|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
Witajcie. za tydzien wybieramy sie na wakacje do Grecji, poleccie bracia jakies fajne mejsce, takie zeby bylo wakacyjnie moze byc jakaz melanzownia, ale chcielibysmy zeby to bylo na polnocy grecji...
Dzieki za wszelkie podpowiedzi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A czym się wybieracie? Po poście rozumiem, że macie dużą swobodę przemieszczania się :} Północna Grecja? Wydaje mi się, że raczej wszystko co ciekawsze w Helladzie znajduje się albo w południowej część Półwyspu Bałkańskiego albo na którejś z wysp (np. Santoryn)..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jeśli na północy, to Riwiera Olimpijska. Sprawdź sobie miejscowości takie jak Nei-Pori, Olympiaki Akti, czy Paralia. Najbliżej, a ciekawe do zwiedzania, są Meteory, warto też zobaczyć Saloniki.
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
Rumunia piękna trasy piękne. Infrastruktura najlepsza w północno-wschodnich rejonach oraz samo wybrzeże. Uważać na psy oraz "Psy" z suszarkami. Jeżeli złapią i chcą wlepić mandat - to nie mówisz w żadnym języku oprócz swoim i dokumentów nie masz i właśnie po nie wracasz. Daj 10 - 20 euro i niech spadają.Warunek jeden nie dawać dokumentów. tu przykładowa trasa https://maps.google.pl/maps?saddr=Se...t=h&mra=ls&z=9 a widoki takie https://www.youtube.com/watch?v=WyF2...layer_embedded . Sam Bukareszt do zwiedzania - polecam. Brasov, Sibiu, Cluj, Galati --- tak naprawdę mnóstwo i nie do ogarnięcia w kilka dni. Jedzenie i piwo bardzo smaczne. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzieki wielkie. Wybieramy sie ze znajomymi na dwa samochody. zastanawiamy sie nad Grecja, oraz Italia . Moze ktos poleci cos we Włoszech. Jedziemy za tydzien takze czasu nie mamy za wiele
Chorwacja odpada poniewaz bylismy juz dwa razy i czas na nowy kierunek. Francja za droga Bulgaria rowniez zaliczona a Hiszpania za daleko... |
|
|
|
Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Dzieki wielkie a czy w Bibione Alpy nie psuja pogody? bo slyszalem ze w polnocnych wloszech jest z pogoda roznie tak jak w polnocnej chorwacji? |
|
|
|
Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Zajebista trasa ta ktora podales. Jak tam z platnosciami ? Zamieniac na euro ? Czy lepiej w Lejach ? Jak z noclegami ? Raczej nie hotele, mile widziana jakas "agroturystyka" lub cos podobnego ? Istanieje cos takiego tam ? Jakbys mial jakies "namiary" skad dokad jechac ladnymi trasami to bylbym wdzieczny ![]() |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
To Ty musisz określić mniej więcej gdzie chcesz jechać. Weź pod uwagę, że po Rumuni jeździ się wolno ( uważać na wszędobylską policję - chyba że masz CB i nawijasz po rumuńsku). Jak wielkomiejsko to Bukareszt jak krajobrazowo to nawet nie przekraczać Transylwanii. Jeżeli Zabawa i na bogato to Constanta. CO do kasy to: Ja wyciągałem na bieżąco z bankomatów więc leje. I lepiej mieć leje na wydatki normalne ( zakupy knajpy) - euro już wcześniej pisałem do czego służy ![]()
Ostatnio edytowane przez mcovalski : 15.08.2012 o godz. 17:15.
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ma ktoś sprawdzone namiary na nocleg z wyżywieniem - okolice Soliny itp?
Nie mówię o hotelach tylko jakaś agroturystyka np. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
To samo co powyżej ale nad morzem - preferowany Kołobrzeg i okolice - Darłowo itp
Nocleg z wyżywieniem - najlepiej oddzielne pokoje 1-2 osobowe. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Tak - mam google, ale potrzebuje namiar / nazwę na hostel w Warszawie.
Wiadomo, że tani, ale niekoniecznie w samym centrum. Byle by dojazd był dogodny środkami mpk-a. Dzięki za pomoc |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Witam, szukam dobrego hostelu w centrum Pragi mógłby ktoś coś polecić ?
![]()
W Polsce mamy wielu wrogów i stoczonych z nimi bójek
Jesteśmy Śląsk Wrocław - Nam należy się szacunek ! ------------------------------------------------------------------------------ ŚLĄSK-WISŁA-LECHIA |
|
|
|
Makaveli
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Podbijam..
Korzystał ktoś może z tych kuponów rabatowych citeam? Można na prawdę wychaczyć takie okazje czy to jakieś wałki.. ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam.Poszukuje godnego polecenia hostelu/hotelu dla 2-3 osób w Krakowie na wrzesień z przyzwoitymi cenami.Bardzo będę wdzięczny za podrzucone linki ;]
![]()
Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi.K.Błaszczykowski
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ok, kwatery nad morzem jakieś są.
Pytanie którędy byście jechali, trasa Kraków - Kołobrzeg ? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
chyba, że chcesz mniej ekonomicznie, autostradami to nawet przez Niemcy jedź. |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Właśnie się zastanawiałem czy objazd przez Dojczland autostradą nie wyjdzie relatywnie taniej - spalanie mniejsze no i czasowo nie wiem czy nie szybciej.
Ale chyba wybiorę przez Polskę. Zastanawiam się czy na noc jechać? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Jak rok temu jechałem z Trójmiasta to lepiej przez dzień, bo zawsze można np. o Toruń zahaczyć i na piernika wpaść ![]() |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Dzięki za sugestie - jeszcze to przetrawię, mam jakiś tydzień z hakiem
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie ( i Panie
) jak z pogodą na Krecie w połowie września ? Był ktoś w takim przedziale czasowym ?![]()
WISŁA SKAWINA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Witam.
Szukam kontaktu z osobą która była w Turcji w Side w Larissa Beach Klub w dniach 12.09.2012-19.09.2012 Inicjały M.D. z Nowej Huty. Proszę o kontakt. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Oczywiście że zagadaliśmy.
Podał mi Imię i Nazwisko i po powrocie prosił aby się odezwać na fb ale niestety tu jest problem. Żałuję że nie wymieniliśmy się telefonami. Pozdr. -ZNALAZŁEM- Powód: znalazłem
Ostatnio edytowane przez pyra77 : 11.10.2012 o godz. 12:03.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Niedrogie, sprawdzone noclegi w Sandomierzu? Plus miejsca do odwiedzenia Sandomierz i okolice. Doradzi ktoś coś?
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Ma ktoś jakąś miejscówke na sylwestra np góry? Nie super drogie i godne polecenia dla 4 osob (2 pary ) ? Priv
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A poleci ktoś jakis wyjazd na 2 dni w Małopolsce najlepiej troche bliżej niż Zakopane? PRV
![]()
Second Place is for Losers
Jazda Jazda Jazda Biała Gwiazda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy zna ktoś jakieś dobre godne polecenia biuro podróży w Krakowie?Rozsądne ceny, dobre opinie i najlepiej sprawdzone.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|