|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Spolszczenie i odmłodzenie, czyli mówiąc krótko redukcja kosztów.
Bo chyba trzeba być bardzo naiwnym twierdząc, że stawiamy (a raczej wpychamy na siłę) "młodych" do składu tylko po to, by go odmłodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dzisiaj w Krakowskiej 10 najlepiej zarabiających piłkarzy w Ekstraklasie. Ciekawe ile tam naszych, jak ktoś ma dostęp niech wrzuci
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@Kaan chyba o to ci chodzi: http://www.gazetakrakowska.pl/artyku...ecia,id,t.html
z naszych są tam: 10. Melikson 9. Garguła 6. Genkov 4. Jaliens |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czytałem. W tej 10 GK mamy największą reprezentację ze wszystkich klubów Ekstraklasy. A właściwie powinien się tam znajdować jeśli już to tylko Melikson( nota bene sklasyfikowany na ostatnim miejscu)
Mój komentarz: Melikson - ok, Genkov- więcej goli za taką kasę, Jaliens i Garguła- brak słów.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...__ale_nie.html
Tym samym daje do zrozumienia że chce transferu ale tylko pod warunkiem swojej dobrej gry. http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...bombowych.html Może się wreszcie czegoś nauczył
Ostatnio edytowane przez syryls : 24.08.2012 o godz. 17:14.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Syryls to dopiero początek sezonu, spokojnie...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Sikor szaleje ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/11613-Mlo...Romella_Quioto
Takich gości potrzebujemy, niby latynos, niby z honduraskiej dziury, a profesjonalizm na poziomie najlepszych. |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ja wiem, jak zacznie przebywać z Chavezem to raczej dalej będzie ciężko pracował, bo dobrze wie jaka bieda go może czekać po powrocie do Hondurasu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Jovanović wiem, że skręcił kostkę na treningu, ale Boguskiemu co się znowu stało?
PS. Wydaje mi się, że jednak Staszek nas wkopał w niezłe bagno z tym Serbem. Drugi człowiek-szklanka w klubie, przy naszej obecnej sytuacji finansowej to poważne osłabienie i na froncie sportowym i finansowym. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Czemu jak zawsze podaja kto nie zagra w najblizszym meczu i jest ten przerywnik to w myslach mam Boguskiego?
ja pitole chodzaca kontuzja made in Ariel Borysiuk. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Boguski podobo kichnął i więzadła w kolanach nie wutrzymały...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
Raczej made by Ariel Borysiuk xD ![]()
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał? Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad. [/FONT] naoway.deviantart.com |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...___balkon.html
Nie chce byc złośliwy ale czy aby ta wizyta nie była na podbudowie paru promilków ? ![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zajebiście. Szkoda, że na tym zawodniku opiera się cała gra Wisły i nie można gwiazdeczki po prostu olać.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Oglądając piątkowy mecz podobnie do niego ( Meliksona ) zagrał Chrapek. Też ruchliwy, niezły przegląd, dobre podanie. Nic tylko stawiać na chłopaka niech sie ogrywa a powinna być z niego pociecha i to już niebawem..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak to delikatnie sformułować hmm melikson GO AWAY ! inaczej przychodza mi same zbyt dosadne i konkretne teksty na jego temat
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
Z Polonią zawiodła przede wszystkim doświadczona gwardia. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kumpel siedzący na B go widział na trybunie przyvipowskiej w asyście Jovanovicia...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
W mojej ocenie news o Meliksonie wypuszczony zapewne po to, aby kibicie nie narzekali jak go sprzedadzą w najbliższym czasie. Przeciek kontrolowany. Już takie przerabialiśmy. No ale jak kibicie łykają tanie kawałki o długach, w które nas Holendrzy wprowadzili, to później nie ma co się dziwić, że takie chwyty są stosowane.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I juz sie zaczyna szukanie sensacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Przeciez sa fotki,wiec to zadna tajemnica ze na meczu byl. Maor lubi fochy strzelac,wiadomo jak przyjdzie wywiad to on od razu ze czuje sie w Krakowie wspaniale itd,ale cos czuje ze takie "kontuzje" to moze miec czesciej. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Jak sobie radzi Malecki?
|