The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.09.2012, 18:58
Elefant napisał(a):Wyświetl post
Grał już, nic a nic nie wniósł do gry. .
Nie jestem jakimś specjalnym fanem talentu Quioto, ale z tym stwierdzeniem się nie zgodzę. W meczu z Lubońskim, moim zdaniem, uratował awans. Z Limanovią uratował nam honor zdobywając jedyną bramkę. Nie doceniasz chłopaka. Mogą z niego być ludzie. Co do zachowania w meczu z Polonią, chłopak pokazał że ma jakieś emocje, że mu zależy. Kara którą dostał powinna nauczyć go trzymania nerwów na wodzy.. Wolę takiego gościa z charakterem niż Gargułę, który oficjalnie klepie się po plecach z Koroną, po przegranym meczu. A co do Gracza, i Musiała to mają znacznie więcej na swoim koncie (to tak nawiasem), ale serce na boisku oddali Wiśle.
Odpowiedz cytując
Heero
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 06.09.2012, 19:09
arti napisał(a):Wyświetl post
Nie ma się z czego śmiać... a co jak będzie musiał iść pod latarnię żeby uzbierać tą dychę
Klub koniecznie musi się odwołać!!
A na kolejnym meczu zbiórka dla Romella na zapłacenie kary zamiast na oprawy. Musimy Mu pokazać nasze wsparcie!
Naprawdę jesteś tak głupi czy tylko udajesz? Może mu jeszcze zamówić tort z napisem "nic się nie stało"?

Choć wysokość kary uważam za przesadzoną - moim zdaniem, 5 meczów to się powinno dostać za recydywę, a w tym przypadku bardziej odpowiednia byłaby kara 3. meczów zawieszenia.
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 06.09.2012, 19:16
^^^Ironia

Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 06.09.2012, 19:20
Quioto dostał 5 meczy bo młody .... Sobol by dostał 3 ..
A akurat ten mlodziak powinien grać jak najwięcej ...
Ale trudno: trzeba poczekać na niego parę miesięcy dłużej.
Prawdziwy problem będzie wtedy jeśli ten wybryk nie był przypadkowy.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 06.09.2012, 19:34
piotrek06 napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że Wisła sie od tej decyzji odwoła, bo mimo iż zachowanie było chamskie, to jednak kara jest zdecydowanie zbyt wysoka, zrozumiał bym 3 mecze ale 5?
Mam nadzieję, że nie tylko Wisła się nie odwoła, ale dołoży mu karę finansową konkretną.
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Zachowanie Cionka było bandyckie, chciał wyrządzić krzywdę przeciwnikowi. Quioto nadepnął nie z całej siły i dlatego, że puściły mu nerwy. 3 mecze przerwy, ale nie 5.
Jak mu nerwy tak puszczają to niech na terapię idzie, a nie takie chamstwo uskutecznia. Nadepnął z premedytacją, całym ciężarem ciała, pierw nogę dokładnie ustawiając - okoliczności łagodzących brak.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 06.09.2012, 19:47
5 meczów to zbyt surowa kara! Mogę się założyć ,że gdyby to był Legionista to dostałby dwa mecze zawieszenia góra albo nawet ta sytuacja nie byłaby nagłośniona . Oglądam naszą ligę już od bardzo dawna i często w niej są chamskie zagrania , faule które mogą wyłączyć przeciwnika na pół roku lub więcej i kończy się to często żółtą kartką ... a już bardzo rzadko dłuższą dyskwalifikacją niż dwa mecze która później i tak jest skracana . Często jak w meczu jest jakiś chamski , ostry , brutalny faul nadający się na dłuższą dyskwalifikację to przeważnie nikt po meczu do niego nie wraca przez co to zagranie idzie w zapomnienie i w ogóle nie jest rozpatrywane prze żadną Komisję Ligi ( np. jak Lisowski badał korkami wytrzymałość klatki Czekaja - przebije czy nie przebije ?) ale dziwnym trafem jak jakiś piłkarz Wisły coś przeskrobie to od razu komentatorzy w trakcie i po meczu kilkakrotnie wracają do tej sytuacji i mówią że tym zdarzeniem powinna zająć się Komisja Ligi czym wywołują presję , nagłaśniają tą sytuację , swoje dorzucą niektóre media które wysmaruję piękny artykuł po chamskim zachowaniu Wiślaka by sprawa za bardzo nie ucichła no i mamy zawieszenie jak w banku ( podobnie było z Osmanem i nie tylko ) ... Nie bronie Quioto , głupio się zachował , powinien dostać jakieś dwa mecze zawieszenia ale niech będzie jakaś sprawiedliwość ! Jak karzemy to wszystkich za niesportowe zachowania i niech nie decydują o tym komu bardziej należy się dyskwalifikacja komentatorzy czy dziennikarze a obiektywne osoby które sumiennie ocenią każdą taką sytuację i wyciągną prawidłowe wnioski co do potencjalnej kary !
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 06.09.2012, 20:48
Proud napisał(a):Wyświetl post
^^^Ironia

Nawet nie..
Faktycznie trochę się wygłupiam, a trochę jest mi RQ żal.
Zostawił wszystko, poleciał sam na drugi koniec świat do wymarzonej Europy próbować robić jakąś karierę, coś zarobić, a tu nie dość, że ciężko sportowo to jeszcze może jest jak napisałeś no i nie wytrzymał nerwowo z tego wszystkiego. Widmo powrotu do domu z niczym może nawet w zimie coraz bliższe. To jeszcze jeden istotny aspekt tej sytuacji na który mało kto zwrócił uwagę.
Zachowanie w wiadomej sytuacji oczywiście karygodne, ale też... jak wyżej.
Wisła powinna się odwołać - może zmniejszą mu do 3 meczów, może zejdą trochę z tych 10 tys. - zawsze coś.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 06.09.2012, 21:11
arti napisał(a):Wyświetl post
Wisła powinna się odwołać - może zmniejszą mu do 3 meczów, może zejdą trochę z tych 10 tys. - zawsze coś.
Trzy mecze byłyby OK. Krzywdy nikomu nie zrobił, a wątpliwe żeby po takiej karze znowu coś odstawił.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 06.09.2012, 21:11
Uważam, że jest to kara absolutnie słuszna. Za głupotę trzeba płacić. To nie jest trzynastolatek, który nie wie, jak się zachować - Quioto jest, jaki jest i taki będzie. A może Bednarz przypadkiem nie wiedział z kim podpisywał kontrakt? Zdaje mi się, że Valcx jednak patrzył na zachowanie zawodników przed podpisaniem kontraktu. Wszyscy piłkarze sprowadzeni przez niego to piłkarze ułożeni, kulturalni, po prostu inteligentni...

Hmmm... Jacek chce robić w tym klubie tylko kłopoty - to chyba jakaś V kolumna Polonii...

PS. Od razu zaraz będzie komentarz, że jeszcze wyrachowani... uprzedzam więc, że nie będę na takie bzdury-dogaduchy odpisywał...
Ostatnio edytowane przez bonawentura : 06.09.2012 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
kolend
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.09.2012, 06:38
kara jak najbardziej słuszna, całe zajście już nie było w ferworze wali o piłkę, tylko praktycznie na spokojnie, po zatrzymanej akcji już, perfidnie bym rzekł
wg mnie powinien dostać jeszcze potężną karę od klubu, skoro teraz nie będzie mógł grać przez 5 spotkań, co daje prawie 1/3 rundy + 6ty mecz z którego go wywalono
i nie mogę słuchać tekstów, że sam przejechał pół świata grać w piłkę i że ma ciężko i nerwy mu puściły - to już w piłkę grają same półgłówki, które jak kogoś nie kopną, to nie wytrzymają ciśnienia?
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 07.09.2012, 06:40
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
Zdaje mi się, że Valcx jednak patrzył na zachowanie zawodników przed podpisaniem kontraktu. Wszyscy piłkarze sprowadzeni przez niego to piłkarze ułożeni, kulturalni, po prostu inteligentni...
No tak... typowym przykładem Nunez.
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
Odpowiedz cytując
jerry.lii.lewis
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 07.09.2012, 09:04
No, ja bym mu 50 zł (pięćdziesiąt zł) od kary odjął za to, że układając buta na nodze przeciwnika zadbał, żeby nie korkami tylko podeszwą nadepnąć (widać było w powtórkach)
A klub drugą dychę (10.000) powinien mu dołożyć co najmniej - nie po to go Wisełka wypożycza, żeby zdyskwalifikowany na własną prośbę z trybun mecze oglądał.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 07.09.2012, 09:19
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Trzy mecze byłyby OK. Krzywdy nikomu nie zrobił, a wątpliwe żeby po takiej karze znowu coś odstawił.

