The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
K4millo
Senior Member

Od: 05.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2012, 00:10
s1mone napisał(a):Wyświetl post
Tak, będę wdzięczny, bo z tego co pamiętam to Cupiał zastał Wisłę w drugiej lidze
Źle pamiętasz, graliśmy wtedy w pierwszej.
Wisła Kraków
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.09.2012, 00:17
Tak mnie naszła teraz myśl, co się stanie jak już sprzedamy wszystkich na których da się cokolwiek zarobić? Melikson i Genkov, bo za Chaveza i tak 40% idzie do Platense, więc zostaną grosze. Czy już za rok będziemy musieli cieszyć się z każdego zdobytego punktu?
Odpowiedz cytując
fabio
Member

Od: 08.2005

Stary 01.09.2012, 00:22
Bogusie to fajne chłopaki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.09.2012, 02:34
xanti1906 napisał(a):Wyświetl post
Czy już za rok będziemy musieli cieszyć się z każdego zdobytego punktu?
Nie. Już w TYM roku.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
DarekW
Member

Od: 09.2008

Stary 01.09.2012, 03:09
Slyszalem ze na meczu pojawil sie odsc duzy baner " ... taczki dla Cupiala" Czy ktos moze cos wiecej powiedziec?
Odpowiedz cytując
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2012, 06:24
Cupiał przejął Wisłę grającą w Ekstraklasie, choć broniącą się przed spadkiem i w kłopotach finansowych.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 01.09.2012, 06:33
Cupial moze i ma kase ale rozumu za grosz.
15 lat niepowodzen w bitwie o lige mistrzow i niczego przez ten czas sie nie nauczyl. Ani bazy, ani akademii, ani skautingu.
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.09.2012, 07:13
Maciuś napisał(a):Wyświetl post
Cupial moze i ma kase ale rozumu za grosz.
15 lat niepowodzen w bitwie o lige mistrzow i niczego przez ten czas sie nie nauczyl. Ani bazy, ani akademii, ani skautingu.
Który z szefów pozostałych klubów się nauczył? Polska piłka leży i kwiczy. Niema drużyn w europejskich rozgrywkach. Co nam da realnie nowy właściciel? Mistrzostwo Polski i to wszystko. Nie czarujmy się nikogo w Polsce nie stać na LM jak patrzy na poziom naszych graczy krajowych. Przecież nie sprowadzi samych obcokrajowców w ogóle bez sensu. Na pewno to nie jest tak że będzie ktoś nowy i będzie cudnie.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Stary 01.09.2012, 07:27
Jak to jest ze taki prezes BATE czy innego Cluj od razu stawia 15 boisk i ładuje kase w mlodziez i skauting a miliarder Cupial wolal isc na skroty i sprowadzic pol ligi. Kto lepiej na tym wyszedl? Czas pokazal.
Wiec ja sie pytam: po cholere ten amator ładuje kase w jakies bambusy Quioto i inne Penksy?
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.09.2012, 07:28
Cóż może w zimie BC jeszcze raz się zerwie, a jak nie to będzie co najwyżej szaro.
Chociaż i tak... nawet gdyby były pieniądze to i tak łysa szmata nikogo dobrego nie kupi bo nie umie.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.09.2012, 07:51
To dla wszystkich kibiców nowa sytuacja bo po prostu nie walczymy o mistrza. Wygląda to bardzo źle już od początku rozgrywek, a jak ktoś widział sparingowy mecz z Piastem to czuł, że coś jest nie tak.

Ja tutaj nie zamierzam się z tego śmiać czy ironizować ja po prostu się boję, boję się że to wszystko może doprowadzić, że będziemy mieć emocje do samego końca w ekstraklasie.

Pisząc że chcę powrotu Pawła uważałem, że to może uratować sezon bo Genkov nie potrafi grać w piłkę... to mogło jednak uratować coś więcej.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.09.2012, 08:07
Największym problemem naszego klubu czyli również de facto bohatera tego tematu jest brak jakiegokolwiek racjonalnego planu. Drużyna piłkarska to w założeniu ma być biznes. Popatrzmy na to co się działo w "erze Cupiała":
Zaczęło się od wpompowania kasy i podkupienia pracowników od konkurencji. Ok, tak zaczyna wiele firm działających w jakiejkolwiek branży. Po pierwszych sukcesach radość, i pierwsze wyprzedaże. Tak jakby firma X zajęła jakiś istotny kawałek rynku i w tym momencie postanowiła wymienić swoich przedstawicieli handlowych na nowych, średnio sprawdzonych a wcale nie gorzej opłacanych od poprzednich. Pierwsza porażka, nazwijmy to przegrany bardzo ważny kontrakt i wymiana dyrektora handlowego na nowego. I tak się to kręci. Między czasie przez powiedzmy 10 lat, przez firmę przewijają się całe zastępy bezrobotnych z urzędu pracy. Na dzień dobry dostają całkiem solidną kasę oraz gwarancję zatrudnienia na kilka lat. Każdorazowe wypowiedzenie umowy skutkuje wysoką odprawą. Jak długo ma to pociągnąć? Oczywiście w firmie są święte krowy, które nie robią nic ale ciągną kasę co miesiąc. Pojawia się 25 dyrektor handlowy i pojawia się kolejny zaciąg pracowników. tym razem są to pracownicy znalezieni rano w poniedziałek na Kleparzu i paru Ukraińców, którzy "przedłużyli" wakacje. Tak to się kręci w tej firmie.

Czy to miało szanse wypalić na dłuższą metę? Co zdobyliśmy w erze Cupiała to nasze ( i jego) ale tak działając firma nie ma prawa pociągnąć na topie.

Cóż, wczoraj wychodziłem ze stadionu nie zdegustowany ale smutny. Smutny nie dlatego, że pewnie mistrzostwa nie zdobędziemy. Smutny dlatego, że widzę stracony czas. Był moment, że można było odjechać przynajmniej na rynku krajowym o lata świetlne do przodu. Wisła była pierwsza ale tego nie wykorzystano należycie. Nie miałem specjalnie żalu ani do zawodników, ani do trenera. Jacy pracownicy takie efekty. Większości ambicji odmówić nie można. Pewnego poziomu po prostu nie przeskoczą. Żal mi tylko tego, że mogliśmy być zupełnie gdzie indziej - wystarczyło tylko i aż tyle. Konsekwencji.

PS Pamiętam Wisłę w II lidze. Nie chciałbym jej znów tam oglądać. Z drugiej strony, pewnie takie czy inne "oczyszczenie" w postaci heroicznych bojów o remis ze zbieraninami typu wczorajsza Polonia jest nam wszystkim potrzebne. Byle nie trwało to tyle samo co era sukcesów. Albo i dłużej.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 01.09.2012 o godz. 08:22.
Odpowiedz cytując
JacekFan
Senior Member

Od: 09.2004

Stary 01.09.2012, 08:18
No może nie przesadzajmy że będziemy walczyć o utrzymanie wydaje mi się że starczy to na tylko i aż środek tabeli.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 01.09.2012, 08:39
Jak to jest ze taki prezes BATE czy innego Cluj od razu stawia 15 boisk i ładuje kase w mlodziez i skauting a miliarder Cupial wolal isc na skroty i sprowadzic pol ligi. Kto lepiej na tym wyszedl?
bo Pan Cupiał chciał sukcesy natychmiast tzn w przeciągu kilku miesięcy i to mu sie poniekąd wtedy udawało bo jak zainwestował w Wisłe zimą 1998 roku (była wtedy na 10 miejscu w lidze) to po 6 miesiącach Wisła była na 3 miejscu i grała w pucharach.Wtedy nie było najmniejszych problemów ze sprowadzeniem za rozsądne ceny najlepszych zawodników z naszej ligi.Dziś to już niemożliwe bo i ceny znacznie wyższe ale i jest spoooora konkurencja w kraju, wiele klubów oferuje podobne warunki finansowe co My.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.09.2012 o godz. 08:53.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 01.09.2012, 08:44
Patrzac realnie i sie noe oszukujac...

Ten ktory doprowadzil do Wielkiego Odrodzenia Wisły prowadzi niestety to jej Upadku...
Jestem swiecie przekonany ze w erze Cupiała a raczej jej koncu juz lepiej nie bedzie.
Cupial ,ysli w tym momencie innymi kategoriami...
Cale zycie myslal ze na pilce noznej robi i interes a to gowno prawda...
Na pilce noznej doklada sie do tego interesu i tak jest w kazdym ogromnym,srednim czy malym klubie...

Trezba miec na uwaze to ze Cupial dal Wisle wszystko co mogl...ale...moze najwyzszy czas powiedziec dosc...
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.09.2012, 09:13
arti napisał(a):Wyświetl post
Cóż może w zimie BC jeszcze raz się zerwie, a jak nie to będzie co najwyżej szaro.
Chociaż i tak... nawet gdyby były pieniądze to i tak łysa szmata nikogo dobrego nie kupi bo nie umie.
Post roku, chociaż rzucanie szmatami trochę niepotrzebne.

Pamięta ktoś z Was wywiad z Bogusławem Cupiałem, który był w Przeglądzie Sportowym w 2008 roku, jedno zdanie szczególnie mi utkwiło w pamięci z tamtego wywiadu, mam cały ale zamieszczę fragment:

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub. Jestem człowiekiem odpowiedzialnym i nie ma mowy, abym nagle wycofał się z klubu. Jeżeli to kiedyś nastąpi, nie zostawię klubu bez alternatywnej koncepcji funkcjonowania. Z drugiej strony prawdą jest, że zostałem właścicielem Wisły nie po to, aby osiągać realne zyski, ale po to, aby zrealizować własne, niestety bardzo kosztowne, marzenia oraz z potrzeby zrobienia czegoś dobrego dla lokalnej społeczności"
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Stary 01.09.2012, 09:15
Jedyny wniosek jest taki, że dopóki Cupiał nie zmieni sobie "doradców" , przyjaciół ds. Wisły to niestety ale polityka klubu się nie zmieni i MY kibice nic na to nie poradzimy bo niestety ale ja nie widzę sensownej firmy/osoby w Polsce, która byłaby w stanie zapłacić tyle kasy ile sobie by życzył zapewne Cupiał.
Odpowiedz cytując
OpEnTaNy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.09.2012, 09:15
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Trezba miec na uwaze to ze Cupial dal Wisle wszystko co mogl...ale...moze najwyzszy czas powiedziec dosc...

A Ty i inni tutaj sie wypowadajacy myslicie ze znajdzie sie drugi taki wlasciciel ktory wpompuje tyle kasy co Cupial w Wisłe? Myslicie ze Cupiał sprzeda Wisłe i odrazu bedzie MP, PP, LM ... ? Jak tak to gratujuje wyobraźni...

Nie wystartowalismy w lidze tak jak powinnismy a Wy juz zwolnijcie wszystkich i sprzedajcie Wisłe
Ciekawe czy nowy Własciciel postawi Wam 15 boisk i akademie
Zostałeś zabanowany (nałożono blokadę na Twój dostęp do forum) z następującego powodu:
Cycki na shoutboksie

Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.09.2012, 09:45
Ja się najbardziej zastanawiam, co siedzi w tej chwili w głowie Cupiała, czy on myśli jak co roku że Wisła będzie walczyć o mistrza czy jest tego świadomy, że będziemy się bronić przed spadkiem, a na puchary nie ma żadnych szans.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Stary 01.09.2012, 09:50
OpEnTaNy napisał(a):Wyświetl post
A Ty i inni tutaj sie wypowadajacy myslicie ze znajdzie sie drugi taki wlasciciel ktory wpompuje tyle kasy co Cupial w Wisłe? Myslicie ze Cupiał sprzeda Wisłe i odrazu bedzie MP, PP, LM ... ? Jak tak to gratujuje wyobraźni...

Nie wystartowalismy w lidze tak jak powinnismy a Wy juz zwolnijcie wszystkich i sprzedajcie Wisłe
Ciekawe czy nowy Własciciel postawi Wam 15 boisk i akademie

Nie wiem co by bylo...
Nie wiem czy bedzie LM za rok ,za piec czy moze za 10 lat...
Nie wiem czy nowy wlasciciel cokolwiek zrobi wiecej...
Nie wiem....

Natomiast wiem jedno ze na przestrzeni 15 lat i w ciagu ostatnich klilu Wisla jest klubem na rowni pochylej...
I wiem tez a przynajmniej tak sadze ze w erze Cupiala moze juz nie byc lepiej...
Odpowiedz cytując
butazango
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2010

Stary 01.09.2012, 09:52
W Polsce nie ma nikogo kto bylby lepszym wlascicielem niz Pan Boguslaw. Jezeli nowy wlasciciel to tylko z zagranicy, ja jednak wierze, ze jeszcze wszystko wroci na wlasciwe tory
Powód: literowka
Ostatnio edytowane przez butazango : 01.09.2012 o godz. 09:53.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.09.2012, 09:56
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem co by bylo...
Nie wiem czy bedzie LM za rok ,za piec czy moze za 10 lat...
Nie wiem czy nowy wlasciciel cokolwiek zrobi wiecej...
Nie wiem....

Natomiast wiem jedno ze na przestrzeni 15 lat i w ciagu ostatnich klilu Wisla jest klubem na rowni pochylej...
I wiem tez a przynajmniej tak sadze ze w erze Cupiala moze juz nie byc lepiej...

Obawiam się, że w erze jego ewentualnego nastepcy może być jeszcze gorzej , gdy sie popatrzy jak wielki biznes drzwiami i oknami wali do klubów z kasą. No chyba, że jakis kolega Marcina Plichty z Amber Gold.
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2012, 10:06
BC od lat wspiera Wisłę i chyba wszyscy powinniśmy być mu za to wdzięczni. Początki miał z jednej strony bardzo dobre (sporo gotówkowych transferów) ale jednocześnie trzeba sprawiedliwie powiedzieć, że to także Cupiał jako jeden z pierwszych w Polsce zaczął wymieniać trenerów jak rękawiczki.

Wszyscy wiemy, że obecna sytuacja finansowa jest w dużej mierze konsekwencją działalności Bogusława. Od lat na stanowisko prezesa Wisły delegował śmiesznych ludzi, którzy przede wszystkim chcieli mieć informację z pierwszej ręki o klubie, a nie zarządzanie nim w europejski sposób. Szkoda, bo można było przez te lata zdobyć taką pozycję w kraju, że do dziś wszyscy oglądaliby nasze plecy.

Obecnie nie wiem jakie plany ma Cupiał w stosunku do klubu. Niestety działania ostatnich miesięcy (totalna wyprzedaż, rozwiązywanie kontraktów nawet tych, które kończyły się za 1-2 miesiące) nie napawają optymizmem. Najbardziej chciałbym się dowiedzieć U ŹRÓDŁA, jakie plany ma Pan Bogusław w stosunku do naszego klubu. Jeśli chce się wycofać - ok. Szacunek za to co osiągnęliśmy, a karawana jedzie dalej. Jeśli zamierza jednak kontynuować przygodę z futbolem, oczekiwałbym przedstawienia jasnego planu na 3-5 lat i przede wszystkim zatrudnienie w klubie ludzi KOMPETENTNYCH - od prezesa, skautów, marketingowców, na piłkarzach kończąc.

Tak więc Panie Bogusławie, oczekujemy sygnału w którą stronę Pan zmierza i czy w tej drodze będzie Panu towarzyszyła Wisła Kraków.

P.S. Cieszę się, że NIGDY Cupiał nie pojawiał się z częstotliwością Józka Wojciechowskiego stającego się pośmiewiskiem w całym kraju. Niemniej jednak poważny wywiad raz w roku na pewno dobrze wpłynąłby na postrzeganie zarówno jego jak i samego klubu.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 01.09.2012, 10:23
QBAS napisał(a):Wyświetl post
BC od lat wspiera Wisłę i chyba wszyscy powinniśmy być mu za to wdzięczni. Początki miał z jednej strony bardzo dobre (sporo gotówkowych transferów) ale jednocześnie trzeba sprawiedliwie powiedzieć, że to także Cupiał jako jeden z pierwszych w Polsce zaczął wymieniać trenerów jak rękawiczki.

Wszyscy wiemy, że obecna sytuacja finansowa jest w dużej mierze konsekwencją działalności Bogusława. Od lat na stanowisko prezesa Wisły delegował śmiesznych ludzi, którzy przede wszystkim chcieli mieć informację z pierwszej ręki o klubie, a nie zarządzanie nim w europejski sposób. Szkoda, bo można było przez te lata zdobyć taką pozycję w kraju, że do dziś wszyscy oglądaliby nasze plecy.

Obecnie nie wiem jakie plany ma Cupiał w stosunku do klubu. Niestety działania ostatnich miesięcy (totalna wyprzedaż, rozwiązywanie kontraktów nawet tych, które kończyły się za 1-2 miesiące) nie napawają optymizmem. Najbardziej chciałbym się dowiedzieć U ŹRÓDŁA, jakie plany ma Pan Bogusław w stosunku do naszego klubu. Jeśli chce się wycofać - ok. Szacunek za to co osiągnęliśmy, a karawana jedzie dalej. Jeśli zamierza jednak kontynuować przygodę z futbolem, oczekiwałbym przedstawienia jasnego planu na 3-5 lat i przede wszystkim zatrudnienie w klubie ludzi KOMPETENTNYCH - od prezesa, skautów, marketingowców, na piłkarzach kończąc.

Tak więc Panie Bogusławie, oczekujemy sygnału w którą stronę Pan zmierza i czy w tej drodze będzie Panu towarzyszyła Wisła Kraków.

P.S. Cieszę się, że NIGDY Cupiał nie pojawiał się z częstotliwością Józka Wojciechowskiego stającego się pośmiewiskiem w całym kraju. Niemniej jednak poważny wywiad raz w roku na pewno dobrze wpłynąłby na postrzeganie zarówno jego jak i samego klubu.
Ot, racjonalna wypowiedź. Kto ma odrobinę rozumu nie oczekuje cudów ani nie liczy na kolejny worek pieniędzy. Chcemy tylko uczciwej informacji - gdzie się znajdujemy i dokąd zmierzamy.
Mówi się, że "mowa srebrem, milczenie złotem" ale czasami warto się odezwać bo "prawda nas wyzwoli.
Każdy myślący chciałby też pewnie aby klubem w zastępstwie właściciela zarządzali ludzie kochający Wisłę a nie tylko własne konto. Jeżeli takich nie ma w otoczeniu właściciela niech to chociaż będą profesjonaliści.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 01.09.2012, 10:44
Jak to jest ze taki prezes BATE czy innego Cluj od razu stawia 15 boisk i ładuje kase w mlodziez i skauting a miliarder Cupial wolal isc na skroty i sprowadzic pol ligi. Kto lepiej na tym wyszedl? Czas pokazal.
Wiec ja sie pytam: po cholere ten amator ładuje kase w jakies bambusy Quioto i inne Penksy?
Eh, jest zasadniczna różnica między milionerami, którzy są właścicielami klubów. Ci co wzbogacili się dzięki własnej umiejętności inwestowania, przekładają te wzorce na futbol, bo każdy normalny wie, że aby mieć zysk, trzeba najpierw coś włożyć. Cupiała droga do majątku była nieco inna, miał po prostu więcej szczęścia niż umiejętności, trafił w koniunkturę i został bogaty (przy okazji dymając swoich wspólników). I generalnie to samo jest w Wiśle, liczenie na fart (którego zawsze, przynajmniej w Europie nam brakowało).
Odpowiedz cytując
Vasquez
Member

Od: 08.2003

Stary 01.09.2012, 10:45
Boguslaw Cupial - czlowiek zagadka.
Jak koles, ktory prowadzi wielka firme kablowa moze tak chaotycznie i bez omyslunku prowadzic klub sportowy.
Koles ktory nie potrafi myslec dlugofalowo, ktory wszystko musi miec na "juz" - juz nie pamietam kiedy Wisla byla budowana w perspektywie 3-5 letniej.
Facet, ktory zwalnia osoby z roznych stanowisk - bo sie nie sprawdzaja, by potem zatrudnic je znowu (Kapka, Bednarz). Choleryk otoczony przez bande kretynow, ktorych nazywa doradcami, FOCHMISTRZ...

Ten Pan sie do niczego nie nadaje... Powinnismy mu podziekowac za sukcesy i sie pozegnac. Facet nie ma od dawna pomyslu na Wisle, o pieniadzach juz nie wspomne. Z reszta, cos czuje, ze jego odejscie nie wplynie znaczaco na nasza gre, bo ta wystarcza co najwyzej na 2a lige...
-------------------
-> Only Wisla <-
-------------------
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 01.09.2012, 10:54
Przecież Cupiał nie prowadzi firmy.
Jest prezesem a to gówno znaczy.

Od prowadzenia firmy ma Dyrektora Operacyjnego, Finansowego, Handlowego plus Radę Nadzorczą co podejmuje decyzje, które on potem klepie.

Jakby mu dać kiosk ruchu w najbardziej ruchliwym miejscu miasta to pewnie by splajtował po miesiącu.
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Stary 01.09.2012, 11:11
Naprawdę nie potraficie niektórzy przyjąć na klatę gorszego okresu? 99% klubów w Polsce marzy o takim właścicielu jak Cupiał, ale nam się w dupach poprzewracalo bo jeden z drugim nie potrafi lub nie chce prosto kopnąć piłki. Jedyny żal jaki mam do nadprezesa to naiwność. Ma zadziwiającą wiarę w swoich pseudodoradcow i sentyment do esbeka, który jeszcze niedawno rzeźbił go z Mandziarą na kasę.
Jestem w stanie przeczekac dwa sezony, by znów zobaczyc Wisłę silną i przedewszystkim stabilną ekonomicznie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
Ajax
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2003

Stary 01.09.2012, 11:21
Z drugiej strony może jest to praca w kontekście 3-5 lat.

Oczyszczenie klubu, stabilizacji finansów, zweryfikowanie przydatności kadry.

Jeśli to idzie w tą stronę to ok - ale przy okazji ktoś powinien to wprost powiedzieć.

(Sam nie bardzo w to wierzę ale w sumie jak inaczej miała by wyglądać gruntowna przebudowa zespołu w czasie kryzysu?)
Odpowiedz cytując
jacekbum
Senior Member

Od: 06.2012

Stary 01.09.2012, 11:29
Cupiał już się określił -słowami Bednarza,że Wisłe czekają ciężkie czasy-wypowiedz po przyjściu Bednarza.
Prawda jest taka,że Cupiał się zestarzał i nie ma w nim już tej pasji do Wisły którą miał gdy przejmował klub i jeszcze kilka lat temu,nawet nie chodzi o pieniądze ale o zainteresowanie pamiętam jak dawniej Cupiał bywał na meczach potrafił nawet polecieć do Ażerbejdzanu po porażce w pierwszym meczu.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów