|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pojawiły się przeprosiny. Jednak one na niewiele się zdadzą, dopóki Wisła nie zrozumie, że nieodłączną częścią biznesu sportowego jest marketing. I na tym nie można oszczędzać, a wręcz przeciwnie - inwestować, by coraz więcej kibiców pojawiało się na trybunach.
I niech nikt nie wypisuje takich bzdur, że najlepiej to niewygodnego klienta kopnąć w d... Taki sprzedawca powinien potrafić odpowiedzieć na każde pytanie. Nawet to najdurniejsze, jednocześnie nie obrażając klienta. Bo jeśli tak będzie robił, to w normalnym przedsiębiorstwie powinien wylecieć z pracy. |
|
|
|
Guest
|
|
Takie numery przechodziły np. w TP jak zwykli ludzie czekali 10 i więcej lat na telefon. Dziś czasy nie te i firma nie ta, jak panowie sprzedawcy obrzydzą jednemu z drugim "januszowi" Wisłę to ci wydadzą tą stówkę czy dwie na kino, teatr, pure itd. itp. Stałych kibiców jest z grubsza wiadomo ilu, przyciągnięcie nowych zależy przede wszystkim od dobrej gry drużyny, ale także m.in. od sprzedaży takiej jaka powinna być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
W Mcdonaldzie masz obsłuzyc dresa jak króla i byc na jego każde zawołanie |
|
|
|
Guest
|
|
Jak masz sprzedane nie wiem... 6 czy 8 tys. karnetów na 34tys to może lepiej obsługiwać jak należy wszystkich, którzy chcą coś kupić. Masz sprzedane 80-90proc produktu i potencjalnych klientów na więcej to możesz sortować klientów acz rozsądnie, masz sprzedane 20-30% to...
Ostatnio edytowane przez arti : 08.08.2012 o godz. 07:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
^^ Jak zluzować? W Bayernie, Dortmundzie i innych CYWILIZOWANYCH klubach każdego głupka zza kasy odnoszącego się w zły sposób do klienta wywieziono by na taczkach. Pozwalniać winnych i zatrudnić nowych, niech widzą że dupa do stołka przyspawana nie jest. O Wiślackim Świecie to nawet nie wspominam bo gdyby w mojej firmie pracowali tacy "sprzedawcy" to po miesiącu wylot na zbity pysk bo inaczej to bym sam splajtował.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Przeciez tu K*rwa nie chodzi o ludzi ktorzy karnet kupia tak czy siak bo dla nich Wisla to powietrze potrzebne do oddychania. Ale o wszsytkich pozostalych ktorzy w jakims stopniu sympatyzuja i chcieli by chodzic na mecze. Jak chcecie C*ujozy i buractwa to prosze bardzo tylko potem niech nikt nie placze ze nie ma na zawodnikow, akademie, porzadna kampanie martketingowa. Czy inne rzeczy. Do tego niech potem sie nie rzuca ze go ochrona czy policja traktuje jak bydlo bo przeciez w kasie tez cie traktuja jak bydlo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
LucjuszWielki to troll. Nie widzicie jak was podpuszcza?
Dokarmiajcie go dalej, to poznacie kolejne alternatywne opinie na temat handlu i obsługi klienta. Teraz nawet w takich postkomunistycznych molochach jak Poczta Polska zmienia się podejście do klienta (serio, byłem w szoku jak po mojej skardze faktycznie ktoś się zainteresował sprawą i postawił listonosza do pionu Nie można być aż tak głupim, więc na bank koleś was podpuszcza. Mnie już raz nabrał. Reakcja klubu właściwa, ale dobrze żeby za słowami poszły czyny. Wisła mogła mieć sprzedaną lożę VIP, zamiast niej zarobi tylko na kilku karnetach - a i to tylko dlatego, że kupujący wykazali się bardzo wysoką tolerancją na chamstwo. Zamiast kilkudziesięciu tysięcy złotych będą mieli tysiaka. I niestety nie ma wcale pewności, ze inny chętny na lożę się znajdzie ![]() Dlatego dyskusja z Lucjuszem jest bez sensu. Nikt nie jest tak głupi żeby nie widzieć różnicy między tysiącem złotych a - kilkudziesięcioma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2012 o godz. 14:56.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wytłumaczcie mi proszę, skoro wszyscy wiedzą że w WŚ obsługa jest do bani dosłownie WSZYSCY to dlaczego Ci ludzie tam jeszcze pracują? Na prawdę wierzycie w to, że nikt z góry o tym nie wie?
Uważam, że WIE, a oni (sprzedawcy) wiedzą na co mogą sobie pozwolić. Plecy, plecy, znajomości... Takie czasy... ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sam nie wiem czy to ma sens, ale z drugiej strony nic nie robienie na pewno żadnej poprawy nie przyniesie..
Może warto w jednym miejscu zebrać osoby będące zainteresowane sprzedażą internetową biletów na mecze Wisły Kraków i zainteresować tym jakieś media typu RMF FM (krakowskie, nieagorowskie ![]() Grupa na fb --> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288 |
|
|
|
Guest
|
|
|
Takie coś znalazłem przypadkiem w necie. Może ktoś będzie chętny?
http://www.infopraca.pl/praca/specja...m=user_created |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gazeta.pl napisał(a):
Śmiech przez łzy... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Co ma wiceprezes ds. sportowych, czy rzecznik prasowy do internetowej dystrybucji biletów?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Kiedyś pisałem do działu marketingu w sprawie internetowej sprzedaży biletów. Odpisali mi że pracują nad tym, że to nie takie proste. Było to kilka lat temu i widać że dalej jest to trudne albo się tego nie chce zrobić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bednarz jest prezesem Wisły, Ochalik jej rzecznikiem, który wielokrotnie zapewniał, że prace nad sprzedażą internetową trwają i "już niebawem" zostanie ona uruchomiona. Kilka lat temu robiłem KK (czy karnet kupowałem, nie pamiętam już) i była tam informacja, że na stronie www.bilety.wisla.krakow.pl zaraz zostanie uruchomiona sprzedaż online. Nawet jakieś hasło chyba dawali (to chyba jednak o KK chodziło). Kilka LAT minęło i co się w tej sprawie zmieniło? Ano tylko tyle, że mamy 2012 rok, a nie 2009 czy 2010... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Bednarz jest wiceprezesem ds. sportowych. Prezesem jest Ryszard Plich (swoją drogą miał być chyba do końca czerwca). Ochalik jest rzecznikiem prasowym.
Sam gdzieś w szafie mam taką karteczkę z hasłem. Pewnie, że powinniśmy sprzedawać bilety przez internet i to przynajmniej od kilku lat, ale ani Bednarz, ani w szczególności Ochalik za to nie odpowiadają. Nie jest winą Bednarza, że nie mamy pieniędzy. Tniemy koszta gdzie tylko możemy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co z Wy tymi ,,kilka lat"? KK nowe się wyrabiało jakoś przy zakupie karnetu na wiosnę 2011. To nawet jeszcze 2 lat nie minęło. Co nie znacza, że klub niezłą lipę robi z tym wprowadzeniem sprzedaży on-line. To już powinno być przed nowym stadionem. Co gorsza pewnie jak to wprowadzą to pewnie jakieś błędy będą i trochę minie od czasu wprowadzenia zanim to w 100% sprawnie będzie hulać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Błędy są praktycznie zawsze przy wdrożeniu.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Całe 4 miesiące i mogę ją wyrzucić. Ciekawe czy za nową znowu zapłacę i dostanę nowe hasło? ![]() ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
hah, wstyd! Wchodzę sobie na główna stronę Wisły, otwieram zakładkę strefa VIP, skybox, zamierzam sobie oglądnąć film, a w nim, oczywiście nasz kochany trener Robert Maaskant, kompromitacja, lepiej niech usuną ten filmik, a nie wprowadzają ludzi w błąd, bo na temat naszego klubu nie wypowiada się trener Wisły, tylko trener jakiegoś zapyziałego klubu. Zobaczcie sami: http://www.wisla.krakow.pl/pl/skyboxfilm
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To w ogóle comek jest kpina z marketingu jako takiego. Akcja promocyjna "strefy VIP", rusza po II kolejce ekstraklasy.. No ale niestety jest to kolejny przykład na to, że w klubie nie dzieje się dobrze, a zatrudnieni ludzie (dział marketingu w końcu chyba został całkowicie zwolniony, mam rację
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
temat spadł gdzieś dalej a są chętni do dyskusji o Bednarzu więc go podbijam i zapraszam do dyskusji
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na stronie można głosować na wiślackie Miss.. nie piszę już o głosowaniu sms (czyt. płatnym)..
Bardziej chciałem zauważyć, że coś "sympatyczne" te nasze panie. A na miss powinno się chyba najładniejsze wybierać ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Andraż Kirm zagrał 90 minut w spotkaniu przeciwko Vitesse. Groningen, jego drużyna prowadzona przez dobrze znanego nam Roberta Maaskanta, uległa u siebie Vitesse 0-3.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
Będę wdzieczny za wypełnienie ankiety mojego kumpla na temat Wisły, któremu jest potrzebna na uczelnie: http://moje-ankiety.pl/respond-30986.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Czyżby nasz dyrektor "czuł pismo nosem" i się już zabezpiecza...
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...adzorczej.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|

|