|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jak oceniasz mecz z Polonią Warszawa? | |||
| Nie ma lepszego meczu w tym seoznie na przełamanie i efektowne zwycięstwo! |
|
26 | 14,13% |
| Mecz jak mecz, znowu się pomęczymy ale wygramy! |
|
74 | 40,22% |
| Z taką grą - remis będzie dobrym rezultatem. |
|
32 | 17,39% |
| ''Czarno'' to widzę, porażka mnie nie zdziwi.. |
|
52 | 28,26% |
| Głosujących: 184. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2005
Offline |
|
PS jeżeli w bramce nie zagra Pawełek albo Przyrowski to będzie ciężko ![]()
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 28.08.2012 o godz. 09:03.
![]()
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
:funkykowal
Przestrzegam przed lekceważeniem Mariusza. Na pewno będzie bardzo zmotywowany i raczej nie liczyłbym na żadnego "pawełka" z jego strony. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Mnie się dziś śniło, że Pawełek broniąc niezdarnie jakiś strzał wturlał ją sobie do bramki. Oby się spełniło, amen!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...Czy_zdazy.html
Melikson kontuzjowany - nie wiadomo czy wystąpi z Polonią. Pograne. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Online |
|
Masowe samobójstwa , skoki z mostów , setki ofiar, krew się leje strumieniami - Maor nie może zagrać nie zagra on , zagra kto inny , może jakoś uda nam się nawiązać walkę z polonijnym Iniestą , Messim i Villą . |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mario puść Pawełka hihi
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Bądź co bądź ale Maor ciągnął grę zarówno w meczu z Lubońskim jaki i z Bełchatowem. Jego brak może znacząco wpłynąć na naszą postawę w meczu z Polonią, bo zapewne nie mamy wariantu przygotowanego na ewentualną kontuzję Izraelczyka, podobnie zresztą jak to było za Maaskanta. Nie mówię, że w przypadku jego absencji w ogóle nie powinniśmy wychodzić na boisko, ale obiektywnie patrząc na dzień dzisiejszy nie umiem wskazać piłkarza, który mógłby nas pociągnąć do przodu. Zagrać niekonwencjonalnie, ściągnąć na siebie obrońców. Sam Genkov nic nie zrobi. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2012
Offline |
|
|
Dawać Chrapka do pierwszego składu! jeżeli zagra Garguła w piątek to stracę wiare w umiejętności Probierza.
Chrapek na rozegranie i Sobolewski na środku, na skrzydłach Iliev i Kirm no chyba,że Melikson zagra. W ataku Genkow i Boguski który jako jedyny z ataku nie dostał poważnej szansy w tej rundzie. |
|
|
|
Guest
|
|
|
Ktoś tu gdzieś napisał, że bez Maora być może gralibyśmy bardziej zespołowo, zanosi się na to, że będzie okazja to zobaczyć już w piątek. Obawiam się jednak, że zobaczymy raczej rozpaczliwe, chaotyczne bicie głową w mur i z upływem czasu coraz śmielsze ataki D/P.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
||
Pobożne życzenie Ja natomiast chciałbym go w końcu zobaczyć na treningu i w meczowej ''18'' grającego w końcu dłużej niż 2-3 spotkania. Bo na dobrą sprawę, mimo że Marko już u nas trochę jest - nie oceniliśmy jego przydatności do drużyny, bo wiecznie na drodze staje mu kontuzja czy jakiś inny uraz.
Walczymy o MP? Bo Bednarz tak powiedział? Moim zdaniem, przy obecnej kadrze wpuszczenie Chrapka, Urygi czy innego młodego piłkarza to nie będzie forma testowania - zostali włącznie do kadry I zespołu, więc w jakimś stopniu muszą się do niego nadawać, nie możemy ich od razu skreślać czy robić z nich zbawców Wisły - osobiście chce ich oglądnąć w kilku meczach w tej rundzie. Zobaczyć jak się prezentują na tle Śląska, Legii, Lecha czy innych drużyn. Jeżeli Probierz włączył ich do I zespołu to musi w nich coś widzieć, kto wie jakby wyglądał nasz środek gdyby Michał nie nabawił się kontuzji.
Od pierwszego gwizdka sędziego.. o ile bramka z GKS-em stracona na początku meczu utrudniła to zadanie i mówiło się, że to pokrzyżowało nasze plany w tym meczu, to stracona bramka w meczu z Bielskiego również w początkowej fazie meczu - nakazuje mieć jakieś przemyślenia odnośnie takiego obrotu spraw w dwóch kolejnych spotkaniach. Wiele wskazuje na to, że mamy problem z koncentracją w początkowej fazie meczu. Co do tego, że będziemy dążyć do zwycięstwa w tym meczu nie mam wątpliwości. Ale może się okazać, że będziemy walić głową w przysłowiowy mur i ewentualna strata bramki na 0-1, może być dla nas brzemienna w skutkach. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|||
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
Dlatego tak często tracimy bramki na początku meczu, bo przeciwnik nie mysli o rozlożeniu sił na mecz, a rzuca wszystko na szale, by strzelić w pierwszym kwadransie. I pozamiatane. Już dawno na Reymonta nawet pipidówki przyjeżdżająz nadzieją na 3 punkty, że im się uda pierwszym strzelić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Jaka kontuzja, mecz z Polonia jest 31 sierpnia, ostatni dzien okienka transferowego! Napewno Maor jest zdrowy skoro zagral z PBB, klub klamie... napewno go sprzedadza i co bedzie ? :(
PS. wygramy 3:1 a Maor przyleci na miotle ;-) |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A może "kontuzja" Meliksona ma drugie dno...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Jeśliby faktycznie nie zagrał to jest to perfekcyjna okazja do wykazania się innym, którzy do tej pory byli w cieniu.
Trzeba patrzeć na to nie jako zagrożenie ale jako szanse ![]() Będzie dobrze - Groclin wróci do siebie pod wozem. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
Swoją drogą taka ciekawostka - wiecie kiedy ostatnio wygraliśmy ligowy mecz przegrywając do przerwy? 4-2 z Lechią w maju 2009 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Ten śmiech też jest ciekawostką? Ja inaczej to odbieram, tak jak napisałem.
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 29.08.2012 o godz. 11:02.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
No cóż. Mecz jak zwykle będzie "emocjnoujący". Styl w jakim go zagramy może nam dać odpowiedź czy na ten sezon będzie Wisła z Bełchatowa czy Wisła z GKS.
Bardzo bym chciał żeby Orbit nie zagrał. Już wole Boguskiego w środku. Jego forma jest przynajmniej niewiadoma, co z dnem Orbita jest obiecujące ![]() |
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Guest
|
|
To chyba ja zacząłem wątek tego Hiszpana i chodziło mi głównie o to, że Polonia o której miesiąc temu nie wiadomo było gdzie będzie grać, kim będzie grać, czy będzie Polonią czy raczej GKS K-ce załatwia gracza, który grał w ub.sezonie kilkanaście meczów w średniaku PD (12/20), a my mamy 3 miechy albo więcej na znalezienie LO i łykamy gościa, który wybierał się na turniej bezrobotnych. Bardzo to dla mnie przykre i dołujące, mam nadzieję, że łysy sk odpowiedzialny za to wyleci stąd jak najszybciej i na zawsze, amen. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Co do tego Isidoro, to biorąc pod uwagę, że w naszej lidze nawet ofensywni piłkarze nie potrafią grać do przodu, to w tej kwestii gorszy na pewno nie będzie. Jeżeli jeszcze potwierdzi się to, co o nim mówią, jeśli chodzi o defensywę, to ma szansę zostać jednym z najlepszych obrońców w "Ekstraklapie". Przyznam, że dla mnie transfer piłkarza, który z taką regularnością grywał do tej pory w Primera Division (za wyjątkiem poprzednich rozgrywek), jest prawdziwym hitem.
|
|
|
|
Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Ale skoro przyszedł do naszej ligi to musi mieć jakąś ukrytą wadę. Nie wierzę, że jest tak dobry i podpisał kontrakt ze średniakiem ze słabej ligi europejskiej. Musi coś być z nim nie tak
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Pewnie przyjechał tanio leczyć zęby. Był już taki jeden z Hiszpanii, też obrońca. Legia go podpisała, wyleciało mi nazwisko.
Zaleczył zęby, jakieś kontuzje i wrócił do siebie xd
Ostatnio edytowane przez tofik : 29.08.2012 o godz. 17:10.
![]()
.
. |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Descarga przyszedł do Legii w wieku 32 lat. Nowy nabytek Polonii dopiero co skończył 26. Piłkarz Legii był na całkiem innym etapie kariery. Choćby z tego powodu zestawianie obu transferów wydaje się być naciągane. Poza tym na grze w Legii Descarga zakończył swoją profesjonalną karierę, co pokazuje, że przyszedł do Warszawy "nachapać" się na koniec.
Ostatnio edytowane przez Galonek : 29.08.2012 o godz. 18:28.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy dzisiaj na treningu był Melikson ?
![]()
"W życiu trzeba mieć pasję.... u mnie trafiło na piłkę " - Grantar kibic piknikowy.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Nie wiem czy był...
Jednak podobno boli go ząb... znaczy plecy. (Od tego zderzenia ze Stachowiakiem) Nie chce być złym prorokiem ale coś tu nie gra ![]() Jedno źródło mówi, że bolą go plecy drugie, że ząb.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.08.2012 o godz. 21:15.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|