The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.08.2012, 20:02
Pojawiły się przeprosiny. Jednak one na niewiele się zdadzą, dopóki Wisła nie zrozumie, że nieodłączną częścią biznesu sportowego jest marketing. I na tym nie można oszczędzać, a wręcz przeciwnie - inwestować, by coraz więcej kibiców pojawiało się na trybunach.

I niech nikt nie wypisuje takich bzdur, że najlepiej to niewygodnego klienta kopnąć w d... Taki sprzedawca powinien potrafić odpowiedzieć na każde pytanie. Nawet to najdurniejsze, jednocześnie nie obrażając klienta. Bo jeśli tak będzie robił, to w normalnym przedsiębiorstwie powinien wylecieć z pracy.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.08.2012, 20:37
LucjuszWielki napisał(a):Wyświetl post
Teraz przeczytałem skarge na kasjerów. Odkąd istnieje strefa kibica jestem stałym klientem i w sumie nigdy nie miałem jakis przkrych doświadczeń. Co innego w WŚ nie wiem czy to jeszcze istnieje, ale chodzi mi o tych dwóch bajoków, którzy przez lata tam siedzieli i w zasadzie za każdym razem odwzajemniałem im sympaię i traktowałem icj jak podaj przynieś , pozamiataj.

Nie wiem dlaczego nie miałem problemów w strefie k., moze dlatego że zawsze wiedziałem co miałem robić? tzn. mieć pieniadze, pesel osoby na ktora cos kupowalem czy nie zadawałem durnych pytan, których kasjerom nie powinno się zadawać bo to nie oni ustalają zasady czyli: durne pytanie czy można płacic kartę wałkowane przez forumowiczów milion razy, wiadomo było, że nie ma opcji ale i tak podchodza i sie debilnie pytaja, potem zamiast skolowac pesel w kolejce to ogarnięci dzwonią do znajomych przy okienku...

Tak apropos.. :klient nasz pan: ) jak widzi się tumana i problemowicza to goni się go od zaraz a nei patrzy na klient nasz pan, jak sie nei podoba to NARA to jest najwłaściwsza dewiza, na sprowadzenie do parteru dzieciaków, którzy oczekują całego świata w zamian za zapłatę 1 zł
Ktokolwiek ma takie podejście jak to wytłuszczone niech trzyma się 100km od pracy w sprzedaży. Bo albo splajtuje albo go wyrzucą na zbity pysk (w normalnej firmie oczywiście).
Takie numery przechodziły np. w TP jak zwykli ludzie czekali 10 i więcej lat na telefon.
Dziś czasy nie te i firma nie ta, jak panowie sprzedawcy obrzydzą jednemu z drugim "januszowi" Wisłę to ci wydadzą tą stówkę czy dwie na kino, teatr, pure itd. itp.
Stałych kibiców jest z grubsza wiadomo ilu, przyciągnięcie nowych zależy przede wszystkim od dobrej gry drużyny, ale także m.in. od sprzedaży takiej jaka powinna być.
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.08.2012, 22:07
O tak...jełopy w WŚ są prostakami i ja mam się obrazic i iść na druga strone? Bo jakiś bajok mi odburknie?

Mam gdzieś tych partaczy, ja nie ide tam dla nich i nie kupue dla nich karnetów... więc ktokolwiek tam by nie był czy te prostaki czy miss świata to nie byłoby żadnego znaczenia przy kupnie czegokolwiek...
Nawet nie będę Ci odpowiadał, bo widzę, że mało rozumiesz.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 08.08.2012, 00:14
arti napisał(a):Wyświetl post
Ktokolwiek ma takie podejście jak to wytłuszczone niech trzyma się 100km od pracy w sprzedaży. Bo albo splajtuje albo go wyrzucą na zbity pysk (w normalnej firmie oczywiście).
Takie numery przechodziły np. w TP jak zwykli ludzie czekali 10 i więcej lat na telefon.
Dziś czasy nie te i firma nie ta, jak panowie sprzedawcy obrzydzą jednemu z drugim "januszowi" Wisłę to ci wydadzą tą stówkę czy dwie na kino, teatr, pure itd. itp.
Stałych kibiców jest z grubsza wiadomo ilu, przyciągnięcie nowych zależy przede wszystkim od dobrej gry drużyny, ale także m.in. od sprzedaży takiej jaka powinna być.
Zdziwiłbyś się... lepiej odprawic z kwitem problemowca i dać mu do zrozumienia, że jest tumanem niż tracić na niego czas (i jego przyszłe roszczenia wziete z kosmosu) który mógłby zostać poświęcony na innych...

W Mcdonaldzie masz obsłuzyc dresa jak króla i byc na jego każde zawołanie chyba o taką pracę w handlu wam chodzi?

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 08.08.2012, 07:29
Zdziwiłbyś się... lepiej odprawic z kwitem problemowca i dać mu do zrozumienia, że jest tumanem niż tracić na niego czas (i jego przyszłe roszczenia wziete z kosmosu) który mógłby zostać poświęcony na innych...

W Mcdonaldzie masz obsłuzyc dresa jak króla i byc na jego każde zawołanie chyba o taką pracę w handlu wam chodzi?
Jak miałbyś sprzedany cały stadion jak Bayern, Borussia D czy Barca to teoretycznie mógłbyś się nieco wyluzować (inna sprawa, że jakby oni robili takie jaja to też by nie mieli przychodów jakie mają).
Jak masz sprzedane nie wiem... 6 czy 8 tys. karnetów na 34tys to może lepiej obsługiwać jak należy wszystkich, którzy chcą coś kupić.
Masz sprzedane 80-90proc produktu i potencjalnych klientów na więcej to możesz sortować klientów acz rozsądnie, masz sprzedane 20-30% to...
Ostatnio edytowane przez arti : 08.08.2012 o godz. 07:33.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 08.08.2012, 07:45
^^ Jak zluzować? W Bayernie, Dortmundzie i innych CYWILIZOWANYCH klubach każdego głupka zza kasy odnoszącego się w zły sposób do klienta wywieziono by na taczkach. Pozwalniać winnych i zatrudnić nowych, niech widzą że dupa do stołka przyspawana nie jest. O Wiślackim Świecie to nawet nie wspominam bo gdyby w mojej firmie pracowali tacy "sprzedawcy" to po miesiącu wylot na zbity pysk bo inaczej to bym sam splajtował.
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.08.2012, 07:50
Przeciez tu K*rwa nie chodzi o ludzi ktorzy karnet kupia tak czy siak bo dla nich Wisla to powietrze potrzebne do oddychania. Ale o wszsytkich pozostalych ktorzy w jakims stopniu sympatyzuja i chcieli by chodzic na mecze. Jak chcecie C*ujozy i buractwa to prosze bardzo tylko potem niech nikt nie placze ze nie ma na zawodnikow, akademie, porzadna kampanie martketingowa. Czy inne rzeczy. Do tego niech potem sie nie rzuca ze go ochrona czy policja traktuje jak bydlo bo przeciez w kasie tez cie traktuja jak bydlo...
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 08.08.2012, 09:56

Dzizas kurfa ja .......e, ale pomyślałeś może o tym, że ludzie którzy raz zostali źle potraktowani więcej już nie przyjdą ? W ten sposób nie zostawią w kasie pieniędzy za bilet, czy nie zjedzą na stadionie przepłaconej kiełbaski. Nie kupią gadżetów klubowych, nie będą zasilacz klubu. I w taki sposób musimy dzierżyc Bednarza i jego profesionalizm. Jest tak jak pawelwislak napisał. Właśnie miedzy innymi przez dawanie do zrozumienia problemowcą, że są tumanami.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 09.08.2012, 12:17
LucjuszWielki to troll. Nie widzicie jak was podpuszcza?
Dokarmiajcie go dalej, to poznacie kolejne alternatywne opinie na temat handlu i obsługi klienta. Teraz nawet w takich postkomunistycznych molochach jak Poczta Polska zmienia się podejście do klienta (serio, byłem w szoku jak po mojej skardze faktycznie ktoś się zainteresował sprawą i postawił listonosza do pionu ).

Nie można być aż tak głupim, więc na bank koleś was podpuszcza. Mnie już raz nabrał.

Reakcja klubu właściwa, ale dobrze żeby za słowami poszły czyny. Wisła mogła mieć sprzedaną lożę VIP, zamiast niej zarobi tylko na kilku karnetach - a i to tylko dlatego, że kupujący wykazali się bardzo wysoką tolerancją na chamstwo. Zamiast kilkudziesięciu tysięcy złotych będą mieli tysiaka. I niestety nie ma wcale pewności, ze inny chętny na lożę się znajdzie

Dlatego dyskusja z Lucjuszem jest bez sensu. Nikt nie jest tak głupi żeby nie widzieć różnicy między tysiącem złotych a - kilkudziesięcioma.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 09.08.2012 o godz. 14:56.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
nero
Hanys

Od: 12.2003

Stary 09.08.2012, 16:52
Wytłumaczcie mi proszę, skoro wszyscy wiedzą że w WŚ obsługa jest do bani dosłownie WSZYSCY to dlaczego Ci ludzie tam jeszcze pracują? Na prawdę wierzycie w to, że nikt z góry o tym nie wie?
Uważam, że WIE, a oni (sprzedawcy) wiedzą na co mogą sobie pozwolić.
Plecy, plecy, znajomości...
Takie czasy...
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.

Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected]

22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 16.08.2012, 17:02
Sam nie wiem czy to ma sens, ale z drugiej strony nic nie robienie na pewno żadnej poprawy nie przyniesie..

Może warto w jednym miejscu zebrać osoby będące zainteresowane sprzedażą internetową biletów na mecze Wisły Kraków i zainteresować tym jakieś media typu RMF FM (krakowskie, nieagorowskie

Grupa na fb --> https://www.facebook.com/pages/%C5%B...87842038015288
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.08.2012, 11:42
Takie coś znalazłem przypadkiem w necie. Może ktoś będzie chętny?
http://www.infopraca.pl/praca/specja...m=user_created
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 28.08.2012, 12:59
Gazeta.pl napisał(a):
Bilet na mecz Cracovia - Arka możesz już kupić w internecie
Cracovia rozpoczęła sprzedaż biletów przez internet. W taki sposób można już nabyć wejściówki na środowe spotkanie z Arką Gdynia (godz. 19.30).
Przed sobotnim meczem ze Stomilem system był sprawdzany. Testy wypadły pomyślnie, więc od poniedziałku bilety przez internet mogą kupić wszyscy chętni.
Jak samopoczucie Jacek? Wszystko gra Adrian? Testy rozumiem są w toku (od kilku już lat) i lada chwila (na pewno do kolejnej olimpiady) każdy kibic Wisły Kraków będzie mógł nabyć bilety online, tak jak od dawna zapewniacie, nieprawdaż?

Śmiech przez łzy...
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 28.08.2012, 13:44
Co ma wiceprezes ds. sportowych, czy rzecznik prasowy do internetowej dystrybucji biletów?
Odpowiedz cytując
juzek-75
Junior Member

Od: 01.2008

Stary 29.08.2012, 09:55
Kiedyś pisałem do działu marketingu w sprawie internetowej sprzedaży biletów. Odpisali mi że pracują nad tym, że to nie takie proste. Było to kilka lat temu i widać że dalej jest to trudne albo się tego nie chce zrobić.
Odpowiedz cytując
WislaFan123
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 29.08.2012, 10:04
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Co ma wiceprezes ds. sportowych, czy rzecznik prasowy do internetowej dystrybucji biletów?
To ze w klubie nie ma teraz juz innych pracownikow (ciecia kosztow Jacka) od czegokolwiek? W Marketingu nikogo nie ma... w innych dziala nie lepiej jest..
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 29.08.2012, 11:37
Towarzysz Generał napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy Twój post mam traktować poważnie czy po prostu puenta jeszcze do mnie nie dotarła...

Bednarz jest prezesem Wisły, Ochalik jej rzecznikiem, który wielokrotnie zapewniał, że prace nad sprzedażą internetową trwają i "już niebawem" zostanie ona uruchomiona. Kilka lat temu robiłem KK (czy karnet kupowałem, nie pamiętam już) i była tam informacja, że na stronie www.bilety.wisla.krakow.pl zaraz zostanie uruchomiona sprzedaż online. Nawet jakieś hasło chyba dawali (to chyba jednak o KK chodziło). Kilka LAT minęło i co się w tej sprawie zmieniło? Ano tylko tyle, że mamy 2012 rok, a nie 2009 czy 2010...
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 29.08.2012, 12:09
Bednarz jest wiceprezesem ds. sportowych. Prezesem jest Ryszard Plich (swoją drogą miał być chyba do końca czerwca). Ochalik jest rzecznikiem prasowym.

Sam gdzieś w szafie mam taką karteczkę z hasłem. Pewnie, że powinniśmy sprzedawać bilety przez internet i to przynajmniej od kilku lat, ale ani Bednarz, ani w szczególności Ochalik za to nie odpowiadają.

Nie jest winą Bednarza, że nie mamy pieniędzy. Tniemy koszta gdzie tylko możemy.
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 29.08.2012, 13:04
Co z Wy tymi ,,kilka lat"? KK nowe się wyrabiało jakoś przy zakupie karnetu na wiosnę 2011. To nawet jeszcze 2 lat nie minęło. Co nie znacza, że klub niezłą lipę robi z tym wprowadzeniem sprzedaży on-line. To już powinno być przed nowym stadionem. Co gorsza pewnie jak to wprowadzą to pewnie jakieś błędy będą i trochę minie od czasu wprowadzenia zanim to w 100% sprawnie będzie hulać.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 30.08.2012, 12:17
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Co gorsza pewnie jak to wprowadzą to pewnie jakieś błędy będą i trochę minie od czasu wprowadzenia zanim to w 100% sprawnie będzie hulać.
Błędy są praktycznie zawsze przy wdrożeniu.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 30.08.2012, 12:48
Reksio33 napisał(a):Wyświetl post
Co z Wy tymi ,,kilka lat"? KK nowe się wyrabiało jakoś przy zakupie karnetu na wiosnę 2011. To nawet jeszcze 2 lat nie minęło.
Owszem, karty nie są stare. Jednakże, gdy patrzę na swoja to widzę DATA WAŻNOŚCI 2013-01-01.
Całe 4 miesiące i mogę ją wyrzucić. Ciekawe czy za nową znowu zapłacę i dostanę nowe hasło?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
comek
Senior Member

Od: 03.2012

Stary 02.09.2012, 21:05
hah, wstyd! Wchodzę sobie na główna stronę Wisły, otwieram zakładkę strefa VIP, skybox, zamierzam sobie oglądnąć film, a w nim, oczywiście nasz kochany trener Robert Maaskant, kompromitacja, lepiej niech usuną ten filmik, a nie wprowadzają ludzi w błąd, bo na temat naszego klubu nie wypowiada się trener Wisły, tylko trener jakiegoś zapyziałego klubu. Zobaczcie sami: http://www.wisla.krakow.pl/pl/skyboxfilm
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 02.09.2012, 21:17
To w ogóle comek jest kpina z marketingu jako takiego. Akcja promocyjna "strefy VIP", rusza po II kolejce ekstraklasy.. No ale niestety jest to kolejny przykład na to, że w klubie nie dzieje się dobrze, a zatrudnieni ludzie (dział marketingu w końcu chyba został całkowicie zwolniony, mam rację) mają inne priorytety.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 16.09.2012, 11:35
temat spadł gdzieś dalej a są chętni do dyskusji o Bednarzu więc go podbijam i zapraszam do dyskusji
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Stary 16.09.2012, 19:15
Na stronie można głosować na wiślackie Miss.. nie piszę już o głosowaniu sms (czyt. płatnym)..
Bardziej chciałem zauważyć, że coś "sympatyczne" te nasze panie. A na miss powinno się chyba najładniejsze wybierać
Odpowiedz cytując
michu-k
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2012, 19:23
Andraż Kirm zagrał 90 minut w spotkaniu przeciwko Vitesse. Groningen, jego drużyna prowadzona przez dobrze znanego nam Roberta Maaskanta, uległa u siebie Vitesse 0-3.
Odpowiedz cytując
ghost_
Member

Od: 01.2012

Stary 16.09.2012, 19:28
QBAS napisał(a):Wyświetl post
Na stronie można głosować na wiślackie Miss.. nie piszę już o głosowaniu sms (czyt. płatnym)..
Bardziej chciałem zauważyć, że coś "sympatyczne" te nasze panie. A na miss powinno się chyba najładniejsze wybierać
Dokładnie, ładne max. 2, a do tego takie dzieciaczki straszne...
Odpowiedz cytując
Suchman
Member

Od: 03.2006

Stary 17.09.2012, 08:40
Będę wdzieczny za wypełnienie ankiety mojego kumpla na temat Wisły, któremu jest potrzebna na uczelnie: http://moje-ankiety.pl/respond-30986.html
Odpowiedz cytując
ziz99
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 19.09.2012, 19:25
Czyżby nasz dyrektor "czuł pismo nosem" i się już zabezpiecza...

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...adzorczej.html
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 19.09.2012, 20:42
ziz99 napisał(a):Wyświetl post
Czyżby nasz dyrektor "czuł pismo nosem" i się już zabezpiecza...

http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...adzorczej.html
Oczywiście, tak samo pismo nosem czuja dyrektorzy i prezesi innych klubów... Przeczytaj artykuł, może coś zrozumiesz.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów