|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Mecz Wisła Kraków - Lechia Gdańsk zakończy się: | |||
| Zwycięstwem Wisły |
|
39 | 42,39% |
| Remisem |
|
19 | 20,65% |
| Zwycięstwem Lechii |
|
34 | 36,96% |
| Głosujących: 92. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jedno wiem panowie, że dzisiaj niezależnie od wyniku trzeba zaprotestować swoje niezadowolenie głośno i wyraźnie z trybun. Tak być nie może dalej, to nie czas na eksperymenty to czas na zapie*dalanie i zdobywanie punktów. Bo z całym szacunkiem do przyjaciół, ale kiedy jak nie dziś
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Chcąc grać na trzech obrońców to już prędzej tak: -----------------Pareiko------------------ -------Jaliens--Chavez--Bunoza------- Burliga-----------Wilk------Frederiksen --------------Iliev----Melikson---------- ------------Genkov-- Boguski---------- Inna sprawa, żeby nauczyć się grać w takim systemie jak np. JUVE to potrzeba dużo więcej niż tydzień czasu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pareiko - Burliga, Czekaj, Bunoza, Frederiksen - Szewczyk, Jaliens, Wilk, Melikson - Boguski, Genkov
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jaliens w pomocy? WTF?
Ciekawy jestem postawy Szewczyka, bardzo liczę na tego chłopaka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Pareiko - Burliga, Czekaj, Bunoza, Frederiksen - Szewczyk, Jaliens, Wilk, Melikson - Boguski, Genkov
lol |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Faktycznie epokowe zmiany. Gdyby nie kontuzje pewnie widzielibysmy w skladzie Gume.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś tu chyba spadł ze schodów pewnego słonecznego popołudnia i doszedł do wniosku, że Jaliens się sprawdzi na defie.
Nie wiem, ale jeśli to miały być zmiany które mają nam dać wygraną, to ja chyba jednak podziękuję, wysiądę. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jaliens to może nie ale np Bunoza ma wyprowadzenie piłki najlepsze z naszych środkowych , gdyby on zagrał na def pomocniki , w jego dobrej formie , może nam zrobić sporą przewagę w środku pola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Strzały w Wiśle: 8:2, troszkę mało celnych i za dużo z dystansu. Ale żeby tylko dowieść 1:0 i mieć w dupie jaka była gra.
@up-Mitmichael: Zapomniałeś o meczu rewanżowym z Liege, tam Chavez i Jaliens pod koniec czyścili wszystko
Ostatnio edytowane przez syryls : 22.09.2012 o godz. 17:53.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dobra nastepnym razem kontrowersyjnego ustawienia na pewno nie bede komentował. Jaliens rozgrywa chyba najlepszy mecz po tym jak przyszedł do Wisły.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
|
Member
Od: 12.2011
Offline |
|
|
Probierz skopiował mój pomysł ustawienia w ofensywie
Na razie nie jest źle, myślę że kreuje się jakaś sensowna 11. Jaliens za Gargułę to była zmiana na 1000% lepsze w defensywie i chyba nie gorsze w ofensywie ![]() Ciekaw jestem, czy Probierz wprowadzi też Ilieva tak jak obstawiałem. |
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Cieszy wygrana, ale gra nadal do kitu... zresztą 1:0 u siebie z Lechią to tez nie jest zbyt dobry wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strzały celne to jest katastrofa, prócz Jaliensa nikt nie błysnął, Melikson poniżej swojego poziomu
|
|
|
|
Member
Od: 08.2012
Offline |
|
|
Iliev, Sikorski, Burliga ---> Ale grają padake...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Cieszy wygrana, ale gra nadal do kitu... zresztą 1:0 u siebie z Lechią to tez nie jest zbyt dobry wynik.
Kazdy wynik dajacy 3 pkt to DOBRY wynik w tym sezonie. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Sikorski na swoim poziomie, Burliga też,
ale jak wszedł Iliev to myslałem ze coś wykombinuje, a ten dalej sabotaż |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Wygrana !
Reszta bez zmian ![]()
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2012 o godz. 19:21.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Nie wiem jak Was Panowie ale mnie to zwyciestwo nie podnieca...
Gramy tragedie przez duze "T".... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
żenada na maxa pomimo 1:0
72 minuta i piłkarzyki nie mają sił, Czekaj ledwo sięga piłki bo mu się noga w kolanie nie zgina, Burliga zachowanie niewiele gorsze od Quioto pod kątem głupoty, Iliew miał wszystko w dupie, a zwłaszcza bieganie i odpowiedzialność za drużynę, Sikorski - kto to k.wa jest?, Boguski i Wilk - ambicja ambicją, ale żeby każde przyjęcie było na 3 metry a wisienką na torcie jest pyszałkowaty obrażający wszystkich (od sędziów po własnych piłkarzy) trener. Zespół jest nieprzygotowany ani taktycznie ani kondycyjnie, i nie ma co tu p...dolić że kadra słaba. Długie dzidy, luka w środku pola na 25 metrów i brak sił w 72 minucie...i teraz niech ktoś powie że to wina Bednarza... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
No ku*** coś w tym jest! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Dwa plusy z dzisiejszego meczu:
* 3 punkty * brak Garguły w składzie. Gra wygląda fatalnie. Jak dotąd broniłem Probierza, ale chyba zaczynam dostrzegać to co część z Was zauważyła już dawno... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na duży plus zapracował sobie dla mnie Jaliens. Zagrał bardzo dobry mecz. Dzięki niemu i Wilkowi Lechia nie potrafiła nic stworzyć przez 75 minut. Potem jak się cofnęliśmy to była załamka. Może wreszcie Q sobie znalazł odpowiednie miejsce na boisku?
Słaby mecz, ale przy takim deszczu trudno o piękne widowisko. Po ostatnich meczach cieszą 3 punkty. Z piłkarzy najbardziej mnie irytował Iliev - jeżeli ktoś próbował dziś zwolnić Probierza to właśnie on. Grał tak na odpierdziel się i co kontakt z piłką to głupia strata i groźna kontra. I to wszystko potrafił spierdzielić w ciągu 20 minut jakie spędził na boisku. Niebywałe. Bury dwa bezmyślne faule i czerwona. Dobrze, że dopiero w końcówce spotkania. Reszta przeciętnie lub w miarę poprawnie. Pochwaliłbym Bunozę, ale raz się minął z piłką w powietrzu jak junior i stworzył Lechii 100% sytuację. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tragedia. Gdybyśmy coś grali to 2-3 do jaja gwarantowane a i ten gol fartowny, sędzia mógł go nieuznać, od 0 do 90 minuty fatalnie. Nawet nie ma co opisywać, gdyby Lechia coś zagrała, wp.ierdol gwarantowany. Jedyny plus to Jaliens
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Chcialbym widziec Jaliensa w każdym meczu na tej pozycji!
plus meczu? -brać natychmiast tego Kacprzyckiego!! ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jeszcze jakieś 25 pkt i mamy utrzymanie. Jest nieźle.
Zawsze wiedziałem, ze Garguła jest największym złem tej drużyny, nadal gramy pytę, a bez niego punkty są. Boguski skończył chyba bez kontuzji, Garguła nie grał, Jaliens jak nie on i do tego nie przegralismy - same pozytywy, idzie ku lepszemu. Szkoda mi Probierza bo widać ze się stara, zyje meczem bardziej niz niektóre nasze primadonny i cały czas wisi nad nim miecz Bogusława. Ps. Burliga do psychologa, natychmiast. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie widzialem meczu, na jakiej pozycji grał Jaliens?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Skala 1-5
Pereiko 4,0 - w drugiej połowie miał dużo pracy na śliskim boisku. Fredeiksen - 3,5 - zaskoczył mnie pozytywnie Czekaj 3- bez fajerwerków ale kilka dobrych wyprzedzeń Bunoza 3,5 - dzisiaj był filarem obrony Burliga 3,5 - na przekór kolego z forum uważam że zagrał dobrze- najbardziej widoczny obrońca z przodu. Z tyłu nie popełniał błędów i co ważne nie odpuszczał jak to w jego stylu. Jaliens -3,5 właściwie nie wiem na jakiej pozycji grał ale grał dobrze Wilk - 4,0 Mimo kilku strat jeden z najlepszych na boisku ilość odbiorów chyba rekordowa w tym roku Melikson 3,5 robi różnice , szkoda tylko że prze 20 minut w meczu Szewczyk 3,0 - słabiej ale ma technikę i będą z niego ludzie Boguski 2,5 - przyjęcie piłki .. sukces to brak urazu Genkov 3,5 - walczył Iliev 1 - ale miał wejście smoka ! - co kontakt z piłką to strata .. Sikorski 1 - załamał mnie facet: dostaje prawie 30 minut szansy i co ? człapie po boisku zamiast gryźć trawę ... wbrew temu co mówi większość inni uważam że Sikorski potrafi grać ale z takim podejściem to on się nigdy nie odbuduje Probierz: 2 Podobało mi się ustawienie składu natomiast taktyki w grze to ja nie widzę.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 22.09.2012 o godz. 20:34.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Defensywny pomocnik, obok Wilka. Jak dla mnie najlepszy w Wiśle.
![]()
rrr
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|