|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła | |||
| Zwycięstwem gospodarzy |
|
6 | 4,58% |
| Remis |
|
26 | 19,85% |
| Zwycięstwo Wisły |
|
99 | 75,57% |
| Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ktoś tu napisał, że Czekaj zagrał lepiej niż Głowacki.... proponuję przetrzeć okulary i obejrzeć jeszcze raz bramkę dla PBB. Nawinięty jak dziecko. W grze Czekaja nie zmieniło się nic i się nie zmieni. Dalej jest drewniany, dalej fatalnie się ustawia, dalej fauluje bez pomyślunku. To raz.
A dwa to ja chciałbym zapytać co poniektórych, na jakiej podstawie sądzili, że gra Wisły zyska na jakości i będziemy grać ładnie i skutecznie. Czy dokonaliśmy jakiś sensownych transferów? Nie. Czy zakontraktowaliśmy jakiś dobry sztab szkoleniowy? Nie. A może jest jakaś spółdzielnia, której zadaniem jest ułatwić Wiśle zdobycie tytułu? Jak sądzę, też nie. Proszę więc podać mi jakąś przesłankę, dla której mielibyśmy ni stąd ni zowąd zacząć grać mniejszą pytę, niż w zeszłym sezonie... pozdrawiam ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|

|
||||||
|
|