|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Sektor F to sektor rodzinny, możesz też wybrać sektor A, E lub H.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2012
Offline |
|
|
dzieki za info, zdecydowanie zostaniemy przy G
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Krakus! : 13.04.2012 o godz. 09:58.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie gdzie usiądą kibice Wisły, którzy własnym transportem jadą na mecz z Podbeskidziem i nie mają biletów na sektor gości? Podobnie jak Śląsk za bramka?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
do usunięcia
Powód: @
Ostatnio edytowane przez markowywislak : 01.05.2012 o godz. 13:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W strefie kibola jest pirotechnika?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nie, raczej nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
kupiłem kiedyś pare biletów komunikacji miejskiej jako że aktualnie jeżdże na karcie która niedługo mi sie kończy chciałbym owe bilety wykorzystać tylko wiem że niedawno ceny biletów sie zmieniały i musze zrobić jakąś dopłate do biletów. Widziałem że jest dopłata 10gr i 20 gr. Czy moge jest zrobić tą dopłate i wykorzystać te bilety i ewentualnie którą dopłate wziąc. Jestem studentem..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Na Zakrzowek dalej da sie normalnie wchodzic? Zmienilo sie cos od zeszlego lata?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kumple byli w tamtym tygodniu i nic nie mówili żeby mieli jakieś problemy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Cześć,
Chciałbym skleić/naprawić ponton. Czy ktoś wie jaka firma/zakład się tym zajmuje? KR lub okolice. (Olk, Chrzanów, Skawina) ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Gdybyś jechał samochodem, to zostaw pod lidlem czyc oś, bo tam dalej zakaz wjzadu jest.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba się wam pokoje pomyliły.
Cytat:
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Witam! Mam zamiar wybrać się pierwszy raz w życiu na mecz Wisły z Polonią 31 sierpnia. Mam kilka pytań odnośnie mojego wyjazdu.
Mieszakam na drugim końcu Polski, a wyjazd chcę mieć jednodniowy więc muszę zabrać ze sobą jakąś torbę z ciuchami, jedzeniem itd. Czy bez problemu wejdę z plecakiem/torbą? Jeśli tak to co nie mogę mieć w środku? A jeśl nie, to gdzieś mogę zostawić bagaż w okolicach stadionu, dworca? Na centralnym w Wa-wie są takie szafki. Mecz jest o 20:30, a ja przyjadę na Główny o 17:30. Czy zdążę zajść na stadion i kupić bilet? Są jakieś specialne autobusy w dniu meczu pod stadion? Proszę o kilka wskazówek, z Wiślackim pozdrowieniem! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do tego czy gdzieś możesz zostawić bagaż to nie wiem, wiem, że np. jak byłem na sektorze C to nie było depozytu. Z plecakiem wejdziesz, tyle, że zależy co tam masz. Picia żadnego nie wniesiesz na bank. Tutaj pasuje już żeby ktoś się inny wypowiedział.
Autobusów specjalnych pod stadion nie ma. Dojechać możesz tramwajem nr 15 pod stadion z dworca. Najlepiej to dzięń przed wyjazdem sobie sprawdź tutaj: http://krakow.jakdojade.pl/ czym dojedziesz bo czasem są remonty i to się zmienia. Na moje oko powinieneś zdążyć. Żeby kupić bilet musisz posiadać kartę kibica. http://www.wisla.krakow.pl/pl/bilety/karta_kibica/ tutaj masz wszystko opisane, nawet wniosek możesz pobrać, żeby nie tracić czasu na jego wypełnianie już na miejscu. Zdjęcia mieć nie musisz (jest robione na miejscu). Kartę kibica wyrabia się na I piętrze w Strefie Kibica. Mając kartę na parterze możesz kupić bilet. Od razu zaznaczam, że nie ma na Wiśle obecnie żadnej sprzedaży biletów, kart kibica on-line. Tak więc wszystko załatwisz na miejscu. Dodam jeszcze, żebyś pod żadnym pozorem nie umawiał się z nikim przez internet w celu jakiegoś wyjścia po Ciebie czy coś, licho nie śpi. Jakbyś miał jakieś pytania to pytaj.
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.08.2012 o godz. 13:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
W pierwszej kolejności - na Głównym jeszcze niedawno były szafki, nie wiem jak teraz. Depozyt jest za sektorem G (wejścia od ulicy 3 Maja) niezależnie od sektora na jaki masz bilet. Picia nie wniesiesz żadnego.
Ostatnio edytowane przez Watts : 21.08.2012 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ok, dzięki za pomoc. Na pewno będę miał jeszcze jakieś pytania, więc będę pytał
Liczę, że uda mi się wejść na mecz ukochanej Wisełki ![]() a poleca ktoś jakieś niedrogie noclegi? gdzieś w centrum najlepiej.. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
akademiki AGH, są rzut beretem od stadionu a płacisz bodaj 35 PLN za noc, poszperaj tu
http://www.taniehostele.pl/ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Super, fajna opcja. Z kumplem stwierdziliśmy, że 12 godz. jazdy w dwie strony i bycie ok. 4 godz. w Krakowie to nie dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Na Wiśle też jest hotel,ale cenowo chyba nie jest bardzo tanio.
Co do szafek to są na dworcu i na zewnątrz idąc od peronów do budynku dworca,jak i w samym budynku.Bodajże 9 zł za 24 godzinne przechowanie bagażu.
Ostatnio edytowane przez LuKaS TSW : 21.08.2012 o godz. 17:24.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dzięki, ale jak dojdzie nocleg do skutku to chyba szafki będą zbyteczne
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na barwy też radzę uważać, przed jak i po meczu, tak gwoli przypomnienia.
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Bierz nocleg jak kolega radzi na AGH to jest rzut beretem obok stadionu. Ceny są bardzo fajne, jeśli możesz to postaraj się być wcześniej niż o 17:30, bo różnie na trasie bywa, a kolejki po bilety mogą być duże
Na Bełchatowie 2 godziny stania, kto przyszedł godzinę przed meczem bez KK i biletu to wszedł na 2 połowę spotkania.![]()
★ ★ ★ WISŁA KRA KÓW ★ ★ ★ ★ ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY ★ ★ ★
![]() ![]() ✪✪✪✪ ✰✰✰✰ |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ok, fakycznie ten hostel AGH bardzo mi się podoba. Rok temu będąc na wakacjach w Krakowie wyrobiłem sobie KK, jedynie kolega musi sobie ją wyrobić. Nie wiem czy sektor C będzie dla mnie odpowiedni, bo niby chcę całe spotkanie dopingować, ale słyszałem jak się nie śpiewa to się dostaje z "liścia, a ja nie szukam żednej agresji na stadionie ani poza jego granicami(oglądałem film discovery). Więc chyba wybiorę E.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2012
Offline |
|
|
w obrębie stadionu pod trybuną G (za bramką) znajduje się depozyt gdziue kibice moga sobie zostawić rzeczy.
bartek jak chcesz też śpiewać to proponuje trybunę G, jak będą jeszcze goście to trybuna G tez będzie niezle nakręcona |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
1. Jest w jakiejś sieci komórkowej na karte pakiet czy taryfa gdzie mozna kupić czy zyskac minuty do wszystkich sieci ? Mam drugi telefon na stanie i mógłbym to wykorzystać. 2. Od paru dni nie moge podłączyć lapka do tv. Laptop Acer Aspire 5737Z. Dodam że zmieniłem baterie w nim i mniej wiecej od tego czasu nie podpinałem go pod tv. Powód: dopiska
Ostatnio edytowane przez Marcin_fan : 21.08.2012 o godz. 19:50.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Jak chcesz dopingować i będziesz to robił 90 minut głośno i na pełnej korbie (wytrzymasz, ew. w przewie możesz sobie kupić picie, 6 zł. 0.5 l. kosztuje), to sobie poobczajaj filmiki z dopingu, poucz się mniej więcej przyśpiewek, tak żebyś mniej więcej łapał o co chodzi , kup bilet na trybunę C (dowolne miejsce) i idź na sektory C2 lub C3 (tylko zrób to co napisałem). Te są myślę dobre na początek, bo dobrze da się tam wyczuć atmosfere i na C nie obowiązuje numeracja.
Tak więc nieważne na jakie miejsce masz bilet, siadasz gdzie chcesz (przez kołowrotek też możesz przejść inny np. mając bilet na C5, możesz przez C3). Weź też jakieś drobne, bo w czasie meczu jest zbiórka na oprawę + przyjdź w czerwonej koszulce. I tak jak wspomniał wislacki uważaj na barwy, nie afiszuj się z nimi, ubierz najlepiej jak już będziesz pod stadionem i przypomnę jeszcze, żebyś się z nikim przez neta nie umawiał.
Ostatnio edytowane przez R33 : 21.08.2012 o godz. 21:17.
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|