hmm , zaraz po zajściu wszyscy rzucali kur... a teraz nagle stajecie w jego obronie ? osłabił drużynę , schańbił Wiślacką koszulkę , cała Polska zobaczyła jak piłkarze Wisły odreagowują sobie niepowodzenia na boisku.

Poza tym nie liczy się czy mu coś zrobił czy nie - liczy się intencja , a Quioto nawet nie ukrywał po meczu że zrobił to celowo ( tłumacząc się prowokacjami ze strony zawodników Poloniii ) . Nie wiem czy jest na boisku miejsce dla niewyżytych i sfrustrowanych zawodników . Bez panowania nad emocjami nic nie osiągnie w piłce.

Kara 5 spotkań i 10 tys kary uważam za surową , ale zasłużoną . Naszym zbawcą nie jest , więc i 5 spotkań bez niego nie będzie z znaczącą różnicą dla drużyny i wyników.

A żeby pokazać swoją prawdziwą wartość ( zrehabilitować się ) pozostaje mu 22 spotkania + kilka w pucharze Polski . Wystarczy , aby pokazać czy warto go wykupić z Hondurasu .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.09.2012 o godz. 10:02.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Stary 07.09.2012, 09:29
Tak jest - kara jest super. Proponuję jeszcze napisać wspólnie pismo do Komisji (L)igi z prośbą o jej zwiększenie, albo chociaż jakiś list pochwalny za dobrą interpretację zachowania i zasłużoną karę. JAk wróci do gry i będzie przy piłce gwizdajmy na niego, bo nie godzien jest koszulki Wisły, może to tego chłopaka zmotywuje do lepszej gry.

P.S.
Ja naprawdę mam gdzieś pajaców (od pajacowania na boisku) i symulantów z Groclinu vel Polonia. Chamstwo należy tępić po obu stronach.A może dla odmiany założymy temat o ich niesportowym zachowaniu w meczu z Wisłą?
Ostatnio edytowane przez Barti : 07.09.2012 o godz. 09:40.
Odpowiedz cytując
Karamazow
Senior Member

Od: 05.2011

Stary 07.09.2012, 09:48
Barti napisał(a):Wyświetl post
Tak jest - kara jest super. Proponuję jeszcze napisać wspólnie pismo do Komisji (L)igi z prośbą o jej zwiększenie, albo chociaż jakiś list pochwalny za dobrą interpretację zachowania i zasłużoną karę. JAk wróci do gry i będzie przy piłce gwizdajmy na niego, bo nie godzien jest koszulki Wisły, może to tego chłopaka zmotywuje do lepszej gry.

P.S.
Ja naprawdę mam gdzieś pajaców (od pajacowania na boisku) i symulantów z Groclinu vel Polonia. Chamstwo należy tępić po obu stronach.A może dla odmiany założymy temat o ich niesportowym zachowaniu w meczu z Wisłą?
Zachował się jak turbo idiota, więc nie oczekuj, że ktokolwiek z iq powyżej 50 będzie go bronił bo jak nie poniesie konsekwencji swojego zagrania to może się skończyć tak - http://www.youtube.com/watch?v=fy8yG9fLOfY, a co do symulantów to moim zdaniem powinni takich frajerów wyłapywać i też wlepiać pajacom zawieszenia:
http://www.youtube.com/watch?v=4SaKFqZ7ERs dla tego piłkarzyka proponowałbym minimum 3 mecze zawieszenia.
...And Justice For All
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 07.09.2012, 10:55
Grantar napisał(a):Wyświetl post
No tak... typowym przykładem Nunez.
No dobra, ale takiej głupoty na boisku jak Quioto chyba nie zrobił.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.09.2012, 10:58
Kara zasłużona i nie ma co się dłużej rozwodzić nad tym tematem. Mogli mu dać 3 mecze zawieszenia, mogli też 5.
Co do symulantów, to do tej pory nie rozumiem czemu Komisja Ligi nie zajmuje się takimi sytuacjami... Faul wyłapać po meczach potrafią (Chavez z GKS), a symulacje olewają. Przecież taki Teodorczyk za swoje aktorstwo w spotkaniu z Amicą powinien też otrzymać przynajmniej mecz kary.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.09.2012, 11:28
Karherop napisał(a):Wyświetl post
hmm , zaraz po zajściu wszyscy rzucali kur... a teraz nagle stajecie w jego obronie ?
Z tym hańbieniem koszulki to Ci radzę zejść z wysokiego konia. Nie pamiętam, ale kiedy Pajlić wytarł sobie o nią buty to jak zareagowałeś? Wtedy dla wielu osób było to OK, bo w "emocjach po przegranym meczu".

Osobiście liczę, że po odwołaniu kara zostanie zmniejszona. Zachowanie głupie, ale są okoliczności łagodzące: młody, zestresowany chłopak w obcym otoczeniu, dla którego to pewnie jedyna szansa na jakąkolwiek karierę. Nie wytrzymał presji.

Jak czytam mające tu teraz miejsce moralne wzmożenie, to robi mi się niedobrze. Zachował się jak idiota, ale takie akcje zdarzają się podczas każdego sezonu. W poprzednim jakiś piłkarz ŁKS-u kopnął Kirma po gwizdku. Też dostał piątkę?

Zachowajmy proporcje.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.09.2012 o godz. 11:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Grantar
Senior Member

Stary 07.09.2012, 11:41
bonawentura napisał(a):Wyświetl post
No dobra, ale takiej głupoty na boisku jak Quioto chyba nie zrobił.
Aż takiej nie .... ale parę razy się mu upiekło gdy czerwień mu się należała.
No i muszę przyznać że Nunez faulował dużo sprytniej ...
Tak w ogóle to Quioto do tej pory nie grał ostro i chamsko i jego faul to chyba wynik czystej głupoty ...
Mam nadzieję że ta kara go czegoś nauczy.
W przypadku Nuneza było inaczej on taki diabeł był z natury.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 07.09.2012, 12:36
Narzekacie na Teodorczyka, że powinien dostać karę za aktorstwo, a Burliga to co? W meczu z Polonią dwukrotnie upadł w polu karnym przeciwnika jak rażony piorunem...
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
aphroditeN
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.09.2012, 12:55
vaazon napisał(a):Wyświetl post
Narzekacie na Teodorczyka, że powinien dostać karę za aktorstwo, a Burliga to co? W meczu z Polonią dwukrotnie upadł w polu karnym przeciwnika jak rażony piorunem...
Zgadzam sie. Bury próbował naciągać dwukrotnie na karnego i dwukrotnie powinien obejrzeć kartke.
Co więcej, uważam że taka symulka to sprawka trenera który jest nie mniej cwany niż nasi piłkarze. MP zdaje sobie sprawę z naszego aktualnego potencjału (tak mi się wydaje) i mimo że oszukuje niejednokrotnie fanów na konferencjach prasowych to wie, że rzut karny może uratować nasz wynik. Nie jest to nic odkrywczego, bo dla każdego zespołu karny może okazać się zbawieniem ale nasi w polu karnym zamiast szukać szansy na celny strzał w światło bramki to wolą paść niczym bezwładna marionetka.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 07.09.2012, 13:03
Za takie symulki powinno być 3 mecze i te bandy marnych aktorzyn(i to nie mówię o naszej lidze ale w ogóle)by się od razu oduczyły ale widać uefie jest na rękę robienie z piłki żenującego cyrku.

A co do naszego chłopaka w złocie - 3, 5..nie wiem - zachował się jak idiota ale przynajmniej widać że był w....iony a nasz kochany plajmejker to jak zwykle uśmiechnięty
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
uzytkownik_forum
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 07.09.2012, 13:38
Wybaczcie, Panowie, ale jeśli zawodnik przyjeżdża na drugi koniec świata i pokazuje na boisku buractwo i chamstwo zamiast strzelać bramki, to ja nie mam pytań. Bądźmy obiektywni - gdyby tak Iksiński stanął na goleniu Melexa, to całe forum huczałoby, by faceta oskalpować, a jego dzieci sprzedać na organy do Chin. Buractwo RQ uważam za właściwie "nagrodzone".
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2012, 13:52
Z tym hańbieniem koszulki to Ci radzę zejść z wysokiego konia. Nie pamiętam, ale kiedy Pajlić wytarł sobie o nią buty to jak zareagowałeś? Wtedy dla wielu osób było to OK, bo w "emocjach po przegranym meczu".

Osobiście liczę, że po odwołaniu kara zostanie zmniejszona. Zachowanie głupie, ale są okoliczności łagodzące: młody, zestresowany chłopak w obcym otoczeniu, dla którego to pewnie jedyna szansa na jakąkolwiek karierę. Nie wytrzymał presji.

Jak czytam mające tu teraz miejsce moralne wzmożenie, to robi mi się niedobrze. Zachował się jak idiota, ale takie akcje zdarzają się podczas każdego sezonu. W poprzednim jakiś piłkarz ŁKS-u kopnął Kirma po gwizdku. Też dostał piątkę?

Zachowajmy proporcje.
1) co ma jedna sytuacja do drugiego ? nie mniej jednak obie sytuacje uważam za naganne , ale zachowanie Quioto większego kalibru

2) dobra to może dajmy każdemu młodemu z obcego kraju prawo do pokopania sobie przeciwnika , a niech się wyżyje - ma dobre usprawiedliwienie , od co! ignorantia iuris nocet

3)
uzytkownik_forum napisał(a):Wyświetl post
Wybaczcie, Panowie, ale jeśli zawodnik przyjeżdża na drugi koniec świata i pokazuje na boisku buractwo i chamstwo zamiast strzelać bramki, to ja nie mam pytań. Bądźmy obiektywni - gdyby tak Iksiński stanął na goleniu Melexa, to całe forum huczałoby, by faceta oskalpować, a jego dzieci sprzedać na organy do Chin. Buractwo RQ uważam za właściwie "nagrodzone".
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.09.2012 o godz. 13:54.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 07.09.2012, 14:04
1q2 napisał(a):Wyświetl post
Za takie symulki powinno być 3 mecze i te bandy marnych aktorzyn(i to nie mówię o naszej lidze ale w ogóle)by się od razu oduczyły ale widać uefie jest na rękę robienie z piłki żenującego cyrku.

A co do naszego chłopaka w złocie - 3, 5..nie wiem - zachował się jak idiota ale przynajmniej widać że był w....iony a nasz kochany plajmejker to jak zwykle uśmiechnięty
Święte słowa, absolutnie święte. Ktoś powinien oglądać nagrania i wyłapywać wszystkich symulantów, konsekwentnie rozdając zawieszenia.

Kara dla Quioto surowa, ale było jasne, że czeka go dyskwalifikacja. Owszem, może powinien dostać 3 mecze, ale decyzję o 5 też można obronić.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.09.2012, 14:23
Taki sport, w którym oszukiwanie często popłaca więc nic dziwnego, że już małolatów się uczy, żeby symulowali. Dopóki się nie zacznie z tym walczyć przez zawieszenia na podstawie zapisu wideo (plus kara finansowa od klubu) to poprawy nie będzie.
..
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Stary 07.09.2012, 14:34
Karherop napisał(a):Wyświetl post
2) dobra to może dajmy każdemu młodemu z obcego kraju prawo do pokopania sobie przeciwnika , a niech się wyżyje - ma dobre usprawiedliwienie , od co! ignorantia iuris nocet
Słabiutki jesteś.

Napisałem, że powinien pozostać bezkarny? Pokaż gdzie, cwaniaczku...

Napisałem, że pięć meczy dyskwalifikacji to IMHO zbyt duża kara. Że może zniszczyć chłopaka w tym konkretnie momencie. Tylko tyle.

Napisałem, że powinien być ukarany trzema meczami. To bardzo dotkliwa kara - trzy mecze mniej żeby pokazać, że zasługuje na grę w Europie.

A Ty, w świętym oburzeniu próbujesz robić ze mnie idiotę, marnie ironizując. Jak myślisz, jak Ci poszło?
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.09.2012, 14:45
Zachowajmy proporcje.
Proporcje to możesz zachować Ty. Chłopaków z Komisji Ligi mało to obchodzi, bo kary lecą według własnego "widzimisie".

vaazon napisał(a):Wyświetl post
Ja podałem tylko przykład. Jeżeli widać ewidentną próbe symulki to kara powinna być w każdym przypadku.
Ostatnio edytowane przez Jagul : 07.09.2012 o godz. 14:50.
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 07.09.2012, 14:48
Tak samo jest z powtórkami video, nie można wprowadzić bo pewne drużyny przestałyby nagle wygrywać i nie dało by się ustawiać meczów pod kątem oglądalności i robienia kasy.

Przecież gdyby FIFA i UEFA chciały, symulowanie już dawno można by ukrócić. Tak samo to żałosne ciąganie za koszulki, jak trzeba to za to faul gwiżdżą.

Ja bym mu dał 3 mecze. Idiotycznie się zachował ale chociaż mu zależało.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Stary 07.09.2012, 14:52
Słabiutki jesteś.

Napisałem, że powinien pozostać bezkarny? Pokaż gdzie, cwaniaczku...

Napisałem, że pięć meczy dyskwalifikacji to IMHO zbyt duża kara. Że może zniszczyć chłopaka w tym konkretnie momencie. Tylko tyle.

Napisałem, że powinien być ukarany trzema meczami. To bardzo dotkliwa kara - trzy mecze mniej żeby pokazać, że zasługuje na grę w Europie.

A Ty, w świętym oburzeniu próbujesz robić ze mnie idiotę, marnie ironizując. Jak myślisz, jak Ci poszło?
wyjazdy osobiste wolf- EGO , czyli forma niezła, na pewno lepsza niż reprezentacji

szukająsz okoliczności łagodzących , pisząc coś o zagubionym zestresowanym chłopaku w obcym miejscu , może od razu ustalmy stawkę ?

masz 21 lat - grozi ci za nadepnięcie przeciwnika 3 mecze kary
22 lata to uwaga już 4 mecze pauzy !
23 lata - już nie jesteś młody , zagubiony , kopiesz - 5 spotkań !

poza tym tak jak pisałem , będzie miał minimum 22 spotkania na pokazanie swoich umiejętności , jeśli jest wart pieniędzy jakie za niego musimy zapłacić to i wystarczy mu 10 spotkań . Poza tym potrzebni nam są zawodnicy o miękkiej psychice, jak Garguła na boisku . Potem się dziwić że przegrywamy z Polonią u siebie .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 07.09.2012 o godz. 14:56.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów