|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Trzeba zostać parę razy przed stadionem z odpowiednią sektorówką nad głowami, najlepiej w całej Polsce i może to kogoś otrzeźwi. Nie oszukujmy się i tak nie ma czego oglądać
![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
Heeere we gooo agaaaain:
Cytat:
W skrócie - oprawy, piro, stanie między sektorami. Czyli wóz jedzie dalej... I jeszcze kilka "ciekawostek" z dzisiaj: Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jeszcze chwila i naczelny "kibic" i "piłkarz" w jednej osobie zabije piłkę nozną w Polsce. Wypłoszy ludzi z trybun a kluby puści z torbami. Wszystko po to : Aby żyło się lepiej. Wszystkim. Zresztą w Irlandii chyba nie ma duzych frekwencji na stadionie a przeciez stamtąd wział wzorzec.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
^^Piłka nożna zabije się w tym kraju sama swoim poziomem i nikt jej nie musi w tym pomagać .
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Jak ktos ma 4 minuty zycia do stracenia to niech poslucha http://dziendobry.tvn.pl/video/wielk...est,56396.html - Szczegolnie od 0;59 no i dalej kwiatek w postaci "Premier bedzie sral"
Takie gowna w tv puszczaja i ludzia piora mozgi![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
wszyscy tu przychodzą jak na piknik i to jest piękne..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dżizas kurfa ja pierd(Ole)...
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Cytat:
Chyba za dużo było w mediach o premierze i Amber Gold. Czas skierować uwagę na inne tory. Może jakieś zamieszki ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Dla mnie to juz jest lekka przesada... nikomu nic sie nie dzieje ale jednak trzeba dopier**lic kibica jeszcze bardziej!
Nie wiem o co chodzi za bardzo z tym premierem i amber gold ale rozumiem ze kibice znowu staja sie tematem zastepczym gdy sie zle dzieje wokol rzadu ? Dobrze ze do nas sie nie przy**bali za JŻS na dyskopolo ![]() Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie |
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Kreowanie wroga publicznego przynosi dobre efekty. Cytat:
Za chwilę zakażą szalików bo : 1. Zasłaniają widoczność, 2. Spod niego może wyskoczyć zamaskowany bandyta Na razie Legia i Lech są na celowniku. Na Koronie lokalnie policja dobrze się spisała i zaciąg stamtąd został przerzucony do Warszawy. |
||
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
• umieszczania transparentów i flag w sposób ograniczający widoczność uczestnikom imprezy lub w sposób ograniczający widoczność materiałów reklamowych i/lub wyjść i dróg ewakuacyjnych - Wypierdalać. Tyle w temacie.
Byłem już w drodze ma mecz ale takiego wała. Bez dopingu i bez flag niech sobie ogląda kto chce. Kij im w ryja. Jak to u Nas przejdzie to wprowadzą takie zakazy na każdym stadionie, to tylko kwestia czasu.
Ostatnio edytowane przez kreseq : 03.09.2012 o godz. 16:20.
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Leżącego się nie kopie - gramy pytę, organizacja w klubie leży - pewnie w ogóle nie wiedzieliby z kim rozmawiać ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Gniazdowy do jasnej cholery to jest na każdym sektorze i każe śpiewać każdemu? Kto nie chce śpiewać nie idzie na żyletę/młyn i nie ma problemu, nikt na niego nie nakrzyczy jak będzie nawet siedział, jadł kiełbasę i pił cole.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Propaganda trwa. Amber GOld trzeba czymś przecież przykryć Jak pamietam wypowiedzi obrońców Tuska, którzy mówili, że po Euro temat ucichnie... No to macie, dokładnie co sie pisało rok temu. Najpierw race, potem stanie na schodach, w konsekwencji załatwią doping oprawy i stanie na meczu pod groźbą "zakazu stadionowego".
Ostatnio edytowane przez palikot : 03.09.2012 o godz. 16:31.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Koniec świata się zbliża.. jeśli kibice z całej Polski się nie zjednoczą... ech..
BTW, włączyłem transmisję na C+, widzę że jest bez komentarza, czyżby W KOŃCU telewizja opowiedziała się jawnie i zdecydowanie za kibicami, którzy są kwintesencją futbolu?
Ostatnio edytowane przez QBAS : 03.09.2012 o godz. 17:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
A co do sytuacji na Legii - to szczere wyrazy współczucia. Najwyraźniej wojewoda mazowiecki dostał wyraźne polecania z góry, żeby ruch kibicowski na Legii zniszczyć, to że się nie uda to jasne, ale treść komunikatu jest wręcz przerażająca. Niebezpieczni przestępcy? Bo odpalają race? Komuś się chyba we łbach konkretnie pomieszało.. A argument o tym, że Żyleta kogokolwiek odstrasza jest idiotyczny. Jedyne co w Polsce mamy to doskonały kibicowski klimat, który dodaje kolorytu żałosnym poczynaniom piłkarzyków na murawie i to się chce zabić. Tak, żeby była chujnia i na boisku i na trybunach. Walka trwa.
Ostatnio edytowane przez fialo : 03.09.2012 o godz. 18:03.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Jak bez komentarza, skoro pan Węgrzyn właśnie trąbi o tym, że drużynie trzeba pomóc?
Swoją drogą, Donald Tusk - człowiek tak bardzo dbający o polską piłkę nożną - znalazł doskonały sposób na poprawę jej wizerunku. W końcu te obrzydliwe okrzyki nie przeszkadzają mi rozkoszować się pięknem tego sportu w wydaniu naszych asów. Dziękuję, Donaldzie, po Meczu (koniecznie z dużej litery) udam się na wirtualną wycieczkę po Luwrze. Aż mnie korci, żeby jakąś kiełbaskę spałaszować. Edit: O nie, zaczęli krzyczeć... Edit2: Qbas, oglądałem od ok. 20 minuty, więc mogłem nie zauważyć.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 03.09.2012 o godz. 18:21.
![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przez pierwsze 10-15 minut była cisza w eterze, a odgłosy meczu (krzyki piłkarzy, trenerów) były słyszalne stąd moje pytanie. No ale widzę, że nikt się rządzącym nie chce narazić.
Łącznie z tym, że na stadionie jest cisza, a gdy słychać tylko sporadyczne "piłka nożna dla kibiców", komentator mówi "kibice zza bramki żywiołowo dopingują swoją drużynę". Ech.. Swoja drogą Smokowski (szef działu piłki nożnej w Canal+) wygląda na ogarniętego faceta, zna się na piłce znakomicie. Może stowarzyszenia klubów ekstraklasy postarały się zainteresować go całą sprawą i wysondować czy jest szansa jego poparcia. Co by nie mówić, jeśli wszystkie media (TVN, GW, onet, publiczna) są przeciw kibicom, ciężko będzie o spektakularny sukces. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Zauważyłem też bodaj podczas meczu Polonii z Lechem w poprzedniej kolejce, że komentatorowi podobała się oprawa, którą przygotowali kibice, czyli w pewien sposób zwracają na to uwagę co się dzieje na trybunach.Z drugiej strony, gdy słyszy się Kazka Węgrzyna, który twierdzi, że "zaczyna się mecz" w chwili, gdy kibice krzyczą: "Piłka nożna dla kibiców", to ma się wrażenie, że jednak eksperty c+ totalnie nie czują klimatu. |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
|
Co za ....a pojeby...
Myślałem, że po tym jebanym euro bedzie lepiej, ale jest gorzej.. Ale to to mnie rozjebało: Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
? Wskaz mi fragment, w ktorym napisalem, ze na zachodzie niektorzy idioci tego nie robia...? Jezeli tego nie zrobisz, to ladnie przepros . Pisalem wyraznie o karach, ktore sa nieuchronne i bardzo surowe dla tego typu towarzystwa.P.S - Margaret Thatcher nie mialaby zycia tutaj, a to przeciez wzor postaw prawicowych ;]. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Oglądałem mnóstwo meczów ligowych na Canal+ i zazwyczaj komentatorzy gdy oprawa była ładna dla oka to wspominali o niej w pozytywnych słowach, nawet jeśli to były serpentyny, to samo dotyczy się głośnego dopingu. Wydaje mi się ze 90% komentatorów Canal+ w pełni czuje i rozumie klimat polskiej piłki. Wiadome ganią rzeczy negatywne jak awantury czy chociażby racę lądujące na murawie, ale przecież teraz takie przypadki są zaledwie kilka razy w rundzie. Wydaję się ze próba wywalczenia normalności na trybuna z pomocą tej stacji telewizyjnej to dobry krok, bo przecież oni w największym stopniu finansują tą marną zabawę naszych kopaczy...
Dziś Legia, jutro cała liga... ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
||
No pewnie ....a, nie dość ze płacimy za ten syf, nie dość ze oglądamy ten syf, nie dość że nas karzą za wszystko co się da. To jeszcze jakieś cioty z telewizji będą KAZAĆ nam dopingować gdy im się to podoba. A ohydna to jest ta walterówna, co ona ma wytrzszcz oczu czy co? I te sweetaśne okulary. I ta ohydna córeczka narkomanka, a fee.
DZIECKO, czy Ty naprawdę porównujesz wszystkich do siebie i myślisz ze są takimi idiotami że nie będzie im się chciało sprawdzić strony wcześniej? Czy może jesteś na tyle ograniczony w swoim sianiu kwasu na forum że sam nie ogarniasz tego co piszesz?
P.S. Jeszce taka wstawka do tych którym mogło by przejść przez myśl (chociaż mam nadzieje że nie ma tutaj takich przygłupów) że "dobrze tak Legii", "nas to nie dotyczy". Teraz oni, zaraz my,a tak naprawdę to JUŻ my. Dwa mecze ze stewardami na C to pokazują.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 03.09.2012 o godz. 19:48.
|
|||
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
a z tym dzieckiem to odbij prowokatorze ![]()
Ostatnio edytowane przez South : 03.09.2012 o godz. 20:03.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() Po przeglądnięciu zdjęć stronę wcześniej, czy oglądnięciu dopingu z meczu Śląsk-Hanover jestem w stanie stwierdzić, że to tylko "niektórzy idioci", (a pójdę jeszcze dalej... a co tam SV_ Węgrzyn ogólnie jest jebnięty, nie ma co się tam nad nim rozwodzić. Ja się tylko zastanawiam nad jednym, czemu Węgrzynowi nikt nie wytłumaczy, że przecież doping jest zakazany, i nie wolno dopingować, więc, czemu według niego ktoś ma ryzykować zakazem stadionowym? Może Kaziu niedoinformowany?
Ostatnio edytowane przez palikot : 03.09.2012 o godz. 22:40.
![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Gdyby ktoś chciał wiedzieć co mają do powiedzenia "mądre głowy" to tutaj będzie spotkanie wojewody mazowieckiego, policji, pzpn, przedstawiciela wladz Warszawy ( Od nas nikogo nie będzie KMWTW
http://www.youtube.com/watch?v=meHd3...ture=g-all-lss Podaję, bo wbrew pozorom jeśli z nami sobie poradzą to rozleje się to na cały kraj. Nie będzie tylko o Legii, to ma być czysta propaganda. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kurcze do gwiazdki daleko a tu juz szopka
![]() O ktorej to sie zaczyna?
Ostatnio edytowane przez studio : 04.09.2012 o godz. 12:33.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|