The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Spotkanie z Piastem zakończy się
zwycięstewm Piasta 35 28,69%
remisem 22 18,03%
zwycięstwem Wisły! 65 53,28%
Głosujących: 122. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.09.2012, 10:29. [6 kolejka] Piast Gliwice - Wisła Kraków, poniedziałek 1 października 2012, 18:30
Witam. Za nami mecz 5 kolejki TM Ekstraklasy w którym w meczu przyjaźni Wisła Kraków zmierzyła się gdańską Lechią, pokonując ją 1-0. Autorem złotej bramki okazał się Bułgar - Tsvetan Genkov, który zaliczył drugie trafienie w tym sezonie po drugiej asyście Meliksona. Tyle o poprzednim meczu, czas skupić się na następnej kolejce w której ''Biała Gwiazda'' zagra wyjazdowe spotkanie z rozpędzonym beniaminkiem z Gliwic - Piastem.

Mecz ten odbędzie się w poniedziałek 1 października w Gliwicach o 18:30. W najbliższym tygodniu piłkarze zarówno Wisły jak i Piasta rozegrają mecze w ramach rozgrywek Pucharu Polski:

25 września Wisła na wyjeździe podejmować będzie Wartę Poznań (15:30) a dzień później w Gliwicach spotkają się dwie drużyny z którymi Wisła będzie rywalizować w najbliższym czasie Piast - Legia.

Skupiając się już na spotkaniu ligowym...

Wisła po 5 kolejkach ma na swoim koncie 7 punktów - dwa razy wygrywając i raz remisując. Gra ''Białej Gwiazdy'' w dalszym ciągu nie zachwyca, mimo zwycięstwa jest w naszej grze jeszcze wiele mankamentów, które trzeba jak najszybciej wyeliminować z naszej postawy. Trener Probierz, przed meczem z Lechią zapowiedział, że dokona kilku zmian w wyjściowy składzie - taką zmianą było m.in przesunięcie na pozycję defensywnego pomocnika - Jaliensa, który o dziwo... zagrał chyba najlepsze zawody od przyjścia do Wisły, czyżby Probierz znalazł dla Holendra nową pozycję?

Czy w meczu z Piastem, też postawi na niego? Czy Garguła znowu nie załapie się nawet do meczowej ''18''?

Parę stoperów stworzyli wczoraj Bunoza i Czekaj, w pierwszym składzie brakło miejsca dla Chaveza, co dało się wytłumaczyć w Szczecinie ( brak Chaveza spowodowany jego długim lotem z Hondurasu) tak teraz wychodzi na to, że Chavez naprawdę prezentuje się poniżej oczekiwań, co też pokazał mecz z Polonią Warszawa.

Do Gliwic pojedzie już Arek Głowacki, jak tym razem będzie wyglądało zestawienie linii obrony w meczu z beniaminkiem? Do zdrowia powrócił już także Jovanović, czy z jego usług skorzysta Probierz, sadzając na ławce Łukasza Burligę?

Do pierwszego składu wskoczył również Rafał Boguski - który po kolejnej kontuzji, być może teraz na dłużej zagości w składzie Wisły, wczoraj zaprezentował się przyzwoicie i być może uda mu się w jakimś stopniu wrócić do formy jaką prezentował swego czasu.

Z obozu rywala...

Piast to beniaminek, który z meczu na mecz gra coraz lepiej, mimo tego, że sezon rozpoczął od pechowej porażki w Derbach Śląska - potem zaczął konsekwentnie gromadzić punkty i po 3 zwycięstwach z rzędu Gliwiczanie mają ich 9 i zajmują 4 pozycję. Na uwagę zasługuje fakt, że w dwóch ostatnich meczach na wyjeździe ''Piastunki'' zgarnęły komplet punktów wygrywając w Gdańsku 2-1, oraz w ostatniej kolejce 2-0 w Białystoku.

W swoich szeregach Piast ma graczy, którzy już liznęli gry w ekstraklasie m.in Mariusz Zganiacz, Wojciech Kędziora czy Adrian Sikora, Tomasz Podgórski i Jakub Świerczok, dostępu do bramki strzeże były zawodnik Wisły Kraków (ME) Dariusz Trela i trzeba przyznać że prezentuje się całkiem dobrze i kilka razy uchronił swój zespół przed utratą bramki.

W Gliwicach zapowiada się więc ciekawe spotkanie...

Poniżej przedstawiam plan 6 kolejki TM Ekstraklasy:

28 września (piątek)

18:00 Podbeskidzie Bielsko - Biała - Ruch Chorzów
20:45 Polonia Warszawa - Widzew Łódź

29 września (sobota)

13:30 GKS Bełchatów - Korona Kielce
15:45 Pogoń Szczecin - Jagiellonia Białystok
18:00 Zagłębie Lubin - Legia Warszawa

30 września ( niedziela)

14:30 Górnik Zabrze - Śląsk Wrocław
17:00 Lechia Gdańsk - Lech Poznań

1 października (poniedziałek)

18:30 Piast Gliwice - Wisła Kraków

Zapraszam do dyskusji i udziału w ankiecie!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 23.09.2012, 11:30
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Do Gliwic pojedzie już Arek Głowacki, jak tym razem będzie wyglądało zestawienie linii obrony w meczu z beniaminkiem? Do zdrowia powrócił już także Jovanović, czy z jego usług skorzysta Probierz, sadzając na ławce Łukasza Burligę?
Nie wiem czy miałeś na myśli że Jovanovic wskoczy zamiast Burligi do 11, natomiast Łukasz siądzie na ławce, ale na pewno Polak z Piastem nie wystąpi ze względu na RED Kartkę.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 23.09.2012, 11:36
syryls napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy miałeś na myśli że Jovanovic wskoczy zamiast Burligi do 11, natomiast Łukasz siądzie na ławce, ale na pewno Polak z Piastem nie wystąpi ze względu na RED Kartkę.
Z tego co się orientuje to były dwie żółte, a pauzuje się przecież po 4. Łukasz ma 3.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 23.09.2012, 11:51
Przecież pauzuje się po 4 żółtych kartkach albo po czerwonej kartce
Odpowiedz cytując
wojteks
Member

Od: 04.2011

Stary 23.09.2012, 12:10
syryls napisał(a):Wyświetl post
Przecież pauzuje się po 4 żółtych kartkach albo po czerwonej kartce
po 2 żółtych w danym meczu schodzi się z boiska, ale w następnym meczu można grać tylko po bezpośrednio otrzymanej czerwonej kartce pauzuje się.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 23.09.2012, 12:17
wojteks napisał(a):Wyświetl post
po 2 żółtych w danym meczu schodzi się z boiska, ale w następnym meczu można grać tylko po bezpośrednio otrzymanej czerwonej kartce pauzuje się.
http://ekstraklasa.org/index.php?typ=podstrona&id=14
Oj jednak racja, niepotrzebnie robiłem sobie nadzieje.
Odpowiedz cytując
DevilMayCry
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.09.2012, 14:04
Dokładnie, też miałem taką nadzieję, że już mu się uzbierał 4. Szkoda.
"... sposób na życie miał chłopak bardzo prosty, regularnie palił za sobą wszystkie mosty, łączące jego życie z naszym światem, więc nie próbujcie twierdzić, że był wariatem... Bo był ....a normalny!!!..."

Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 23.09.2012, 15:20
Co do Burligi, to tez czasem mnie denerwuje, ale to on dał nam remis z Podbeskidziem i to on tez dogral Meliksonowi z Lechia. Więc pośrednio przyczynil sie do zdobycia 4 pkt dla Wisły. Należy mu sie gra.
Odpowiedz cytując
WASIA
Junior Member

Od: 05.2008

Stary 23.09.2012, 16:57. Kto jedzie własnym transportem ??
Wybieram się do Gliwic samochodem, mam 2 miejsca/ 20zł od osoby gdyby był ktoś chętny. Pzdr
Odpowiedz cytując
rps16
Member

Od: 07.2011

Stary 24.09.2012, 17:54
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Co do Burligi, to tez czasem mnie denerwuje, ale to on dał nam remis z Podbeskidziem i to on tez dogral Meliksonowi z Lechia. Więc pośrednio przyczynil sie do zdobycia 4 pkt dla Wisły. Należy mu sie gra.
Jak ja nie lubie określenia "należy sie gra".

Jovanovicovi sie w takim razie należy za dobry mecz z Apoelem u siebie w tamtym sezonie, albo lepiej za gre w barwach Partizana. Asysta i bramka, pewnie ze na plus, ale to sa pojedyncze zagrania, które mu wyszły, obronca ma przede wszystkim bronic co Łukaszowi wychodzi jak wychodzi. Z resztą nie chce sie czepiac, ale w grze do przodu tez to byly raczej dwa wyjątki potwierdzające regułe.
Odpowiedz cytując
sorin320
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 24.09.2012, 18:30
Ilu nas będzie w gliwicach ?
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.09.2012, 19:43
Mozna gdzies w miare bezpiecznie zaparkowac w GL? Tak zeby nie poprzebijali opon, jak to niektorzy maja w zwyczaju.... bo nowe mam
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 24.09.2012, 23:19
Z Lechią się udało prześlizgnąć ale Piast gra po prostu lepszą* piłkę i Smuda wreszcie się doczeka na co czeka od Euro.

* - lepszą w sensie chce im się więcej biegać i chce im się częściej pomyśleć jak biegać, żeby to bieganie miało czasem jakiś sens. Bo o lepszości w sensie jakości gry w piłkę i umiejętności czysto piłkarskich to nie ma o czym gadać - tego tu nie ma. Wszystkie drużyny w Ekstraklasie w tym sezonie są buraczane w tym zakresie. Jeśli gwiazdą ligi jest gracz ściągnięty z 2 ligi maltańskiej to ja nie mam pytań.

Mój typ:
Piast - Wisła 2:0
Ostatnio edytowane przez thechris : 24.09.2012 o godz. 23:25.
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Stary 24.09.2012, 23:42
Mam ambiwalentne odczucia. Wydawać by się mogło (mowa tu o przedsezonowych oczekiwaniach), że takich rywali nawet na wyjeździe łykać powinniśmy na śniadanie. Teraz Piastowi należy się wielki szacunek, a my ostrożnie, krygując się zdajemy się na łaskę Niebios, szczęście i piłkarskie rzemiosło naszych.
Bardzo nie lubię tego określenia, ale to będzie mecz prawdy. Albo gramy o coś więcej niż 10 miejsce, albo od razu ściągnijmy presję z drużyny. Jeśli w poniedziałek nie będzie trzech oczek, nie mamy po co jechać na Legię. Jurado nie jest lepszy od Ljuboji a Zganiacz od Radovicia.
Co do personaliów, odrzucałbym zawodników bez ambicji, dla których pensja w Wiśle to szczyt oczekiwań. Po prostu. Dla zasady i atmosfery też. Pareiko-Jovanovic,Głowa, Chavez, Bundoza-Szewczyk,Jaliens,Melikson,Iliev-Boguski,Genkov.
Bić się bez kompleksów za to twardo bo 3 pkt. z Piastem są warte tyle samo ile z Legią przykładowo.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.09.2012, 08:15
Adenalix napisał(a):Wyświetl post
Co do personaliów, odrzucałbym zawodników bez ambicji, dla których pensja w Wiśle to szczyt oczekiwań. Po prostu. Dla zasady i atmosfery też. Pareiko-Jovanovic,Głowa, Chavez, Bundoza-Szewczyk,Jaliens,Melikson,Iliev-Boguski,Genkov.
Bić się bez kompleksów za to twardo bo 3 pkt. z Piastem są warte tyle samo ile z Legią przykładowo.

popatrz tylko na to , że jeszcze 4 dni temu w gronie zawodników bez ambicji wrzuciłbyś Jaliensa ,ile czasem 1 mecz może zmienić , w tej chwili do takiego grona zaliczyłbym właściwie tylko Gargułę

patrząc na to co pokazał Iliev ... teoretycznie też po 1 meczu wypadałoby go skreślić . Jednak każdy kto go zna , wie że po prostu z ławki on nie umie grać.

takiemu Burlidze nie odmawiam ambicji , ale umiejętności i zimnej głowy już tak. Podobnie jest z Sikorskim . Obaj są po prostu za słabi na Wisłę .

Głowa nie pojechał na mecz z Wartą , więc dzisiaj zagra ponownie para Czekaj - Bunoza , jeśli współpraca będzie jeszcze lepsza , nie mieszałby w składzie na mecz z Piastem i postawił ponownie na najmłodszą i najwyższą parę stoperów w lidze

poza tym wymień Chrapka z Boguskim i takim składem możemy jak najbardziej zagrać
Odpowiedz cytując
Adenalix
Senior Member

Stary 25.09.2012, 08:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
popatrz tylko na to , że jeszcze 4 dni temu w gronie zawodników bez ambicji wrzuciłbyś Jaliensa ,ile czasem 1 mecz może zmienić , w tej chwili do takiego grona zaliczyłbym właściwie tylko Gargułę

patrząc na to co pokazał Iliev ... teoretycznie też po 1 meczu wypadałoby go skreślić . Jednak każdy kto go zna , wie że po prostu z ławki on nie umie grać.

takiemu Burlidze nie odmawiam ambicji , ale umiejętności i zimnej głowy już tak. Podobnie jest z Sikorskim . Obaj są po prostu za słabi na Wisłę .

Głowa nie pojechał na mecz z Wartą , więc dzisiaj zagra ponownie para Czekaj - Bunoza , jeśli współpraca będzie jeszcze lepsza , nie mieszałby w składzie na mecz z Piastem i postawił ponownie na najmłodszą i najwyższą parę stoperów w lidze

poza tym wymień Chrapka z Boguskim i takim składem możemy jak najbardziej zagrać
Zgoda, Jaliens był synonimem i definicją zawodnika, którego "miłość do Wisły" jest wprost proporcjonalna do wielkości przelewu bankowego. W tym układzie personalnym, który przytoczyłem powyżej na defensywnego widziałem Urygę, ale po takim meczu Jaliensa z Lechią nie można nie dać mu zgrać drugi raz na tej pozycji.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 25.09.2012, 08:52
Jakby mieli takie podejście jak w eliminacjach do ligi Mistrzów czy np w meczu z Standardem gdzie walczyli aż miło to taki Piast mimo dobrej gry musiałby po prostu przegrać. Jest jak jest
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 25.09.2012, 10:07
W pierwszym meczu faktycznie, walczyliśmy choć była to nierówna walka 10 na 12 jeśli doliczyć do składu Standardu nie piłkarza a bardziej marnego aktora rodem z argentyńskich telenowel. W rewanżu cała Wisła grała jednak totalną sieczkę. Padakę na podobnym poziomie co teraz lub nawet gorszą choć argentyński wróg publiczny nr 1 z Quilmes znów dał popis głupoty. Ja nie widziałem nawet w połowie takiego zaangażowania i wiary jak chociażby przeciwko mocniejszym Bułgarom z "Łowicza" jakby to powiedział Małecki.

To, że Jaliens zagrał jeden dobry mecz to wcale nie oznacza, że zagra drugi dobry. I to z rzędu. Patrząc w niedaleką przeszłość to radziłbym się nastawić, że raczej zagra teraz z 10 meczów fatalnych ...z rzędu. Jak to Jaliens. Natomiast jeśli zagra drugi mecz dobry (1% szans) to spodziewałbym się, że zażąda podwyżki (99% szans).
Ostatnio edytowane przez thechris : 25.09.2012 o godz. 10:26.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.09.2012, 12:01
Z taką grą jak w ostatnim meczu raczej nie mamy co liczyć na punkty w Gliwicach.
Odpowiedz cytując
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 25.09.2012, 12:10
Nie ma się co czarować. Piast jak narazie gra wyraźnie lepiej od nas w tym sezonie i jest faworytem tego meczu. Takie są fakty. Na mecz w Gliwicach wybiegł bym takim samym składem jak na Lechię, jeśli to będzie możliwe. Probierz żongluje tym składem już od pół roku, co ma fatalny wpływ na grę zespołu.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.09.2012, 12:23
Karherop napisał(a):Wyświetl post
Chyba sam sobie wymyśliłeś tą teorię (bez urazy) Iliev gra tak samo zarówno jak wchodzi na zmianę, jak i od pierwszej minuty. I według mnie najlepsze zawody rozegrał gdy zmienił Sobolewskiego w meczy z APOELEm i asystował przy bramce Wilkowi.

Jak dla mnie Iliev to nic innego jak przerost formy nad treścią. Zachwyca nas swoimi sztuczkami technicznymi, pojedynkami 1 na 1, a gdy przychodzi co do czego to zamiast celnie dośrodkować, ładuje piłkę w obrońców Tak samo jak w przypadku sytuacji do strzału, Iliev wolałby wejść z piłką do bramki, najlepiej zostając faulowanym, zamiast brać na siebie odpowiedzialności i strzelać. To kolejny z zawodników po których się więcej spodziewałem jak do nas przychodził.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 25.09.2012, 13:33
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Chyba sam sobie wymyśliłeś tą teorię (bez urazy) Iliev gra tak samo zarówno jak wchodzi na zmianę, jak i od pierwszej minuty. I według mnie najlepsze zawody rozegrał gdy zmienił Sobolewskiego w meczy z APOELEm i asystował przy bramce Wilkowi.

muszę Cię rozczarować , nie wymyśliłem tego sobie ( poza tym że też to zauważyłem )

zacytowałem słowa Ivicy :

"Zapomniałeś, jak strzelać gole.
Nie o tym mówię. Widzę, że kiedy gram od pierwszej minuty, jestem innym piłkarzem, niż gdy wchodzę z ławki. Zapytasz mnie, dlaczego? Nie wiem. Mam tak od lat, to też jakiś problem z głową."

oraz

"Powiedziałeś kiedyś: „jestem jak Wisła. Dobry albo słaby. Czasem najlepszy, czasem najgorszy”.
Gdyby nie to, byłbym znacznie lepszym piłkarzem. Przez całą karierę nie byłem stabilny. Nie grałem dziesięciu świetnych meczów z rzędu, one po prostu czasem mi wychodziły. W każdym sezonie jestem w stanie zagrać dziesięć kiepskich spotkań, przyznaję. "

źródło : http://www.weszlo.com/news/10183-Wis...y_w_tym_klubie

Od siebie :

dla mnie to jeden z najbardziej samokrytycznych piłkarzy jaki był w Wiśle , regularnie udziela wywiadów , szczególnie dla skwk , nie boi się stanąć przed kamerą po nieudanych spotkaniach i za to ( i parę innych rzeczy ) ma u mnie szacunek
Ostatnio edytowane przez Karherop : 25.09.2012 o godz. 13:36.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Stary 26.09.2012, 09:54
Widać, że pod względem mentalnym Iliev i nasz poprzedni "etatowy" prawoskrzydłowy Łobodziński są na zupełnie przeciwnym biegunie. Iviva sprawia wrażenie naprawdę gościa rozsądnego, szczerego i ogarniętego. Co innego kwestia sportowa. Dla mnie sportowo Iliev to taki serbski Łobodziński od początku jego przygody z Wisłą. Szkoda, że przyszedł do Wisły w wieku w którym bardziej nadaje się na ambasadora niż piłkarza. Niestety ale nie jest Giggsem i nie będzie grał w futbol do 40-tki. Najwyraźniej nie była mu dana aż tak długa kariera. Tzn. może udawać, że gra ale to będzie kaleczenie piłki nożnej a nie granie. Natomiast bardzo byłbym za zatrzymaniem tego faceta w klubie. Nie wiem co by chciał robić, czy trenować młodzież czy być skautem. Fajnie jakby robił coś bardziej ambitnego niż bycie ambasadorem i np. (tak jak robił to Żurawski) wybieranie panienek na Dzień Kobiet, które mają wyjść na murawę w tym Dniu...
Ostatnio edytowane przez thechris : 26.09.2012 o godz. 09:58.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 26.09.2012, 14:33
thechris napisał(a):Wyświetl post
To, że Jaliens zagrał jeden dobry mecz to wcale nie oznacza, że zagra drugi dobry. I to z rzędu. Patrząc w niedaleką przeszłość to radziłbym się nastawić, że raczej zagra teraz z 10 meczów fatalnych ...z rzędu. Jak to Jaliens. Natomiast jeśli zagra drugi mecz dobry (1% szans) to spodziewałbym się, że zażąda podwyżki (99% szans).
Tak też nie musi być. Myślę, że równie dobrze dopiero wiosną może zacząć cofać nogę bo zdaje sobie sprawę, że ma 0,00% szans pozostania w Wiśle po lecie 2013 na przyzwoitych dla niego warunkach, a z drugiej strony wiadomo że przede wszystkim będzie musiał być zdrowy żeby się gdziekolwiek załapać.
A co do meczu z Piastem - wydaje się, że remis jest nie do pogardzenia.
Aczkolwiek Piast to też nie orły i mecz może się różnie ułożyć = może uda się ugrać 3, a może... dostaniemy w pupę.
Ostatnio edytowane przez arti : 26.09.2012 o godz. 14:43.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.09.2012, 16:28
Arbitrem Naszego spotkania z Piasem bedzie Paweł Raczkowski z Warszawy. Jezeli Piast zagra z Nami tak jak w pucharze Polski z Legia (chociaz przegrali) to bedziemy mieli powazne kłopoty z kolejnym przeciwnikiem.
Odpowiedz cytując
rafaltwsd
Senior Member

Od: 06.2011

Stary 27.09.2012, 18:12
Trzeba sie chyba niestety przyzwyczaic do tego
Urodziłem się z Białą Gwiazdą w sercu i z nią umrę
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 28.09.2012, 17:25
domin_czyzyny napisał(a):Wyświetl post
Lamey zdobył bramkę z Litexem i miał asystę ze Skonto. Należy mu się gra.

Aha. Bo bym zapomniał, zdobył bramkę z ŁKS-em.
Odpowiedz cytując
ślimak
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 28.09.2012, 19:50
Jeśli nie wygramy z Piastem, to za tydzień możemy być już bardzo blisko strefy spadkowej.
"...morał: rób dobrze innym, Tobie też ktoś zrobi..."
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.09.2012, 22:51
ślimak napisał(a):Wyświetl post
Jeśli nie wygramy z Piastem, to za tydzień możemy być już bardzo blisko strefy spadkowej.

z tym co gramy to wczesniej czy pozniej i tak nas to czeka.

Piast nas zaatakuje i bedzie kocioł.Juz widze te wykopy na 30 metr i szukanie Genkova ktory ...lezy.
Ogladanie Wisly w tym sezonie ,temu nawet Chuck Norris nie dalby rady.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 29.09.2012, 14:21
rafaltwsd napisał(a):Wyświetl post
Trzeba sie chyba niestety przyzwyczaic do tego
Zmien ten herb
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów