|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
![]() Powód: TIPSAREVIC dał dupy... reszta weszła
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 02.08.2012 o godz. 12:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wisła - Gks - 1 ( 1.53 )
Legia - Korona - 1 ( 1.72 ) Lechia - Polonia - 1 ( 1.90 ) bet365.com |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Za drobne na dzisiaj :
Eskisehirspor - Akhisar Belediye 1 NK Zagrzeb - Slaven Belupo 2 Aalborg BK - FC Midtjylland BTS Kecskemeti TE - Kaposvari o 2,5 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Ostatnio Zawisza mi zawalił, a postawiłem za darmową 5 ktorą dostałem przy rejestracji
Na weekend oczywiście Wisłą. Zobacze co z tego wyjdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Pewniaki :
![]() Wejdzie ? Jeszcze nie postawiłem , ale mam zamiar . Legie dałem , żeby ich ewentualne zwycięstwo przynajmniej dało mi zarobić . ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
według mnie nie warto obstawiać takie pewniaki, zawsze ktoś wtopi...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Zdecydowanie nie warto, może wejdzie ale w dłuższej perspektywy z takiej gry musi być minus.
Na weekend pograłem Tychy za 1500, źródło mam do tej pory niezawodne jeśli chodzi o 1 ligę także polecam. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
U wiekszosci bukow nie ma tego meczu, ale znalazlem w bet at home po kursie 1.9 czyli mega kurs zważywszy,że Bytom ma skład II ligowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Chyba macie rację , choć był tutaj gość , który grał właśnie same pewniaki typu Milan , Barca tylko zawsze redukował ryzyko do minimum . I wygrywał po 700 , 800 zł za stówę . Widziałem screeny . Parę razy spróbuje i zobaczymy efekt . Prawda jest jednak taka , to żeby coś zarobić na zakładach to trzeba wnieść bardzo dużo kapitału , bo na małych stawkach nie da się nic ugrać . Jak ktoś ma środki to gra single za dużo kasy .
Na bwinie Polonii Bytom też nie ma. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
graj progresją na podwojenie,nie ma opcji minusa ,lecz kapitał musisz miec
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przede wszystkim w 1 lidze jest w tym sezonie mnóstwo biednych klubów, piłkarze dostają grosze albo nic dlatego dorabiają sobie dużo więcej u buka.
Blanco uwierz mi można wygrać tylko na singlach-dublach a nie na taśmach i już na pewno nie grając manchestery,reale itd To że wklejał screeny to nic, ja też mogę wrzucić setki kuponów z kilkusetzłotową wygraną ale nie zawsze się wygrywa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuczmen progresja to debilizm, prędzej czy później przychodzi czarna seria i jesteś bankrutem, poza tym już widze jak zaczynasz progresje od 20zł i potem grasz za 2560 żeby wyjść na 20zl do przodu
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Uwierz na progresji mozna zarobic... trzeba grac z rozsadkiem i z grubym kapitalem na koncie...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Progresja to najlepszy system tylko wirtualnie
Powiedz mi po co mam grać progresją jak sam mówisz że wystarczy grać rozsądnie i z grubym kapitałem. Jak są dobre typy to nie trzeba szukać żadnych pseudosystemów tylko stawkować 1-10j(dla każdej 1j jest inną wartością) i będzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
U jakiego buka dostanę na starcie najwięcej? tak żeby sie pobawić nei swoimi pieniędzmi a przy okazji może coś zarobić?
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Belgia -5.5 - Polska 2
Hannover-Slask - 3.5 Plzen-Lokeren 1 Rosenborg-Legia 1 awans Bordeaux-Crvena -2.5 Dnipro-Liberec -3.5 |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
o czym Ty Giraldinio mowisz? ja o podwojeniu.jakie 5kola zeby 10zł zarobic
i nie nazywaj czegos debilizmem jak nie masz pojęcia o czym mówisz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To chyba ty nie wiesz o czym mówisz. Jeśli grasz progresją to musisz się liczyć z czarną serią a jeśli nie trafisz 9 kuponów z rzędu to podwajając stawkę za każdym razem musisz zagrać za ponad 5000 żeby być z tej progresji 10zł do przodu( przy ako 2.00) Jak trafisz za 10 razem to jesteś 10zł do przodu i mozesz zaczynac kolejną progresję od 10z.
A jeśli byś chcial zaczynać od 100zł to po 5 wtopach musisz zagrac za 3200 Wygrałem już trochę u bukmacherów w swoim życiu więc coś tam jednak wiem, tylko single ew. duble i albo płaską stawką ale z normalnym stawkowaniem np. od 1j do 10j a nie żadne progresje. Ten system jest piękny tylko na papierze i tylko do czasu, jak miałem 13 lat to grałem tak na ruletce i też widziałem miliony na koncie do momentu jak kulka nie wypadła 9 razy na czerwone. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
100 zł ,jak nie wchodzi to 200 jak ne to 400 na podwojenie.chyba sie nie zrozunielismy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
1raz 100
2raz 200 3raz 400 4raz 800 5raz 1600 6raz 3200 gilardino ma rację szkoda nerwów bo nawet jak grasz na remisy to trafisz tak ze nie zremisują przez cala runde i lezysz kwicząc. ja ponawiam pytanie o bukmacherów u których bez wpłaty moge pograć za jakiś ich bonus. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kuczmen czy ja piszę po chinsku, wislak86 ci wytlumaczyl.
A co do pytania kolegi powyzej to betclic ma freebeta, w innych już trzeba coś ryzykować bo pieniądze są blokowane do momentu zrobienia obrotu. Jak byś chciał swoje środki wpłacić to bet365 albo expekt na tą chwile są najlepsze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Progresję grasz na kursy rzędu 3- 3,5, które z reguły mają mecze zremisowane w piłce nożnej, więc nie ma opcji, żebyś wygrał 10 zeta za kupon ze stawką np. 500 zeta. Da się na tym systemie zarobić, ale trzeba mieć środki na koncie i dużo zdrowia.
przykładowo, grasz za 100, do wygrania 325 - pudło, jesteś 100 w plecy. 200, ten sam kurs, pudło, 300 w plecy 400, pudło, 700 w plecy 800 pudło, 1500 w plecy 1600 - trafiasz, wygrywasz 5200, co daje czystego zysku 5200 - 1500 - 1600 = 2100. Granie progresji na kursy 2,00 nie ma żadnego sensu. Z resztą, jakie wydarzenie ma taki średni kurs jak ten właśnie remis w piłce (mniej więcej zawsze ok 3,2)? ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|