The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2012, 16:27
Zaczyna się... A gdzie macie napisane, że ta zniżka będzie przez całą rundę? Na 1 mecz mogą coś takiego zrobić, może kogoś to przyciągnie i zobaczy jak te mecze wyglądają. Co do C to zniżka jest na wszystkie sektory, tak więc większość osób wybierze pewnie te droższe. I czemu tylko zniżka dla studentów, a nie np. dla ludzi ze szkół średnich?
Ostatnio edytowane przez R33 : 11.10.2012 o godz. 16:29.
Odpowiedz cytując
El'kabat
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.10.2012, 16:58
Za drogie karnety i bilety-źle. Zbyt tanie bilety na 1 akcję-też źle.
Weźcie się ....a ludzie ogarnijcie bo nic Wam nie pasuje. Każda akcja ,która ma na celu przyciągnięcie kibica jest na duży +. Zwłaszcza u nas,gdzie dział marketingu chyba istnieje tylko z nazwy.
GENERALNIE TO WIADOMO CO
Odpowiedz cytując
Dzideek
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 11.10.2012, 17:25
palikot napisał(a):Wyświetl post
Właśnie że dobrze mówi.

Klub zamiast powodować, że Wisła Kraków będzie w ludzkim systemie wartości miała bardzo wysokie miejsce, oferuje produkt... a wszyscy teoretycy i praktycy zarówno ekonomii, psychologii jak i socjologii wiedzą jak z tym jest i wiedzą, że na długą metę to daje tyle ile dzisiejsze efekty prób przedostatniego prezesa Wisły. Przyciąganie za 5 zł jest fajne, ale samo 5 zł nie wystarczy. Wzorem tutaj jest SKWK, które nie tylko daje możliwość bezpłatnego obejrzenia dzieciom meczu, ale także, wychowuje ich w duchu kibicowskim, wpajając odpowiednie wartości, które mają zaoowocować za parę lat tym, że młyn będzie wielki a fanatyków dziesiątki tysięcy. Jak klub chce mieć frekwencje na poziomie 30 000 widzów to musi mieć 25 tys wiernych kibiców. 5 zł nie zawsze pomoże, bo zarabiać też trzeba
Argumenty jak u palikota. Ja bardzo chętnie skorzystam z tej okazji i na pewno wyciągnę kilku studentów z roku, którzy najprawdopodobniej nie mieli styczności z Wisłą
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 11.10.2012, 17:53
Dzideek napisał(a):Wyświetl post
Argumenty jak u palikota. Ja bardzo chętnie skorzystam z tej okazji i na pewno wyciągnę kilku studentów z roku, którzy najprawdopodobniej nie mieli styczności z Wisłą
Ja też skorzystam, ale co to ma do moich argumentów?
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.10.2012, 19:35
Według mnie akcja jak najbardziej na +

Trochę poszkodowani mogą czuć się posiadacze karnetów, ale kto wie ile z tych studentów którzy kupią bilet za 5 zł, będą pierwszy raz na stadionie, poczują jego atmosferę i wciągną się w kibicowanie Wiśle ?
Taka akcja na pewno zaprocentuje w przyszłości jak akcje SKWK.
Ostatnio edytowane przez heoij : 11.10.2012 o godz. 19:39.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 11.10.2012, 20:17
To sobie porozmawiajcie lepiej z tymi studentami, co nie mieli styczności z R22: "chętnie bym poszedł na mecz, ale widzę co ci kibole wyrabiają i nie chce żeby mnie tam pobili". Po tego typu argumentach nie mam nawet ochoty na dalsze namawianie do pójścia na mecz.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 11.10.2012, 20:26
To prawda część powie, że boi się iść na mecz bo przeczytali w Gazecie Wyborczej jak na Wiśle leją się maczetami a on nie chce oberwać i chce być cały i zdrowy- opowieść oparta na faktach
Odpowiedz cytując
Robbie92
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 11.10.2012, 20:36
Akcja jak najbardziej na plus. Troche nie fair dla karnetowców, ale wiecej na tym zyska Wisła. W Poznaniu robią podobne akcje (darmowe wejście na PP po przyjściu na mecz z HSV). Eintrachy Frankfurt gra o utrzymanie i na meczu z Borussia było.. 55 000 ludzi! Pełne C, reszta nas nie obchodzi. Beda ludzie, bedzie kasa, beda transfery, bedzie cos.. To wszystko to i tak kropla w morzu potrzeb. Zastanawiąjące jest to, co jest przeszkoda w inicjowaniu akcji marketingowych, promujacych. Nie nudzi im sie tak nic nie robić?
B.Cupiał o Danie Petrescu: "On jako trener Wisły w 2006 r. bardzo mi się podobał. Zdarzyło się, że kiedy grali słabiej, Petrescu zebrał ich o 6 rano i zamiast na boisko zaprowadził do jednej z naszych fabryk, żeby zobaczyli, jak ciężko ludzie pracują. To ja już wtedy wiedziałem, że to koniec. Wkrótce zaczęli grać przeciw niemu i musiałem go zwolnić. Niestety."

Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 11.10.2012, 21:20
Dobry ruch. Sam mam karnet ale nie czuję się pokrzywdzony. To jest jeden ze sposobów przyciągnięcia nowych ludzi. Może jakiś procent złapie klimat i będzie chodziło na stadion systematycznie.
Odpowiedz cytując
3żyk
Member

Od: 07.2008

Stary 11.10.2012, 21:37
Dwie uwagi mi się nasuwają co do tej akcji.

Zacznijmy od tej negatywnej. Hasło 5zł za bilet brzmi fajnie, ale do tego dochodzi 10zł za KK. Zważając na fakt, że promocja została ogłoszona na jeden mecz, to kwota zaczyna wyglądać zupełnie inaczej. Oczywiście dla mnie, czy kogokolwiek innego kto z pasji chodzi na mecze, to kwota niewielka, ale dla niedzielnego kibica różnica jest, a o fakcie się pewnie wspomniany dowie dopiero na stadionie.

Muszę jednak stanąć w obronie klubu przed karnetowcami narzekającymi na ten ruch (sam mam karnet, żeby nie było). Abstrahując od ideowego schematu korzyści (więcej widzów -> więcej pieniędzy -> lepsza kadra klubu), który nijak nie musi przełożyć się na rzeczywistość, to zwiększenie grupy kibiców, nazwijmy ich, średnio zainteresowanych, może pozytywnie wpłynąć na ceny biletów na Wisłę. Wynika to z prostego rachunku ekonomicznego. Klub nie obniży ceny biletów, jeżeli miało by to przyciągnąć, dajmy na to, średnio 1000 ludzi więcej na mecz, bo ta obniżka się nie zbilansuje. Jeżeli jednak stworzy się grupę kilku tysięcy ludzi którzy chętnie wpadną na Wisłę przy atrakcyjniejszych cenach biletów, to będzie mocny argument by do takich zmian doszło.

Zupełnie osobna sprawa jest taka, czy Wisła będzie w stanie pokazać z Jagielonią poziom gry zachęcający kogoś, poza wiernymi kibicami, do powrotu na Reymonta 22.
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 11.10.2012, 21:37
Robbie92 napisał(a):Wyświetl post
Eintrachy Frankfurt gra o utrzymanie i na meczu z Borussia było.. 55 000 ludzi!
Szkoda w takim razie, że my nie gramy o utrzymanie, bo samo miejsce w tabeli by przyciągało ludzi na stadion.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 11.10.2012, 21:59
Czy to znowu aż takie nie fair dla karnetowiczów?
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ieniedzy_12571

Zobaczcie na karnety ulgowe (no bo tych co mają normalne to ta promocja i tak nie dotyczy) zarówno wznowienia, jak i te w wolnej sprzedaży nawet jakby mieli kupować pojedyncze bilety + ten za 5 zł. to i tak im zostanie spora zniżka (no może oprócz najtańszych karnetów czyli na dolne narożniki) + nie muszą co mecz w kolejkach stać, a na ten mecz pewnie kolejka będzie większa, choć tak jak napisano wyżej, dochodzi do tego kk tak więc tak kolorowo może nie być.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 11.10.2012, 22:18
El'kabat napisał(a):Wyświetl post
Za drogie karnety i bilety-źle. Zbyt tanie bilety na 1 akcję-też źle.
Weźcie się ....a ludzie ogarnijcie bo nic Wam nie pasuje. Każda akcja ,która ma na celu przyciągnięcie kibica jest na duży +. Zwłaszcza u nas,gdzie dział marketingu chyba istnieje tylko z nazwy.
Ale ku** ta akcja to glupota... juz pisalem przedtem na czacie... i co Wisle z takiego studenta? studenci maja stosunkowo malo kasy, lepiej zachecic ludzi ktorzy ja maja poprzez akcje, ktore trwaja.. a tutaj nic nie ma kompletnie ciaglosci.

Ale fakt, w dziale marketingu slownie jest ZERO osób od początku lipca..
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.10.2012, 22:56
Ale zazdrościcie, że za 5 zł sobie wejdą na jeden mecz studenci - kibice Wisły Tych przypadkowych pewnie będzie niewielki procent, ale wy oczywiście skupiacie się na nich hehe. Rok akademicki się zaczął to zrobili zniżkę na pojedynczy mecz.

A kolega KaSzTan to widzę, że w Londynie burżuj się zrobił, że chciałby tylko bogaczy na stadionie. Pewnie, nie potrzebujemy kibiców, którzy "mają stosunkowo mało kasy".
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 12.10.2012, 00:00
gris napisał(a):Wyświetl post
Ale zazdrościcie, że za 5 zł sobie wejdą na jeden mecz studenci - kibice Wisły Tych przypadkowych pewnie będzie niewielki procent, ale wy oczywiście skupiacie się na nich hehe. Rok akademicki się zaczął to zrobili zniżkę na pojedynczy mecz.

A kolega KaSzTan to widzę, że w Londynie burżuj się zrobił, że chciałby tylko bogaczy na stadionie. Pewnie, nie potrzebujemy kibiców, którzy "mają stosunkowo mało kasy".
a.) juz w Londynie nie jestem, tylko tego nie zmienilem b.) jak bys poczytal troche moich postow to byloby widac moj punkt widzenia, co oczywiscie trudno zrobic, bo w koncu czlowiek to nie siedzi..

idac do mertitum sprawy - musisz miec odpowiedni balans pomiedzy ultras a pomiedzy ludzmi z kasa... aby klub sie rozwijal, to tych z kasa musisz miec.... oczywiscie ze ze sportowego punktu widzenia warto miec sporo ludzi ktorzy beda spiewac cale mecze... ale czy wszyscy studenci tacy sa ? w tym momencie Wisla rzuca sie brzytwy zeby zarobic jakiekolwiek grosze, wiec wymysla takie fatalne akcje.. A pozatym, gdzie Ci "najwierniejsi" z C? mecz z Lechia a 1/5 sektora wolna, wiec sorry ale bogów stamtych ludzi tez robic nie mozna pilka to biznes, teraz musi generowac przychody aby sie rozwijac, a my z dnia na dzien sie staczamy, to co Basalaj budowal, z mniejszym badz lepszym skutkiem, zostal zniszczone w kilka mscy.. Wisla ma potencjal na zwiekszenie przychod z 55 nawet do 150 mln zl w przeciagu 2-3 i zyskow na poziomie 20-30mln zlotych za sezon... ale trzeba chciec i troche na poczatku zainwestowac..

Inna sprawa, ze te problemy finansowe to chyba z deka fikcja, niestety nie ma jeszcze sprawozdania finansowego w Monitorze Polskim za 2011, ale sprawozdania na 2010 i planow budzetowych na 2011 + raportu Deloitte odnosnie przychodow w 2011, wynika ze Wisla powinna byla mimo wszystko miec 3 mln zysku za 2011 = ok 750 tys euro, z 3 kontrakty mozna za to pokryc, wiec trudno mowic o przeinestowaniu druzyny, w najgorszym przypadku Wisla ok zera musiala byc... wyprzedaz zawodnikow i odchodzenie pracownikow od dluzszego czasu tylko o jednej rzeczy swiadczy..
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.10.2012, 05:15
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post
Ale ku** ta akcja to glupota... juz pisalem przedtem na czacie... i co Wisle z takiego studenta? studenci maja stosunkowo malo kasy, lepiej zachecic ludzi ktorzy ja maja poprzez akcje, ktore trwaja.. a tutaj nic nie ma kompletnie ciaglosci.

Skończyła się era " udawanego biednego studenta". Jakoś patrząc na miasteczko AGH nie widać tej biedy. Furmanek więcej niż pod biurowcami , niezłej klasy, i jakoś mają na codzienną popijawę więc nie rób z studentów juz tych biedaków
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 12.10.2012, 06:28
Kasztan jak Ci coś kiedyś w końcu podpasi, to napisz bo na razie to rzucasz się o wszystko, a to Ci skwk na maila nie odpisze, bilety za 5 też źle, trochę mniej malkontenctwa

Jedynym dla mnie minusem tej akcji jest możliwe zwiększenie ilości kosmitów na C, ale mam nadzieję, że większość podejdzie biznesowo i wybierze za 5 pln coś co mogło kosztować 50. Prawda jest taka, że pewnej części się spodoba i zaczną na Reymonta pojawiać się regularnie - zostawiając tym samym kasę. Ja jako karnetowicz w ogóle nie czuję się 'urażony' - przeciwnie cieszę się że frekwencja na meczu będzie większa

I jak napisał kolega wyżej - współczesny student to auta, smartfony, laptopy, kasa wywalana na chlanie - sam studiuję to wiem jak to wyglada
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 12.10.2012, 06:44
Ludzi bogatych przyciągnie tylko jedno - LM, ew mecze o mistrzostwo ( w dodatku wygrywane ładnie i wysoko). Trzeba trybuny zapełnić właśnie tymi studentami, którzy owszem nie zawsze chodzą w butach od Zegny ale też na codziennego browara jakoś im "styka".
Zastanawia mnie niechęć paru osób na hasło "student". Czy to zazdrość? Nie rozumiem.
Odpowiedz cytując
peele
Member

Od: 05.2012

Stary 12.10.2012, 09:31
Nie o zazdrość chodzi... sam mieszkam w akademiku i z tego co widzę to na ten mecz wybierają się jelenie którzy mają w ciemnym zakątku Wisłę, chociaż to mało powiedziane... przyjechali z dalekich krajów (Rzeszów, Kielce, Warszawa) i hejtują Wisłę gdzie się da ale jak usłyszeli o biletach za piątaka to już chcieli lecieć pod stadion... Przyjdzie taki zakamuflowany pajac jeden z drugim na stadion, bez szalika i będzie mamrotał pod nosem co on to nie ma na stadionie w swojej wiosce... Poziom gry to obecnie inna sprawa. Ale wracając do biletów, to wspomniane janusze byli nie mało zaskoczeni faktem, że za piątaka niestety, ale nie wejdą na stadion, bo konieczne jest jeszcze kupienie KK, koszt 10zł, łącznie 15zł. Kwota przerażająca.

Oczywiście nie myślę tutaj o osobach, które mają w swoim sercu Wisełkę ale niestety mają też problemy finansowe, dla takich osób akcja z biletami za piątaka jest bardzo pozytywna.

Akcja została oficjalnie ogłoszona, nikt jej nie cofnie i pisanie przy niej o sprawach oczywistych jest nieporozumieniem, lepiej może skupmy się na wyłapywaniu oszołomów na C podczas meczu, bo takich będzie od $%^&# na najbliższym meczu.
TSW
Odpowiedz cytując
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 12.10.2012, 10:16
peele napisał(a):Wyświetl post
Nie o zazdrość chodzi... sam mieszkam w akademiku i z tego co widzę to na ten mecz wybierają się jelenie którzy mają w ciemnym zakątku Wisłę, chociaż to mało powiedziane... przyjechali z dalekich krajów (Rzeszów, Kielce, Warszawa) i hejtują Wisłę gdzie się da ale jak usłyszeli o biletach za piątaka to już chcieli lecieć pod stadion... Przyjdzie taki zakamuflowany pajac jeden z drugim na stadion, bez szalika i będzie mamrotał pod nosem co on to nie ma na stadionie w swojej wiosce...
A niech sobie mamrocze, najwyżej drugi raz nie przyjdzie.
Ale jeśli z grona tych jeleni trafi się kilka osób, którzy zarażą się klimatem trybun to już będzie sukces klubu. Pamiętam wieczne narzekania na C o tym jaki ten stadion pusty, gdzie na boczne trybuny przychodziła dosłownie garstka osób. Teraz ludzi będzie zapewne więcej i dalej jest źle, bo to studenci z Rzeszowa... A niech sobie będą i ze Szczecina, ale póki kasę oddają Wiśle, a nie sąsiadce to niech przychodzą stadnie. Samymi fanatykami stadionu nie zapełnimy.

peele napisał(a):Wyświetl post
Akcja została oficjalnie ogłoszona, nikt jej nie cofnie i pisanie przy niej o sprawach oczywistych jest nieporozumieniem, lepiej może skupmy się na wyłapywaniu oszołomów na C podczas meczu, bo takich będzie od $%^&# na najbliższym meczu
Amen. To powinien być priorytet na meczu z Jagą - pilnować dopingu na C.
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Odpowiedz cytując
|el0|ManoeL
Member

Od: 05.2011

Stary 12.10.2012, 10:18
Kasztan pomysl troche....przyjdzie wiecej ludzi to i doping bedzie lepszy bo studenci nie beda tylko siedziec i ogladac jak dziadki 60letnie(nie obrazajac ich).... wiekszy doping= lepsza gra naszych grajkow(miejmy nadzieje)

a tak poza tym to ode mnie z roku wybiera sie min. 50 osob wiec mysle ze bedzie przynajmniej te 17tys.
pzdr.
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 12.10.2012, 13:02
Akcja jak najbardziej na plus, jak ktoś narzeka, to zwyczajnie zazdrości, bo studentem nie jest. Dla mnie argumenty, że student już więcej się nie pojawi na stadionie, bo nie ma kasy są śmieszne. Wiecznie studiować nie będą, za parę lat znajdą pracę, zobaczą na mieście plakat zachęcający do przyjścia na mecz, przypomną sobie jak to na stadionie było fajnie i kto wie, może staną się stałymi karnetowiczami. Żadna akcja, która ma szansę zwiększyć liczbę osób na stadionie nie jest zła!

Nawet jeśli większość z nich przyjdzie tylko na jeden mecz - lepiej żeby przyszli tutaj niż na kałużę.
Odpowiedz cytując
fanTS1906
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 12.10.2012, 17:55
Ok, jak już jest promocja to postanowiłem, że zrobię coś dobrego dla finansów Wisły i zachęcę parę osób
Przede wszystkim to nagłośnienie akcji marne, skoro nikt nic o promocji nie słyszał i wszystkiego dowiedzieli się ode mnie. Po drugie masa wymówek, w tym hit "nie będę szedł na mecz, bo mnie tam jeszcze pobiją", serio
Efekt po pierwszym dniu - 1 osoba. Widzicie więc sami dla czego wielu kibiców tak, a nie inaczej podchodzi do studentów (oczywiście nie wszystkich, w końcu sam nim jestem ). Kolega, który pisał, że namówił 50 osób szacun, napisz jak to zrobiłeś No chyba ze większość i tak już na Wisłę chodziła.
Odpowiedz cytując
Natkan
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 12.10.2012, 18:29
Kibic przyjdzie spodoba mu się wróci. Takie akcje są potrzebne. Nowy rok akademicki nowi studenci jak przyjeżdżają do Krakowa to są "niewyżyci" i szukają rozrywek. Jeżeli chociaż kilka % z tych co byli wróci to już sukces
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 12.10.2012, 21:30
KaSzTaN napisał(a):Wyświetl post

Nie, ta akcja nie jest głupia, bo jak mamy tam rezerwę 15-12 tys na stadionie, to warto coś robić niż nic nie robić. Jedynie szkoda, że takie akcje są tak jak pisałem, bez wizji, bez przekonania, czysto marketingowe, a nie o to nam chodzi, żeby 99,9% nowych studentów przyszło na mecz tylko dla tego, że jest niebywała okazja.

Natkan napisał(a):Wyświetl post
Kibic przyjdzie spodoba mu się wróci. Takie akcje są potrzebne. Nowy rok akademicki nowi studenci jak przyjeżdżają do Krakowa to są "niewyżyci" i szukają rozrywek. Jeżeli chociaż kilka % z tych co byli wróci to już sukces
ble ble ble, myle pojęcia, coś myślę to mówie.

Kibic to nie osoba która łapie każdą okazję obejrzenia meczu za piątkę , tylko na to miano trzeba sobie zasłużyć w "duchu" i być z tym kibicowaniem na codzień
Przyjdzie student może załapie klimat, to będzie chodził i stanie się kibicem o to chodzi.

koniak napisał(a):Wyświetl post
Szkoda w takim razie, że my nie gramy o utrzymanie, bo samo miejsce w tabeli by przyciągało ludzi na stadion.
Wiesz ale to jest dziwne, na Eintracht przychodzi 55 tyś ludzi, jak grają o utrzymanie, na Glasgow Rangers w 4 lidze 50 tyś.
Czemu nikt w tym kraju, w tym klubie, na tym forum nie chce wpaść na to dlaczego tak jest? Tylko ja to muszę wiedzieć
Skończyło by się .......enie o tym, że student przyjdzie, i wróci, bo mu się spodoba albo coś. Każdy z nas by zaczął działać, żeby na meczach było nas kibiców więcej wychowując potencjalnych kibiców w duchu kibicowskim, a szkoda, że na razie działa tylko w tym temacie paru zapalonych ojców(zajawianie swoich dzieci), i ciągle torpedowane z różnych stron stowarzyszenie(akcje ze szkołami, dziećmi etc).
Ostatnio edytowane przez palikot : 12.10.2012 o godz. 21:40.

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując
nowak_g
Junior Member

Od: 02.2006

Stary 14.10.2012, 18:39
ma ktos przecieki czy duzo studentow kupilo bileciki ? pytam z czystej ciekawosci
Odpowiedz cytując
Kotwajca
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 14.10.2012, 21:30
Jak byłem w sobote to nie było kolejek. Aż byłem zdziwiony, że przy takich cenach tak małe zainteresowanie jest( Tak wiem jak teraz Wisła gra)
Odpowiedz cytując
Kotwajca
Junior Member

Od: 06.2009

Stary 14.10.2012, 21:31
Jak byłem w sobote to nie było kolejek. Aż byłem zdziwiony, że przy takich cenach tak małe zainteresowanie jest( Tak wiem jak teraz Wisła gra)
Odpowiedz cytując
koniak
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 14.10.2012, 22:17
palikot napisał(a):Wyświetl post

Wiesz ale to jest dziwne, na Eintracht przychodzi 55 tyś ludzi, jak grają o utrzymanie, na Glasgow Rangers w 4 lidze 50 tyś.
Czemu nikt w tym kraju, w tym klubie, na tym forum nie chce wpaść na to dlaczego tak jest? Tylko ja to muszę wiedzieć
Widzę, że nie zrozumiałeś ironii, polecam zapoznać się z sytuacją w lidze niemieckiej.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Stary 14.10.2012, 23:23
koniak napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że nie zrozumiałeś ironii, polecam zapoznać się z sytuacją w lidze niemieckiej.
Jak najbardziej zrozumiałem, i pytam się czemu tak jest?

✪✪✪✪ ✰✰✰✰
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów