|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Kogokolwiek wezma z Polski bedzie znaczyly, ze syndyk przyspiesza tempa.
Na Boga Panie Cupiał wstan Pan uderz piescia w stol zatrudnij fachowca wraz z ekipa i zacznijmy sie wygrzebywac z tego gowna, jeszcze da sie to zawrocic. Chce Pan byc pamietany przez pryzmat Bednarza i jemu podobnych czy przez te wszystkie mistrzostwa i to ze miales Pan Wisle w sercu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Maciej Murawski + dyr spotowy Grzegorz Mielcarski serio :d
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Dyzma mówi zrozumiale po angielsku?
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Ja głosuje na Jacka Zielińskiego.
Niestety nowym trenerem będzie zapewne burak zmuda :( |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Mam nadzieję że do Legii nikt bo jeśli kogoś zakontraktują do Legii to będzie ktoś z łapanki
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Podobno Pasieka siedzi w klubie i negocjacje trwają.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
faktycznie masz racje słowo skauting to duża przesada,miałem na myśli jak ich pozyskaliśmy taki pseduoskauting jak wszystko w tym klubie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Panowie za sianie bzdurnych informacji będa bany
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
[...] Reyman zachęcał naszych piłkarzy, by codziennie pili rano szklankę miodu z ciepłą wodą: „Chłopcy pijcie miód! To świetny środek wzmacniający samopoczucie i regenerujący energię, zużytą na treningu"[...]
Pasieka pasuje idealnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Bednarz to niech sie lepiej juz niczego w tym klubie nie dotyka.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Przecież temat wałkuje się od kilku tygodni... ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ciekawostką by było jakby robił to symultanicznie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
albo będą sie dogadywac w ekspresowym tempie z byle trenerzyną co tu przyjdzie za czapke gruszek i jeszcze bedzie z tego powodu szczesliwy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
przecież nie mogli napisać że "w najbliższym meczu z Legią, Wisłę nie poprowadzi NIKT", albo "tymczasowym trenerem została łysa żmija". Gdybym miał typować to postawiłbym na Smudę... podkreślę... typować, a nie wybierać. Mam nadzieje że czescy trenerzy przyjechali do PL tylko obejrzeć mecz... a nie szukać pracy. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak właśnie, istnieje tylko jedno kryterium - ma być tani...
![]()
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cupiał wykona telefon do Franciszka S
- Cześć Franek , weżmiesztą moją Wisłę bo ja już nie wiem co mam z nią robić. - Cześć Boguś. Słuchaj nie za bardzo bym chciał bo ja też nie wiem co z tą zgraj zrobić żeby było lepiej. - No ale Franek wiesz , złapiesz ich za mordy i wprowadzisz swoje treningi to będą chodzić jak w zegarku - No ale wiesz Boguś to są słabi zawodnicy, tu trzeba transferów - Ty mi o transferach nie mów wsadziłem już 100 000 000 - Może to 100 000 000 to za mało, ty taki bogaty i żal ci byle 25 000 000 euro, ty zobacz za ile się kupuje w bundeslidze, zobacz jak wydają w Anglii, ty też tak powinieneś. - No może dam ale Franek ile mam wydać jeszcze żeby nareszcie zagrać w Lidze Mistrzów - Zacznij od mojej pensji za 200 000zł miesięcznie to może to wezmę. Wiesz mam dużo do przegrania, no i gwarancje że dasz na transfery tak z 10 000 000 - Złotych, 10 000 000złotych , jeszcze znajdę - Jakich złotych Euro - ................................... pik, pik, pik - Boguś jesteś tam, halo
Ostatnio edytowane przez wwf : 02.10.2012 o godz. 13:33.
![]()
A z polską piłką rzeczywiście jest źle. Mecz Legii z Szachtarem Donieck to była katastrofa. Teraz oglądam Szachtara w Lidze Mistrzów i to też jest katastrofa. To daje odpowiedź, jak daleko wam do poziomu Interu Mediolan czy Bayernu. Ta odległość bardzo mnie martwi -- Leo Beenhakker
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tylko Bednarz!
POWAZNIE! Dlaczego? 1. Bo to on pozbyl sie polowy skladu, i sprowadzil gwiazde Sikorskiego 2. Bo bedzie taniej, moze byc funkcyjny (jak Kapka) i poprowadzic zespol 3. Nie bedzie starc na lini on trener bo bedzie mogl wystawiac sklad jaki chce. (Tak jak "sugerowal" ustawienie Probierzowi) 4. Nie bedzie mowil na konferencjach ze kogos wypier... tylko wprost temu komus. 5. Firmuje "przebudowe" niech firmuje nazwiskiem i gre. i 6 a najwazniejszy ZA: Bo z tamtad moze szybko wyleciec!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Boje sie tego Liczki.. Ale to by juz oznaczylo totalna agonie umyslowa osob decyzyjnych w Wisle wiec miejmy nadzieje, ze Czesi uprawiaja ostatnio jedynie turystyke pilkarska we wlasnym zakresie.
Juz wole Smude, ktory ma takie plusy, ze pojawia sie przy nim szansa na jakas stabilizacje (Cupial go szybko nie zwolni), pilkarze beda wiedziec, ze klub stoi po stronie trenera i ma on mocne poparcie swoich dzialan oraz, ze jest w stanie naklonic jeszcze Cupiala do jakiejs inwestycji w ten klub. Minusy takie, ze ostatnie sukcesy osiagal juz chwile temu. |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Trenerem będzie pewnie Smuda. Nie za bardzo mi się to uśmiecha, ale z tego może być jeden pozytyw. Moim zdaniem Smuda nie przyjdzie jeśli nie będzie miał gwarancji transferów. jesli faktycznie przyjdzie to będzie oznaczać, że zimą może coś zdziałają.
P.s. mówiło się chyba coś kiedyś, że wraz z Dyzmą ma w Wisle pracować Szymkowiak. Może ktoś cos wiecej na ten temat napisać? ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Tak, po prostu Lewandowski za słabo chodził po schodach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Liczka łapy precz od WISŁY!!!!!
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.pl/pl/defau...asics_135.html
Lista polskich trenerów dostępnych na rynku... Najciekawsze nazwisko to Piotr Nowak, ale dla nas to jedynie marzenia. A i tak gwiazdeczki by się pewnie obraziły na jego ostre treningi |
|
|
|
Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
jedynym sensownym graczem na rynku bezrobotnych jest Smuda. Niema nikogo lepszego obecnie, jakies porównania, że Motyka byłby lepszy są żałosne. Taka jest prawda
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Moje typy:
1. Henrik Larsson 2. Winfried Schaefer 3. Manolo Jiménez 4. Diego Simeone Dziękuje.
Ostatnio edytowane przez Dariook : 02.10.2012 o godz. 13:50.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2010
Offline |
|
|
tu nowy trener nic nie pomoże. Na miejsce Probierza może przyjść każdy z nas, może przyjść Guardiola, Mou, Benitez - efekt będzie taki sam w każdym przypadku.
Tu trzeba kopaczy zmienić, niestety nie widzę w tym składzie nikogo od kogo można by zacząć budować drużynę. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|