo przypuśćmy, że jeśli ktoś miał jaja to zrobić, tylu i takim ludziom, to jeden koleś od owego zamachu też pewnie nie sprawi problemu...
Tylko Pomka!
Odpowiedz cytując
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 23.10.2012, 18:44
aha, Witakowski mówił wyrażnie o wybuchu, ale także wypadku. Żadna z osób nie powiedziała nic o zamachu. To tak na marginesie.

Brawo !!!
Nawet Macierewicz uważany przez wyznawców PO i Tuska za kosmite w jednym z wywiadów jasno dawał do zrozumienia że eksplozja w Tupolewie nie jest jednoznaczna zamachowi...

To towarzystwo na które "Smoleńsk" działa jak płachta na byka, wszelkie badania i badających stara się sprowadzić do ludzi niespelna rozumu...
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 23.10.2012, 19:25
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
gdzie ci wszyscy szydercy z Macierewicza i prof. Biniendy ? Ogladał ktoś konferencje czy czasu nie było bo Na wspólnej leciało? Widze że zatkało kopary niektórym ...i prawdłowo.

Towarzystwo wzajemnej adoracji pod wodzą Macierewicza ,rzeczywiście klękajcie narody...
Odpowiedz cytując
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.10.2012, 20:07
Ja .......e..Schowałbyś się ze swoimi tekstami, bo robisz się już nawet nie śmieszny, a irytujący..
[][][][]> T S W <[][][][]
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 23.10.2012, 20:47
shaggy napisał(a):Wyświetl post
Brawo !!!
Nawet Macierewicz uważany przez wyznawców PO i Tuska za kosmite w jednym z wywiadów jasno dawał do zrozumienia że eksplozja w Tupolewie nie jest jednoznaczna zamachowi...

To towarzystwo na które "Smoleńsk" działa jak płachta na byka, wszelkie badania i badających stara się sprowadzić do ludzi niespelna rozumu...
z kolei w innej sytuacji prawie wywołał wojnę z ruskimi. Bądźmy poważni i obiektywni.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 23.10.2012, 20:48
Jaką wojnę ? Człowieku ochłoń i zmień dilera
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Stary 23.10.2012, 20:55
jak na razie mamy 5 opinii z 18. Pojawi sie tekstowa relacja, to sie przeczyta. a tak, to nie ma sie do czego odniesc.

Jakie 5 opini mamy ? W TVN tak powiedzieli? Konferencja była wczoraj i można było z 3 razy sobie całą ogladnąć i się odnieść. Ośmieszyłeś się właśnie po raz kolejny, nic nie wiesz i nie masz pojęcia o temacie o którym dyskutujemy.
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 23.10.2012, 21:17
z kolei w innej sytuacji prawie wywołał wojnę z ruskimi. Bądźmy poważni i obiektywni.
Co za paradoks, mówisz o jakiejś wydumanej wojnie a jednocześnie apelujesz o powagę i obiektywizm. Rozumiem, że to apel sam do siebie? Jak tak, to również o to apeluję. Zachowaj się w końcu jak mężczyzna i nie siej fermentu - przed konferencją byłeś nią strasznie podekscytowany, po konferencji udajesz że nie ma tematu, że nie ma się do czego odnieść, rozmywasz wątek. Dla chcącego nic trudnego. I tak wiem jak to się skończy - koniec końców albo "zapomnisz" ostatecznie się do niej odnieść albo wzorem AS82 będziesz mówił o "waszych" pisowskich naukowcach.
Nie wiem jak policzyłeś te 5 opinii, ale spoko
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 23.10.2012, 22:33
Cytat:
Co za paradoks, mówisz o jakiejś wydumanej wojnie a jednocześnie apelujesz o powagę i obiektywizm.
Oj tam, oj tam, po prostu on sie opiera na "faktach" i na pewno brzydzi sie osobami lubujacymi sie w teoriach spiskowych
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 24.10.2012, 08:44
AS82 napisał(a):Wyświetl post

Towarzystwo wzajemnej adoracji pod wodzą Macierewicza ,rzeczywiście klękajcie narody...
Naukowcy nie tylko z polskich uczelni o uznanych nazwiskach a z drugiej strony anodiny, millery, lisy, hypkie czyli wyznawcy teorii "pancernej brzozy" . Nic dziwnego, ze nie chcieli zawalczyć naukowo na obliczenia. Chyba nie dziwne, że tamta strona (sowieciarska) nie ma ani jednego profesora, który spróbowałby bronić raportu Millera ale naukowo. Każdy z nich wie , że skompromitował by się szybko.
Odpowiedz cytując
pysio
Banita

Od: 11.2002

Stary 24.10.2012, 08:49
Chyba nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy w wypociny tych pseudonaukowców z różnych uczelni. Zebrali z każdej uczelni po jednym "opętanym" i nagle stworzyli oni kwiat wiedzy tego narodu.. Ludzie, wyjdźcie z domu i przejdźcie się na AGH i popytajcie tam pracujących profesorów czy kojarzą i co myślą o tym profesorku z ich uczelni, który reprezentuje Macierewicza w "walce smoleńskiej 2010"..

Pewnie ich opinie Was nie przekonają.. bo to lemingi na usługach POpaprańców tak?
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów