|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy w meczu z Jagiellonią zobaczymy Wisłę pozytywnie zmienioną? | |||
| Tak! |
|
33 | 24,26% |
| Nie! |
|
26 | 19,12% |
| Mam nadzieję, że w jakmiś stopniu zobaczę poztywy |
|
57 | 41,91% |
| Kulawik nic z nimi nie zrobi w dwa tygodnie. Zapomnijcie! |
|
20 | 14,71% |
| Głosujących: 136. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Koledzy ja wiem że Chavez jest cienki ale jak już mają duńczyka znowu wkrecac wole Chaveza który bedzie czyscił lewe skrzydło fakt na owensywe nie mamy co liczyć ale nadal twierdz
MOJA 11 Bramka Milan Jovanić-wiem że będziecie cie czepiać ale ja uważam, że Pareiko ławka na 2-3 mecze sie przyda,Miśkiewicz niech jeszcze zagra 4-5 meczy w PP. A nuż Milan zacznie grać jak natchniony bo będzie chciał coś udowodnić. Dajmy mu szanse tym bardziej, że na treningach był wśród bramkarzy najbardziej zdeterminowany Prawa Obrona Marko Jovanović- nie mamy kogo tam wystawić wiec niech zagraza z laku braku Stoperzy Bunoza-Głowacki -chyba na tą chwile optymalna para sotperów Głowacki wolny ale doświadczony, a bunoza ostanio nie zawodzi jeśli chodzi o defensywe Lewa Obrona Chavez wiem że wielu mnie zje za niego ale wole dac szanse jemu jak fredriksenowi poniewaz, Chavez potrafi biegac czyścić wiec moze zabezpieczy skrzydło fakt nie bedzie grał zbyt ofensywnie ale nie oszukujmy sie fredriksen tez nic nie grał do przodu a w obronie tragedia Defensywny pomocnik Kew Jaliens- uważam ze on w 11 musi grac na dzień dzisiejszy i nawet nie ma o czym gadać Lewe Skrzydło Szewczyk-ten chłopak bedzie lepszy od Małeckiego niezła szybkosć sporo widzi, ale musi grac dużo. No i nie ma nawalone w głowie jak Patryk. Ofensywni Pomocnicy Chrapek-Melikson- uważam że oni powini grać w przodzi Melikson bez formy potrafi zagrac niekonwecjonalne zagranie. A chrapek tez potrafi zgrać kilka ciekawych piłek Prawa Pomoc Burliga- Wiem,że wielu mnie skrytykuje ale ja wiem,żę to jest pozycja dla tego chłopaka jest szybszy od Ilieva umie celnie podac. Długo myslałem o nim ale pomyślcie kto ma grac na skrzydłach.Iliev,Boguski w tej chwili nie maja sił na 45 minut to kogo na siłe bedziemy wsadzac gracza bez formy jak Burliga Genkow-no bo kto sikorski na razie mimo ze ma potencjał na razie jest bez formy Sikorskiemu trzaba psychologa Zmiany Burliga>Boguski CHRAPEK>Cezary Wilk GENKOW>Dawid Kamiński NA KOŃCÓWKI
Miśkiewcz -? Jovanić -Też uwazam ze musi tam Grać Bunoza-Tez uważam ze najlepszy Stoper Jalins-Pozycja dla niego to tylko defensywny Pomocnik Fredriksen-wejście tego gracza z boiska Iliev-Tylko w roli Joker bo on na 45 minut nie ma sił Chrapek-tak ale w przodzie z Meliksone Melikson-marnujemy jego potencjał na skrzydle Boguski-tez nie przekonuje mnie ze swoimi siłami Genkow KTO INNY sZEWCZYK-bedzie dobry skrzydłowy Ale skład bez defensywnego pomocnika bo Chrapek niem nie jest to strzał w kolano
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 11.10.2012 o godz. 19:32.
|
|
|

|
||||||
|
|