The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy w meczu z Jagiellonią zobaczymy Wisłę pozytywnie zmienioną?
Tak! 33 24,26%
Nie! 26 19,12%
Mam nadzieję, że w jakmiś stopniu zobaczę poztywy 57 41,91%
Kulawik nic z nimi nie zrobi w dwa tygodnie. Zapomnijcie! 20 14,71%
Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
f-cuda
Banita

Od: 10.2012

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.10.2012, 11:30
Koledzy ja wiem że Chavez jest cienki ale jak już mają duńczyka znowu wkrecac wole Chaveza który bedzie czyscił lewe skrzydło fakt na owensywe nie mamy co liczyć ale nadal twierdz

MOJA 11
Bramka
Milan Jovanić-wiem że będziecie cie czepiać ale ja uważam, że Pareiko ławka na 2-3 mecze sie przyda,Miśkiewicz niech jeszcze zagra 4-5 meczy w PP. A nuż Milan zacznie grać jak natchniony bo będzie chciał coś udowodnić.
Dajmy mu szanse tym bardziej, że na treningach był wśród bramkarzy najbardziej zdeterminowany

Prawa Obrona
Marko Jovanović- nie mamy kogo tam wystawić wiec niech zagraza z laku braku

Stoperzy
Bunoza-Głowacki -chyba na tą chwile optymalna para sotperów Głowacki wolny ale doświadczony, a bunoza ostanio nie zawodzi jeśli chodzi o defensywe

Lewa Obrona
Chavez wiem że wielu mnie zje za niego ale wole dac szanse jemu jak fredriksenowi poniewaz, Chavez potrafi biegac czyścić wiec moze zabezpieczy skrzydło fakt nie bedzie grał zbyt ofensywnie ale nie oszukujmy sie fredriksen tez nic nie grał do przodu a w obronie tragedia

Defensywny pomocnik
Kew Jaliens- uważam ze on w 11 musi grac na dzień dzisiejszy i nawet nie ma o czym gadać

Lewe Skrzydło
Szewczyk-ten chłopak bedzie lepszy od Małeckiego niezła szybkosć sporo widzi, ale musi grac dużo. No i nie ma nawalone w głowie jak Patryk.

Ofensywni Pomocnicy
Chrapek-Melikson- uważam że oni powini grać w przodzi Melikson bez formy potrafi zagrac niekonwecjonalne zagranie. A chrapek tez potrafi zgrać kilka ciekawych piłek

Prawa Pomoc
Burliga- Wiem,że wielu mnie skrytykuje ale ja wiem,żę to jest pozycja dla tego chłopaka jest szybszy od Ilieva umie celnie podac. Długo myslałem o nim ale pomyślcie kto ma grac na skrzydłach.Iliev,Boguski w tej chwili nie maja sił na 45 minut to kogo na siłe bedziemy wsadzac gracza bez formy jak Burliga

Genkow-no bo kto sikorski na razie mimo ze ma potencjał na razie jest bez formy Sikorskiemu trzaba psychologa

Zmiany
Burliga>Boguski
CHRAPEK>Cezary Wilk
GENKOW>Dawid Kamiński NA KOŃCÓWKI

jarecki napisał(a):Wyświetl post
to i ja podam moj sklad marzen hahaha a co ;X

Miśkiewicz

Jovanovic--------Jaliensi------------Bunoza---------Frederiksen

Iliev----------------Chrapek----------------Melikson

Boguski-----Genkov-------Sikorski/Szewczyk
Wielu mnie krytykuje za mój skład a tu
Miśkiewcz -?
Jovanić -Też uwazam ze musi tam Grać
Bunoza-Tez uważam ze najlepszy Stoper
Jalins-Pozycja dla niego to tylko defensywny Pomocnik
Fredriksen-wejście tego gracza z boiska
Iliev-Tylko w roli Joker bo on na 45 minut nie ma sił
Chrapek-tak ale w przodzie z Meliksone
Melikson-marnujemy jego potencjał na skrzydle
Boguski-tez nie przekonuje mnie ze swoimi siłami
Genkow KTO INNY
sZEWCZYK-bedzie dobry skrzydłowy

Ale skład bez defensywnego pomocnika bo Chrapek niem nie jest to strzał w kolano
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.10.2012 o godz. 19:32.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów