The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.08.2012, 12:39
Zwracam honor Bednarzowi.
300 K euro to uczciwa cena, szczególnie że Kirm nie mógł się u nas odnaleźć. Grał tylko w reprezentacji i trudno było liczyć, żeby coś się w tej kwestii zmieniło.

jarcze napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejsze papierowe wydanie Gazety Krakowskiej na końcu artykułu o sprzedaży Kirma wspomina, że Jovanić może zostać transferowany na Węgry ale nie wiadomo czy zdążą załatwić formalności, a dzisiaj ostatni dzień na to. Myślę, że za nim już nikt tęsknić nie będzie.
To by był hit transferowy. Serio.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
marcin19876
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 31.08.2012, 13:08
Jovanic i Chavez przed 24.00 przestaną być zawodnikami Wisły Kraków?! skoro ich można się pozbyć to czemu nie sprzedać Łukasza G. i Kew Jaliens - to dopiero byłby hit transferowy Łysego
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.08.2012, 13:46
Bądźcie poważni, naprawdę ktoś kupi zawodnika kontuzjowanego od pół roku?

Jeśli tak, to trzeba przyznać, że Bednarz ma talent, jeszcze podobne okienko w zimie, i nowy sezon będziemy grać samymi młodymi chłopakami...

Którzy w młodej ekstraklasie zajęli wysokiie 12 miejsce....
Ddf
Odpowiedz cytując
mgła
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 31.08.2012, 13:48
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Bądźcie poważni, naprawdę ktoś kupi zawodnika kontuzjowanego od pół roku?
Czyżbyś mylił prawego obrońce z wiecznym rezerwowym bramkarzem chyba zdrowym?

Jakby Jovanic poszedł byłby to majstersztyk... Chavez mam nadzieje zostanie
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 31.08.2012, 13:54
Ktoś tutaj piał z zachwytu nad transferami Amiki. Właśnie zakontraktowali niejakiego Piotra "więc jeśli tylko chcesz, zakupić jakiś mecz" Reissa.
Odpowiedz cytując
Konrad.
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2003

Stary 31.08.2012, 14:00
Rzeczywiscie mi sie "Jovanicie" pomyliły, sorry...
hunter napisał(a):Wyświetl post
Ktoś tutaj piał z zachwytu nad transferami Amiki. Właśnie zakontraktowali niejakiego Piotra "więc jeśli tylko chcesz, zakupić jakiś mecz" Reissa.
Powiem szczerze, że nie uważam go za słabszego niż naszego Sikorskiego...

Zresztą kontrakt podpisał na trzy miesiące, więc wydali grosze. Na końcówki meczów, czemu nie?

Inna sprawa, że piszesz tak jakby to był ich jedyny transfer. Naprawdę uważasz że ich transfery są gorsze od naszych?
Ddf
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.08.2012, 14:01
w temacie o meczu z Polonią pisalem na początku tygodnia, że widzę, że Kirm jest w gazie i powinien wystąpić przeciwko Polonii.
Kirm pokazał wysoką formę, siłę, szybkość, moc i świeżość.
Jestem przekonany, że ten sezon może należec do niego. W Groningen a nie w Wiśle.
300 tys to dużo czy mało?

Średnia na meczach Wisły to 15 tys kibiców.
Gdyby marketing zapełnił drugie 15 tys to jesli nawet liczyc po 20 zł za bilet, po 4 meczach też by było 300 tys euro.
Co prawda to nie Kirm przyciagał kibiców, ale w obliczu degrengolady poziomu sportowego, ciekaw jestem jaka będzie średnia w tym sezonie na meczu.
Czy wzięto to pod uwagę przy szukaniu oszczędności?
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Stary 31.08.2012, 14:38
FraMat napisał(a):Wyświetl post
w temacie o meczu z Polonią pisalem na początku tygodnia, że widzę, że Kirm jest w gazie i powinien wystąpić przeciwko Polonii.
Kirm pokazał wysoką formę, siłę, szybkość, moc i świeżość.
Jestem przekonany, że ten sezon może należec do niego. W Groningen a nie w Wiśle.
300 tys to dużo czy mało?

Średnia na meczach Wisły to 15 tys kibiców.
Gdyby marketing zapełnił drugie 15 tys to jesli nawet liczyc po 20 zł za bilet, po 4 meczach też by było 300 tys euro.
Co prawda to nie Kirm przyciagał kibiców, ale w obliczu degrengolady poziomu sportowego, ciekaw jestem jaka będzie średnia w tym sezonie na meczu.
Czy wzięto to pod uwagę przy szukaniu oszczędności?
Oczywiście że nie - niedawno obsztorcowywali Basałaja, który zakładał, że na Wisłę będzie regularnie przychodzić 20 kilka tysięcy widzów, a za niedługo okaże się, że ubiegłoroczna średnia widzów spadnie poniżej 10 tys widzów i oczywiście wszyscy będą niesamowicie zdziwieni.
Moim zdaniem ten Zarząd i aktualna polityka właściciela wobec klubu coraz bardziej zasługuje na taki efekt.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 31.08.2012, 15:44
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Rzeczywiscie mi sie "Jovanicie" pomyliły, sorry...
Powiem szczerze, że nie uważam go za słabszego niż naszego Sikorskiego...

Zresztą kontrakt podpisał na trzy miesiące, więc wydali grosze. Na końcówki meczów, czemu nie?

Inna sprawa, że piszesz tak jakby to był ich jedyny transfer. Naprawdę uważasz że ich transfery są gorsze od naszych?
Już widzę, jakby forum wręcz piało z zachwytu gdyby JB sprowadził 40-letniego emeryta i to jeszcze regularnie handlującego meczami Transferów Amiki na razie nie oceniam, bo po dwóch meczach ligowych które oglądałem nic powiedzieć nie można. Madziar wyglądał solidnie z Ruchem, ale na Polonii już nie błyszczał. Kebab na prawej obronie bez rewelacji póki co. Kończy się sierpień a Ty byś chciał już oceniać nowych zawodników?

FraMat. Jak Cię cenię i szanuję, tak na Boga nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś "gaz" u Kirma. Chyba że chodzi o paraliżujący, który może nosić w kieszeni. Poza perfekcyjnie spieprzoną bardzo dobrą sytuacją w BB nie przypominam sobie w jego wykonaniu zagrań, które mogłyby wskazywać, że wzniesie się ponad poziom kiwania się samego ze sobą i bycia przepychanym przez otaczające go powietrze.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 31.08.2012, 15:52
Kończy się sierpień a Ty byś chciał już oceniać nowych zawodników?
No u nas taka moda, Sikorski w szczególności oceniony zaraz po przyjściu nawet, takich speców mamy Choć to akurat trudne nie było...
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2012, 15:59
Błacho wygląda kadra Wisły, trochę przeanalizował ją i zakładając wariant oszczędnościowy i pesymistyczny po sezonie 2012/2013 będzie to wyglądać prawdopodobnie tak:
1. Jaliens odpada po sezonie
2. Chavez to kwestia czasu kiedy odejdzie, ale myślę, że po sezonie nie będzie już piłkarzem Wisły
3. Frederiksen, wiadomo to tylko transfer na rok na lewą obronę, po sezonie odejdzie
4. Głowacki i Jovanovic to dobrzy gracze, ale kontuzjogenni i jeśli to będzie sie powtarzać, myślę, że Bednarz będzie chciał na nich zarobić
5. Melikson kwestia czasu
6. Sobolewski odejdzie do Jagiellonii jak zapowiadał, albo skończy kariere
7. Iliev odejdzie po sezonie
8. Sikorski od początku to figurant i statysta
9. Genkov jeśli pojawi się oferta Bednarz na niej skorzysta

Założyłem wariant o którym wspomniałem i teraz płaczemy a co będzie po tym sezonie? 10 graczy odchodzi, 8 podstawowy skład. Nikt z nas nie spodziewa się, że Cupiał rzuci 5mln euro na stół i każe sprowadzić 7 klasowych zawodników by załatać dziury. Będzie marazm i jeszcze raz marazm, tylko wku*wia mnie to że i tak celem na sezon uznają zdobycie mistrzostwa Polski, pucharu Polski i awans do LM lub LE, patologia ku*wa
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 31.08.2012, 16:08
W sumie - skoro Lech sięga po Reissa, to my moglibyśmy sięgnąć po Kuźbę.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
hunter
Senior Member

Stary 31.08.2012, 16:12
stalsanok1946 napisał(a):Wyświetl post
Błacho wygląda kadra Wisły, trochę przeanalizował ją i zakładając wariant oszczędnościowy i pesymistyczny po sezonie 2012/2013 będzie to wyglądać prawdopodobnie tak:
1. Jaliens odpada po sezonie
2. Chavez to kwestia czasu kiedy odejdzie, ale myślę, że po sezonie nie będzie już piłkarzem Wisły
3. Frederiksen, wiadomo to tylko transfer na rok na lewą obronę, po sezonie odejdzie
4. Głowacki i Jovanovic to dobrzy gracze, ale kontuzjogenni i jeśli to będzie sie powtarzać, myślę, że Bednarz będzie chciał na nich zarobić
5. Melikson kwestia czasu
6. Sobolewski odejdzie do Jagiellonii jak zapowiadał, albo skończy kariere
7. Iliev odejdzie po sezonie
8. Sikorski od początku to figurant i statysta
9. Genkov jeśli pojawi się oferta Bednarz na niej skorzysta

Założyłem wariant o którym wspomniałem i teraz płaczemy a co będzie po tym sezonie? 10 graczy odchodzi, 8 podstawowy skład. Nikt z nas nie spodziewa się, że Cupiał rzuci 5mln euro na stół i każe sprowadzić 7 klasowych zawodników by załatać dziury. Będzie marazm i jeszcze raz marazm, tylko wku*wia mnie to że i tak celem na sezon uznają zdobycie mistrzostwa Polski, pucharu Polski i awans do LM lub LE, patologia ku*wa
O kurvva, Nostradamus. I do tego jakiś językoznawca, co nam wpaja nowe sformułowania.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 31.08.2012, 16:22
Odnośnie ewentualnego odejścia Osmana (oby nie) którym podobno zainteresowane są dwa Francuskie kluby warto wspomnieć ,że okienko transferowe we Francji kończy się 4 września .
Odpowiedz cytując
stalsanok1946
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.08.2012, 16:29
O kurvva, Nostradamus. I do tego jakiś językoznawca, co nam wpaja nowe sformułowania.
Polecam się na przyszłość jak się spodobało A tak btw, nie pasuje Ci coś to odpi*rdol się, daj ingor i święto. Na forum Wisły cwaniaki z was niemiłosierne, ale jak widzę na mieście to pajace z dwoma lewymi rękami

Szanuję każdego kibica, zwłaszcza Wisły, poleciłbym to Tobie na gorącą głowę
Lepiej zapobiegać niż leczyć
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 31.08.2012, 16:59
FraMat. Jak Cię cenię i szanuję,
Naprawdę dziekuję
tak na Boga nie wiem gdzie Ty dostrzegłeś "gaz" u Kirma. Chyba że chodzi o paraliżujący, który może nosić w kieszeni. Poza perfekcyjnie spieprzoną bardzo dobrą sytuacją w BB nie przypominam sobie w jego wykonaniu zagrań, które mogłyby wskazywać, że wzniesie się ponad poziom kiwania się samego ze sobą i bycia przepychanym przez otaczające go powietrze.
Specjalnie obejrzałem powtórkę meczu i cała postawa Kirma była dla mnie bardzo pozytywna. Fakt, ze nie zdobył tego gola, ale w podobnej sytuacji i Iliev przestrzelił i Maor źle strzelił. Natomiast Andraż sprawił na mnie bardzo pozytywne wrażenie. Pisałem już wcześniej: po stracie piłki pod polem karnym rywala, gdy jego strzał został zablokowany, biegł za przeciwnikiem aż na naszą polowę (podczas gdy inni stali), wyprzedził go i odebrał mu piłkę. Dla mnie na +. Być może zależało mu żeby na koniec zamknąc nam usta, albo przekonać Vaalckxa, że jest w dobrej dyspozycji.
Tak czy owak Kirma nie ma, a ja choć nigdy nie należałem do tych, ktorzy na niego najeżdżali (można sprawdzić) tez uważam, że Wisła to klub, w którym coś mu od początku nie wychodziło. Pewnie w Holandii się odbuduje i wtedy niekórzy zaczną za nim płakac.

Na razie, a propos polityki Wisły, to (pominąwszy spiskową teorię o gaszeniu swiateł) wygląda na to, żer boss, kóry zobaczył, że duże inwestycje neiwiele dają, a małe kluby (Jagiellonia, Ruch, itd )potrafią w ciągu sezonu, czy dwóch wypracować dobry poziom nieznanymi graczami i potem sprzedawac ich z zyskiem, postanowił niskim kosztem zrobić to samo.
Nie jest to krok do przodu w rozwoju klubu, ale bogatemu wszystko wolno
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 31.08.2012, 17:46
FraMat proszę Cię - Kirm w tym swoim gazie zjebał kolejną setkę podczas pobytu w Wiśle. która to już jego zjebana sytuacja mogąca odwrócić losy meczu? Ja za tym zawodnikiem nie mam zamiaru płakać, 300 tysięcy Euro to i tak sporo jak za takiego paralityka. Jak się pokaże z niezłej strony w Holandii to dobrze - będzie to świadczyło, że w klubie z dużymi aspiracjami (a takim w Polsce klubem od lat jest Wisła) się po prostu spala i do takich się nie nadaje.

ps. A ta akcja z odebraniem piłki? Jak głupio stracił do chociaż odzyskał. Co w tym na plus? Normalne zachowanie.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 31.08.2012, 17:48
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
No tak, za Maaskanta bylowaliśmy w lidze i w LE.

Kojarzysz takiego gościa Koen Van Der Biezen?
A ty kogoś takiego jak Burkhari, Melikson, którzy uciszali Pasy? W czterech literach mam Van Der Biezena, tak jak wcześniej wielu innych zawodników Cracovii strzelających nam gola. My strzeliliśmy im ich znacznie więcej, ciągle wygrywając z jednym wyjątkiem. To jest sport, tu się nie da wygrywać 10 meczów na 10 z Pasami.

Odsunięcie Holendrów doprowadziło do przegrania ligi. Co, zaprzeczysz temu? Jaki był efekt tego ruchu - wygraliśmy dzięki temu w lidze, czy nie? Dało to w ostatnim sezonie awans do pucharów, czy nie? Historia jednoznacznie to ocenia i oceni. Jako cieżki błąd i ruch, który zaowocował klęską.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
Towarzysz Generał
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 31.08.2012, 18:13
Na razie, a propos polityki Wisły, to (pominąwszy spiskową teorię o gaszeniu swiateł) wygląda na to, żer boss, kóry zobaczył, że duże inwestycje neiwiele dają, a małe kluby (Jagiellonia, Ruch, itd )potrafią w ciągu sezonu, czy dwóch wypracować dobry poziom nieznanymi graczami i potem sprzedawac ich z zyskiem, postanowił niskim kosztem zrobić to samo.
Nie jest to krok do przodu w rozwoju klubu, ale bogatemu wszystko wolno
To raczej nie jest żadna polityka. Po prostu z pieniążkami u nas nie jest za wesoło i możliwie jak najbardziej tniemy koszty.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 31.08.2012, 18:48
Jeszcze będzie przepęknie,jeszcze będzie normalnie,jeszcze będzie przepięknie......
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Manhunt
Senior Member

Od: 03.2011

Stary 31.08.2012, 19:13
Wow mamy rozbudowany scouting na maxa:
Kapka,Żuraw i Kuźba.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 31.08.2012, 20:34
Ludzie naprawdę, o co Wam chodzi?dlaczego klniecie na Probierza i Bednarza.to jego wina, żę zaczęto "ciąć koszty"?
Podziękujcie Panu Cupiałowi za miłe zakończenie przygody

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 31.08.2012, 21:33
Cupiałowi czy nie Cupiałowi - finanse odbiły się czkawką na wynikach. Nie sądziłem ze aż tak będzie fatalnie. Quoto swoim postępowaniem napluł na Bednarza i udupił Probierza. Dramat. A dziś okienko się zamyka. Jak mamy takim składem dograć do końca rundy to cienko to widzę.

cfa:
a Quoto będzie lepszy? Chyba wole sensownego Chavez'a niż garść wynalazków Bednarza. Cud i opatrzność ze nie udało się sprzedać Maora.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 31.08.2012 o godz. 21:45.
Odpowiedz cytując
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 31.08.2012, 21:41
Po dzisiejszym meczu chciałbym aby Chavez wyjechał do któregoś z francuskich klubów o których można było wyczytać w mediach. Po co ma blokować rozwój młodym Wiślakom ? Nawet jak by mieli kaleczyć wszystko to i tak lepiej żeby oni byli na ławie i w pierwszym grał Bunoza niż Chavez który już niestety lepszy nie będzie.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując
borys
Banita

Stary 31.08.2012, 21:52
Brawo Cupial, brawo Bednarz!!!

Dzis juz wiemy, ze Sikorski, Quioto sa "tak dobrzy", ze bierze sie ich pod uwage dopiero po chlopakach z ME.
Oddajemy Maleckiego i Kirma ale przeciez mamy kim zastapic bo u nas "talent na talencie"... bron boze nie sprowadzajmy nikogo.

Na to co dzieje sie z Sobolem szkoda patrzyc, 45 min to w tej chwili max.

Zawodnicy wnoszacy cos do gry na chwile obecna to Meliksn i Iliev a reszta to wklady do koszulek.

Ciecie kosztow ze wzgledu na brak pucharow jest zrozumiale ale to co zrobiono jest NISZCZENIEM klubu. Nikt przy zdrowych zmyslach nie pozbywa sie skrzydlowych i opiera gre na jednym zawodniku(ktorego i tak bez mrogniecia okiem chce sie pozbyc).

Cupial to nie JW - Fakt. JW cos po sobie jednak pozostawil a tu idziemy w kierunku likwidacji.
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 31.08.2012, 23:56
cfa napisał(a):Wyświetl post
Po dzisiejszym meczu chciałbym aby Chavez wyjechał do któregoś z francuskich klubów o których można było wyczytać w mediach. Po co ma blokować rozwój młodym Wiślakom ? Nawet jak by mieli kaleczyć wszystko to i tak lepiej żeby oni byli na ławie i w pierwszym grał Bunoza niż Chavez który już niestety lepszy nie będzie.
Gość jest po kontuzji, daj mu 2 mecze na rozegranie się, bo takim wpisem się ośmieszasz. Gdyby go sprzedali to za 2 tygodnie byś płakał za Chavezem.
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 01.09.2012, 02:36
Lukasz napisał(a):Wyświetl post
Cud i opatrzność ze nie udało się sprzedać Maora.
Okno transferowe w Rosji i na Ukrainie otwarte jeszcze przez miesiąc. Jacuś już zapowiedział, że zostanie sprzedany jeśli tylko pojawi się konkretna oferta.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
DarekW
Member

Od: 09.2008

Stary 01.09.2012, 03:26
Mysle ze po dzisiejszym meczu znaczna czesc szanownych forumowiczow jest w wspanialym nastroju. wreszcie po wielomiesiecznej zmasowanej akcji w szeregach Wisly pojawili sie utesknienie zbawiciele "Mlode Chlopaki Polaki" !!!

Teraz gdy juz nasza ukochana Wisle zasilili "Mlode Chlopaki Polaki" jest cudowna sytuacja! Wreszcie poczulem sie zwiazany z tym klubem. Wiem ze nasze Wspaniale Chlopaki Polaki beda plakali po porazce tak jak i ja zreszta. Dziekuje bracia forumowicze za ta krucjate ktora odbyliscie ... Najpierw glowa zostala scieta na karku Maskanta. Po tym kolejne glowy lecialy tych wszystkich heretykow z bog wie jakich odleglych zakadkow swiata. Nastepnie spadla glowa Vlackxsa ... coz to byla za wielka chwila dla Wiselki. Podobno temu Vlacksowi to zamiast krwi to jakas substancja zraca wyciekla ... hmm Zwyciestwo, zwyciestwo, zwyciestwo!!! Teraz w Wisle graja tylko Mlode Chlopaki Polaki!!

Chwala wam kochani!! Mamy Mlodych Polakow Chlopakow i teraz juz nic nie powstrzyma nas od wspanialych chwil i sukcesow. Zaczelismy od jakze wspanialej porazki z Polonia i wszyscy sie poplakalismy. Plakali i Mlode Polaki Chlopaki, i plakali kibice na stadionie i wiele tysiecy kibicow przed odbiornikami telewizijnymi. Wszyscy polaczylismy sie w jedna wielka bardzo zwiazana rodzine. To bylo cos niezwyklego. Dla takich momentow jest sie kibicem. Dla takich momentow kocha sie Wisle Krakow!!

I co teraz? Teraz z naszymi Mlodymi Chlopakami Polakami juz nic nas nie powstrzyma! Bedziemy kroczyc do kolejnych wspanialych momentow i juz na zawsze bedziemy bardzo mocnie zwiazani z tym klubem. Chwala, chwala, chwala na wysokosci Mlodym Polakom Chlopakom i wszystkim oredownikom tychze wspanialych Mlodych Polakow Chlopakow.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 01.09.2012, 07:57
Quioto po tym co zrobił mimo że widziałem w nim potencjał to nie wiem czy zasługuje na grę w Wiśle... po prostu takich rzeczy się nie robi, zakładając koszulkę w Wisły trzeba kierować się jakimiś zasadami, który on najwyraźniej nie ma. Rozumiem dostać czerwoną kartkę pod wpływem emocji, rozumiem nawet jak ktoś da komuś specjalnie w mordę. Nie rozumiem jednak frajerskiego, specjalnego chodzenia po leżącym przeciwniku w niegroźnym starciu. Tylko po to żeby zrobić mu krzywdę. Tego nie da się usprawiedliwić kłopotami z aklimatyzacją, problemami osobistymi, młodością. Małecki też robił różne głupoty ale takiego czegoś on nie zrobił nigdy.

Odeszła masa zawodników, nie wynikam już czy dobrych średnich czy słabych. Bednarz nie wzmocnił tej kadry nikim, żaden z jego autorskich pomysłów się nie sprawdził.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.09.2012 o godz. 08:03.
Odpowiedz cytując
Cisse99
Member

Od: 11.2011

Stary 01.09.2012, 08:18
Niestety muszę to przyznać, ale Wisła na ten moment jest ligowym średniakiem i sukcesem będzie miejsce gwarantujące udział w lidzie europejskiej, bo co innego jak środek tabeli czeka drużynę bez skrzydłowych i jednym napastnikiem...
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów