The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Jakim rezultat w sobotę zakończy się mecz Podbeskidize - Wisła
Zwycięstwem gospodarzy 6 4,58%
Remis 26 19,85%
Zwycięstwo Wisły 99 75,57%
Głosujących: 131. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.08.2012, 13:30
Za całokształt trzeba powiedzieć słabizna.
Słabe punkty to oczywiście Czekaj który jest mało zwrotny,bezsensownie fauluje do tego brak mu jakiejkolwiek techniki użytkowej,gdy ma piłke to od razu podaje ją Pareice,Fredriksen słabo,nie ma z niego żadnego pożytku w ataku.
Niestety Sobolewski też beznadziejnie,wszystkie jego odbiory kończą się faulem ,podania w poprzek boiska albo do najbliższego,Garguła to już jest sabotaż,gdy tylko ma piłke wiadomo,że poda źle albo straci,w ataku bezproduktywny w obronie beznadziejny,gramy w 10 jesli oN JEST na boisku,skrzydła w ogole nie widoczne nie wiem czym to jest spowodowane,ale widać jak na d loni ze Melikson non stop schodzi do srodka bo tam sie czuje najlepiej a nie na skrzydle!

W ataku słabizna no ale jak sie nie ma podań to co Oni mają zrobnić,Genkov jak zawsze walczy,Romel jakby troche wystraszony

W drugiej połowie powinien zejść Sobol za niego Wilk ,do tego Melikson do srodka w miejsca Garguły a na skrzydło Kirm. Ewentualnie Bugiski lub Sikorski wtedy Romel na lewe skrzydło.
Odpowiedz cytując
AntyMod
Senior Member

Od: 05.2012

Stary 25.08.2012, 13:32
czy te pseudogwiazdki ktos kiedykolwiek nauczy BIEGAC i walczyc przeciez Oni 2sezon chodza po boisku - Podbeskidzie a przedtem Belchatow czyli tuzy i giganci polskiej pilki wystarcza ze biegaja i juz maja przewage - zero agresji - biegania- determinacji - pomyslu na gre - to zwykle kopanie sie po czole i kompromitacja tak Legia albo Amica na dzien dzisiejszy leja nas na 3-4 do 0 . Nie ma jakiegokolwiek schematu gry - brak chyba przygotowania kondycyjnego bo Wisla 2 mecz z rzedu po prostu chodzi po boisku ...stad tez taka ilosc fauli -p bo biegajacego zawodnika jak mozna na stojoco zatrzymac oprcz faulu >? .... czy tak miala wygladac Nowa Wielka Wisla panow Probierza i Bednarza - zawsze twierdzilem ze Ci dwaj panowie sa takimi fachowcami w swojej wykonywanej pracy jak ze mnie kosmonauta sory ale dla mnie to kpina i nieudacznictwo .... takimi wlasnie fachowcami Wszechpotezny Boss sie otalczai i otacza wciaz
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 25.08.2012, 13:57
Podoba mi się gra Damiana Byrtka. Ciekawy, młody i pewnie tani.
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 25.08.2012, 14:12
Zwitter napisał(a):Wyświetl post
Sami nie wiecie czego chcecie, było mało polaków, to mówiliście, żeby postawić na polaków a nie na gwiazdy bez ambicji, teraz jest kilku to po nich jedziecie. Ciężko się czyta nawet te Wasze brednie.

Cieszy wyrównująca bramka na koniec pierwszej połowy, ale gra fatalna. Ciężko się to ogląda.
Chcemy (myślę że nie tylko ja) gwiazd z ambicją albo nie gwiazd z umiejętnościami i ambicją. Tu będą męczarnie z każdym bo mamy mało dobrych piłkarzy, a Probierz jak dotąd nie pokazał, że jest w stanie spowodować progres umiejętności któregokolwiek grajka.
Ostatnio edytowane przez arti : 25.08.2012 o godz. 19:07.
Odpowiedz cytując
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 25.08.2012, 14:20
....a, co to było Kirm?
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 25.08.2012, 14:22
Remis zasluzony - tyle mam do dodania.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 25.08.2012, 14:22
Kirm wszedł, stracił parę razy piłkę i zmarnował ostatnią szansę na bramkę. Pierwsza połowa wstyd i żenada, druga już lepiej ale nie było tym razem więcej szczęścia niż umiejętności i powtórki z meczu z GKS...
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Od: 10.2011

Stary 25.08.2012, 14:24
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Za całokształt trzeba powiedzieć słabizna.
Słabe punkty to oczywiście Czekaj który jest mało zwrotny,bezsensownie fauluje do tego brak mu jakiejkolwiek techniki użytkowej,gdy ma piłke to od razu podaje ją Pareice,Fredriksen słabo,nie ma z niego żadnego pożytku w ataku.
Niestety Sobolewski też beznadziejnie,wszystkie jego odbiory kończą się faulem ,podania w poprzek boiska albo do najbliższego,Garguła to już jest sabotaż,gdy tylko ma piłke wiadomo,że poda źle albo straci,w ataku bezproduktywny w obronie beznadziejny,gramy w 10 jesli oN JEST na boisku,skrzydła w ogole nie widoczne nie wiem czym to jest spowodowane,ale widać jak na d loni ze Melikson non stop schodzi do srodka bo tam sie czuje najlepiej a nie na skrzydle!

W ataku słabizna no ale jak sie nie ma podań to co Oni mają zrobnić,Genkov jak zawsze walczy,Romel jakby troche wystraszony

W drugiej połowie powinien zejść Sobol za niego Wilk ,do tego Melikson do srodka w miejsca Garguły a na skrzydło Kirm. Ewentualnie Bugiski lub Sikorski wtedy Romel na lewe skrzydło.
Sobolewski słabo, hah, on jest 3-4 razy bardziej pożyteczny niż Wilk który nie umie grać w piłkę
Odpowiedz cytując
Glazik
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 25.08.2012, 14:26
Srodek tabeli....
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

syryls napisał(a):Wyświetl post
Sobolewski słabo, hah, on jest 3-4 razy bardziej pożyteczny niż Wilk który nie umie grać w piłkę
No nie wiem w czym? w konstruowaniu akcji? w odbiorze? w czym Widze,że dla niektórych magia nazwiska przesłania dalej obraz tego co się dzieje na boisku
Odpowiedz cytując
Zwitter
Senior Member

Od: 04.2004

arti napisał(a):Wyświetl post
Tu będą męczarnie z każdym bo mamy mało dobrych piłkarzy
Najwyższy czas się z tym pogodzić, na nikogo lepszego nas po prostu nie stać, nie widzę powodu żeby się żalić na to w co drugim poście.

Szkoda, że w drugiej połowie nie udało się strzelić bo gra się diametralnie różniła od tego co widzieliśmy w pierwszej odsłonie.

Możecie zacząć jęczeć, czas start.
Odpowiedz cytując
ENDRJU 82
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.08.2012, 14:27
To będzie męczący sezon...
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 25.08.2012, 14:27
Sobol dzisiaj powinien mieć 2 asysty, gdyby nie spartaczyli Genkov i Kiro
Ale ja nie mogę zrozumieć jednego, czego przy stanie 1-1 nie weszli na boisko Boguski/Szewczyk? Niby mieliśmy stawiać na Polaków, a tu remis, w ofensywie bardzo przeciętna gra i ciągle pozostawała jedna zmiana, a przecież w sparingach wyglądali nieźle.. Ale okay, decyzja trenera
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 25.08.2012, 14:30
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
Remis zasluzony - tyle mam do dodania.
Chyba tak. Obie drużyny miałyby zbliżony potencjał piłkarski gdyby nie Iliev i Meliskon - ta dwójka może robić co chce z resztą drewniaków. Próbowali się do ich akcji włączać Burliga i "Orbit", czasem nawet z sukcesami, ale to nie ten rozmiar kapelusza.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 25.08.2012, 14:31
Ło Jezus Maria ,jakby to powidzial jeden komentator

do gry Wisly powinni dodawac od razu Iburpom i to cale opakowanie ...

glowa boli jak sie patrzy na to dziadostwo

ciezki sezon bedzie ,macie racje.,moze sie utrzymamy.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
mateusz1990r
Junior Member

Od: 05.2010

Stary 25.08.2012, 14:32
No ale jak wpuszczamy def pom za ofensywnego to chyba bronilismy wyniku, wiec probierz zadowolony. Za kirma powinien wejsc jakis mlody co ma odrobine ambicji.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 25.08.2012, 14:33
A Probierz zmienił Gargułe na Wilka.... Zamiast nazwisko Wilk przy zmianie powinno być nazwisko Boguski
Odpowiedz cytując
rps16
Member

Od: 07.2011

Stary 25.08.2012, 14:34
Pierwsza połowa tragiczna, druga troche lepsza, ale z takim zespołem jak Podbeskidzie to i tak strasznie mało pokazaliśmy. Indywidualnie w skali od 1 do 10 pozwole sobie ocenic w ten sposób:

Pareiko 6 - to co mógł wybronić to bronił pewnie
Burliga 4 - w defensywie przeciętny, wiele akcji jego stroną w sumie nie szło, w ofensywie + za bramke, ale poza tym bez szału
Głowacki 2 - zawinił przy bramce, takie zachowanie to wstyd dla tak doswiadczonego zawodnika
Czekaj 2 - mało zwrotny, woln, przy bramce tez nie bez winy, osobiscie wole jednak Jaliensa
Frederiksen 1 - moze sie czepiam, moze za wczesnie oceniam, ale jak dla mnie najslabszy na boisku, moim zdaniem okaze sie kompletnym niewypałem, chocby dlatego, ze w obecnej piłce w przypadku bocznego obroncy BARDZO ważna jest gra ofensywna, Duńczyk jest mało dynamiczny, beznadziejny technicznie i kompletnie nie umie dośrodkowywać. Z tyłu co najwyzej przecietnie, w 1 połowie sporo akcji szło jego stroną
Sobolewski 2 - nie te lata juz niestety, dużo strat, dużo pomyłek i ogólnie katastrofalna postawa środka pola Wisły głównie w 1 połowie
Garguła 2 - żeby nie asysta i w miare niezłe niektóre wrzutki z rożnych to powinno być 0, rozgrywający to jest zawodnik przez którego przechodzi praktycznie każda akcja i on ma mieć celność podań CO NAJMNIEJ na poziomie 80%, tymczasem Łukasz G. beznadziejnie podejmuje decyzje, nie jest kreatywny a w grze do przodu jest bardzo niedokładny
Iliev 4 - za pierwszą połowe należy się 1, ale w drugiej dużo bardziej aktywny, sporo wnosił do gry
Melikson 4 - dosyć słaby mecz w jego wykonaniu, nie zrobił nic złego, ale też niewiele dobrego
Quioto 3 - miał niezłe zagrania, pokazywał przyzwoite umiejętności, ale to były tylko fragmenty, ogólnie był jednak za mało widoczny i za mało wnosił do gry ofensywnej
Genkov 3 - niewidoczny, ale trudno mu przyznać za to 1, bo jest zawodnikiem, którego gra zależy od postawy drugiej linii, a ta dzisiaj była tragiczna po prostu
Wilk 1 - chyba każdy widział ile wniosła jego zmiana
Kirm 3 - nic szczególnego, dalej nie potrafi wygrać pojedynku 1 na 1, znalazł sie raz w dobrej sytuacji, uderzył celnie i groźnie, ale to powinna być bramka mimo wszsytko
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 25.08.2012, 14:35
No, teraz jak zagraliśmy słaby mecz (1 połowa katastrofa, druga niezła) to ciekaw jestem w jaki sposób będą się wypowiadać Ci, którzy twierdzili, że z GKSem słabo zagraliśmy Pewnie ilość lamentu rozpierdzieli fundamenty forum i admini będą musieli zapodać express recovery A tak na poważnie to spodziewałem się właśnie takiego gównianego meczu, nasi z reguły z PBB grają piach i jak słyszę tą nazwę to mi się włos na głowie jeży

Wracając do meczu :
Dziś Ci co stanowili o naszej sile w meczu z GKSem zagrali słabo jak na swoje możliwości (mowa oczywiście o Meliksonie i Ilievie). Pierwszą połowę przespaliśmy, zagraliśmy ją po prostu beznadziejnie. Ta przepiękna akcja na 1:1 w 45 minucie może trochę zaciemniać obraz tej połowy, w której zdecydowanie lepsze było Podbeskidzie.

W drugiej połowie zagraliśmy dużo lepiej, atakowaliśmy, tworzyliśmy sytuacje. Zawiodła skuteczność, bo dogodnych sytuacji było sporo. Koniec końców remis sprawiedliwy, chociaż wg mnie Wisła była ciut lepsza od PBB i stworzyła sobie jednak więcej klarownych sytuacji.

Mam nadzieję, że następny mecz w naszym wykonaniu będzie dużo lepszy.

Burliga graczem meczu wg mnie, nie tylko za bramkę, ale również za świetną i równą postawę w defensywie, zupełne przeciwieństwo grającego po przeciwnej stronie Fredriksena.

Mały plusik przy Gargule, świetna asysta, parę podań otwierających drogę do bramki, 2 razy jednak klasycznie w swoim stylu zepsuł dobry atak. Mimo wszystko jest dużo bardziej dynamiczny niż w poprzednim sezonie - i nie zgadzam się z oceną, że gościa nie ma na boisku.

Raczej za dzisiejszy mecz w palnik powinni zebrać w pierwszej kolejności Quioto i Friediksen, a w drugiej Iliev (za przespanie 90% meczu) oraz Głowacki (za pasywną postawę przy golu dla PBB, on sobie tak fajnie dreptał wokół napastnika Podbeskidzia - zastosował klasyczny pressing Iwańskiego).
Co do kłótni Sobol v Wilk, Sobol zagrał lepiej niż Wilk w spotkaniu z GKS. Po prostu Sobol mimo wieku potrafi czasem zagrać coś do przodu, a Wilk to umie tylko walczyć i taranować przeciwników - to chyba trochę za mało jak na pierwszy plac w Wiśle.

/edit : do pana nade mną - jeżeli Ty dajesz Qiuoto 3, który nic nie zrobił, a Sobolowi, który dał dwie świetne prostopadłe piły 2 to nie ma o czym gadać. Tak samo zaniżona ocena Burego, który zagrał bardzo dobry mecz.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 25.08.2012 o godz. 14:44.
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.08.2012, 14:36
Cytat:
Sami nie wiecie czego chcecie, było mało polaków, to mówiliście, żeby postawić na polaków a nie na gwiazdy bez ambicji, teraz jest kilku to po nich jedziecie.
Dzieje sie tak dlatego, bo narodowosciowe kryterium wyboru jest w samym zalozeniu zle! Maja grac pilkarze o wysokich umiejetnosciach, a nie Polacy, Brazylijczycy czy Kazachowie.

A co do meczu to sam Melikson z Ilievem to niestety za malo. Gargula bez formy. No i druzyne buduje sie od tylu. Bo gdyby obrona nie dala sie dzis ograc jak na podworku to pewnie bylyby 3 pkt i nie byloby calej dyskusji.
Odpowiedz cytując
syryls
Senior Member

Stary 25.08.2012, 14:37
Bez jaj, Melikson ile daję tyle daje, a daje dużo, co byście chcieli żeby sam Maor mecz wygrał to nie te czasy, ma mu pomóc drużyna a drużyna zagrała fatalnie. Kopanina w 1 połowie Wisły i Bielska, w drugiej parę akcji i to wszystko.
Odpowiedz cytując
nemox007
Senior Member

Stary 25.08.2012, 14:42
Na szczęście jest już koniec.
Tak myślałem gdy pod koniec meczu mieliśmy te okazje ze tak naprawdę nam się to zwycięstwo nie należało.
Pierwsza połowa. Tragedia. 0 gry. Nic. Kompletnie nic.
Ja wiem że gra się z Podbeskidziem ciężko (nie tylko nam) ale na tle Podbeskidzia trzeba prezentować jakiś poziom. JAKIKOLWIEK. A to co zobaczyłem w I połowie to woła o pomstę do nieba. Nikt się nie wyróżnił. Nikt. Tak naprawdę strzeliliśmy bramkę z drugiej jako takiej składnej akcji.

W drugiej połowie było już ciut, ciut lepiej. Jedyne co mołgem zaobserwować na + to była współpraca Meleksa z Ilievem. Nikt więcej specjalnie się nie wyróżnił.
Ale widzę że Wisłę znów dopada fatum Maaskanta i kopania piłki byle do przodu... I co jest jeszcze najlepsze. Wychodząc z akcją często nasi zawodnicy pokazują się do gry. Super. Tylko co z tego jak wypuszcza sobie piłkę 5m w stronę naszej bramki i dopiero zawraca?!

Niestety kilku piłkarzy dzisiaj zagrało poniżej poziomu 0. Czekaj, Gargulinho. Niestety Sobol także był wśród nich. Frederiksen też niczym nie zachwycił. Marne wrzutki. Słaba postawa w defensywie. Ale dajmy czas niech się chłopak ogarnie. Może dalej nie może wyjść z wrażenia że gra w T-Mobile EKSTRAKLASIE.

Ale nie ma co się oszukiwać. Skoro Probierz ma jakiś pomysł na grę to przez czas jaki prowadzi Wisłę powinno być już coś widać. a tu co? Nie wiem czy to jego wina czy tych mało ambitnych grajków, nie wnikam. Jak to wygląda wszycy widzieliśmy dzisiaj. Nie oszukujmy się graliśmy narazie z przeciętniakami. Zobaczymy co będzie jak trafimy na kogoś mocniejszego niż Górale.

Zmiany pozostawię bez komentarza. Nieszczęścia nie powinno się komentować.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 25.08.2012, 14:45
O ile pierwszy mecz Wisły mogł dawać jeszcze jakies nadzieje na coś więcej niż środek tabeli, tak dzisiejsze spotkanie może świadczyc o tym, że wraz z Bełchatowem i Podbeskiedziem będziemy walczyli o utrzymanie.

Probierz?
Jest już tu pół roku i nie widać żadnych postępów w grze zespołu. Cała filozofia opiera się na waleniu piłki z własnej połowy pod obronę rywala, czekanie az się od kogoś odbije, doskoczenie do niej i ruszenie z atakiem z 30 metra. Z Bełchatowem to się udawało. Podbeskidzie zbyt szybko biegało, żeby to miało szanse powodzenia. A preferowanie piłki noznej na wysokim poziomie (gra górą, przebijanie piłki głowkami) i kombinowanie po ziemi tylko między Iliewem i Meliksonem jest zbyt czytelne dla rywala nawet z III ligi.
Ogólnie system 4-4-2 z Sobolem(Wilkiem) i Gargułą w środku nie sprawdza się zupełnie.
Nasz środek pola nie istnieje. Stąd wymiany piłki między Głową a Czekajem, a potem najczęściej gra na aferę do przodu, rzadziej póba uruchomienia skrzydeł

Drużyna?
Ewidentne braki motoryczne i chyba jednak kiepska forma. Tyle straconych piłek, tyle piłek pzoostawionych bo po prostu zbyt wolno do nich startujemy, brak wychodzenia na pozycje.
Sobolewski?
Król chaosu na boisku. Brak formy nadrabiany bezładna kopanina i szarpaczką z przeciwnikiem
Głowacki?
Tak przegrac pozycję przy stracie bramki może amator. Gdyby tam był Osman nie doszloby do tego.

Bardzo dobrze Melikson, ale nie ma za bardzo z kim, oprócz Iliewa pograć.
Kirm dzisiaj bardzo dobrze - widać dobre przygotowanie silowe i szybkość. Przykład: stracił piłke w 88 minucie, ale biegł za swoim rywalem aż na połowę Wisły i piłkę odzyskał. Celne i soczyste uderzenia.

Probierz nie zrobił niczego, co by zmuszało Cupiała do pozostawienia go w roli trenera.
Odszczekuję to, co pisałem w tygodniu, że Probierz przy Smudzie jest geniuszem.

Za Maaskanta i potem za Moskala zmierzało to w dobrym kierunku chociaż stwarzalismy sobie w ostatnim okresie ich pracy za mało sytuacji. To jednak można bylo poprawić.
Teraz do poprawienia jest wszystko. W zasadzie trzeba zacząć pracę od nowa.

Cieszą cztery punkty i pewne jak na razie miejsce w środku tabeli. W nastepnej kolejce chyba Polonia, więc pzy obecnym stanie naszej myśli szkoleniowej i przygotowaniu drużyny do sezonu, może być bardzo cięzko
Ostatnio edytowane przez FraMat : 25.08.2012 o godz. 14:48.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Spotkały sie dwie wyrównane drużyny ze środka tabeli i padł remis. Tyle.

ps. Nasz środek pomocy jest jednym z najsłabszych w całej lidze
ps2. Dalej nie wiem co poł forum widzi w Ilievie
Ostatnio edytowane przez Baala : 25.08.2012 o godz. 14:52.
Odpowiedz cytując
Barti
Socios Wisła Kraków

Od: 04.2011

Dobrze wyglądamy w końcówce drugiej połowy, na tle drużyn (jakie by one nie były), z którymi do tej pory graliśmy. Świadczy to o dobrym przygotowaniu do sezonu. Szkoda że nie udało się tego dzisiaj wykorzystać...
Odpowiedz cytując
nesta
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 25.08.2012, 14:46
Quioto nakrywa tego Sikorskiego czapka. Ja nie wiem czy ktos bierze gruba kase do kieszeni za takie transfery czy o co w tym wszystkim chodzi..
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 25.08.2012, 14:46
W tych 64% czasu posiadania piłki, sam Meliksson ma jakiś 30% udział. Momentami przypomina mi Cantoro, holuje holuje i holuje.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 25.08.2012, 14:51
Srodek Wilk-Sobolewski -dziekuje ale postoje...
I w tej kwestii nic sie nie zmienilo Wisła to Melikson a gdy go kiedys zabraknie...

Reszte podtrzymuje co pisalem po pierwszej polowie...DNO...
Taka Wisle Panie Cupiał zes chciał...
Odpowiedz cytując
krzywy
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 25.08.2012, 14:51
gigant i tak jesteśmy lepsi od Cracovii co w twoim mniemaniu jest najważniejsze chcwdpp
od kołyski, aż po grób zawsze ukochany klub WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Elefant
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 25.08.2012, 14:52
Takiego dziadostwa w wykonaniu Wisły to ja nie widziałem, no nawet nie pamiętam od kiedy. Może za końcowego Skorży, ale też chyba tak źle nie było.

Bez składu, bez ładu, bez koncepcji, bez umiejętności...
Zresztą już w meczu z GKS zapaliła się mi lampka ostrzegawcza, kiedy był taki moment gdy trzech obrońców chaotycznie pobiegło do boku, a w środku pola karnego stało dwóch zielonych. Sytuacje uratował chyba Garguła.

Obrona - wiadomo, Bunoza który trzymał obronę z Bełchatowem odpadł. Trzeba było Jaliensa zostawić na środku, a nie kierować się ideologią. Przy bramce dwie tyczki i tyle. Ci z PBB mogli sobie gazetę przeczytać i tak by strzelili.

Środek - w ogóle nie istniał, jesteśmy z tym w czarnej dupie.

Sobolewski - tak się rozmienia legendę na drobne. I nie chodzi o to, że zupełnie bez formy, tylko mam wrażenie, że niestety przeszedł obok meczu.

Nunez - wróć.

Genkow też dziś słabo, a ten nowy to drugi mecz niezauważalny taki jakiś.

Ktoś przed sezonem bajdurzył tu, ze widział już styl Probierza

No tośmy zobaczyli
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów