|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wasi rodzicie działali w Solidarności - i gówno z tego teraz mają.
No tak się stało po prostu, że Ci co dzierżyli władzę w PRL-u do dzisiaj żyją na dobrym poziomie. Renty, przywileje itd. A Ci do walczyli z reżimem, ledwo wiążą koniec z końcem, albo są w klasie ' niższej średniej '. I co? Czyja to wina? OCZYWIŚCIE ROSJAN I TUSKA ! Bo co jednoczy najlepiej? Wspólny wróg.... Zawsze obrzuca się błotem rządzących, a że Jaro już nie jest premierem - a jego brat zginął w katastrofie lotniczej, to najlepiej zwalić to na spisek.... w końcu Polską rządzi kondominium niemiecko-rosyjskie.... Ponawiam pytanie - czy jakby ten wypadek miał miejsce na terenie RFN, Republiki Czeskiej, albo każdego innego kraju w Europie, też byście pisali takie głupoty? - Nie. A wiecie czemu? Bo poprzez rodziców i obecną Waszą obecną sytuację materialną - zawsze będziecie obwiniać o niepowodzenia rosjan i rządzących. Jakoby byli pionkami Moskwy i bracia Moskale na wiejskiej obradują.... farcik Panowie, farcik.... |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Kolega yarow odpowiedział Ci na stawiane przez Ciebie pytanie. Ale Ty twierdzisz ''nie''. Czy ja wiem cy takie ''gówno'' z tego mają... Wiem, że za poczucie że zrobiło się coś dla kraju, walczyło z okupantem, działo w opozycji, w ukryciu - rodziny się nie nakarmi. Ale jednak poczucie godności i zachowania się jak patriota pozostaje w człowieku na zawsze, przekazywanie z pokolenia na pokolenie pewnych ideałów, nie za pieniądze i dobrodziejstwa. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Cytat:
Kim Ty jesteś, jasnowidzem czy może psychologiem? Mnie się żyje świetnie (w moim domu prywatnym, nie mówię o moim Kraju), za swoją krwawicę i wysilek mojego umyslu. Rodziców? Czy myślisz, że na gimnazjalistów tutaj natrafileś? Na utrzymaniu rodziców nie jestem od kilkudiziesięciu bo 20 lat ![]() Jakie niepowodzenia? Tutaj rozmawiamy o jednej z największych polskich tragedii, którą należy wyjaśnić. Pisz może albo na temat albo nie pisz? ------------------------------------------------------------------- Sparafrazuję może takie powiedzonko J. Pilsudskiego: "W CZASIE KRYZYSÓW STRZEŻMY SIĘ PROWOKATORÓW". Uważam, że będą nadal istniały próby "rozmydlenia" niniejszego tematu i wciągania w rozmowy mniej lub nieistotne z punktu widzenia wyjaśniania Katastrofy Smoleńskiej.
Ostatnio edytowane przez yarow : 19.10.2012 o godz. 15:52.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Z tym, ze Rosja to azjatycka dzicz, a nie inny kraj europejski i tu leży sedno problemu.
![]()
|
|
|