|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Każdy to powie nie chcemy bednarza w Krakowie!!
![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Na pewno takie wywiady wpłyną pozytywnie na frekwencje na stadionie. "Sprzedajemy wszystko, co umie grać w piłkę ale przychodźcie na stadion w 30 tys luda bo walczymy o mistrzostwo!" Interesujące podejście do marketingu w kontekście zapełnienia stadionu...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
menadżerskich zdolności to on nie ma, bo jego przyjście do klubu zaczęło sie mniej więcej od:
- Witam państwa na zebraniu pracowników z zarządem. Firma jest w słabej kondycji finansowej. Chciałem poinformować, że nie przedłużymy wam kontraktów kończących się za kilka miesięcy. Tym, którzy mają dłuższe - zaproponujemy rozwiązanie obowiązujących. Jesteście za słabi i za dużo zarabiacie, weźmiemy tańszych i młodszych. A teraz proszę wracać do pracy, dajcie z siebie wszystko, pokażcie co potraficie w nadchodzących miesiącach, bo najbliższe wyniki są dla nas bardzo ważne! a teraz: Liczyłem, że odejdzie przynajmniej jeszcze trzech. Niestety zostali.widać kontynuacja dawnej retoryki, którą wprowadził od samego przyjścia, |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
||
Szkodliwe było życie ponad stan bez solidnego stawiania na młodzież czego efekty mamy dzisiaj. Możesz mówić: "wytrzymalibyśmy kilkanaście minut - Liga Mistrzów by była wszystko byłoby ok". Może. Nie sądze aby na długo metę ale załóżmy ze byłoby.... Tylko że. kurna ...., nie wytrzymaliśmy ! .. ponadto w lidze graliśmy piach i skończył się sezon jak się skończył ! I jak nie kumasz faktu że właściciel postanowił urealnić wydatki, to nie masz więcej pojęcia o aktualnej sytuacji niż imiennik z Warszawskiego ZOO.
Założę się że w tym sezonie TEN WŁAŚCICIEL nie postawi na żadnych tego typu szpeców. Ty się dalej łudź ... Co do moich intencji: pozostań w przekonaniu ze jestem zakamuflowaną V kolumną Legii W. i za 30 zł miesięcznie wypłacanych mi przez J. Bednarza likwiduje piękne koncepcje Lemurków sprowadzające się tego że ma być bogato, z rozmachem i światowo za pieniądze których nie ma. Pozostań w takim przekonaniu bo innej możliwości nie potrafisz sobie wyobrazić ... ................................[ tu coś było ale autocenzura w ostatniej chwili ....]
Ostatnio edytowane przez Grantar : 03.09.2012 o godz. 12:14.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Szkoda, że jakiś szejk nie zaintereował się Wisłą... Kraków to takie piękne miasto
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Głośniej trzeba było drzeć hapy "Basałaj spierdalaj!" przy każdej możliwej okazji.. A teraz płacz..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
Ciekawe, że jak ogłoszono likwidację Amber Gold to podniósł się ogólnopolski płacz i lament, a kiedy zaczyna się likwidacja naszej Wisełki to jeszcze się pojawiają tak naiwne komentarze. ![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Racja, nie wyłapałem ironii.
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 03.09.2012 o godz. 12:41.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba dobrze ...
Ty wolisz być na biegunie "wyimaginowanym"
Nie bardzo rozumiem ... na czym polega moja naiwność ? 1. na tym że wierzę w brak kasy ? czyli kasa jest tylko zjada ją Bednarz i Kapka ? 2. na tym że wierzę w możliwość zbudowania nowej mocnej Wisły w oparciu o aktualne możliwości klubu (młodzież + 2-3 naprawdę mocnych zakupionych) ? No może mój optymizm co do pkt 2 przesadny ale i tak mniej to naiwne niż liczenie ze jutro przyjdzie "Petrescu".
Ostatnio edytowane przez Grantar : 03.09.2012 o godz. 12:17.
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Adendum do naszej dyskusji ze szprotsonem o Łysym:
Jacek Bednarz napisał(a):
Ogólnie - brak słów po tym wywiadzie. Grantar - bredziłeś. Wszyscy już to widzą - po działaniach Łysego i wynikach zespołu. Zachowaj resztki godności i zamilcz. Inaczej cała frustracja wkrótce skupi się na Tobie. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale to też tamten kolega napisał. Że ludzie napier****li w Basałaja, to mają teraz... kraina mlekiem i miodem płynąca.
Co do Bednarza, to ja jak tylko się dowiedziałem, że przychodzi, czułem że coś tu musi śmierdzieć i niestety nie myliłem się. Szkoda, że na naszych oczach następuje koniec ery Wielkiej Wisły. No ale cóż, trzeba przetrwać.. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Najgorsze jest to ze z Bednarzem nie zrobimy nic !!! taka prawda Basalaj przynajmniej probowal ....
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2003
Offline |
|
|
To nie biegun jest wyimaginowany. Przeczytaj jeszcze raz.
@Złote Myśli Syndyka Jacka Bednarza Zresztą uważam, że klub nie poradził sobie wówczas medialnie z krytyką szkolenia i braku akademii. A rzeczywistość jest zupełnie inna. Klub nie poradził sobie medialnie? Czy on autoryzuje wywiady. Mamy to rozumieć, że brak akademii jest faktem li tylko medialnym?
Ostatnio edytowane przez lazy : 03.09.2012 o godz. 12:38.
![]()
c.d.n.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
Bednarz zapewne miał na myśli, ze klub nie potrafił wybrnąć z twarzą z tych zarzutów bo wg Bednarza szkolenie młodzieży w Wiśle jest na takim poziomie jak w innych polskich klubach oprócz Legii (chyba w lidze + tak kiedyś mówił). Tak ja to przynajmniej odbieram. Swoją droga mógłby mówić jaśniej, bo można jego wypowiedzi interpretować na tysiąc sposobów...
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 03.09.2012 o godz. 12:44.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No tak jak się spodziewali wszyscy kibice po przybyciu Bednarza może być tylko gorzej,raz nas w gówno wpakował to i drugi raz to robi,przykro patrzeć co się dzieje z Wisłą,cały dorobek prestiżu idzie w ....u.
Bednarz zapowiada sprzedaż najlepszego gracza,w taki sposób chce naprawić Wisłe Czas aby pan Cupiał poszedł po rozum do głowy Z WARSZAWY ŁYSEGO WYJEBALI,CZAS WYJEBAĆ GO Z KRAKOWA !!! (Przepraszam za słowa ale ciężko patrzeć na to co obecnie się dzieje w naszym klubie) PS:Coś pan Bednarz za bardzo się rządzi bo sprawa przydatności zawodników powinna być tylko i wyłącznie sprawą trenera Probierza
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 03.09.2012 o godz. 12:47.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
taaakkk było ok, ale jakim kosztem, TO CO OBECNIE SIĘ DZIEJE W KLUBIE JEST NASTĘPSTWEM DZIAŁAŃ BASAŁAJA. od prezesa można wymagać aby wiedział na co i ile kasy idzie, że nagle jest BIDA i NĘDZA to wina kogo... CUPIAŁ kasy nie daje i jest jak jest, proste jak drut... ale masa jest tu znawców, którzy twierdzą, że jesteśmy możni tylko Bednarz złe ruchy robi.... Jedyne na co możemy czekać to na zmianę humoru Cupiała (jeśli taka nastąpi), może przestanie mu się podobać przegrywanie na R22 ze średniakami (choć Polonia ma dzień dzisijeszy ma lepszy skład od nas ) i dokupi kogoś, na nic innego nei można liczyć. TYLKO na to co było wcześniej... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No ale jakie ma znaczenie na jakim biegunie jestem jeśli to "świat" jest wyimaginowany ?
Prawdopodobnie chciałeś napisać że ja żyję na drugim biegunie świata (wyimaginowanym w stosunku do tego realnego). Można było prościej. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Aha wiadomość dnia z tego wywiadu,była kasa na Sikorskiego nie było dla Brożka
Mam nadzieje że szanowany przez nas właściciel Bogusław Cupiał wkońcu się zainteresuje klubem,jestem pewien że chce dla Wisły jak najlepiej ale w tej chwili idzie to w kierunku katastrofy. Czas pożegnać na zawsze pana Jacka Bednarza,potrzebny jest ktoś nowy z doświadczeniem Długi same się nie tworzą,czas aby i pan Cupiał znalazł trochę czasu żeby kontrolować to co się robi z jego kasą,bo bez dwóch zdań jest ona rozpieprzana na prawo i lewo a drużyne jaką mamy każdy widzi PS:Co do trenera Probierza myślę że powinien zostać przynajmniej do końca rundy a w przerwie zobaczymy gdzie jest Wisła,czy nadal będziemy mieli szanse na Mistrzostwo,jeśli tak to konieczne będą mocne wzmocnienia już źimą ! Pan Bednarz jest pierwszy do wylotu i to od zaraz
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 03.09.2012 o godz. 12:59.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
Jedyną dla nas nadzieją jest sprzedaż Wisły komuś kto się nią zainteresuje i poukłada od nowa od strony zarządzania. Nie musi to być żaden szejk sypiący kasą na lewo i prawo, mi wystarczy środek tabeli i normalność w klubie. Może by wtedy nawet sprzedaż internetową wprowadził? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie myślałem, że kiedykolwiek to napiszę, ale...
Wydaje się, że w obecnej konfiguracji Probierz-Bednarz-Cupiał, Smuda może okazać się...hm, "pomocny". Bednarz pożegnałby się z posadą w tempie ekspresowym a Smuda, kto wie, może korzystając z bardzo bezpośredniego kontaktu jaki ma z Cupiałem, byłby w stanie namówić go na sypnięcie groszem w przerwie zimowej. Cholera wie. K...a co za czasy. ![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Pomocny na krótką chwile, załóżmy - wchodzi Smuda, Cupiał sypnie coś dla swojego przyjaciela, ale koniec końców i tak go wy.......i szczególnie, że jest on trenerem słabym i wcześniej czy później zaliczy większą wpadkę. Smuda zostaje zwolniony i wracamy do punktu wyjścia (dzisiaj).
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
vel HatefulRespect
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
serek.c2 - Ty przestan robic za stojak na mikrofon Bednarza, gdyby mu przeszkadzaly te opinie to sam by na nie odpowiadal.Zobaczysz, gdzie Wisla bedzie za rok z jego pomyslami i kto tu bedzie gral.Bednarz pracuje za spore wynagrodzenie i on doskonale zdaje sobie sprawe co robi i jak bedzie krytykowany, ale woli miec prace niz twarz, nie dziw sie ludziom, ze sa wsciekli.
Ostatnio edytowane przez MichaelMyers : 03.09.2012 o godz. 15:19.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|