|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Piszecie o Miliku, a takich młodych talentów jest setki, tylko trzeba je najpierw znaleźć i szkolić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Delev nie jest wolnym zawodnikiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bo tak czy jakieś info konkretne ? Nie ma go w kadrze Mersin, ani CSKA Sofia.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wiem, że to źródło takie sobie, ale potwierdza Twoje słowa:
http://www.transfermarkt.de/en/spas-...er_124869.html ![]()
Jestem z Krakowa i jestem z tego dumny!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jestes w błedzie bo wlasnie jest bez klubu
http://bulgarska.pl/czy-kolejorz-kup...aedd652b010000 Dowiedzieliśmy się, że właśnie z powodów finansowych bardzo szybko skończyły się negocjacje ze Spasem Delewem. Bułgar był przymierzany do Wisły. "Biała Gwiazda" nie była jednak w stanie zapłacić CSKA Sofia miliona euro. Ostatecznie Delew wylądował w Mersin Idmanyurdu. Turcy wyłożyli potrzebną sumę, podpisali kontrakt na 4,5 roku, piłkarz miał zarabiać 30 tysięcy euro. Po kilku miesiącach Delew przeżywał podobne problemy jak Paweł Brożek w Trabzonsporze. Teraz jest wolnym zawodnikiem, ale jego menedżer zażądał 35 tysięcy euro miesięcznie netto. Z Turcji oraz Bułgarii zaczęły tymczasem docierać informacje o jego trudnym charakterze i Lech ostatecznie przestał się nim interesować. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Krążą głosy, że w Termalice oprócz naszych graczy Nalepy i Skołorzyńskiego, skauci obserwują środkowego obrońcę Jakuba Czerwińskiego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2011
Offline |
|
|
Że koleś się nie bał z okularami na boisko wyjść, przecież mogło to się źle dla niego skończyć. I mówię to całkiem serio.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
U Donaldinho tez... to ci kruca fiks z niego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...wiadomosc.html
Charles Nwaogu jest do wzięcia. Facet ma pstro w głowie, ale to on chyba był kiedyś propnowany na tym forum, kiedy jeszcze grał we Flocie (potem przeszedł de Energie Cottbus i ostatecznie trafił do Arki) |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Tak właśnie zareagował Dan jak zobaczył, że nawet Ty zaproponowałeś gościa, który miał jeden dobry sezon i nic więcej.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Trafiłeś kulą w płot. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówił to jak miał Nwagou 16 lat. Nie wiem czy zauważyłeś, że od tego czasu trochę już lat upłynęło...
|
|
|
|
Guest
|
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No co Ty odbudowuje się Boguski, przybył na odbudowanie Sikorski.
Doodbudowywania piłkarzy najlepsza była Odra Wodzisław.......... ![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2007
Offline |
|
|
może Pan Zdzislaw zagada z Odrą Wodzisław...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Wiem, że w chwili obecnej to ten temat powinien być zamknięty, ale tak sobie myśle czemu nie ściągnąć w zimie Mariusza Przybylskiego z Górnika.
Oczywiście gość na nikim nie robi wrażenia, z tym, że ile on może kosztować. Kontrakt niby do końca tego roku. W tym sezonie absolutny max to środek tabeli dla nas i według mnie obecny Przybylski to miałby u nas miejsce w pierwszym składzie. Dać mu kontrakt na dwa lata i w sam raz. Wilka by wygryzł ze składu bez problemu. Obecnego Sobola też. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Może Torres by się u nas odbudował...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
skoro kasa świeci pustkami to ja bym sprowadził na rok Madeja,wiem że ma już 30-tke no ale teraz wielkiego wyboru nie mamy jeśli chodzi o ofensywe.Młodych talentów jak nie było,tak nie ma...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
AYALA proszę... To już brzmi jak desperacja. Po co nam potrzebny Madej? Już serio wolę dać szansę młodym zawodnikom, niech się ogrywają. Tak jak mówisz - gwiazdami to oni nie są, ale co stoi na przeszkodzie, żeby taki Szewczyk grał regularnie w lidze jako joker?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Madej wbrew pozorom nie byłby zły.
W porównaniu z tym co mamy - i lepszy od Kirma. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Lepszy Szewczyk, Chrapek czy Buras w podstawie co kolejkę i niech się ogrywają
![]() Może być tylko lepiej |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.co.uk/en/ar...er_140082.html
Młody dobrze zapowiadający się napastnik z Albanii ![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|