|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no dzisiaj Real moze miec pretensje do Gonzalo Hiquaina, mial 3 setki
wrocil stary dobry Gonzalo, psuje setki w waznych meczach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
.... Niewykorzystane pewne sytuacje lubia sie mścic ... i dzis Real odczul to na wlasnej skorze idealnie .... przy tym wyniku , tylu niewykorzystanych sytuacji 100 %-ych , przy nieuznanej bramce Ramosa mozna bylo ograc Barce i to wysokim wynikiem ....dolanczajac takie zwyciestwo i 5 punktow przewagi w lidze Real by bardzo zyskal jesli chodzi o morale zespolu ....... ten mecz moze kosztowac Real nie tylko utrate mozliwosci zdobycia pucharu Krola .... Gonzalo za dzisiejszy mecz powinien oddac polroczna pensje na jakas Fundacje
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz jest gdzies w TV
![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
TVP1, TVP1 HD oraz TVP Sport
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Mignęła mi dzisiaj zajawka i chyba w TVP 1 o 22:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
TVP wczoraj już się popisało, żebyście się nie zdziwili jak mecz puszczą o 2 w nocy.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dzieki WIelkie....
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Oj, dzieje się w tym meczu. Ciekawe czy w II połowie będziemy mieli też tyle emocji.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Życie jest piękne.....
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Życie to są tylko chwile ;/
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
potwierdzam
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ale mecz się zrobił
2:2 jak na razie... ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I koniec. Geniusz 2 najlepszych zawodników globu, radość patrzeć.
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Szkoda że Montoya trafił w poprzeczkę, bo może by mu się poprawiły morale po tym jak go Krystyna objechała kilka razy
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
Kawał meczu. U nas jest podobna dyscyplina sportu, tez gra po 11 gości i jest trzech sędziów, tylko wykonawcy to kabareciarze.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Niby gwiazdeczki, a uciecha patrzeć jak gryzą trawę.
Biegać, walczyć i się starać... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieję że w najbliższym czasie będzie meczów miedzy tymi dwoma drużynami jak najwięcej. Gran Derby bez Messiego i Ronaldo myslę że dużo stracą na atrakcyjności. Teraz świat jest podzielony nawet nie tyle na Real i Barcelone, co na Ronaldo i Messiego. Mecze gdzie Ci dwaj piłkarze stają przeciwko sobie...
Dzisiaj kolejny świetny mecz. I znowu popis tych dwóch piłkarzy. Ciekawe ile w tym roku pobiją te dwie drużyny i ci dwaj piłkarze nowych rekordów. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Dawno nie widziałem tak spokojnego GD. Spodziewałem sie jakich przepychanek, utarczek słownych, kłotni i czerwonych kartek a tu nic - czyzby to jakis przełom?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
ciekawe co powiedział Jose w przerwie Benzemie za tą s.......ona setke
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
@szprotson
pewnie: "Nie przejmuj się, nawet Brożkowi się to zdarza" Rzeczywiście, jak na Gran Derbi to było dość spokojnie, ale to dobrze - więcej futbolu, mniej przepychanek. Choć oczywiście fauli nie brakowało, ale jedni drugim sobie do gardła nie skakali. Przyjemnie się oglądało, choć widziałam lepsze mecze między tymi drużynami. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Sędzia brał wszystko na klatę ;-)
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Moim zdaniem obie ekipy są równe, w tej chwili żeby wygrać trzeba mieć szczęście. Już od paru miesięcy ani Real ani Barca nie jest w stanie "zgnieść" rywala, pewnie po odejściu Mourinho Barca znów będzie królować w lidze, ale też trzeba zauważyć że Xavi czy Puyol jest sezon, dwa i myślę że kariera się skończy, a w przypadku tego drugiego to sytuacja podobna jak z naszym Radkiem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Bo Bunozy im nie oddamy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kto nie skacze, jest Polakiem !
Ostatnio edytowane przez Dariook : 08.10.2012 o godz. 17:05.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
@up: Wałkowane już tysiące razy.
JŻS- to samo. ![]()
|
|
|
|
Joker the Great
Offline |
|
|
I co? Jest tu jakiś cwaniak?
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Hala Madrid Gigancie
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gracias Zidane
![]() Dawno takiej konsekwencji taktycznej nie widziałem w Madrycie ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Chciałoby się napisać, że liga będzie ciekawsza ale to i tak niczego nie zmienia - Barca będzie mistrzem.
A cieszę się z tego, że wynik tego meczu i mistrzostwa Hiszpanii jest mi całkowicie obojętny bo jak czytam czasami komenty poważnych ludzi, którzy przy tym meczu zamieniają się w hejterów z gimbazy to mi się odechciewa. Podniecanie się tym meczem i reklamowanie go jako derby europy też jest dziwne. |
|
|