|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
a powiedz mi tak szczerze, po co zaglądać Liskowi do kieszeni, skoro jego program ogląda 3,5 miliona ludzi i przynosi on wielomilionowe wpływy z reklam? Rozumiem, jakby TVP traciła na tym finansowo. Ale przecież jest odwrotnie ... Niech se weźmie i połowę tych wpływów. Skoro się bilansuje, a nawet jest duży zysk to czego się czepiać? Zazdrość?
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
Albo w życiu publicznym - politycznym i społecznym - postępujemy etycznie, albo jesteśmy drugą Białorusią, ZSRR czy II Rzeszą.Do wyboru. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Akurat też się tak składa, że kojarzę Cię z forum sprzed kilku lat (i nie tylko ja). Pamiętam co pisałeś, skąd jesteś itd. Teraz rzecz jasna rżniesz głupa i zgrywasz nie wiadomo kogo, a w zderzeniu z rzeczywistością okazuje się że co miesiąc czym innym się zajmujesz, gdzie indziej pracujesz itd. Każdy kto nawet średnio uważnie obserwuje temat wie jaki z ciebie ananas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Przecież nie trzeba było się bawić w wielkiego detektywa, aby sprawdzić kilka miesięcy temu, że Szpen się bawi w "turystykę".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Eeee ja slyszalem,ze konczyl Telekomunikacje i jak kazdy z jego rocznika ze studiow ma zajebistą prace w zawodzie
![]() ![]()
[][][][]> T S W <[][][][]
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Belzebub, proszę cię przeczytaj mojego posta w tej materii jeszcze raz i skoryguj swoją opinię, bo wprowadzasz ludzi w błąd. Po co konfabulujesz? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wybacz, ale nie myślisz chyba, że będę przeglądał 100 stron tego tematu, żeby to sprostowac
Z czym sie pomylilem? Jak dla mnie srednia krajowa(chyba nawet na rękę) w wyuczonym zawodzie to - zajebista praca..ale ja jestem moherem bez ambicji, wyedukowaym w starym systemie - bez gimnazjum.. Mozesz to sam wyprostowac - "odszczekam" jesli się minąłem z prawdą.. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
||
Czy po prostu pracujesz w TVN ? Często bywasz w Warszawie. |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Błagam Was - nie cytujcie, mam go w ignorowanych...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
"Przekaz dnia"
A w Pruszkowie słychać, Słowika trele, Jak piękny jest świat, z Donaldem Tuskiem na czele ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Wiersz powyżej ,no to aż się prosi troszkę muzy na dobranoc
![]() http://www.youtube.com/watch?v=3Azy7dRvZKQ
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 13.09.2012 o godz. 22:08.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Polecam dokument Sekielskiego
"Władcy marionetek" Nigdy wcześniej o nim nie słyszałe.Teraz myślę, że będzie miał większy wydźwięk. http://www.youtube.com/watch?v=8ShIJr1szh4 ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
W państwie demokratycznym prowokacja dziennikarska jest rzeczą normalną. To, że urzędnik Tuska złapał sie na haczyk odsłaniając przy tym mechanizmy działające w tzw. "wymiarze sprawiedliwości" (czyli wyrokach na telefon) jst tylko dowodem, że obecne rządy śmierdzą zgnilizną. A to, że Tusk kompromituje się przy tej okazji po raz kolejny strasząc dziennikarza represjami jest jawną próbą zastraszenia wolnej prasy nie do pomyslenia w demokratycznym państwie. Ta putinizacja Polski jest coraz bardziej żałosna. W dodatku pod jego rządami jesteśmy najbardziej inwigilowanym społeczeństwem w Europie. Ryży wścieka się też pewnie dlatego, ze wielu połączy ostatni wyrok - parodie ws. mafii pruszkowskiej i dojdzie do wniosku, że skład sędziowski w tym wypadku też był ustalany przez telefon. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli ma być sądzony jak ten od "antykomor " to nie zdziwie się, jak dziennikarzowi zasądzą szubienice.
Najlepiej niech sądzi go sędzia Milewski ![]() Na jego miejscu wyjechał bym z Państwa na jakiś czas i wrócił, gdy trochę się uprzątnie teren. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Plichta chce iśc na koronnego i jeśli nie dopadnie go seryjny samobójca może być ciekawe. Samo to że chce być koronnym świadczy że grube ryby kręciły lody w AG i OLT. Będzie się działo.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystko wyjaśni się w praniu.Jak narazię to w społeczeństwie opinia o sądownictwie ,ABW, BOR łagodnie mówiąc nie jest najlepsza.
Dla mnie,by te śledztwo było wiarygodne, musiało by być prowadzone za granicą- wiadomo, że to niemożliwe, więc wyrok - jakikolwiek by on nie był, potraktuję trochę jakby go nie było. ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
||
Przypominam, że Cytat:
O jakie korzyści chodzi? Kodeks karny mówi o korzyściach majątkowych (to nie zachodzi, bo dziennikarz niczego materialnego od sedziego nie wyłudził) i korzyściach osobistych (świadczenia o charakterze niemajątkowym - których od sędziego tez nie otrzymał). Jest jeszcze inne znaczenie "korzyści", to bardziej społeczne, ale uzyskiwanie takich korzyści nie podlega chyba przepisom KK? Czy jakiś prawnik się wypowie? |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
W państwie "prawa Jaskierni" przy działających "rozgrzanych sędziach" dziennikarz zostanie pewnie skazany - aczkolwiek nie na jakąś grubą karę pozbawienia wolności, co najwyżej "w zawiasach". Tym bardziej, że w wyniku tej prowokacji została ujawniona "zawisłość sędziego" od władzy wykonawczej.....co dla znacznej części sędziów stanowić moze nawet podstawę do skazania.... Natomiast w państwie prawa nie zakończonoby sprawy na wyrzuceniu sędziego i skazaniu dziennikarza, ale przede wszystkim przeprowadzonby dochodzenie dotyczące stopnia "służalczości" władzy sądowniczej w stosunku do władzy wykonawczej. Niestety w Polsce panuje pierwszy rodzaj prawa, więc cudów bym nie oczekiwał. Ewentualnie wielką dyskusję zainspirowaną przez PO i jej wspólników, która będzie miałą na celu spenalizowanie konkretnym przepisem KK wszelkich działań wymierzonych we władzę i w partię aktualnie ją sprawującą. Oczywiście taki projekt dałoby się wprowadzić przypadkową "poprawką" jak miało to miejsce w kwestii możliwości odmowy ujawnienia przez organy administracji państwowej tego co akurat wg nich jawne być nie powinno...... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ty robisz sobie jaja?Poważnie pytam, bo przekroczyłeś już dla mnie wszelkie granice absurdu.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z każdym postem potwierdza tylko, że jest tutaj służbowo.. A czasem mam wrażenie, że to nie jest tylko jedna osoba, tylko przynajmniej kilku szpencicieli..O czym może swiadczyć chociażby rzekoma "wszechwiedza" w każdym poruszanym temacie..Nie chce mi się wierzyć, że komuś ot tak, chciałoby się szukać tych wszytkich nic nie wartych wykresików, raporcików czy jakichś wypowiedzi lub paragrafów itd. A już największa wsypa wyszła przy "poraszce" Wiślaka68, gdzie tylko inna osoba lub ktoś z rozdwojeniem jaźni mógł przez kilka stron nabijać się z własnego błędu!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 14.09.2012 o godz. 17:00.
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
![]() Powód: błąd w cytowaniu
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 14.09.2012 o godz. 18:58.
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Budowniczy popraw cytowanie.
Jaroo1- wiesz czym się różni Drozd lub Wiślak68 od Szpenia?Że oni tutaj podają niepodważalne fakty i liczby a Szpen to co wynajdzie i pasuje do jego teorii. A tak na rozluźnienie(?) przed meczem proponuję film "Władcy marionetek" http://www.youtube.com/watch?v=8ShIJr1szh4
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 14.09.2012 o godz. 17:19.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|