The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.09.2012, 20:59
Wojciech Łobodziński 90 minut + bramka w meczu Miedź-Snadecja a Filip Kurto puścił cztery bramki w meczu z AZ Alkmaar
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.09.2012, 21:02
Grantar napisał(a):Wyświetl post
Roberto ma trudne początki
http://www.eredivisie.pl/231783-vite...groningen.html
Na razie Groningen zdobyło tyle punktów, co Wisła. Miało co prawda o jedną kolejkę więcej, ale trochę trudniejszy kalendarz, bo grało z Twente, PSV i Vitesse, czyli obecnie drużyną nr 1, 5 i 2 w Holandii .
Warto zwrócić uwagę na to, iż nasz klub zajął 8 miejsce w poprzednim sezonie, a Groningen aż 14 i już jest o oczko wyżej w tabeli niż w poprzednim roku, a my o 3 oczka niżej.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 16.09.2012, 21:13
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Nie trzeba być geniuszem. Wystarczy odrobinę znać się na piłce i oglądać mecze.
Nunez umie:
.........
Zauważ, że powyższe nie czyni z Nuneza dobrego piłkarza. To jest elementarz. Wilk go nie posiada.
Wystarczy poczytać jak lubili Nuneza w poprzednim klubie.
Wystarczy popatrzeć na statystyki
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ba...448_55211.html
Wystarczy stwierdzenie że w całym poprzednim sezonie (stan na 8 maja) nasz genialny Nunez nie strzelił ani jednej bramki ( Czarek przynajmniej 2 w pucharach )
aby nie pisać że Nunez jest 2-3 razy lepszy od Wilka .
O wciąganiu nosem to nawet nie będę pisał bo mam wrażenie że to nie Nunez wciąga Wilka tylko co poniektórzy informatycy wciągają za dużo ...

Ciężko mi bronić Cezarego akurat po jego fatalnym meczu w Szczecinie, ale chociażby za walkę mam dla niego wiele szacunku i uznania.

Pisałem już, że się kompromitujesz? Przemyśl to.
Nie mam dzisiaj czasu by ci pokazać ile razy skompromitowałeś się swoją "wiedzą".

Ja owszem mam kontrowersyjne poglądy co do stawiania na młodzież, możliwości powrotu do rządów tandemu Stan-Roberto, czy przyczyn braku wzmocnienia Wisły w tym sezonie.
Ale czy twój protekcjonalny ton ma mi zakazać ich wyrażania ?
Dla mnie np twoje odnoszenie się do mnie - to jest kompromitacja - ale to już dyskusja na inny wątek.
Ostatnio edytowane przez Grantar : 16.09.2012 o godz. 21:34.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 16.09.2012, 21:15
Jakie ....a ósme!? Siódme miejsce zajęła Wisełka w sezonie 2011/2012!
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 16.09.2012, 21:21
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Jakie ....a ósme!? Siódme miejsce zajęła Wisełka w sezonie 2011/2012!
Przepraszam za pomyłkę, jakoś tak zafiksowała mi się ta 8.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2012, 21:48
Roberto ma trudne początki
http://www.eredivisie.pl/231783-vite...groningen.html
Jakos mnie to nie dziwi.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 16.09.2012, 22:04
Patrząc obiektywnie to w ostatniej rundzie różnica między Wilkiem a Nunezem była taka, że Gervasio zawalił na dwa deycdujące mecze czyli potyczka z Belgami (katastrofalny błąd) i półfinał PP z Ruchem (niestrzelony karny). I 99% tego forum ocenia go przez pryzmat tych spotkań.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 16.09.2012, 22:23
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Patrząc obiektywnie to w ostatniej rundzie różnica między Wilkiem a Nunezem była taka, że Gervasio zawalił na dwa deycdujące mecze czyli potyczka z Belgami (katastrofalny błąd) i półfinał PP z Ruchem (niestrzelony karny). I 99% tego forum ocenia go przez pryzmat tych spotkań.
Główna różnica pomiędzy nimi polega na tym, że Wilk jest przedstawicielem ginącego gatunku środkowych pomocników (większość populacji żyje w naszym kraju), którzy potrafią głównie przerywać akcje przeciwnika i niewiele poza tym, a Nunez poza grą w defensywie miał jeszcze całkiem niezłe pojęcie o ofensywie.

Bednarz na spółkę z Probierzem testują teraz nowy typ środkowego pomocnika, też 50/50, tylko, że w tym przypadku jest to pół zawodnika ofensywnego i pół defensywnego w jednym . Ten model, bynajmniej nie T1000, nazywa się Garguła.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 16.09.2012, 23:05
Wilk jest ok, tylko trzeba umiec go w pelni wykorzystac. Nik nie mowi ze mabyc ginacym gatunkiem, W sytemie z 3 obroncami on jako wysuniety przed linia, doskonale by sie sprawdzil.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Stary 16.09.2012, 23:23
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Wilk jest ok, tylko trzeba umiec go w pelni wykorzystac. Nik nie mowi ze mabyc ginacym gatunkiem, W sytemie z 3 obroncami on jako wysuniety przed linia, doskonale by sie sprawdzil.
Może niepotrzebnie się czepiam Wilka. W końcu to nie jego wina, że klub nie kupił środkowego pomocnika w typie Siwakow/Nunez, który poza angażowaniem się w grę ofensywną, wspierałby go w defensywie. To zresztą kolejny problem. Właściwie obrońcy i WIlk są osamotnieni. Iliew, Maor, Garguła i Chrapek tylko udają, ze wspierają ich w grze obronnej. Gdyby jeszcze nasi obrońcy byli orłami, ale w tej sytuacji nie dziwi, że tracimy tyle bramek.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 17.09.2012, 00:01
Dobrze ze wspomniales o Siwakovie, tego goscia bylo mi najbardziej zal gdy od nas odchodzil. Tacy pilkarze w kadrze to skarb, wiadomo ze nie byl pokroju Khediry ale na Wisle byl odpowiedni.
Ja bym problemu strat bramek nie szukal wsrod obroncow. Nie mamy ich zlych a ilosc nie przeklada sie tez na rezultat. Latwiej traci sie bramki gdy bronisz sie w 11 na swojej polowie niz gdy atakujesz pozycjnie , to chyba oczywiste. U nas problemem jest ofensywa i notabene to tam zaczyna sie zazwyczaj cale zlo. My notujemy tyle strat ze tragedia, gdy atakujemy nasi pilkarze nachodza doslownie na siebie i zazwyczaj sobie bardziej przeszkadzaja niz pomagaja. Na tak malych przestrzeniach nie da sie uprawiac ataku pozycyjnego dlatego przeciwnik notuje szybki przechwyt, wyjebani obroncy zostaja w tyle a kiwnac obronce to juz nie problem. Tak wlasnie tracimy bramki, ladujemy sie watacha w okolice pola karnego i prawdopodobna strata stwarza kontre i bam,bam!
Szybcy napastnicy , zwinniejsi nie maja z obroncami problemow, to oczywiscie tak dziala to na calym swiecie tylko podstawa to asekuracja. U nas jej nie ma, zawsze kogś brakuje po kolejnej glupiej stracie, jak mamy bronić skoro nie wiemy gdzie znajdują się nasza linia?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 17.09.2012 o godz. 00:15.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 17.09.2012, 01:24
Wystarczy poczytać jak lubili Nuneza w poprzednim klubie.
Wystarczy popatrzeć na statystyki
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ba...448_55211.html
Wystarczy stwierdzenie że w całym poprzednim sezonie (stan na 8 maja) nasz genialny Nunez nie strzelił ani jednej bramki ( Czarek przynajmniej 2 w pucharach )
aby nie pisać że Nunez jest 2-3 razy lepszy od Wilka .
O wciąganiu nosem to nawet nie będę pisał bo mam wrażenie że to nie Nunez wciąga Wilka tylko co poniektórzy informatycy wciągają za dużo ...

Ciężko mi bronić Cezarego akurat po jego fatalnym meczu w Szczecinie, ale chociażby za walkę mam dla niego wiele szacunku i uznania.
Takie głodne kawałki to sobie zachowaj na forum onet-u. Wilk jest drewniany i widzi to każdy kto obejrzał kilka meczy Wisły z jego udziałem. To, że raz na ruski rok wyjdzie mu fartem strzał...

Nunez umiał grać w piłkę o wiele lepiej niż Czarek. To również widział każdy kto nie miał klapek na oczach.

A teraz Cię zaskoczę: ja też szanuję Wilka za jego walkę i zaangażowanie. Tyle, że w odróżnieniu od Ciebie mam kontakt z bazą i nie tworzę wirtualnej rzeczywistości. Wilk jest drewniany jak nieszczęście i umie praktycznie tylko napierdalać się w środku pola. I nie ma na tą ocenę wpływu mecz w Szczecinie, czy z PBB - on po prostu tak gra u nas od zawsze (nie mam pojęcia jak grał w Koronie, ale pewnie podobnie).

Nunez jest dwa, trzy, czy nawet dziesięć razy lepszym piłkarzem niż Wilk. Ten ostatni na dobrą sprawę za piłkarza może uchodzić tylko w ligach takich jak nasza. Jak zawodowym piłkarzem może być ktoś, kto nie umie przyjąć piłki?
No, ale to już temat na inną dyskusję.

Żyjesz w swoim świecie w którym walczymy o mistrzostwo, oceniasz piłkarzy kierując się emocjami - mam Cię traktować poważnie?

Dariook
- straty są naszym problemem, ale też - 90% ligi. Oglądałem ostatnio kilka meczy ekstraklasy pod rząd i sytuacje, gdy jakaś drużyna wymieniła więcej niż trzy podania na połowie przeciwnika można było policzyć na palcach jednej ręki. Często ma miejsce bilard, gdy piłka po każdym podaniu zmienia właściciela (w sensie posiadającej ją drużyny).
Nie wiem, czy naszym problemem nie jest to, że próbujemy grać cokolwiek bardziej zaawansowanego niż reszta ligi, gdy absolutnie nie mamy do tego zasobów ludzkich. Atak pozycyjny? Z Gargułą?
Jesteśmy na poziomie Widzewa czy Korony, to grajmy jak Widzew czy Korona: najprościej jak się da. Nie czarujmy się - Garguła to tylko nazwisko, on się do niczego poza grą z kontry nie nadaje. Ja mam wątpliwości, czy on się nadaje nawet do tego.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 17.09.2012 o godz. 01:32.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 17.09.2012, 04:14
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Na razie Groningen zdobyło tyle punktów, co Wisła. Miało co prawda o jedną kolejkę więcej, ale trochę trudniejszy kalendarz, bo grało z Twente, PSV i Vitesse, czyli obecnie drużyną nr 1, 5 i 2 w Holandii .
Warto zwrócić uwagę na to, iż nasz klub zajął 8 miejsce w poprzednim sezonie, a Groningen aż 14 i już jest o oczko wyżej w tabeli niż w poprzednim roku, a my o 3 oczka niżej.
Nie zapomnij dodac,ze przegrali 0:3 z zespolem grajacym przez godzine w 10.To musi budzic uznanie
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Stary 17.09.2012, 05:03
@ Wolfy

Tak masz rację, na pewno jednym z głownych czynników naszej nieporadnosci jest sam klub. Wisła Kraków, dla ludzi siedzących w ligowym futbolu od 15 lat kojarzona jest wyłacznie z sukcesami, z miłą dla oka grą i niepodważalną rolą faworyta w każdym meczu. Nie wątpię że sami piłkarze chcą nawiązać do pięknej historii "nowożytnej" jednak brak umiejętności powoduje że z tej kombinacyjnej gry jest więcej szkody niż pożytku.
Melikson i Iliev , to można powiedzieć sobie szczerze , mają argumenty do fajnej gry kombinacyjnej tylko z resztą drużyny jest coraz gorzej, Oni byli ściągani do Wisły w innym celu i obawiam się że tylko kwestia czasu jak .......ną klockami i wyrównają do reszty.
Genkov widać juz się wkleił w ogólny poziom, jest tak słaby i nieporadny że aż ma się ochotę zapi... mu kopa w dupe i wysłać w....u do ojczyzny . Ja nie pamiętam żeby koleś miał akcję sam na sam z bramkarzem, a przecież to dla napastnika jedna z podstawowych czynności. Biega zawsze w przeciwnym kierunku niż piłka więc ciężko nawet myśleć o wykończeniu akcji. Niby dobrze gra głową, ok! tylko czemu każdy na forum to wie a Probierz nie? Ile tych wrzutek na łeb dostaje Genkov w czasie meczu?
no...heh przecież to nawet już kpiną nie jest. A zmiennicy są jeszcze słabsi więc gramy bez ataku, a ....a Brozka się zlewa z pyty.
Mnie tylko w....ia to że łysy łeb miał podane na tacy i tak nie potrafił czegoś pozytywnego załatwić. Zakontraktował napadziora co od 21 spotkań nie strzelił bramki, hehe no czy to jest mądre?
Franek 40 lat na karku a sobie dokłada do tabeli wszech czasów, ba już nawet Smolarka w obecnej sytuacji można Jagiellonii pozazdrościć....
Ostatnio edytowane przez Dariook : 17.09.2012 o godz. 08:13.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 17.09.2012, 05:52
Szkoda że przez brak Nuneza/Kirma/Małeckiego Melikson musi grać na boku, gdzie się wogóle fatalnie czuje.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 17.09.2012, 07:04
To, że raz na ruski rok wyjdzie mu fartem strzał...
Twoja logika powala ...
Nunezowi nawet fartem nie wyszedł ...

Nunez umiał grać w piłkę o wiele lepiej niż Czarek. To również widział każdy kto nie miał klapek na oczach.
Nunez jest dwa, trzy, czy nawet dziesięć razy lepszym piłkarzem niż Wilk.
......sz ... aż zal .....
na otrzeźwienie polecam artykuł jak to kibice Quilmes kochają Nuneza
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...rzu_Wisly.html

"Piłkarz 10 razy lepszy ..." a dlaczego nie 1000 razy ?
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 17.09.2012, 08:45
Co mają kibice i ich nienawiść do umiejętności Wilka, które są tak jak wolfy mówi 10 razy gorsze od Nuneza?
Odpowiedz cytując
silver03
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 17.09.2012, 10:07
http://www.weszlo.com/news/11873-Zor...e_takie_trudne

Przykład jak nasz klub funkcjonuje, aż przykre. Ja o tym meczu dowiedziałem się jakąś godzinę przed jego rozpoczęciem. Zapewne wiele osób, gdyby wiedziała wcześniej o takim wydarzeniu zaplanowałaby sobie czas tak, żeby wpaść na ten mecz.
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 17.09.2012, 12:06
muerte napisał(a):Wyświetl post
Co mają kibice i ich nienawiść do umiejętności Wilka, które są tak jak wolfy mówi 10 razy gorsze od Nuneza?
Coś tam mają .... bo nienawiść i określenia "zero" odnoszą się do tego jak gra Nunez a nie do tego jakie ma krzywe uszy.
Mimo że Nunez ma tzw talenty czyli niezłe uderzenie i kontrolę nad piłką to dla drużyny nic z tego przez cały sezon nie wynikało.
Może Wilku nie ma tyle techniki ale w przeszkadzaniu rywalom jest skuteczny.
Daje tez przykład innym że meczu trzeba zap...ać. Gdyby wszyscy tak biegali ....
Zanim Chrapek się wyrobi nie ma alternatywy i wolę oglądać Wilka w Wiśle niż tego waszego "10 razy lepszego" ....

P.S. Ciekawy jestem dlaczego to 10 razy lepszy piłkarz jest tańszy na rynku o tego 10 razy słabszego...
Oczywiście !!! tam też są sami dyletanci ! tylko wolfy i muerte się znają ....
Odpowiedz cytując
muerte
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 17.09.2012, 12:13
Kibice w Ameryce Płd. mają taki charakter i cóż poradzić.
Nie zastanowiłeś się może, że Nunez nie umiał być dobrze wykorzystany ani przez Moskala czy też Probierza. U Maaskanta był wyróżniającym piłkarzem.
Na jakim rynku? Wilk został kupiony za 200 tys. zł czyli 50 tys. euro.

Jak już tak wklejasz link to masz i TEN
O strzelcu gola, Wilku jakoś nie wspomina...
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.09.2012, 13:19
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Mnie tylko w....ia to że łysy łeb miał podane na tacy i tak nie potrafił czegoś pozytywnego załatwić. Zakontraktował napadziora co od 21 spotkań nie strzelił bramki, hehe no czy to jest mądre?
Najgorsze, że Sikorski nie nadaje się do gry nawet w naszej tragicznej sytuacji kadrowej. Niesamowita oszczędność - nie dość, że niski kontrakt, to jeszcze oszczędzamy na wejściówkach.

My teraz możemy grać tylko najprostszy futbol, w stylu "pierdut piłkę do przodu i może ktoś dobiegnie". Co więcej, jestem dziwnie przekonany, że większości miejscowych koneserów futbolu będzie się to podobać, bo "coś się będzie działo".

Grantar - nawet nie będę się silił na odpowiedź. Za prosty jesteś.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 17.09.2012, 13:24
Ja już ni raz pisałem, ze w mojej opinii Nunez miał papiera na świetnego def pomocnika. Takiego co resztę ligi nakrywałby czapką. Technika, warunki fizyczne, szybkość, dynamika, dokładne podanie...ale coś u Niego było nie tak z charakterem, Niby grał, starał się...ale cały cas mam wrazenie, że nawet w połowie nie wykorzystywał swojego potencjału.

jeśli chodzi o umiejętności czysto piłkarskie, to wg mnie Wilk z Nunezem nie ma najmiejszych szans. Mentalność to co innego.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 17.09.2012, 14:22
Coś tam mają .... bo nienawiść i określenia "zero" odnoszą się do tego jak gra Nunez a nie do tego jakie ma krzywe uszy.
Mimo że Nunez ma tzw talenty czyli niezłe uderzenie i kontrolę nad piłką to dla drużyny nic z tego przez cały sezon nie wynikało.
Może Wilku nie ma tyle techniki ale w przeszkadzaniu rywalom jest skuteczny.
Daje tez przykład innym że meczu trzeba zap...ać. Gdyby wszyscy tak biegali ....
Zanim Chrapek się wyrobi nie ma alternatywy i wolę oglądać Wilka w Wiśle niż tego waszego "10 razy lepszego" ....

P.S. Ciekawy jestem dlaczego to 10 razy lepszy piłkarz jest tańszy na rynku o tego 10 razy słabszego...
Oczywiście !!! tam też są sami dyletanci ! tylko wolfy i muerte się znają ....
W Argentynie też Messiego obrzucają błotem, ale przecież w kadrze stara się tak samo jak w Barcie. Czyli Messi też jest według Ciebie słaby skoro nienawidzą go w jego własnym kraju. Z tego co wiem to kibice tego klubu "wybrali" sobie piłkarzy, wśrod nich jest Nunez i jakieś 2 jeszcze
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 17.09.2012, 15:18
Silver - http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...iele_przy_r22/ pierwsze z brzegu. Info było zamieszczane na SKWK, wislaportal, wislalive, forumwisla, facebook'u itd. Nie wiem gdzie ty zaglądasz.. Jako strony domowe ustaw sobie wislackie portale, a nie weszlo czy inny onet to bedziesz wszystko wiedział.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 17.09.2012 o godz. 15:23.
Odpowiedz cytując
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.09.2012, 19:40
przepraszam,ze sie wtrącam ale w takim razie weźmy Chomontka on to dopiero panuje nad piłka.tak lekko licząc nawet sto razy lepiej niż Nunez...i co z tego?
Ostatnio edytowane przez picasso : 17.09.2012 o godz. 19:45.
dziękuję za uwagę
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.09.2012, 19:50
syryls napisał(a):Wyświetl post
W Argentynie też Messiego obrzucają błotem, ale przecież w kadrze stara się tak samo jak w Barcie. Czyli Messi też jest według Ciebie słaby skoro nienawidzą go w jego własnym kraju. Z tego co wiem to kibice tego klubu "wybrali" sobie piłkarzy, wśrod nich jest Nunez i jakieś 2 jeszcze
Nunez jest słaby, nie wart złamanego grosza. I nie stwierdzam tego ze względu, że praktycznie przez niego odpadliśmy ze Standardem Liège (jego błąd zaważył przy stracie gola u siebie, a na wyjeździe osłabił zespół czerwoną kartką) Lecz na podstawie całej jego "przygody" w Wiśle. Jest miernym piłkarskim wyrobnikiem, do tego tanim aktorzyną .
Ostatnio edytowane przez Lysy : 17.09.2012 o godz. 19:59.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 17.09.2012, 19:56
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Nunez jest słaby, nie wart złamanego grosza. A porównanie go do Messiego, to tak jakbyś porównywał fotel na kółkach do bolidu formuły 1.
Faktycznie, Nunez to słaby piłkarz.
Problemem jest, że aktualnie zamiast niego w Wśle grają duzo gorsi.
Maaskant tez był słabym trenerem (serio).
Problemem jest, że w Polsce ciężko znaleźć od niego lepszego.

Na obydwóch szkoda grosza. Po co nam Mistrzostwo?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 17.09.2012, 20:02
Nunez jest słaby, nie wart złamanego grosza. I nie stwierdzam tego ze względu, że praktycznie przez niego odpadliśmy ze Standardem Liège (jego błąd zaważył przy stracie gola u siebie, a na wyjeździe osłabił zespół czerwoną kartką) Lecz na podstawie całej jego "przygody" w Wiśle. Jest miernym piłkarskim wyrobnikiem, do tego tanim aktorzyną .
Zgadza się. Ale od Wilka i tak jest lepszy.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.09.2012, 20:49
Zgadza się. Ale od Wilka i tak jest lepszy.
Mimo, że taki drewniany i do niczego, Wilk zaliczył dwie asysty (z Liteksem i Skonto) i bramkę w ostatniej przygodzie Wisły z europejskimi pucharami. W sumie to wole takiego drewnianego technicznie piłkarza, bez atutów w ofensywie (jak Wilk strzela z dystansu, to z góry zakładam, że nie trafi w bramkę i w 99% się nie mylę) aczkolwiek walczącego od 1 do 90 minuty i notującego sporo odbiorów, niż argentyńskiego "artystę" który najwyraźniej marnuje się jako piłkarz bo byłby świetnym aktorem w argentyńskich telenowelach. Nie lubię piłkarzy głupich, a Gervasio nie bójmy się tego powiedzieć miał coś z głową. Tak samo jak jeden z piłkarzy których cenisz Iliev, super technika użytkowa, a zagubiony jak dziecko we mgle , jak dostaje piłkę w okolicach 16 to będzie pędził do bramki i liczył, że go ktoś sfauluje, jakby bał się strzelać. Ja dalej podtrzymuje swoje zdanie , że mamy 8-9 pozycji słabiej obsadzonych niż nasz defensywny pomocnik.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 18.09.2012, 06:21
Mimo, że taki drewniany i do niczego, Wilk zaliczył dwie asysty (z Liteksem i Skonto) i bramkę w ostatniej przygodzie Wisły z europejskimi pucharami. W sumie to wole takiego drewnianego technicznie piłkarza, bez atutów w ofensywie (jak Wilk strzela z dystansu, to z góry zakładam, że nie trafi w bramkę i w 99% się nie mylę) aczkolwiek walczącego od 1 do 90 minuty i notującego sporo odbiorów, niż argentyńskiego "artystę" który najwyraźniej marnuje się jako piłkarz bo byłby świetnym aktorem w argentyńskich telenowelach. Nie lubię piłkarzy głupich, a Gervasio nie bójmy się tego powiedzieć miał coś z głową. Tak samo jak jeden z piłkarzy których cenisz Iliev, super technika użytkowa, a zagubiony jak dziecko we mgle , jak dostaje piłkę w okolicach 16 to będzie pędził do bramki i liczył, że go ktoś sfauluje, jakby bał się strzelać. Ja dalej podtrzymuje swoje zdanie , że mamy 8-9 pozycji słabiej obsadzonych niż nasz defensywny pomocnik.
Pod warunkiem, że ten defensywny pomocnik ma za zadanie tylko i wyłącznie odbierać.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów